• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز خوبه .................

من خیلی نگران شدم نکنه مجبور شه فوتبال رو بذاره کنار.......

خبری از اون مدافع نداری ؟ جریمه ای چیزیش نکردن ؟؟!؟!؟

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
تو يه روزنامه خوندم كه 3 جلسه محرومش كردن و ونگر عصباني شده و گفته 3 جلسه خيلي كمه بايد تا آخر عمرش محروم ميشد (البته بعدا عذر خواهي كرده و گفته اون موقع عصباني بوده)

ادواردو هم گفته كه از دست تيلور عصباني و ناراحت نيست و بخشيدتش چون ميدونه از قصد اينكارو نكرده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا باید ببخشید اما من با همه ی حرف های شما مخالفم و دلیل هم دارم

اول اینکه زیبا بازی نکردن میلان از روی برنامه نبود چون اگه اینطور بود توی بازی های لیگ داخلی این کار رو می کرد ... وقتی یه تیم نمی تونه در بازی های بدون استرس و فشار لیگ زیبا بازی کنه دیگه نباید زیبا بازی نکردن اون تیم در لیگ قهرمانان رو به آینده نگری ربط داد ...

دوم اینکه ما در ورزشگاه سنسیرو منتظر هیچ معجزه ای از تیم میلان نیستیم چون بد ترین نتایج رو این فصل میلان در سن سیرو گرفته ...

سوم اینکه دوست عزیز این چه جور برنامه ای بود که میلان حتی یه موقعیت خطرناک روی دروازه ی ارسنال نداشت؟ فقط دو تا کرنر بود( حتی در ضد حملات هم نتونست کاری بکنه ) اگه اینجوریه پس تیم راه اهن بابرنامه ترین تیم جهانه

مساله دیگه اینه که اصولا وقتی برنامه و حساب گری معنی پیدا میکنه که یه تیم تیم مقابل خودشو ببنده مثل سنگال در جام جهانی 2002 ... این چه جور برنامه ای بود که تمام وسط زمین در اختیار ارسنال بود ؟ چقدررررررررر موقعیت شوت ایجاد شد که متاسفانه از دست رفت ... ابو ئه چقدر از سمت راست ارسنال وارد محوطه ی جریمه شد ... ارسنال به طور متوسط هر دو دقیقه یه بار در محوطه ی جریمه بود...

نتیجه : آرسنال بد بازی کرد نه اینکه میلان با برنامه بود ...

پ ن : در اینکه آرسنال قهرمان اروپا نمیشه شک نکن ولی دلیلش اونی که تو گفتی نیست .

باشه. به هر حال من که پیشگو نیستم. نظرم رو گفتم. شاید هم در اشتباه باشم و آرسنال میلان رو حذف کنه. 6 روز دیگه که وضعیت مشخص شد بیشتر با هم صحبت میکنیم. ;)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رابین ون پرسی بعد از مصدومیت بسیار طولانی مدت خودش که در بازی های ملی دچار شده بود دوباره به بازی ها برگشت ...

این بار بعد ازیک ریکاوری دراز مدت ون پرسی به جمع بازیکنان پیوسته و این بار گویا با مصدومیت ادواردو باید در بازی سنگین با میلان به میدان برود در حالی که می تواند خیلی خوشایند نباشد چرا که مدت هاست وی بازی نکرده است . در هر صورت امیدواریم وی موفق باشد در حالی که شاید اگر مصدوم نمی شد هم اکنون وضعیت آرسنال فوق العاده تر بود . احتمال بازی وی برابر استون ویلا در روز شنبه نیز بالاست .

