• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
21763_hp.jpg

آرسن ونگر شایعه های اخیر در مورد ادواردو را به شدت تکذیب کرد و آن را فقط یه دروغ محض دانست. ...

بعد از اینکه ادواردو در آن صحنه از چند ناحیه پایش دچار مصدومیت شدید شد داستانهایی مبنی بر اینکه مچ پای ادواردو کج شده و ورم کرده و عمل جراحی آنطور که باید صورت نگرفته و باید بار دیگر عمل باید انجام شود آرسن ونگر در مصاحبه ای که دیروز با تلوزیون آرسنال داشت گفت:

او هرگز به عمل دیگری نیاز ندارد و عملهای قبلی که رو پای او انجام شده موفقیت آمیز بود بنابراین عمل دیگری نخواهد داشت.می خواهم به هوادران بگویم که از بابت ادواردو نگران نباشند . این داستانها همه و همه دروغ است . حاشایی بیش نیست و من به شدت تکذیب می کنم.

البته ادواردو تا برگشت جاده ای دراز پیش رو خواهد داشت . وضعیت روحی و روانی ادواردو در حال حاضر خوب است و او با روحیه ای بالا در حال گذراند دوران مصدومیت خود است.منابع بیمارستانی مرا هر لحظه از وضعیت ادواردو با خبر می کنند و آخرین خبر این است که او خیلی حرفه ای و با روحیه به این مسئله می نگرد. او فقط باید خطر عفونت را پشت سر بگذارد و اگر پایش عفونت نکند او پیش از موعد مقرر به تمریناتش باز خواهد گشت.

نقل از کانون هواداران ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ضمن تبریک به همه میخوام اثرات بعد مسابقه رو بهتون نشون بدم

مهاجم اهل توگو درمصاحبه باسایت رسمی باشگاه گفت:

اگر ما قادر به شکست دادن میلان هستیم پس سایر رقبا راهم به سرنوشت میلان دوچار خواهیم کرد.این تحلیل مهاجم بلند بالای ونگراز مسابقه برابر

میلان است.

وی که ارسال کوتاه تئووالکات را به گل دوم آرسنال بدل کرد برتلسم گل نزدنش در لیگ قهرمانان غلبه کرد وخیال همه را ازپیروزی در ایتالیا راحت

کرد.البته آدبایور دردیدار رفت دردقایق تلف شده بازی نیز یک بار توپ را به تیر دروازه حریف کوبید در دور برگشت نیز بسیار پرفروغ ظاهر شد

آدبایور درحالی میلان را ترک کرد که خاطره خوبی از خود به جای گذاشت به عقیده وی حذف کردن قهرمان فصل قبل آرسنال را تبدیل به حریف

ویژه ای برای دیگرتیمهای حاضردراین مرحله کرده است.

مهاجم توگویی اضافه کرد:حذف کردن تیمی چون آ.ث میلان نشاندهنده این است که ما قادر به شکست دادن هرتیمی در جهان هستیم!

حالا این موضوع درذهن همه ما وجود دارد که ما میتوانیم به پیش بتازیم ما واقعا مسابقه را چه در فاز دفاعی وهجومی به بهترین وجه کنترل کردیم

ونشان دادیم از چه روحیه تیمی بالایی برخورداریم.

ما برای صعود به ایتالیا امیدم وبه بهترین شکل ممکن وظیفه خود راانجام دادیم.

درموردگل هم باید بگویم که بسیار گل ساده ای به ثمر رساندم ودرست درمقابل دروازه به توپ ضربه زدم.

صادقانه باید بگویم این ساده ترین ومهمترین گلی بود که درتمام حرفه ام به عنوان یک بازیکن به ثمر رساندم.

05.jpg

.....................................................................................

فابرگاس: بهترین گل عمرم بود

سس فابرگاس هافبک طراح آرسنال گفت: لحظه به ثمر رسیدن گل بهترین لحظه عمرکاری من بود.

