فلامینی تمدید شده ی بایرنی ها
سران باشگاه بایرن مونیخ امروز اعلام کردند قصد دارند تا با ارائه پیشنهادی متیو فلامینی و دکو را از آرسنال و بارسلونا راهی این تیم کنتد ...
سران باشگاه بایرن اعلام کردند با توجه به ضعف ون بومل و احتمال ترک او و هم چنین ترک زی روبرتو در فصل بعد آن ها قصد خرید فلامینی و دکو را دارند . آن ها معتقدند فلامینی در میانه میدان بایرن می تواند نقش مهمی داشته باشد و می تواند بسیار موفق باشد .
بارسلونا دوباره شروع کرد !
تیم فوتبال بارسلونا دوباره تلاش خود را برای به خدمت گرفتن سس فابرگاس شروع کرد . اما این بار ...
با توجه به اینکه بازیکنان زیادی احتمالا ازاین تیم بروند بارسلونا ناچار نیز بازیکنان جدیدی را نیز باید به خدمت بگیرد که یکی از مهم ترین آن ها سس فابرگاس بازیکن اصلی آرسنال است . این تیم که دو سالی هیت به طور مستمر به این بازیکن پیشنهاد می دهد امسال نیز به رسم خود ادامه می دهد و باز هم قصد در خرید این بازیکن ارزمشند دارد . این بار بارسلونا احتمال ترک دکو و رونالدینیو را زیاد می بیند . هم جنین الگر – زامبروتا – ازکوئرو و تیری هانری نیز به احتمال فراروان در فصل بعد نیستند و هم اکنون در لیست فروش قرار دارند و به این دلیل بارسلونا در پی خرید بازیکنان جدید است . آن ها تا کنون توانسته اند با خود دنی آلوز ستاره سویا به توفق برسند و هدف بعدیشان فابرگاس است.
گپی مفصل با آرسن بعد از قبول سالی بدون جام دیگر
منچستر بازی را 2 – 1 برد و مسئله تمام شد . آرسنال امسال جامی نمی برد . ونگر : پذیرفتنش سخت است . آرسن ونگر مصاحبه هایی راجع به این قضیه داشت . او می گوید...
فاصله میان موفقیت و شکست بسیار کم است و این بار ما این را از نزدیک حس کردیم . بعد از بازی منچستر و آرسنال خیلی ها بیش از بیش منچستر را قهرمان این فصل می دانند . فرگی مربی تیم من یو بعد از بازی اعلام کرد : وقتی آرسنال گل زد خیلی به من فشار آمد و حال خوبی نداشتم اما بعد از گل دوم تیمم در رویا بودم . بازی سطح بسیار بالایی داشت و احساس می کنم بهترین بازی لیگ برتر این بازی بوده باشد . دو تیم وقعیت های زیاد و خوبی داشتیم آرسنال نیز سطح بازی بالایی را نشان داد اما ما بردیم . یونایتد هفته آینده باید به مصاف بلکبرن و بعد به مصاف چلسی در استمفورد بریج برود : فرگوسن در این باره گفت : هنوز ما جام را نبردیم اما می توانیم این جام را ببریم و به آن ایمان داریم . آرسن ونگر هم در ادامه ی سخنانش گفت : به نظر من اختلاف میان موفقیت و شکست بسیار اندک است . وقتی مسئله قابلیت تکنیکی و کیفیت مطرح باشد فکر نمی کنیم ما چیزی از منچستر یا چلسی کم داشته باشیم . به همین خاطر پذیرفتن اینکه ما جامی نمی بریم سخت است . می خواهم چندین جام ببرم و اینکه این فصل هیچی بدست نمی آوریم غم انگیز است . وی هم چنین ادامه داد : از طرف دیگر فکر می کنم ما امسال توانستیم به سطح بالای لیگ برتر کمک کنیم . ما هم چنین این سبک را ادامه م یدهیم و به این گونه بازی کردن ادامه خواهیم داد اما بهتر . آن وقت جام ها هم از راه می رسند . در حال حاضر اعتماد به نفس کلی تیم افت کرده است . وقتی ضربه پشت ضربه می خورید پذیرفتنش سخت است و من نمی خواهم روحیه تیم را شماتت کنم زیرا تا کنون نیز استثنایی بوده است . در مجموع در بازی با منچستر خیلی به عملکرد تیمم افتخار می ورزم . بعد از بازی با لیورپول باید خیلی قوی می بودیم که توانستیم و بودیم . در کل امید وارم فصل بعد بتوانیم اهدافمان را تحقق ببخشیم .
آرسنال کشنده در فصل بعد !
امانوئل آدبایور بعد از بازی با منچستر یونایتد و قبول سالی بدون جام دیگر در مصاحبه با سایت رسمی آرسنال اعلام کرد ...
آرسنال باید به سمت تیمی کشنده پیش برود . این مهاجم 24 ساله توگویی کهدر بازی های اخیر با گل زنی در برابر لیور پول و منچستر آرسنال شکست های تلخی را در نهایت داشته است اعلام کرد : فصل بعدی می تواند فصلی پر بار برای آرسنالی ها باشد . وا اضافه کرد : ما هم اکنون بی شک بازی زیبایی را ارائه می دهیم اما این نکته مهم است که فصل بعد بتوانیم تیمی کشنده باشیم و پیروزی ها را یکی پس از دیگری بدست آوریم . ما می توانیم به این هدف دست پیدا کنیم زیرا بازیکنان زیرک و با هوش و جوانی داریم و همه آن ها می دانند چگونه باید فوتبال بازی کنند .