1.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ارسنال در یک نگاه

نام باشگاه : آرسنال

لقب باشگاه : Gunners / توپچیها

سال تاسيس : 1886

رئيس باشگاه : پیتر هیل وود

آدرس :

Avenell road highbury Arsenal Stadium GB -London N5 1BU

تلفن تماس و فکس :

+44-20-77044000

+44-20-77044001

سايت : www.arsenal.com

ايميل : [email protected]is email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

رنگ لباس : سرخ

اسپانسر : Emirates

اسپانسر ورزشي : Nike

ورزشگاه : Emirates

منشي باشگاه : مایکل ا برین

مدير مطبوعاتي : آماندا داچرتی

normal_70441605_56a4fdc2e5_o.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Emirates Stadium

نام ورزشگاه :‌ امارات

مالك : باشگاه آرسنال

تاريخ افتتاح :2 / تير / 85

خرج ساخت : 357 ميليون پوند - 600،000،000،000 تومان

گنجايش : 60000 نفر

مهندس و طراح : HOK Sport

سطح چمن : ‌ 113 × 76

نام بعدي ورزشگاه : Ashburton Grove ( نام اين ورزشگاه تا 15 سال Emirates خواهد بود )‌

محل قرارگيري : انگلستان ، لندن ، ايسلينگتون

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Pos. Team P W D L F A GD Pts
1 Arsenal 27 19 7 1 56 20 36 64
2 Man Utd 27 19 4 4 55 15 40 61
3 Chelsea 26 16 7 3 38 17 21 55

گلزن برتر تفنگداران : آدبایور با 19گل

normal_adebayor_firstgallery_05.jpg

بازی بعدی:

27y4mdi.jpg

بازی قبلی:

k1xt86.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این مساوی امروز دوباره منو یاد افت شدید چند فصل قبل میندازه ... اختلاف حالا شده یه امتیاز ... اگه گل وقت های اضافه ی سندروس نبود منچستر هم امتیاز با آرسنال بود ...

منچستر هم به دوران اوجش رسیده امیدوارم آرسنال به این روند پایان بده وگرنه منچستر که فکر کنم تازه شروع کرده ... بازی امروزش واقعا زیبا بود ... پاس های کوتاه و بدون اشتباه در میانه ی میدان و گلهای بی چون و چرایی که به فولام زد ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خط دفاع افتضاح آرسنال دوباره کار دست باشگاه داد

آرسنال در بازی که میبایست سه امتیاز آن را میگرفت به یک تساوی 1-1 رضایت داد !

آرسن ونگر که تیمش شدیدا در یک سوم دفاعی مشکل دارد در این بازی ها یک گل بخودی را از سندروس داشت !

تعداد این گل بخودی ها آنقدر زیاد است که اگر نبودند آرسنال الان با حدود 6 امتیاز اختلاف صدرنشین بود !

.....................................................................

- اشتباه لمان در بازی با بلکبرن - تبدیل پیروزی به تساوی و از دست دادن 2 امتیاز

- گل بخودی گالاس در بازی با منچستر یونایتد - تبدیل پیروزی به تساوی و از دست دادن 2 امتیاز

- اشتباه وحشتناک کلیچی در بازی با بیرمنگام و پنالتی در آن بازی - تبدیل پیروزی به تساوی و از دست دادن 2 امتیاز

( این موارد جدا از اشتباهات عجیب این خط در بازی با منچستر ( حذفی ) و تاتنهام ( اتحادیه ) است ! )

......................................................................

خط دفاعی با این نوع بازی واقعا به شکلی به آرسنال ضرر زده که نمیتوان آن را نادیده گرفت ! 6 امتیاز دقیقا در جایی که ما حتی به تفاضل گل ها هم نیازمندیم واقعا اختلاف زیادی است ! به هر حال آرسنال در طی دو هفته اخیر و بعد از بازی با منچستر یونایتد و شکست در برابر آن تیم هرگز نتوانسته به پیروزی دست یابد !

این شرایط در موقعیتی رخ داده که آرسنال باید به فکر بازی سنگین خود در سن سیرو مقابل میلان باشد

next.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اینم لیست 18 نفره ی ونگر برای بازی با میلان :

(Jens LEHMANN (GK
Abou DIABY
Bacary SAGNA
Cesc FABREGAS
Philippe SENDEROS
William GALLAS
Robin VAN PERSIE
Alexander HLEB
DENILSON
Mathieu FLAMINI
GILBERTO
Gael CLICHY
Manuel ALMUNIA (GK)
Emmanuel ADEBAYOR
Nicklas BENDTNER
Emmanuel EBOUE
Justin HOYTE
Theo WALCOTT

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، خبر میرسه توره به بازی فرداشب نمیرسه و احتمال قریب به یقین سندروس دفاع وسط بازی میکنه. بازیکنی که خودتون بهتر از من میدونید وقتی دست و پاش رو گم کنه و هل کنه چطور فوتبال بازی میکنه... فردا یک سن سیروی sold out (=هشتاد و خورده ای هزار نفر) در انتظار آرسنال و سندروس هست!

