• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ونگر : رو برنمیگردانیم

آرسن ونگر بعد از شکست در برابر آبی های لندن گفت : ما تمرکز خود را فقط به لیگ قهرمانان نمیدهیم ! هنوز بازی های لیگ تمام نشده !

دروگبا در در 20 دقیقه ی پایانی بازی با دو گل توانست تیمش را از دبل شدن رها سازد ( گل اول 100% آفساید بود ) باعث شد تا آرسنال 6 امتیاز از یونایتد عقب بیافتد ! این در حالی است که تنها 7 بازی دیگر در ادامه باقی است . هفته ی بعد ونگر و شاگردانش باید در امارات با لیورپول بازی کند و چلسی به مصاف ترک های فنرباغچه میرود !

ونگر در مورد اتفاقات اخیر گفت : ما میخواهیم در لیگ بهتر باشیم و هنوز زود است که بخواهیم نگاه خود را از لیگ برداریم ! ما برای بازگشت مبارزه میکنیم ، 5 بازی بدون پیروزی داشتیم و میخواهیم به اتوبان پیروزی بازگردیم !

ما باید به مقامی که شایسته ی آنی برسیم

wenger4.jpg

گالاس برای بازگشت به صدر میجنگیم

ويليام گالاس مدافع توپچيها در مصاحبه ي خود بعد از بازي با چلسي گفت : .
"ما در نبرد سختي قرار گرفته ايم كه پيروزي در آن دشوار است اما توپچيها لايق مقام نخست هستند . چلسي با نتيجه ي دو بر يك ما را شكست داد و همچنين جاي ما را با يك امتياز بيشتر در رده ي دوم جدول گرفت و منچستريها نيز سه بر صفر ليورپول را در هم كوبيدند و با 5 امتياز نسبت به تيم دوم در رده ي نخست قرار گرفتند . ما اكنون در جام باشگاهها وضعيت خوبي داريم و در يك چهارم بايد در مقابل ليورپول صف آرايي كنيم ؛ اين بازي نبرد بسيار دشواري براي ما خواهد بود . "

وي در مصاحبه ي خود با شبكه ي آرسنال گفت :" ما هنوز شانسي براي پيروزي داريم و رقابت هنوز تمام نشده است . براي ما بسيار سخت خواهد بود كه به منچستر (با 6 امتياز بيشتر) برسيم ولي همه بايد تا آخر فصل صبر كنند و سپس ببينند كه چه كسي لياقت قهرماني را دارد . شايد آنها چند امتياز از بازيهاي خود را از دست بدهند اما ما بايد همه ي امتيازها را بدست بياوريم ، حتي يك امتياز را هم نبايد از دست دهيم."

گالاس در ادامه افزود :"شكست در مقابل چلسي در استمفوردبريج دومين شكست ما در اين فصل بود كه با دو گل دروگبا رقم خورد . چرا ما بايد از رقابت با چلسي و منچستر عقب بمانيم ؟ فوتبال بسيار عجيب است و هيچوقت نمي توان حدس زد كه چه اتفاقي در آينده خواهد افتاد . ما بايد براي مسابقه ي بعدي با بولتون آماده باشيم و نبايد از رقابت با رقيبان سرسخت خود دست بكشيم . ما اشتباهاتي در بازيهاي خود داشتيم (مخصوصا در بازي چلسي) اما فهميدن و بر طرف كردن مشكلات كمي مشكل خواهد بود اما اگر خوش شانس باشيم مي توانيم اين مشكلات را برطرف كنيم . ما اگر بازي كنترل شده اي را از خود به نمايش بگذاريم سزاوار قهرماني هستيم و مي توانيم باز به جايگاه قبلي خود باز گرديم!"

gallas2.jpg

دروازبان تیم ملی آلمان که فصلی کسل کننده را در امارات سپری میکند گفت : بازی نکردن خیلی سخت و دشوار است !

وی ادامه داد : برخی مسائل ( هرچند ناراحت کننده ) را باید قبول کرد و نمیتوان از آنها فرار کرد !من خیلی به دورتموند نزدیک بودم اما به چند دلیل در لندن ماندم !