وی در جواب سوال خبرنگار راجع بع آرسن ونگر گفت : او هم مرد فوق العاده ایست و هم یک مربی فوق العاده . او افکار بسیار ارزنده ای در سر دارد و 3 سال بدن جام ماندن وی از ارزش هایش کسر نمی کند . در کل امیدواریم فصل بعد بتوانیم فصل پر باری را ثمر بزنیم .
این خیلی جالب بود
باکی نیست ! چک ها نقد هستند !
آرسن ونگر در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه گفت : در تابستان در هر نقطه از زمین هر بازیکنی لازم باشد میخرم !
آرسن ونگر در این نشست که قبل از بازی با من یو انجام شد و بعد از آن منتشر شده گفت : ترسی از ولخرجی در تابستان امسال ندارم !
در ادامه کلارک گفت : هواداران آرسنال از بردن نام رونالدینهو که یک سوپرستار است در لیست خرید باشگاه میترسند !
ونگر اجازه ی ادامه داد نمیدهد !
" ترس ؟! چه ترسی ؟! من هرگز به رونالدینهو فکر نکردم چون نیازی نداشتم به وی ! اما در مورد پولش ! برای خرج کردن ترسی ندارم ! من برای خرید ره یس خوب پول خرج کرده ام و ترسی از انجام دوباره آن ندارم ! و این کار را خواهم کرد . بازیکنان بزرگی به آرسنال میآیند
فلامینی رفتنی است
السیو سکو مدیر ورزشی بیانکونری ها از احتمال جذب متئو فلامینی هافبک ارسنالی ها در تابستان اینده خبر داد.
به نوشته منابع انگلیسی بازی های درخشان این مهره در لیگ قهرمانان اروپا موجب شد تا سران ارسنال خواهان تمدید قرارداد وی شوند اما فلامینی این پیشنهاد را رد کرده است و با توجه به اتمام مدت قرارداد وی با توپچی ها لندن، یوونتوسی ها در تلاشند تا این بازیکن ارزنده را خریداری نمایند. سکو در این خصوص اظهار داشت : امیدواریم بتوانیم فلامینی را با قراردادی بلند مدت راهی تورین نماییم، زیرا با توجه به شرایط سنی وی ، می توانیم تا سال ها از وجود یک هافبک قدرتمند در خط میانه خود سود ببریم. گفتنی است ارسنالی ها پیشنهاد تمدید قرارداد با مبلغ دو میلیون پوند را تقدیم وی نمودند اما متئو حاضر به ماندن در این تیم لندنی نیست.
گومز مورد نظر ونگر است !
دروازبان برزیلی تیم فوتبال پی اس چی آیندهوون مورد نظر باشگاه آرسنال قرار گرفته است ...
این خبر که امروز انتشار یافت اعلام می کند که آرسنال قصد دارد پیشنهادی به ارزش 20 میلیون را به وی بدهد . این عمل در پی ترک محتمل ینس لمن در پایان فصل است . آرسن ونگر گویا روی 3 گزینه نظر دارد . کرکلند دروازبان ویگان – دروازبان تیم بارنزلی ( که البته احتمالا برای طولانی مدت با آرسنال آورده شود ) و هئورلهو گومز دروازبان شماره یک پی اس چی. وی نیز در مصاحبه ای اعلام کرده به تیم شمال لندنی آرسنال علاقه دارد و این قضیه احتمال پیوستن وی را بیشتر می کند البته همه چیز به ونگر و بازیکن مورد نظر بر می گردد . این دروازبان 27 ساله پیشنهادی نیز از تیم آث میلان دریافت کرده است .
دی گوزمان : رویای من بازی در آرسنال است !!
جاناتان دی گوزمان . بازیکن جوان و 20 ساله تیم فایورد هلند مصاحبه ای جالب در مورد علاقه اش برای بازی د رآرسنال خبر داد ...
این ستاره تیم فاینورد اعلام کرد : بسیار علاقه دارم در تابستان امسال به یک تیم رده بالاتر در یک لیگ حرفه ای تر و سطح بالاتر بروم . من باز یدر آرسنال را خیلی دوست دارم و اگر قرار به آمدن به لیگ برتر است انتخابم آرسنال است و اگر آن ها نباشند چلسی . از بچگی از تیم های آرسنال و بارسلونا خوشم می آمد و هم اکنون بسیار علاقه دارم تا بتوانم در آرسنال بازی کنم . البته من تا کنون با هیچ کسی صحبتی نداشته ام اما دوست دارم در تابستان بتوانم با یک انتقال خوب موقعیتم را بهتر کنم . لازم به ذکر است برادر این بازیکن نیز هم اکنون در تیم دیپورتیوو اسپانیا توپ می زند . این بازیکن 20 ساله باید تا شروع فصل نقل و انتقالات صبر کند .
تا بعد