ضمن تبریک به همه میخوام اثرات بعد مسابقه رو بهتون نشون بدم
مهاجم اهل توگو درمصاحبه باسایت رسمی باشگاه گفت:
اگر ما قادر به شکست دادن میلان هستیم پس سایر رقبا راهم به سرنوشت میلان دوچار خواهیم کرد.این تحلیل مهاجم بلند بالای ونگراز مسابقه برابر
میلان است.
وی که ارسال کوتاه تئووالکات را به گل دوم آرسنال بدل کرد برتلسم گل نزدنش در لیگ قهرمانان غلبه کرد وخیال همه را ازپیروزی در ایتالیا راحت
کرد.البته آدبایور دردیدار رفت دردقایق تلف شده بازی نیز یک بار توپ را به تیر دروازه حریف کوبید در دور برگشت نیز بسیار پرفروغ ظاهر شد
آدبایور درحالی میلان را ترک کرد که خاطره خوبی از خود به جای گذاشت به عقیده وی حذف کردن قهرمان فصل قبل آرسنال را تبدیل به حریف
ویژه ای برای دیگرتیمهای حاضردراین مرحله کرده است.
مهاجم توگویی اضافه کرد:حذف کردن تیمی چون آ.ث میلان نشاندهنده این است که ما قادر به شکست دادن هرتیمی در جهان هستیم!
حالا این موضوع درذهن همه ما وجود دارد که ما میتوانیم به پیش بتازیم ما واقعا مسابقه را چه در فاز دفاعی وهجومی به بهترین وجه کنترل کردیم
ونشان دادیم از چه روحیه تیمی بالایی برخورداریم.
ما برای صعود به ایتالیا امیدم وبه بهترین شکل ممکن وظیفه خود راانجام دادیم.
درموردگل هم باید بگویم که بسیار گل ساده ای به ثمر رساندم ودرست درمقابل دروازه به توپ ضربه زدم.
صادقانه باید بگویم این ساده ترین ومهمترین گلی بود که درتمام حرفه ام به عنوان یک بازیکن به ثمر رساندم.
.....................................................................................
فابرگاس: بهترین گل عمرم بود
سس فابرگاس هافبک طراح آرسنال گفت: لحظه به ثمر رسیدن گل بهترین لحظه عمرکاری من بود.
لحظه به ثمر رسیدن گل را فراموش نمیکنم این بازیساز 20ساله که درآستانه دویستمین بازی خود برای آرسنال قرلر دارد سه شنبه شب هواداران
آرسنال رااز پیروزی ناامید نکرد وبابثمر رساندن گلی حیاتی بهانه خوبی برای شادمانی به هواداران بخشید. اگرچه آدبایور دردقایق پایانی تیر خلاص را برپیکر میلان شلیک کرداما این ضربه استثنایی فابرگاس بود که ورق را به سود آرسنال برگرداند وموجبات پیروزی رافراهم ساخت وبرای همیشه دریادها جاویدان شد.
پسرک اسپانیایی افزود:بهترین اتفاق زندگیم بود.ودلیل دراغوش کشیدن ونگر این بود که بدون او هرگز موقیت بازی در چنین سطحی را به دست
نمیاوردم. ممکنه بعد ازآن مصدومیت ابتدای فصل هنوز به شرایط آرمانی خودم برنگشه باشم ولی در این بازی بسیار پر انگیزه بودم واز نمایشم در میدان بسیار لذت بردم واین یک نکته کلیدی برای من است تا اعتماد به نفس خود را بازیابم.بعد ازمصدومیتی که درابتدای فصل به سراغم امد دیگر نتوانستم مانند ابتدای فصل بازی کنم واین بشدت آزارم میداد و به نمایشی اینچنین برابر میلان نیاز داشتم تا خودم را بازیابی کنم. وقتی شمر اخر فصل برگردید وبه عملکردتون نگاه کنید همین لحظات هست که برای شما باقی میمونه وکارنامه شما را درخشان مبکنه.
ما باید به کاری که انجام دادیم افتخارکنیم در بازی با میلان وقتی به سمت هواداران خودمان رفتم دیدم که هواداران میلان هم مارا تشویق میکنند انها سبک فوتبال مارا میپسندیدند وبه همین دلیل مارا تحسین کردند بازیکنان میلان هم مارادرانتهای بازی مورد تشویق قراردادند وبرایمان ارزوی موفقیت کردند.
ارسنال ازاحترام زیادی برخورداراست اما این به تنهایی کافی نیست فابرگاس اضافه کرد:ما باید عنوانهایی را که لایق ان هستیم بدست اوریم ودر تالار افتخارات باشگاه قراردهیم ومن ایمان دارم که جامها در راهند.
ما مجموعه کوچکی دراختیار داریم وبا مصدومیتهای زیادی دست به گریبان بوده ایم اما اکنون بازیکنان مصدوممان بازگشته اند که ون پرسی
روسیچکی وشاید درهفته اینده کولو توره از جمله آنان هستند.
تیمهای دیگرحال میدانند که اگر به مافضای لازم را برای بازیسازی بدهند به سختی مجازات خواهند شد مطمئنا آنها دربرابر ما بسته و تدافعی
بازی خواهند کرد وکاری که ما باید بکنیم این است که تمرکزمان را ازدست ندهیم وبازی خودمان را ارائه کنیم.
روحیه تیم به طرزباورنکردنی بالاست وما از این لحظه فقط باید به بازی با ویگان فکر کنیم به انجا برویم وپیروز از زمین بیرون بیاییم.