لحظه به ثمر رسیدن گل را فراموش نمیکنم این بازیساز 20ساله که درآستانه دویستمین بازی خود برای آرسنال قرلر دارد سه شنبه شب هواداران

آرسنال رااز پیروزی ناامید نکرد وبابثمر رساندن گلی حیاتی بهانه خوبی برای شادمانی به هواداران بخشید. اگرچه آدبایور دردقایق پایانی تیر خلاص را برپیکر میلان شلیک کرداما این ضربه استثنایی فابرگاس بود که ورق را به سود آرسنال برگرداند وموجبات پیروزی رافراهم ساخت وبرای همیشه دریادها جاویدان شد.

پسرک اسپانیایی افزود:بهترین اتفاق زندگیم بود.ودلیل دراغوش کشیدن ونگر این بود که بدون او هرگز موقیت بازی در چنین سطحی را به دست

نمیاوردم. ممکنه بعد ازآن مصدومیت ابتدای فصل هنوز به شرایط آرمانی خودم برنگشه باشم ولی در این بازی بسیار پر انگیزه بودم واز نمایشم در میدان بسیار لذت بردم واین یک نکته کلیدی برای من است تا اعتماد به نفس خود را بازیابم.بعد ازمصدومیتی که درابتدای فصل به سراغم امد دیگر نتوانستم مانند ابتدای فصل بازی کنم واین بشدت آزارم میداد و به نمایشی اینچنین برابر میلان نیاز داشتم تا خودم را بازیابی کنم. وقتی شمر اخر فصل برگردید وبه عملکردتون نگاه کنید همین لحظات هست که برای شما باقی میمونه وکارنامه شما را درخشان مبکنه.

ما باید به کاری که انجام دادیم افتخارکنیم در بازی با میلان وقتی به سمت هواداران خودمان رفتم دیدم که هواداران میلان هم مارا تشویق میکنند انها سبک فوتبال مارا میپسندیدند وبه همین دلیل مارا تحسین کردند بازیکنان میلان هم مارادرانتهای بازی مورد تشویق قراردادند وبرایمان ارزوی موفقیت کردند.

ارسنال ازاحترام زیادی برخورداراست اما این به تنهایی کافی نیست فابرگاس اضافه کرد:ما باید عنوانهایی را که لایق ان هستیم بدست اوریم ودر تالار افتخارات باشگاه قراردهیم ومن ایمان دارم که جامها در راهند.

ما مجموعه کوچکی دراختیار داریم وبا مصدومیتهای زیادی دست به گریبان بوده ایم اما اکنون بازیکنان مصدوممان بازگشته اند که ون پرسی

روسیچکی وشاید درهفته اینده کولو توره از جمله آنان هستند.

تیمهای دیگرحال میدانند که اگر به مافضای لازم را برای بازیسازی بدهند به سختی مجازات خواهند شد مطمئنا آنها دربرابر ما بسته و تدافعی

بازی خواهند کرد وکاری که ما باید بکنیم این است که تمرکزمان را ازدست ندهیم وبازی خودمان را ارائه کنیم.

روحیه تیم به طرزباورنکردنی بالاست وما از این لحظه فقط باید به بازی با ویگان فکر کنیم به انجا برویم وپیروز از زمین بیرون بیاییم.

19.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ادواردو مثل دیابی

آرسن ونگر در رابطه با راه سخت و طولانی ادواردو در ریکاوری کامل گفت : او میتواند همچون دیابی باشد !

بازیکن هجومی و سرعتی آرسنال که در بازی مقابل بیرمنگام حدود 2 هفته پیش شدیدا مصدوم شده میبایست دوران دشواری را ( احتمال در کشور های مختلف ) سپری کند !
ونگر در این مورد به تلویزیون رسمی آرسنال گفت : ادواردو باید تمام تلاش خود را برای بازگشت به تیم انجام دهد ! ونگر در این مصاحبه آرزو کرد تا ادواردو هم مانند دیابی باری دیگر به تیم بازگردد ! وی گفت : من مطمئن هستم او قبل از 9 ماه به تیم باز میگردد ! او دقیقا مثل دیابی باید سه ماه هیچ فشاری به پایش نیاورد و شش ماه هم تمرینات سبک انجام دهد !

eduardo_break.jpg

......................................................................................

وای مصدومیتهادوباره شروع شد

آرسنال برای بازی روز یکشنبه با تیم ویگان اتلتیک دو تن از بازیکنان جوان خود را از دست داد و ...

