• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
در کل به نظرم بازیهاشون زیاد بد نبود اونم تیمی که متحول شده(جوان گرایی) سال بعد حسابی خدمتشون می رسیم

بله با این تحول شدید و این بازیکن ها مثل همیشه کار ونگر محشر بود ، منتها تیم 2-3 تا بازیکن با تجربه و کمی بزرگ تر لازم داشت تا بتونه 2 تا قهرمانی بیاره
wink2.gif

ذقیقا این همون چیزیه که منم بهش رسیدم واقعا مشکل ما همین بود
بیشترین چیزی که منو ازار داد این گل به خودیا و پنالتیهای بیجهت بچه ها بود واقعا اعصاب خورد کن بود

تا تقی به توقی میخورد پنالتی میشد

یه مشکل دیگه اینکه وقتی گل میزدیم حالا به هر دلیلی توانایی نگه داشتن برتریمونو نداشتیم... نمیدونم چرا ولی اینو میدونم روزهای بهتری در انتظار ماست

دلیلش همون عدم تجربه ی بازیکن ها بود به نظر من !

یه مساله ی جالب در مورد جوون ها اینه که بر خلاف اینکه هی ازشون بد گفته میشه من فکر میکنم ناکامی های ما هیچ ربطی به جوونی بازیکن ها نداره یعنی دقیقا اینه که بازیکن های باتجربه همیشه کمر تیم رو خم کردن ( توی این فصل) . من به جرات میتونم بگم گالاس و حبیب علت اصلی ناکامی ما توی این اخر فصل سرد و نا امید کننده بودن . گل اول رو ما می زدیم و یه پنالتی الکی تقدیم می کردیم ... آرسنال احتیاج به یه **** داره . یه چیزی مثل آنری بزرگ . الان تیم یه همچین بازیکنی رو کم داره ...

نمی دونم ونگر چه تصمیمی داره اما اگه بخواد با همین ترکیب ( حالا نهایتا با یک یا دو تغییر ) فصل بعد رو شروع کنه به جایی نمیرسه ...

بله البته منظور من هم از تجربه ، تجربه ی موفق و در واقع همون بازیکن های بزرگ بود
با تمام علاقه ای که بهش دارم ولی کسی مثه آنری در حال حاضر به درد تیم نمیخوره ، البته آنریه 6 سال پیش قضیه ش فرق میکنه
wassat.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پس جناب لس مانرک به نوعی داری موافقت خودت رو اعلام میکنی برای برگشتنش درسته؟

خب ببین الان یه **** لازمه . مثلا گالاس پتانسیل این قضیه رو داشت اما اصلا مسلط نیست . این پنالتی آخرش هم که دیگه همه چیزو خراب کرد . برای این قضیه میشه روی مثلا فابرگاس حساب باز کرد که یه چیزی بشه مثل زیدان برای فرانسه . به هر حال ما به یه بازیکن مثل تری برای چلسی پویول برای بارسا رائول برای رئال و .... احتیاج داریم ...

همه چیز به ونگر بستگی داره . خلاصه برای سال دیگه خیلی جای حرف هست. باید منتظر شروع فصل نقل و انتقالات بود ...

با تمام علاقه ای که بهش دارم ولی کسی مثه آنری در حال حاضر به درد تیم نمیخوره ، البته آنریه 6 سال پیش قضیه ش فرق میکنه
wassat.gif

چرا؟
البته حضورش ظاهرا منتفیه ولی با وجود بالا بودن سنش هنوز میتونه کمک باشه . البته این نظر منه ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فلامینی تمدید شده ی بایرنی ها

سران باشگاه بایرن مونیخ امروز اعلام کردند قصد دارند تا با ارائه پیشنهادی متیو فلامینی و دکو را از آرسنال و بارسلونا راهی این تیم کنتد ...

سران باشگاه بایرن اعلام کردند با توجه به ضعف ون بومل و احتمال ترک او و هم چنین ترک زی روبرتو در فصل بعد آن ها قصد خرید فلامینی و دکو را دارند . آن ها معتقدند فلامینی در میانه میدان بایرن می تواند نقش مهمی داشته باشد و می تواند بسیار موفق باشد .

good_11.JPG

بارسلونا دوباره شروع کرد !

