• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
آرسنال حقش بود يدونه گلو بزنه
البته خوب بازي جلوي ميلان كار آسوني نيست ....اونام كه فقط اومده بودن دفاع كنن درست مثل اينتر
اما مشكل آرسنال اين بود كه بيشتر توپا به آدبايور ختم ميشد درست مثل آرسنال تيري هانري
نيمه دوم ولي باز بهتر بودين بخصوص فابرگاس بيشتر تونست خودشو نشون بده
بازي تو سن سيرو خيلي سخته
ولي باز جاي اميد داريد به شرطي كه مثل پارسال ما بازيكنا احساسي بازي نكنن

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بخاطر همین بازیهاست که از تیمهای ایتالیایی خوشم نمیاد !
من حتی یکبار هم به یاد ندارم که مثلا آرسنال اینطور بازی کرده باشه و فاتحه بخونه به قشنگیه بازی فوتبال !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بخاطر همین بازیهاست که از تیمهای ایتالیایی خوشم نمیاد !
من حتی یکبار هم به یاد ندارم که مثلا آرسنال اینطور بازی کرده باشه و فاتحه بخونه به قشنگیه بازی فوتبال !

به خاطر همین بازی هاست که تیمی مثل آرسنال هیچوقت قهرمان اروپا نشده و نمیشه.

داشتن منطق تو فوتبال امروز خیلی مهمتر از اونیه که تصور میکنید. میلان تیمی نیست که موفقیت رو فدای فوتبال زیبا کنه. به موقع اش دفاع میکنه و به موقع اش بازی تهاجمی ارائه میده. میلان میخواد از این مرحله صعود کنه و دیشب درست ترین کار رو انجام داد (به قول یک نفر به اینتر یاد داد چطور در خارج از خونه بازی میکنن!) ناسلامتی بازی در زمین آرسنال انجام میشدا .ینکه "سرگرم" نشدید اتفاقا مشکل آرسنال هست نه میلان. تیم مهمان وظیفه نداره بیاد تو خونه حریف فوتبال باز و تهاجمی ارائه بده [مگر اینکه بازی برگشت باشه و در شرف حذف شدن] هر تیمی غیر از اینکار رو انجام بده باید در سلامت عقل مربی اش شک کرد چون ریسک بزرگیه. اگه خیلی به فوتبال زیبا علاقه مند هستی و دوست داری میلان بازی دفاعی دیشب اش رو براتون جبران کنه توصیه میکنم بازی برگشت در سن سیرو رو ببینی! میلان وقتی از یک بازی برد میخواد خیلی دیدنی میشه!​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

به خاطر همین بازی هاست که تیمی مثل آرسنال هیچوقت قهرمان اروپا نشده و نمیشه.

داشتن منطق تو فوتبال امروز خیلی مهمتر از اونیه که تصور میکنید. میلان تیمی نیست که موفقیت رو فدای فوتبال زیبا کنه. به موقع اش دفاع میکنه و به موقع اش بازی تهاجمی ارائه میده. میلان میخواد از این مرحله صعود کنه و دیشب درست ترین کار رو انجام داد (به قول یک نفر به اینتر یاد داد چطور در خارج از خونه بازی میکنن!) ناسلامتی بازی در زمین آرسنال انجام میشدا .ینکه "سرگرم" نشدید اتفاقا مشکل آرسنال هست نه میلان. تیم مهمان وظیفه نداره بیاد تو خونه حریف فوتبال باز و تهاجمی ارائه بده [مگر اینکه بازی برگشت باشه و در شرف حذف شدن] هر تیمی غیر از اینکار رو انجام بده باید در سلامت عقل مربی اش شک کرد چون ریسک بزرگیه. اگه خیلی به فوتبال زیبا علاقه مند هستی و دوست داری میلان بازی دفاعی دیشب اش رو براتون جبران کنه توصیه میکنم بازی برگشت در سن سیرو رو ببینی! میلان وقتی از یک بازی برد میخواد خیلی دیدنی میشه!​

واقعا باید ببخشید اما من با همه ی حرف های شما مخالفم و دلیل هم دارم

اول اینکه زیبا بازی نکردن میلان از روی برنامه نبود چون اگه اینطور بود توی بازی های لیگ داخلی این کار رو می کرد ... وقتی یه تیم نمی تونه در بازی های بدون استرس و فشار لیگ زیبا بازی کنه دیگه نباید زیبا بازی نکردن اون تیم در لیگ قهرمانان رو به آینده نگری ربط داد ...