آبو دیابی در بازی با میلان از ناحیه ساق پا مصدوم شد و در بازی با ویگان تیم را همراهی نخواهد کرد.رابین ون پرسی هم در بازی های تمرینی خوب بوده و فعلا مصدومیتی ندارد.هر چند که ونگر مطمئن نیست که وی بتواند در جی جی بی( استادیوم ویگان ) بازی کند.کولو توره و الکس سانگ هم قطعا تا بازی با ویگان آماده خواهند بود اما مربی به تلویزین آرسنال گفته که فعلا در مورد بازی آنها تصمیمی نگرفته.ونگر در ادامه گفت : ما امروز تئو والکات را به علت مصدومیت از دست دادیم.وی مصدومیتی در ناحبه ران دارد.در مورد روسیچکی فعلا سخت است صحبت کنم اما فکر می کنم که او بین ده تا دوازده روز دیگر برمیگردد.

5.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ارسنال ویگان

آرسن ونگر برای بازی با ویگان انتظار یک جنگ تمامعیار را از مردان جی جی بی دارد

آرسنال که با اختلاف 1 امتیازی بالا تر از منچستر یونایتد در صدر جدول تکیه زد برای بازی با ویگان آماده میوشد تا این تیم ضعیف را بتواند ببرد ! آرسنال که در بازی قبل خود میلان را در هم شکسته حالا باید به مصاف مردان جی جی بی برود ! این در شرایطی است که ونگر به خوبی میداند ویگان برای بقا در لیگ به سیم آخر زده و تمام توانش را به کار میگیرد !

ونگر در باره ی اسن بازی گفت : ویگان مثل ما تحت فشار است !ما در صدر و آنها در قعر !

next.jpg

....................................................................................

بازگشت به هایبوری

آرسن ونگر بعد از دوسال به هایبوری بازگشت و به کارکنان ساختمانی در ساخت شهرک کوچک آرسنالی ها کمک کرد ! وی به صورت نمادین قسمتی از سقف شرقی هایبوری را سیمان ریزی کرد !

هایبوری بعد از 93 سال میزبانی بازی های توپچی های لندن ، هم اکنون به آپارتمان های یک ، دو و سه خوابه تبدیل شده ! و فضای خالی وسط آن ( که روزی زمین بازی بود ) حیاط با شکوهی خواهد شد ! مقدار زیادی از عملیات ساخت و ساز پایان یافته !

ادمن در صحبت های گفت : به آرسنالی ها و شرکت Sir Robert McAlpine Ltd تبریک می گویم ! برخی از آپارتمان ها آماده ی فروش هستند و در تابستان 2009 کاملا ساخت این شهرک پایان میابد !

ونگر هم در سخنانی کوتاه گفت » این اولین بازگشت من به هایبوری بعداز پیروزی 4-2 در برابر ویگان است ! این عمارت فوق العاده زیبا شده و افرادی که در انجا زنده خواهند کرد ، آرسنالی های خوش شانسی خواهند بود

toppingout6.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
قاتل یوونتوس میلان را سر برید

به شادی های بعد از گل دقت کرده اید ؟

آدبایور با دست به سینه میکوبند و به صدای تماشاگرانی گوش میدهند که او را تشویق میکنند ! آنری همچنان بعد از گل ها آرامش دارد اما فابرگاس ...

این ویرانگر ایتالیایی ها بعد از گلزنی واقعا شادمانی میکند ! همچون پسرکی که از هیجان به بالا میپرد و داد و فریاد میکند ! فابرگاس که دوسال پیش با درخشش در هایبوری توانست یونتوس را به تنهایی نابود سازد در بازی دیشب در ورزشگاه دوست داشتنی ( آرسنال طی ده سال گذشته در مسابقاتی که در برابر میلانی های این ورزشگاه داشته ، همیشه برنده بوده !!!! ) سن سیرو روسونری های میلان را به لیست حذفیات لیگ قهرمانان فرستاد !

میلان در بازی رفت کاملا تدافعی بازی کرد ! و همه بر این باور بودند که این نوع بازی امری طبیعی است ! و میلان به دنبال پیروزی در سن سیرو است ، ورزشگاهی که نزدیک به یک سال است که شکست لیگ قهرمانان اروپا را برای میلان به خود ندیده ! حتی بعد از نیمه ی اول که فقط دقایقی از بازی توپ را میلانی ها به چرخش درآوردند و به روی دروازه آرسنال بازی کردند !