تیم فوتبال بارسلونا دوباره تلاش خود را برای به خدمت گرفتن سس فابرگاس شروع کرد . اما این بار ...

با توجه به اینکه بازیکنان زیادی احتمالا ازاین تیم بروند بارسلونا ناچار نیز بازیکنان جدیدی را نیز باید به خدمت بگیرد که یکی از مهم ترین آن ها سس فابرگاس بازیکن اصلی آرسنال است . این تیم که دو سالی هیت به طور مستمر به این بازیکن پیشنهاد می دهد امسال نیز به رسم خود ادامه می دهد و باز هم قصد در خرید این بازیکن ارزمشند دارد . این بار بارسلونا احتمال ترک دکو و رونالدینیو را زیاد می بیند . هم جنین الگر – زامبروتا – ازکوئرو و تیری هانری نیز به احتمال فراروان در فصل بعد نیستند و هم اکنون در لیست فروش قرار دارند و به این دلیل بارسلونا در پی خرید بازیکنان جدید است . آن ها تا کنون توانسته اند با خود دنی آلوز ستاره سویا به توفق برسند و هدف بعدیشان فابرگاس است.

fabrega3.jpg

گپی مفصل با آرسن بعد از قبول سالی بدون جام دیگر

منچستر بازی را 2 – 1 برد و مسئله تمام شد . آرسنال امسال جامی نمی برد . ونگر : پذیرفتنش سخت است . آرسن ونگر مصاحبه هایی راجع به این قضیه داشت . او می گوید...

فاصله میان موفقیت و شکست بسیار کم است و این بار ما این را از نزدیک حس کردیم . بعد از بازی منچستر و آرسنال خیلی ها بیش از بیش منچستر را قهرمان این فصل می دانند . فرگی مربی تیم من یو بعد از بازی اعلام کرد : وقتی آرسنال گل زد خیلی به من فشار آمد و حال خوبی نداشتم اما بعد از گل دوم تیمم در رویا بودم . بازی سطح بسیار بالایی داشت و احساس می کنم بهترین بازی لیگ برتر این بازی بوده باشد . دو تیم وقعیت های زیاد و خوبی داشتیم آرسنال نیز سطح بازی بالایی را نشان داد اما ما بردیم . یونایتد هفته آینده باید به مصاف بلکبرن و بعد به مصاف چلسی در استمفورد بریج برود : فرگوسن در این باره گفت : هنوز ما جام را نبردیم اما می توانیم این جام را ببریم و به آن ایمان داریم . آرسن ونگر هم در ادامه ی سخنانش گفت : به نظر من اختلاف میان موفقیت و شکست بسیار اندک است . وقتی مسئله قابلیت تکنیکی و کیفیت مطرح باشد فکر نمی کنیم ما چیزی از منچستر یا چلسی کم داشته باشیم . به همین خاطر پذیرفتن اینکه ما جامی نمی بریم سخت است . می خواهم چندین جام ببرم و اینکه این فصل هیچی بدست نمی آوریم غم انگیز است . وی هم چنین ادامه داد : از طرف دیگر فکر می کنم ما امسال توانستیم به سطح بالای لیگ برتر کمک کنیم . ما هم چنین این سبک را ادامه م یدهیم و به این گونه بازی کردن ادامه خواهیم داد اما بهتر . آن وقت جام ها هم از راه می رسند . در حال حاضر اعتماد به نفس کلی تیم افت کرده است . وقتی ضربه پشت ضربه می خورید پذیرفتنش سخت است و من نمی خواهم روحیه تیم را شماتت کنم زیرا تا کنون نیز استثنایی بوده است . در مجموع در بازی با منچستر خیلی به عملکرد تیمم افتخار می ورزم . بعد از بازی با لیورپول باید خیلی قوی می بودیم که توانستیم و بودیم . در کل امید وارم فصل بعد بتوانیم اهدافمان را تحقق ببخشیم .

104.jpg

آرسنال کشنده در فصل بعد !