دوم اینکه ما در ورزشگاه سنسیرو منتظر هیچ معجزه ای از تیم میلان نیستیم چون بد ترین نتایج رو این فصل میلان در سن سیرو گرفته ...

سوم اینکه دوست عزیز این چه جور برنامه ای بود که میلان حتی یه موقعیت خطرناک روی دروازه ی ارسنال نداشت؟ فقط دو تا کرنر بود( حتی در ضد حملات هم نتونست کاری بکنه ) اگه اینجوریه پس تیم راه اهن بابرنامه ترین تیم جهانه

مساله دیگه اینه که اصولا وقتی برنامه و حساب گری معنی پیدا میکنه که یه تیم تیم مقابل خودشو ببنده مثل سنگال در جام جهانی 2002 ... این چه جور برنامه ای بود که تمام وسط زمین در اختیار ارسنال بود ؟ چقدررررررررر موقعیت شوت ایجاد شد که متاسفانه از دست رفت ... ابو ئه چقدر از سمت راست ارسنال وارد محوطه ی جریمه شد ... ارسنال به طور متوسط هر دو دقیقه یه بار در محوطه ی جریمه بود...

نتیجه : آرسنال بد بازی کرد نه اینکه میلان با برنامه بود ...

پ ن : در اینکه آرسنال قهرمان اروپا نمیشه شک نکن ولی دلیلش اونی که تو گفتی نیست .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ما امروز مساوی کردیم و در واقع باختیم. ولکات اگه همین فراز رو نگه داره و نشیب یهویی نداشته باشه عالیه ... حالا باید امشب ببینیم منچستر در بازی خارج از خانه در مقابل نیوکاسل چه میکنه ... نیوکاسل هم که این روزا وضعیت خوبی نداره ولی باید امیدوار بود که منچستر متوقف بشه ان شا الله تعالی ( با احترامات فائقه به منچستری های عزیز )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ادواردو مثل اینکه بد جوری پاش شکست .........

واقعا یه لحظه فکر کردم که سکته کرد اونطوری افتاد. حیف شد. فکر کنم تا آخر فصل نتونه برگرده. (یه چیزی تو مایه های آلن اسمیت شد جلو لیورپول)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

واقعا یه لحظه فکر کردم که سکته کرد اونطوری افتاد. حیف شد. فکر کنم تا آخر فصل نتونه برگرده. (یه چیزی تو مایه های آلن اسمیت شد جلو لیورپول)

آره ... بد جوری مصدوم شد ... به احتمال زیاد هم تا آخر فصل نرسه ... منچستر شما هم که نیمه اول تکلیف کار رو یکسره کرد ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبری در مورد مصدومیتش منتشر نشده ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خبری در مورد مصدومیتش منتشر نشده ؟

ظاهرا پاش خورد شده و احتمال خداحافظیش از فوتبال هم هست . الان سایت هوادان آرسنال یه سری عکس از پای خورد شده ی ادواردو گذاشته ... به نظر من که یه فصل دوری از مسابقات رو شاخشه ...

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1

اي بابا... ادواردوام رفت ؟؟!!!
219.gif

چطوري پاش شكست؟؟؟؟
عجب شانسي دارينا
من بازي رو نديدم
انگار اون آخر يكي بدجور سوتي داده ... از اين جوون موونا... كي بوده؟

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ظاهرا پاش خورد شده و احتمال خداحافظیش از فوتبال هم هست ...
واي!!!! جدا؟!!!
mindblowing.gif

ونگر كه خيلي روش حساب باز كرده بود
اميدوارم بهبود پيدا كنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Sickening Eduardo injury shock

Arsenal striker Eduardo da Silva suffered one of the most horrific injuries ever seen at a Premier League match, in the clash with Birmingham City.
See also: All the Saturday action in pictures
The Brazil-born Croatia star suffered what appeared to be a compound fracture of his ankle before being carried off on a stretcher following a tackle from Martin Taylor.
The Express & Star photographer from the match captured images of Eduardo’s agony which the editor deemed too strong for publication.
The injury was so horrific that SkySports, showing the game live, did not show any replays of the tackle.
Eduardo, aged 24, was in extreme distress as he was treated.