هرچند فابرگاس به خوبی اول فصل بازی نمیکند اما نسسبت به همتایان خود در میلان عالی بازی کرد و به خوبی میان داری آرسنال را انجام داد ! آرسنال در کل 180 دقیقه بازی با میلان سوار بازی بود و میلانی که فقط دقایقی در سن سیرو توانست از نام بزرگش دفاع کند که به گلی نرسید ! و آرسنال با فابرگاس توانست از فاصله ی 30 یاردی ( 27 متری ) کالاچ با 2 متر قد را مقلوب کند !

دقایقی بعد والکات نشان داد سن بالای میلانی ها در دفاع باعث میشود تا این بازیکن ریز جثه و سرعتی خطرناک تر باشد !

در این بازی هافبک های فعال آرسنال درخشیدند ! فلامینی ، فابرگاس و هلب عالی بودند ! 4 مدافع آرسنال هم عالی بودند ، کلیچی و سندروس اشتباهات خود را در بازی های لیگ جبران کردند ! ابوئه هم خوب بود اما باید روی آخرین ضربات کمی بیشتر کار کند .دیابی خیلی خوب با فلامینی هماهنگ نشده بود دیابی نسبت به روسیچکی و هلب ( گاهی در غیاب توماسبه آن منطقه میرود ) سرعت کمتری داشت و همانند ترمزی تیم را نگه میداشت !

به هر حال آرسنال پیروزی بزرگی را بدست اورد میلان از بزرگترین های لیگ قهرمانان است و شاید بارسلونا و رئال غولهای دیگر این بازی ها باشند !

5.jpg

....................................................................................

تمجید المونیا از فابرگاس

وقتی حرف از فابرگاس شروع شد ، آلمونیا برای او دست زد و گفت : او یک بیست ساله است و مانند یک کهنه کار بازی میکند !

آمونیا که بهتمجید از بازیکنی پرداخته بود که در بازی برگشت در برابر میلان ، این تیم را به تنهایی به نابودی کشیده بود گفت : ما به فابرگاس ایمان داریم ! اومیتواند در آرسنال بماند و به یک افسانه تبدیل شود ! او توانایی های زیادی دارد قدرت و سرعت و تمرکز بالا و دید خوب وی او را به سطح کاکا رسانده ! فقط تعدادی عنوان و جایزه کم دارد !
او روحیه ی فوق العاده ای دارد و از بازی کردنش لذت میبرد ! میلان تیمی نیست که به سادگی در لیگ قهرمانان کنار برود و فرانس تنها 2 موقعیت بدست آورد یکی از آنها را دیرک مهار کرد و دیگری را تور دروازه ! به هر حال او زیبا بازی میکند ، طوری که هم خودش و هم دیگران از دیدن بازی لذت ببرند !

9.jpg

antonio_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط آرسنال
ونگر با جوانانش همچنان ميتازد

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط آرسنال
ونگر با جوانانش همچنان ميتازد

خوش اومدی
من اول ورودت رو تبریک میگم بعدش اینکه ارسنالی اصیل هستی یا مثل خیلی ها آرسنال تیم دوم و سومته ؟ :D

فقط آرسنال. به امید قهرمانی ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
توجه : صحنه خرد شدن پای ادواردو رو میتونین تو این لینک ببینید دقیقا همون صحنه هستش اگه احیانا فی*تر هستش با فیلی برید

http://www.dailymotion.com/video/x4hczz_eduardo-da-silva-broken-leg-arsenal_sport

.....................................................................................................

مدافع مياني تيم فوتبال بيرمنگام انگليس گفت: هيچگونه قصد و عمدي براي مصدوم كردن مهاجم آرسنال نداشتم...