امانوئل آدبایور بعد از بازی با منچستر یونایتد و قبول سالی بدون جام دیگر در مصاحبه با سایت رسمی آرسنال اعلام کرد ...

آرسنال باید به سمت تیمی کشنده پیش برود . این مهاجم 24 ساله توگویی کهدر بازی های اخیر با گل زنی در برابر لیور پول و منچستر آرسنال شکست های تلخی را در نهایت داشته است اعلام کرد : فصل بعدی می تواند فصلی پر بار برای آرسنالی ها باشد . وا اضافه کرد : ما هم اکنون بی شک بازی زیبایی را ارائه می دهیم اما این نکته مهم است که فصل بعد بتوانیم تیمی کشنده باشیم و پیروزی ها را یکی پس از دیگری بدست آوریم . ما می توانیم به این هدف دست پیدا کنیم زیرا بازیکنان زیرک و با هوش و جوانی داریم و همه آن ها می دانند چگونه باید فوتبال بازی کنند .

وی در جواب سوال خبرنگار راجع بع آرسن ونگر گفت : او هم مرد فوق العاده ایست و هم یک مربی فوق العاده . او افکار بسیار ارزنده ای در سر دارد و 3 سال بدن جام ماندن وی از ارزش هایش کسر نمی کند . در کل امیدواریم فصل بعد بتوانیم فصل پر باری را ثمر بزنیم .

Adebayor.jpg

این خیلی جالب بود

باکی نیست ! چک ها نقد هستند !

آرسن ونگر در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه گفت : در تابستان در هر نقطه از زمین هر بازیکنی لازم باشد میخرم !

آرسن ونگر در این نشست که قبل از بازی با من یو انجام شد و بعد از آن منتشر شده گفت : ترسی از ولخرجی در تابستان امسال ندارم !

در ادامه کلارک گفت : هواداران آرسنال از بردن نام رونالدینهو که یک سوپرستار است در لیست خرید باشگاه میترسند !

ونگر اجازه ی ادامه داد نمیدهد !

" ترس ؟! چه ترسی ؟! من هرگز به رونالدینهو فکر نکردم چون نیازی نداشتم به وی ! اما در مورد پولش ! برای خرج کردن ترسی ندارم ! من برای خرید ره یس خوب پول خرج کرده ام و ترسی از انجام دوباره آن ندارم ! و این کار را خواهم کرد . بازیکنان بزرگی به آرسنال میآیند

28.jpg

فلامینی رفتنی است

السیو سکو مدیر ورزشی بیانکونری ها از احتمال جذب متئو فلامینی هافبک ارسنالی ها در تابستان اینده خبر داد.

به نوشته منابع انگلیسی بازی های درخشان این مهره در لیگ قهرمانان اروپا موجب شد تا سران ارسنال خواهان تمدید قرارداد وی شوند اما فلامینی این پیشنهاد را رد کرده است و با توجه به اتمام مدت قرارداد وی با توپچی ها لندن، یوونتوسی ها در تلاشند تا این بازیکن ارزنده را خریداری نمایند. سکو در این خصوص اظهار داشت : امیدواریم بتوانیم فلامینی را با قراردادی بلند مدت راهی تورین نماییم، زیرا با توجه به شرایط سنی وی ، می توانیم تا سال ها از وجود یک هافبک قدرتمند در خط میانه خود سود ببریم. گفتنی است ارسنالی ها پیشنهاد تمدید قرارداد با مبلغ دو میلیون پوند را تقدیم وی نمودند اما متئو حاضر به ماندن در این تیم لندنی نیست.

flamini2.jpg

گومز مورد نظر ونگر است !

دروازبان برزیلی تیم فوتبال پی اس چی آیندهوون مورد نظر باشگاه آرسنال قرار گرفته است ...