Paramedics feared the player was losing too much blood and tried to stem the flow before rushing him to hospital.
The game, which was halted for nine minutes in the first half while Eduardo was treated, finished 2-2.
James McFadden gave Blues the lead, before Arsenal’s Theo Walcott grabbed a pair early in the second half.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا ضایعه بزرگیه اگه این بازیکن از فوتبال بره .......................

خداکنه که حالش خوب شه........ (اون بلایی که سر امثال رونالدو و فان باستن و .... اومد سر این نیاد)

این ادواردو یکی از بازیکن های خوب تیم ملی برزیل در آینده خواهد بود.

برای سلامتیش دعا کنید.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دوستان سلام

واقعا اتفاقات زیادی افتاده از باخت افتضاحمون در مقابل منچستر بگیر تا مساوی با میلان در زمین خودی و از همه بدتر وضعیت ادواردو داسیلوا

1.بازی با منچستر رو من معتقدم که خوب شد باختیم چون تونستیم اشکالاتمون بشناسیم و برطرفشون کنیم این از این

2.بازی با میلان رو نمیدونم چی بگم فقط شانس داشتن همین تمام بازی زیر حمله بودن و داشتن دفاع میکردن

درست شد مثل 13 ساله پیش که تو هایبوری مساوی صفر صفر کردیم و بعد تو سن سیرو 2 به صفر باختیم امیدوارم اینجور نشه خدا نکنه ایشالله تو سن سیرو بزنیمشون

3. ادواردو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! خدا بگم این بازیکنه رو چیکار کنه ؟ دیدین عکس العمل فابرگاسو خیی جالب بود اخر ناراحتی بود دمش گرم

4. بچه ها ممنون از لطفتون ما مخلص همتون هستیم مهرداد و لست مانرک عزیز خودتون میدونین دیگه گرفتاریه و هزار بدبختی
نه اینا نیست من مادر بوردم سوخته الان دو سه ماهه که دارم با لپ تاب برادرم هر وقت میاد از دانشگاه ان میشم و گرنه وقتی میره مجبورم از کافه بیام کافه هم ماشالله تا بیام یه فیلتر شکن پیدا کنم اوووووووووه کی میره این همه راهو بهر حال مخلص همتون

به امید پیروزی ارسنال در مقابل میلان و خوب شدن ادواردو

شدت ضربه رو ببینید
2udvksk.jpg

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
واقعا بايد بگم توحش يعني اين .... !!:blink: ... بازيکن بيرمنگهام مثل يه حيوون به تمام معنا پاي بيچاره را خرد کرد من تا به حال همچيم چيزي دو بار ديدم يکي پاي cisse قبل از جام جهاني 2006 بازي با چين و يکي هم پاي owen توي جام جهاني که پاش پيچيد

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اینم خبر خود سایت ارسنال :

Sunday: Eduardo has been moved to a London-based hospital after undergoing surgery at Selly Oak Hospital in Birmingham. Arsenal Football Club would like to thank everyone at Selly Oak Hospital for making Eduardo's stay as comfortable as possible.

Saturday: Eduardo underwent surgery in hospital on Saturday and is currently resting. The Croatian striker sustained a broken leg in the 2-2 draw with Birmingham earlier in the day.

Everyone at Arsenal Football Club would like to wish him a speedy recovery.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
شدت ضربه رو ببینید
2udvksk.jpg

واي خداي من
mindblowing.gif

اين يه چيزي اونورتر از توحشه
چي فكر كرده كه اينجوري اومده رو پاش... زمين فوتبالو با چي اشتباه گرفته

واقعا بايد براش دعا كنيم
معجزه است اگه دوباره برگرده

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عملکرد آرسنال در ماه فبریه

دو برد در مقابل تیم های " منچستر سیتی " و بلکبرن "
باخت در مقابل " منچستر "
و دو مساوی در مقابل " میلان و بیرمنگام"

آرسنالی هایی که عضو سایت آرسنال هستن هم میتونن در رای گیری انتخاب بازیکن ماه شرکت کنن ...

""" جدید ترین خبر در مورد ادواردو هم اینه که بعد از عمل جراحی در مصاحبه ای اعلام کرده : این بدترین اتفاق برای یه بازیکن میتونه باشه و اینکه من نمی تونم توی تلوزیون به صحنه ی بروز حادثه نگاه کنم """

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ظاهرا ادواردو تا 9 ماه نمیتونه بازی کنه بازم جای شکرش باقیه

بالا