‌مارتين تيلور گفت: مربي آرسنال معتقد است كه به عمد‌ روي پاي ادواردو تكل زده و با خشونت خواسته ام اين بازيكن را مصدوم كنم، در حالي كه اين ادعا صحت ندارد. اين بازيكن 24 ساله كه در دقيقه 3 بازي خانگي تيمش با آرسنال در بازي شنبه از هفته بيست و هفتم به علت خشونت زياد و شكستن مچ پاي ادواردو از زمين اخراج شد‌، بيان كرد: به عنوان مدافع مي خواستم توپي كه در اختيار ادواردو بود‌ را با تكل دفع كنم. هدفي غير از اين نداشتم و بابت حركت خود نيز بسيار متاسف هستم؛ اما واقعيت اين است كه هيچ عمدي در كار نبود. اين بازيكن كه گفته مي شود از سوي اتحاديه فوتبال انگليس با جريمه اي سنگين روبرو خواهد شد‌، بيان كرد: اصولا مدافع خشني نيستم. نمي دانم آن اتفاق چرا رخ داد. از اين بابت واقعا متاسف هستم.

taylor_on_eduardo.jpg

..................................................................................................

دانلود صحنه خرد شدن پای ادواردو

http://arsenalfc4arab.com/2007_2008/Birmingham 0 - 0 Arsenal _1.wmv

eduardo.jpg

دیگه امیدوارم از این صحنه ها تو تایپیک ارسنال واسه دانلود گذاشته نشه

راستی بچه ها بازی ویگان ساعت هفت و نیم از شبکه سه پخش میشه یک شنبه

logo.jpg

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بچه ها ، من کلا در بازیهای این فصل یک تفاوت بارز در بازی تیم به نظرم رسید ، اونم اینکه تعداد سانتر ها خیلی کمتر شده و این خیلی منو خوشحال میکنه !
حالا جدا همینطوره یا من خودم رو گول میزنم ؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
... یا مثل خیلی ها آرسنال تیم دوم و سومته ؟ :D

فقط آرسنال. به امید قهرمانی ...

آقا من آرسنال تیم اولمه ها ! سوء تفاهم نشه که چون یوزر بار رئال بالاتره تیم دومم آرسناله ;) :D

بله به امید قهرمانی ! البته به امید دوتا قهرمانی !!!
victory.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آقا من آرسنال تیم اولمه ها ! سوء تفاهم نشه که چون یوزر بار رئال بالاتره تیم دومم آرسناله ;) :D

victory.gif

منم جز ارسنال و فرانسه تیمی رو نمیپرستم یعنی دوس ندارم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازم مساوی ...

در مورد این بازی فقط میشه گفت : خرمگسی که مانع پریدن اسب شد ...
کمک های بروس آخر بازی بالا و پایین می پریدن ... زمینشون هم که زمین شموشک رو روسفید کرد ...آرسنالی که اصل بازیش رو زمینه مجبور بود نیمی از بازی رو رو هوا بازی کنه ... دیگه چیزی نمیشه گفت به جز اینکه لیگ انگلیس هم تیمی مثل راه آهن داره که با یه مساوی اینقدر خورشحال میشه ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای بود......

زمینش رو میگفت روش راگبی بازی کردن. از خط کشی هاش معلوم بود.

در کل باید صبر کنید ببینید تیم ما چکار میکنه......

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
عجب ضد حالی بود ، اگه میلان نتونست جلوی آرسنال بایسته ،این زمین داغون به راحتی این کار رو کرد
dash2.gif
شانس هم که نداشتیم ، 2-3 تا موقعیت خیلی خوب ، مخصوصا اون آخری که فابرگاس داشت ، از دست رفت
unknown.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

victory.gif

خواهش میکنم نوید عزیز . به جان خودم من منظورم تو نبودی . همینجوری گفتم ... این پستت رو هم ندیده بودم . :D

به امید روزهای بهتر ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
عجب ضد حالی بود ، اگه میلان نتونست جلوی آرسنال بایسته ،این زمین داغون به راحتی این کار رو کرد
dash2.gif
شانس هم که نداشتیم ، 2-3 تا موقعیت خیلی خوب ، مخصوصا اون آخری که فابرگاس داشت ، از دست رفت
unknown.gif

اره بازی افتضاح بود

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
عجب بازی ای بود......

زمینش رو میگفت روش راگبی بازی کردن. از خط کشی هاش معلوم بود.

