ونگر : رو برنمیگردانیم
آرسن ونگر بعد از شکست در برابر آبی های لندن گفت : ما تمرکز خود را فقط به لیگ قهرمانان نمیدهیم ! هنوز بازی های لیگ تمام نشده !
دروگبا در در 20 دقیقه ی پایانی بازی با دو گل توانست تیمش را از دبل شدن رها سازد ( گل اول 100% آفساید بود ) باعث شد تا آرسنال 6 امتیاز از یونایتد عقب بیافتد ! این در حالی است که تنها 7 بازی دیگر در ادامه باقی است . هفته ی بعد ونگر و شاگردانش باید در امارات با لیورپول بازی کند و چلسی به مصاف ترک های فنرباغچه میرود !
ونگر در مورد اتفاقات اخیر گفت : ما میخواهیم در لیگ بهتر باشیم و هنوز زود است که بخواهیم نگاه خود را از لیگ برداریم ! ما برای بازگشت مبارزه میکنیم ، 5 بازی بدون پیروزی داشتیم و میخواهیم به اتوبان پیروزی بازگردیم !
ما باید به مقامی که شایسته ی آنی برسیم
گالاس برای بازگشت به صدر میجنگیم
ويليام گالاس مدافع توپچيها در مصاحبه ي خود بعد از بازي با چلسي گفت : .
"ما در نبرد سختي قرار گرفته ايم كه پيروزي در آن دشوار است اما توپچيها لايق مقام نخست هستند . چلسي با نتيجه ي دو بر يك ما را شكست داد و همچنين جاي ما را با يك امتياز بيشتر در رده ي دوم جدول گرفت و منچستريها نيز سه بر صفر ليورپول را در هم كوبيدند و با 5 امتياز نسبت به تيم دوم در رده ي نخست قرار گرفتند . ما اكنون در جام باشگاهها وضعيت خوبي داريم و در يك چهارم بايد در مقابل ليورپول صف آرايي كنيم ؛ اين بازي نبرد بسيار دشواري براي ما خواهد بود . "
وي در مصاحبه ي خود با شبكه ي آرسنال گفت :" ما هنوز شانسي براي پيروزي داريم و رقابت هنوز تمام نشده است . براي ما بسيار سخت خواهد بود كه به منچستر (با 6 امتياز بيشتر) برسيم ولي همه بايد تا آخر فصل صبر كنند و سپس ببينند كه چه كسي لياقت قهرماني را دارد . شايد آنها چند امتياز از بازيهاي خود را از دست بدهند اما ما بايد همه ي امتيازها را بدست بياوريم ، حتي يك امتياز را هم نبايد از دست دهيم."
گالاس در ادامه افزود :"شكست در مقابل چلسي در استمفوردبريج دومين شكست ما در اين فصل بود كه با دو گل دروگبا رقم خورد . چرا ما بايد از رقابت با چلسي و منچستر عقب بمانيم ؟ فوتبال بسيار عجيب است و هيچوقت نمي توان حدس زد كه چه اتفاقي در آينده خواهد افتاد . ما بايد براي مسابقه ي بعدي با بولتون آماده باشيم و نبايد از رقابت با رقيبان سرسخت خود دست بكشيم . ما اشتباهاتي در بازيهاي خود داشتيم (مخصوصا در بازي چلسي) اما فهميدن و بر طرف كردن مشكلات كمي مشكل خواهد بود اما اگر خوش شانس باشيم مي توانيم اين مشكلات را برطرف كنيم . ما اگر بازي كنترل شده اي را از خود به نمايش بگذاريم سزاوار قهرماني هستيم و مي توانيم باز به جايگاه قبلي خود باز گرديم!"
دروازبان تیم ملی آلمان که فصلی کسل کننده را در امارات سپری میکند گفت : بازی نکردن خیلی سخت و دشوار است !
وی ادامه داد : برخی مسائل ( هرچند ناراحت کننده ) را باید قبول کرد و نمیتوان از آنها فرار کرد !من خیلی به دورتموند نزدیک بودم اما به چند دلیل در لندن ماندم !
من در بازی با میلان تمام تلاش خودم را کردم با بهترین بازی را انجام دهم ، من نمی خواستم در وسط سال تحصیلی بچه هایم را از مدرسه خارج کنم ! من سعی میکنم در آینده قسمت مفیدی برای باشگاه باشم ! بازی برگشت در شهر میلان را از دست دادم ، من مصدوم بودم !
بازی بعدی مقابل بولتون شنبه ساعت هفت و نیم ورزشگاه ریبوک بازم یه بازی خارج از خانه...