این رو بدونید خیلی از هواداران میلان حذف شدن تیم رو یک توفیق اجباری میدونن (در صورت حذف، بلاخره مسئولین میلان نقل و انتقالات رو جدی تر از سال های قبل میگیرن/از طرفی تیم روی رسیدن به سهمیه ی اروپای سال بعد روی بازی های لیگ تمرکز میکنه، کاری که الان با حضور در هر دو رقابت توان انجام اش رو نداره). پس در هر صورت میلان برنده ست. چه ببره و چه ببازه!

موفق باشید. فعلا.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک به توماس عزیز و همه ارسنالی ها

میلان رو حذف کردید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عالی بود...فوق العاده بود...

با این همه موقعیتی که آرسنال داشت اگه نمیبرد واقعا نامردی بود....بهترین های بازی گلب و فلامینی بودن و البته فابرگاس هم که دیگه با اون گلش همه رو شرمنده کرد....

من تعجب میکنم که چرا انقدر هافبک تیم میلان منفعل عمل کرد....جهنم سن سیرو!!!! هم ظاهرا نتونست کاری کنه...مثل بازی قبل فقط یکی دو تا کرنر خطرناک زدن و البته چند تا تک موقعیت نه چندان قابل توجه....مبارک همه ی آرسنالی ها باشه....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی خوبی بود. خوب شد این یه آرسنال برد یک کم تسکین بده برد بارسا و منچستر رو
www_MyEmoticons_com__burp.gif

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
دور يك چهارم نهايي

آرسنال - بارسلونا​
كدام مي برند ؟ !!!!! حيف ....

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تبریک به همه هواداران آرسنال....انصافا که در سن سیرو خیلی خوب بازی کردند و چه کرد این فلامینی...من می دونستم بازیکن بزرگیه ولی نه تا این حد...:wacko:

هافبک های میلان هم کاملا مقابل فلامینی و فابرگاس زانو زدند و مدافعی چون نستا هیچ کاری مقابل فرارهای دیدنی آدبایور نتونست انجام بده و در نهایت آرسنال با شایستگی برنده شد...

من این صعود که با شایستگی و برازندگی بدست اومد رو به همه هوادارن آرسنال تبریک می گم:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان آرسنالي
صعود آرسنال به 8 تيم مرحله بعد رو به همه شما تبريك ميگم. بردن ميلان اونهم توي سنسيرو كار هر تيمي نيست و ونگر يكبار ديگه تفكراتش رو به رخ حريف كشيد. در ادامه راه هم موفق باشيد

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من تبريك ميگم
آرسنال واقعا عالي و با انگيزه بازي كرد... استحقاق بردو داشت ... يعني نتيجه اي غير از اين نمي تونست باشه
دست و پاي ميلانو بسته بودن
واقعا به خاطر چنين تيمي بهتون تبريك ميگم... من تا حالا با دقت به بازي آرسنال نگاه نكرده بودم
اين تيم استحقاق قهرمانيو داره

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
کجان طرفداران میلان که ادعا میکردند تیمشون میتونه قشنگ و روان بازی کنه و در سن سیرو این رو نشون خواهد داد ؟
عزیزانی که میگفتند در سن سیرو با یک بازی زیبا و هجومی پرونده ی آرسنال رو خواهند بست ؟؟؟

دیشب آرسنال زیبایی حقیقیه فوتبال رو به تمام ایتالیا نشون داد !
با یک عده جوون که بزرگان و نامدارن میلان رو مبهوت خودشون کرده بودند و هر کار که میخواستند کردند ، به راحتی 2 گل هم بیشتر حقشون بود که با بدشانسی به ثمر ننشست

مطمئنم هر آدم منطقی که کمی از فوتبال حالیش بشه اذعان میکنه که آرسنال فوتبالی رو نشون داد که مطمئنا شایسته ی قهرمانیست
give_heart.gif

47b20s0.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته

پیروزی واقعا حق ارسنال بود.

بالا