من در بازی با میلان تمام تلاش خودم را کردم با بهترین بازی را انجام دهم ، من نمی خواستم در وسط سال تحصیلی بچه هایم را از مدرسه خارج کنم ! من سعی میکنم در آینده قسمت مفیدی برای باشگاه باشم ! بازی برگشت در شهر میلان را از دست دادم ، من مصدوم بودم !

lehmann4.jpg

بازی بعدی مقابل بولتون شنبه ساعت هفت و نیم ورزشگاه ریبوک بازم یه بازی خارج از خانه...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Bolton W. 2 - 3 Arsenal

بازی با بولتون رو بردیم

از تیم ما دیابی کارت قرمز گرفت تو دقیقه ی 31 ضمن اینکه دقیقه 14 هم گل اول رو خوردیم بوسیله تیلور و در ادامه دقیقه 43 گل دوم رو هم تیلور زد

دقیقه 44 تا 45 سه نفر کارت زرد گرفتن فابرگاس . توره و از ارسنال و دیویس از بولتون

بلاخره بچه ها به خودشون اومدن و در دقایق 63 و 68 و 90 گلها رو زدند گالاس . روبن ون پرسی از روی نقطه پنالتی. فابرگاس

به امید بردهای بعدی

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بعد از بازی بولتون

ونگر بعد از بازی و در مصاحبه ای اعلام کرد: من از نمایش مردانم در ریباک سربلند بیرون آمدم و...

ونگر اعلام کرد: من همچنین بازگشت به بازی را به یاد نمی آورم که 0-2 نتیجه را داده باشی و بتوانی با 10 نفر بازی را 3-2 و فقط با یک نیمه ببری.من از این نمایش واقعا سربلندم زیرا ما در هفته قبل باخت بدی را به دست آوردیم(باخت مقابل چلسی) اما پاسخ آن را دادیم.

"در نیمه اول ما بد بازی نکردیم اما همه چیز بر علیه ما تمام شد.آنها توانستند بایک شوت درون چارچوب دروازه را باز کنند و بعد از آن به طوری که هنور به نیمه نرسیده بودیم یکی از بازیکنانمان اخراج شد و آنها توانستند گل دوم خود را بزنند که واقعا نتیجه بدی بود.

در 30 دقیقه آخر ما به طور مکرر فرصت برای گلزنی پیدا میکردیم و در آخر ما واقعا روی گل سوم خوش شانس بودیم اما ما یک برد قابل تصور را بدست آوردیم که برای ما برد بزرگی بود.

"من از اخراج دیابی ناراحت نیستم زیرا تکل او خشن بود.من نسبت به این اعتراضی ندارم.

wenger&pat.jpg

ارسنال هرگز به تورس پیشنهاد نخواهد داد

مربی آرسنال ونگر در مصاحبه ای با صراحت اعلام کرد که او فقط مدتی به جذب تورس علاقه مند بوده...

در امتداد بازیهای لیگ قهرمانان و در مرحله 1/4 نهایی در این هفته مربی آرسنال آرسن ونگر بر اینکه او هیچگاه برای جذب فرناندو تورس سعی نخواد کرد پافشاری کرد.

گفته ونگر در مورد مهاجم اسپانیایی لیورپول : "من تورس را ارزیابی کردم"

"من قبول دارم که او در حمله واقعا سریع است.اگر او به بازی با قاعده برگردد واقعا خطرناک است.ونگر بر روی کلمه اگر تاکید کرد.

ونگر فاش کرد: ما مدت زیادی است که روی او شناخت داریم اما هیچگاه برای جذب او سعی نخواهیم کرد.

"ما قبلا به جذب او علاقه مند بودیم وقتی که او در اتلتیکو مادرید بود اما الان ما هیچ پیشنهادی برای او نداریم.

wenger2.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
همه چیز مهیا بود که ما در عین شایستگی مساوی کنیم بازی رو :

1.به سه تا گاو لباس داور پوشونده بودن 2. بدترین بازی ابوئه رو دیدم مخصوصا سر گل لیورپول که فقط تماشا کرد و توره که ثابت کرد برای دفاع راست ساخته نشده 3 . اشتباهات پشت سر هم آدبایور و زمین خوردن هاش که دیگه اعصاب همه رو به هم ریخته بود 4. میل شدید بنتنر به دفاع از حیثیت لیورپول و در نهایت اینکه بازی اول توی امارات بود .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
واقعا حیف شد !
کاملا شایستگی برد رو داشتیم !
فان پرسی هم کم موقعیت از دست نداد
gaah.gif
اون پاس فوق العاده ی فلامینی توی عمق درست روبروی دروازه ...
dash2.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پنالتی روی گلب رو هم نگرفت .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازی خوبی بود ما میتونیم تو بازی برگشت جبران کنیم خیالی نیست...

df6511207197302.jpg

تصویر بالا امتیاز دهی سایت ارسنال به بازیکنان هستش

مصاحبه آرسن ونگر و سایت رسمی باشگاه بعد از بازی را در ادامه بخوانید !