این خبر که امروز انتشار یافت اعلام می کند که آرسنال قصد دارد پیشنهادی به ارزش 20 میلیون را به وی بدهد . این عمل در پی ترک محتمل ینس لمن در پایان فصل است . آرسن ونگر گویا روی 3 گزینه نظر دارد . کرکلند دروازبان ویگان – دروازبان تیم بارنزلی ( که البته احتمالا برای طولانی مدت با آرسنال آورده شود ) و هئورلهو گومز دروازبان شماره یک پی اس چی. وی نیز در مصاحبه ای اعلام کرده به تیم شمال لندنی آرسنال علاقه دارد و این قضیه احتمال پیوستن وی را بیشتر می کند البته همه چیز به ونگر و بازیکن مورد نظر بر می گردد . این دروازبان 27 ساله پیشنهادی نیز از تیم آث میلان دریافت کرده است .

gomez.jpg

دی گوزمان : رویای من بازی در آرسنال است !!

جاناتان دی گوزمان . بازیکن جوان و 20 ساله تیم فایورد هلند مصاحبه ای جالب در مورد علاقه اش برای بازی د رآرسنال خبر داد ...

این ستاره تیم فاینورد اعلام کرد : بسیار علاقه دارم در تابستان امسال به یک تیم رده بالاتر در یک لیگ حرفه ای تر و سطح بالاتر بروم . من باز یدر آرسنال را خیلی دوست دارم و اگر قرار به آمدن به لیگ برتر است انتخابم آرسنال است و اگر آن ها نباشند چلسی . از بچگی از تیم های آرسنال و بارسلونا خوشم می آمد و هم اکنون بسیار علاقه دارم تا بتوانم در آرسنال بازی کنم . البته من تا کنون با هیچ کسی صحبتی نداشته ام اما دوست دارم در تابستان بتوانم با یک انتقال خوب موقعیتم را بهتر کنم . لازم به ذکر است برادر این بازیکن نیز هم اکنون در تیم دیپورتیوو اسپانیا توپ می زند . این بازیکن 20 ساله باید تا شروع فصل نقل و انتقالات صبر کند .

De_guzman.jpg

تا بعد

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازي زيبايي بود ولي افسوس دير شروع كرديم به اينجور بازي كردن...

دو هيچ بازي رو برديم با گلهاي ادبايور و گيلبرتو سيلوا

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازي زيبايي بود ولي افسوس دير شروع كرديم به اينجور بازي كردن...

دو هيچ بازي رو برديم با گلهاي ادبايور و گيلبرتو سيلوا

من بازی رو ندیدم . نمی دونم اصلا پخش شد یا نه ولی گل آدبایور رو از اخبار ورزشی دیدم . دوتا از این استپ ها رو اگه بازی با لیورپول می کرد الان آرسنال میومد بالا . فرق آنری و بازیکن درجه دویی مثل امانوئل اینجا معلوم میشه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا اجازه ، من یه چیزی بگم ؟ ... این گالاس به نظرم کاپیتان خوبی نبود .. کاپیتان باید خیلی از نظر روانی قوی باشه ... این نیست ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گالاس اصلا در حد ارسنال نیست....

به نظر من ارسنال بابت تعوضی اشلی کول با این گالاس خیلی ضرر کرد.

با اون مدل موهاش مثلا میخواد خودش رو قدرتمند نشون بده. جلو منچستر یادم نرفته نانی چطوری سرکارش گذاشته بود.

از نظر روانی مشکل داره این کاپیتان. کاپیتان ارسنال باید فابرگاس بشه.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
از نظر روانی مشکل داره این کاپیتان. کاپیتان ارسنال باید فابرگاس بشه.

اينو هستم بشدت تاييد ميكنم

ولي گالاس رو نميدونم من فقط بخاطر فرانسوي بودنش دوسش دارم و از بازيش لذت ميبرم از نظر رواني تا حالا دقت نكرده بودم بايد بشينم بسي روش فك كنم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بچه ها بازی ها رو دیدید ؟ :eek:
با رفتن آرسنال زیبایی هم از جام قرمانان رفت ! :blink:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بانوان آرسنالی باری دیگر گل کاشتند !

تیم فوتبال بانوان آرسنال با شکست دادن 4 – 1 تیم بانوان چلسی توانست برای یک بار دیگر جام قهرمانی این رقابت های را بالای سر ببرد . در ادامه عکس ها را نیز ببینید ...