ونگه گفته این زمین برای هوادارانی که پول بلیط داده بودند تا بازی رو از نزدیک ببینند توهین بزرگی بودش

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
در حالی که آرسنال هم 2 امتیاز را به راحتی به حریف خود آن هم حریف های ته جدولی و ضعیف واگذار کرد با یک امتیاز بیشتر نسبت به منچستر و 2 امتیاز بالاتر در صدر است ...

جایگاهش را به شدت لغزنده می بیند . منچستر با برد در بازی خود می تواند به راحتی با یک امتیاز بیشتر به صدر جدول برود . این در حالی است که آرسنال در این فصل آنقدر امتیازات را بچگانه واگذار کرده که باید هم اکنون این رقابت تنگاتنگ را داشته باشد . امتیزات بچگانه در مقابل تیم های ضعیف تر جدول کفر هواداران را بالا آورده است . درست در این بازی چمن عاملی بر این قضیه بود اما باید با نگاهی کلی به بازیهای آینده و جدول نگریست . ما 5 امتیزا اندوخته داشتیم که حداقل می توانستیم آن ها را در بازی های ماه بعد و در بازی های مهممان مثل منچستر و چلسی در خانه حریفان یا لیورپول خرج کنیم . اما به راحتی امتیزا دادیم تا ماه بعدی ماهی جهنمی داشته باشیم در حالی که این وضعیت را خود تیم به وجود آورده است . در هر صورت و با هر دیدی 2 امتیزا دیگر رفته است باز هم باید بگوییم امید به آینده اما باید کمی هم بترسیم که آینده افسوس اسن گذشته را نخوریم .

98.jpg

........................................................................................................

اقا اینا صحبت من نیست صحبت منتقد سایته

تحلیل کوچکی بر نیمکت توپچی های لندن !

با درود

امروز عصر بعد از اینکه بازی ارسنال رو دیدم تصمیم گرفتم به جای ترجمه مطالبی راجع به این بازی یک مقدار به تحلیل نیمکت این تیم بپردازم

متاسفانه اون چیزی که امروز متاسفانه باعث تساوی وتوقف تیم شد نبود بازیکن تاثیرگذار بر روی نیمکت تیم بود اگر با دید بازتری به این مسائل

نگاه کنیم خواهیم دید که ونگر علیرغم دراختیار داشتن یک تیم یکدست وروان هنگامی که با مصدومیت نفرات اصلی تیم مواجه میشود از نیمکت

خوبی برخوردار نیست البته این درسته که یک بازی ملاک قضاوت در مورد یک بازیکن نیست اما من باتوجه به عملکرد بازیکنان تا این برحه

از فصل میتوانم به جرات بگویم که اتکا کردن به بنتر وادبایور به تنهایی چاره مشکل نیست ون پرسی عملا این فصل را از دست داده وتا وی اماده

بازی برای آرسنال شود فصل به اتمام رسیده بنابراین اینجا میتوات به خساست ونگر ایراد گرفت چرا که تنها با دراختیار داشتن4مهاجم خود را

درمقابل سرمایه گذاریهای منچستر وچلسی خلع سلاح کرده کافی است به ترکیب مهجمان وهافبکهای این دو تیم نگاهی بیندازید تا منوجه عرایض

من شوید ارسنال بعد رفتن انری خلع یک سوپراستار تمام کننده را که **** تیم باشد ودر این مواقع که تیم با بنبست در بازی مواجه شده به سمت

جلو وبردن بازی هدایت کند احساس میکند اگرچه ادبایور وون پرسی بسیار مستعد وعالی عمل میکنند ولی هنوز با استانداردهای انری فاصله

دارند ویلیام گالاس هم یک بازیکن عصبی و احساساتی است تایک کاپیتان ورهبر امروز با یک گیلبرتوی تمام شده وبی انگیزه روبرو بودیم که

که کارایی خود را برای این تیم از دست داده وبهتر بود با انتقال این بازیکن ونگر هافبک دیگری را به لندن میاورد تا هم ظرفیت نیمکت نشینی

وهم قدرت رقابت با سایرین را داشته باشد اما در مود آلکساندر گلب از روز اولی که به ارسنال امد بیشتر یک دریبل زن 60دقیقه ای بوده تا

یک هافبک چپ وبه خوبی نشان داده که زمانی که تحت فشار قرار میگیرداز بازی محو شده ودیگر قابلیت دریبلینگش را نیز ازدست میدهد

به هرحال ارسنال هفته هاست که بخاطر ضعف در نیمکت تیم دوچار مشکل شده وبازی مقابل منچستر کاملا این موضوع را نشان داد که زمانی

که تیم تحت فشار شدید قرار میگیرد از مسیر اصلی خود منحرف میشود.