نتیجه نهایی !

ما نتوانستیم نتیجه را با آنچه رخ داد در بازی یکی کنیم .ما هجومی و خوبی ارائه دادیم اما فقط توانستیم 1-1 کنیم . ما موقعیت های زیادی برای گلزنی خلق کردیم اما لیورپول کار آنچنانی انجام نداد

نیمه ی دومی قدرتمندانه

بازیکنان بی عیب بودند ، فوق العاده قوی ظاهر شدند در موقعیت ها ما بد شانس بودیم . من اصلا نمیدانم بنتنر چطور مانع آن گل شد !!!! یک پنالتی مشهود به روی هلب گرفته نشد . در صورتی که داور شدیدا به صحنه نزدیک بود . بعضی وقت ها سخت است که تصمیمات عجیب داوررا به راحتی بپذیری . اگر داور در وضعیت بدی بود من اعتراضی نداشتم اما در پنج یاردی کویت بود و به راحتی دید او متنع حرکت هلب شده و پنالتی را اعلام نکرد .

دفاع لیورپول

این بازی را دشوارتر میکرد .لیورپول شدیدا دفاع میکرد ، آنها دفاع عمیقی داشتند و نفوذ به آن دفاع کار دشواری است . باز هم اشاره میکنم بازیکنان ما عالی بودند و نمیتوان آنها را سرزنش کرد .

مصدومیت ون پرسی

عضلاتش با مشکل روبرو شده . برای مراقبت از سلامتش بیرون آمد . او قبل تر از ناحیه ران مصدوم شده بود .

تساوی در امارات

بله ! ما حملات بی شماری انجام دادیم آنها هم فقط دفاع کردند . یک حمله ی جدی توسط جرارد و تاثیر وی بر گل داشت حرف و حدیثی نمیگذارد اما ما کمی هم بد شانس بودیم واقعا نمیدان کلیچی گل زد یا کویت ؟!

جرارد !!!

مثل همیشه آماده نبود اما مثل همیشه زهر داشت و خطرناک بود .خصوصا که ما بازی هجومی را در متن کار خود داشتیم و او میتوانست فرار های مثبتی داشته باشد .

بازی برگشت

ما قصد داریم از این مرحله بگذریم البته قبل از بازی برگشت در لیگ قهرمانان باید برای بازی برگشت لیگ برتر تلاش کنیم ! تیمی که بعد از این سه بازی سالم مانده باشد و به لیگ خوب ادامه دهد تیم برتر است

28.jpg

گل ها و صحنه های حساس با حجم کم . .

][ گل ها ][

گل آدبایور با حجم کم

http://arsenalfc4arab.com/2007_2008/Arsenal 1 v 0 Liverpool.wmv

گل کویت با حجم کم

http://arsenalfc4arab.com/2007_2008/Arsenal 1 v 1 Liverpool.wmv

][ صحنه های حساس ][

موقعیت گل ون پرسی

http://www.zshare.net/download/9965202f2f8640/

مهار آلمونیا

http://www.zshare.net/download/9965300d5f3703/

تئو والکات

http://www.zshare.net/download/99654456cdbbf8/

پنالتی واضحی که گرفته نشد

http://www.zshare.net/download/9965605f428928/

آخرین تکنولوژی فوتبال اثری از بنتنر

http://www.zshare.net/download/99657925a3c456/

ضربه سر فابرگاس

http://www.zshare.net/download/99659230e07b7a/

به امید پیروزی تو بازی برگشت

بازی بعدی ما شنبه ساعت چهار و پونزده دقیقه در ورزشگاه امارات مقابل لیورپول در لیگ برتر ...

23.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز هم یه تساوی 1 - 1 دیگه جلو لیورپول....................

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
باز هم یه تساوی 1 - 1 دیگه جلو لیورپول....................

تیمی بد عنق تر از این لیورپول وجود نداره .فقط هم به درد بازی های حذفی میخوره . بازیکن های آرسنال هم کلا این روزا حالشون خوب نیست . از فابرگاس گرفته که بالای پنج شیش تا توپ رو پشت محوطه جریمه خراب کرد تا آدبایور که اصلا گیجه این روزا . به هر حال منتظر بازی منچستر میمونیم اگه بردید خودم میام قهرمانی رو بهتون تبریک میگم .

یا حق ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اگه بنتنر اين گل رو نميزد رسما جز متنفرانش ميشدم ولي با اين گل يكمي ميدوار شدم كه تا ده فصل اينده يه چيزي از اب در بياد...

بقيه بازيكنا بغير تيو والكات بقيه افتضاح بودن

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
با اين تساوي .. فكر ميكنم ديگه رسما" بايد قهرماني رو مال منچستر دونست!

--

ولي تو جام باشگاهها علي رغم اينكه نتيجه زياد خوب نبود ولي بازي بسيار خوب و با طراوتي رو از آرسنال شاهد بوديم . اميدوارم كه در جام باشگاهها به تنها جام'ش واسه اين فصل ، دست پيدا كنه!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رابین ون پرسی در لیست 18 نفره آرسنال برای بازی قرار دارد و با تیم به لیورپول سفر کرده در ادامه نام همراهان را بخوانید

1 Jens LEHMANN
2 Abou DIABY
4 Cesc FABREGAS
5 Kolo TOURE
6 Philippe SENDEROS
10 William GALLAS
11 Robin VAN PERSIE
13 Alexander HLEB
16 Mathieu FLAMINI
17 Alex SONG
19 GILBERTO
22 Gael CLICHY
24 Manuel ALMUNIA
25 Emmanuel ADEBAYOR
26 Nicklas BENDTNER
27 Emmanuel EBOUE
31 Justin HOYTE
32 Theo WALCOTT

آرسنال در بازی رفت با نتیجه 1-1 در امارات متوقف شده و اگر در آنفیلد گلزنی نکند از صعود به مرحله بازمیماند

arsenal3d.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
مطمئن باشید گل میزنیم ! فقط امیدوارم تعداد گلهامون از لیورپول بیشتر باشه :D

به امید پیروزی
Laie_82.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آرسنال در سن سیرو انصافا کار بزرگی کرد. ولی به شدت بعید میدونم امشب بتونه در آنفیلد اون کار رو تکرار کنه.

لیورپول میره بالا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول باز هم 1 - 1

گل لیورپول واقعا زیبا بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا بد جوری باختید که ............

حیف شد ......... چه کرد این تئو ولکات و بعد چه کرد این بابل و کولو توره .........

جدا توره از روزی که برگشته از جام افریقا واقعا افت وحشتناکی کرده

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا به نظرم حبیب امروز داشت خوب بازی میکرد با این که توی پست تخصصیش هم نبودء فقط این اشتباهش کار رو خراب کرد.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
حيف اين آرسنال كه اينجوري حذف شد با اون پنالتي مزخرف توره
عجب بازي بود
به نظر ميرسه بازيكنان آرسنال افت شديد روحي پيدا كنن... حتما فابرگاس يه گريه حسابي كرده
هواداراشونو بگو فكر كنم 100 تا سكته ناقص زده باشن

اول بازي خيلي عالي بودن و ليورپول در حد يك تيم دسته يكي بازي مي كرد اما يه دفعه همه چيز برگشت و قدر 2 تا موقعيت طلايي رو ندونستن و اون پنالتيم كه....

من اصلا نفهميدم بابل كي وقت كرد بياد اونجا

ضمنا ولكات هم كارش عالي بود

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
وقتی تیمی این همه موقعیت از دست میده حقشه که حذف بشه . وقتی توی بازی رفت سه تا گاو لباس داور میپوشن تیم آرسنال باید حذف بشه . وقتی بنتنر هوس میکنه مدافع لیوپول بشه و جلوی گل تیم رو بگیره آرسنال باید حذف بشه . مبارک لیورپول باشه ... من که با این وضعیت منچستر رو برای بازی ها بعد انتخاب میکنم ...

آرسنال در سن سیرو انصافا کار بزرگی کرد. ولی به شدت بعید میدونم امشب بتونه در آنفیلد اون کار رو تکرار کنه.

لیورپول میره بالا!

از هر کرانه تیر دعا کرده ام روان ... باشد کزان میانه یکی کارگر شود . میلان نشد لیورپول . لیورپول نشد چلسی ( شوخی . به دل نگیر . باخت بدی بود )

بالا