10.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
پا زدن با یک پدال

آرسن ونگر یکی از بهترین زمان هایی که میتوانست با منچستر فاصله اش را حفظ کند را از دست داد !

آرسن ونگر که احساس میشد با یک بازی خوب بتواند امتیاطاتش تیمش را از منچستر بیشتر کند در برابر ویگان هم با نتیجه 0-0 متوقف شد ! ونگر در این باره گفت : تساوی به نفع هیچ کدام از تیم ها نبود ! اصلا فوتبال حرفه ای ندیدیم !

ونگر با نا آماده خواندن تیمش گفت : وقتی یک دوچرخه با یک پدال را به شما بدهند نمی توانید آن را برانید !

شاید این یک انتیاز خوب بوده شاید هم بد ! باید آخر فصل دید چه میشود !فعلا ما تلاش میکنیم به رونده پیروزی ها بازگردیم !

wenger2.jpg

...............................................................................................

متیو فلامینی بعد از بازی بسیار بد آرسنال براب ویگان در مصاحبه ی بیان کرد ...

توپچی هلا قبل از بازی تیم ویگان را تیم سرسختی خواندند و بردن آنها را ساده ندانستند و در جی جی بی هم همه ی عوامل از جمله بدی زمین و مصدومان کلیدی و آماده نبودن یا خسته بودن بازیکنان دست به دست هم دادند و باعث شدند که این گفته به واقعیت بپیوندد.متیو فلامینی بازیکن بیست و چهار ساله و بسیار دونده ی آرسنال در بازی با میلان بسیار عالی کار کرد به طوری که آندره پیرلو را در بازی کاملا حذف کرده بود علت این نتیجه بد را خستگی سفر دانست و گفت : "ما از میلان آمده بودیم و بازی میلان با تمام خوبی ها و خوشحالیهایش ما را بسیار خسته کرد اما ما اگر بخواهیم در کورس قهرمانی سرافراز بیرون بیاییم باید همیشه اماده باشیم هر چند بازی های سختی انجام بدهیم.قطعا این بسیار بد است.ما در سه شنبه شب عالی بودیم و به همین دلیل هم باید برابر ویگان با همان کیفیت بازی می کردیم.اما متاسفانه نتوانستیم و من هم بسیار متاسفم زیرا ما دو امتیاز بسیار بسیار با ارزش را دست دادیم .من نمی توانم بگویم که چون زمین بد بود ما نتوانستیم بازی کنیم!زیرا همه ی تیمها و خود ویگان در این زمین بازی کردند و ما هم می خواستیم بازی کنیم اما به علت نا مطلوب بودن چمن ما نمی توانستیم پاسکاری کوتاه کنیم و باید بازی را با پاس های بلند به پایان می رساندیم.ما الان باید تمرکزمان را روی بازی شنبه جمع کنیم و سعی کنیم با تمرینات خوب دوباره به آن آمادگی اول بازگردیم.به نظر من تیم بعد از بازی براب یک تیم بزرگ مثل میلان قطعا به یک استراحت خوب و کامل نیاز دارد اما ما فقط پنچ روز فرصت داشتیم نا بازی ویگان و در این پنج روز باید تمرین هم می کردیم.ما صد در صد اگر قهرمانی را می خواهیم باید به همام امادگی و خطرناکی اول فصل برگردیم.

flamini_4.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بچه ها عکسای بازی میلان و ارسنالو برید اینجا ببینید خیلی جالبن حتما برید به امید پیروزی مقابل میدلزبرو

http://pix.arsenal.ir/07-08/thumbnails.php?album=37

normal_01586.jpg

normal_01588.jpg

اینو باش حال کردم

normal_01593.jpg

normal_01592.jpg

normal_01591.jpg

بالا