این تیم که سال پیش تمامی جام های اروپایی که د رآن حضور داشت را درو کرد امسال نیز توانسته لیگ برتر انگلستان را فتح کند . این قهرمانی با پیروزی 4 – 1 برابر تیم چلسی پدید آمد . مربی تیم بانوان ویک آکرز در این مورد گفت : بسیار احساس خوبی است که شما هر سال برنده آن باشید .

champions.jpg

chelsea24042008_3.jpg

chelsea24042008_5.jpg

chelsea24042008_6.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فابرگاس بهترین بازیکن جوان سال انگلستان

دیشب و در مراسمی بهترین های امسال لیگ برتر انگلستان معرفی شدند . در این بین آرسنالی ها و منچستری ها بیشترین سهم را داشتند . اما نکته مهم این که فرانسس فابرگاس بازیکن 20 ساله میانی آرسنال به عنوان بهترین بازیکن جوان سال انگلستان برگزیده شد

رونالدو از تیم منچستر یونایتد توانست عنوان بهترین بازیکن سال انگلستان را ببرد . از آرسنال کاندیدای فابرگاس - ساینا - کلیچی و آدبایور دیده می شد که به طور فوق العاده ای تمامی آن ها در تیم سال انگلیش حضور داشتند .

تیم سال انگلستان :

James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy(Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool).

نقل از سایت هوادارن .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فابرگاس بهترین بازیکن جوان سال انگلستان

دیشب و در مراسمی بهترین های امسال لیگ برتر انگلستان معرفی شدند . در این بین آرسنالی ها و منچستری ها بیشترین سهم را داشتند . اما نکته مهم این که فرانسس فابرگاس بازیکن 20 ساله میانی آرسنال به عنوان بهترین بازیکن جوان سال انگلستان برگزیده شد

من قبلش حدس ميزدم اينم به رونالدو بدن ولي باز مرامشونو عشق است يه نيم نگاهي هم به ما كردن البته از حق نگذريم فابرگاس استحقاقشو داشت و من يكي بسي لذت بردم از اين خبر به اميد موفقيت هاي اينده

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خود رونالدو هم به آده بایو رای داده بود ...
0138.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خود رونالدو هم به آده بایو رای داده بود ...
0138.gif

سیمور اینجا هم باید یه " نکات جالب " داشت تا من هم توی امضام می نوشتم : آدبایور و معمای تلفظ های نا متشابه ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فلامینی هم میرود!!!

به نقل از روزنامه های ایتالیایی و دلا اسپورت این کشور در پی مصاحبه فلامینی با این روزنامه وی اعلام کرده است تصمیمش را گرفته . این تصمیم مبنی بر ترک توپچی ها به قصد میلان است . شایعاتی نیز شنیده شده که فلامینی به باشگاه نیز اعلام کرده . طبق این گزارش ...

فلامینی که قرار دادش با آرسنال تمام شده قرار داد جدید امضا نکرد و حالا نیز گویا به تیم میلان ایتالیا خواهد رفت . وی با مصاحبه با این روزنامه گفته است : قصد بازی در میلان را دارم . این در حالی است که مربی میلانی ها نیز اعلام علاقه شدید به وی کرده است . فلامینی در حالی از آرسنال می خواهد جدا شود که آرسن ونگر به هیچ وجه دوست ندارد وی را از دست بدهد . در کل باید منتظر خبر های بعدی باشیم . اگر او برود ونگر باید کس دیگری را بیاورد . وی در سال 2004 از تیم مارسی به جمع توپچی ها پیوست .

26560.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور اینجا هم باید یه " نکات جالب " داشت تا من هم توی امضام می نوشتم : آدبایور و معمای تلفظ های نا متشابه ...
ایول ... البته تلفظها که اکثرا یکیه ؛ باید میذاشتی " ... و معمای دیکته های نامتشابه! " ...
afro.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
عججججججججججججججججججججججججججججب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فلامینی روسونری شد!!!

طبق خبری که اسکای اسپورت ایتالیا منتشر کرد ظاهرا فلامینی مدت هاست که پیشنهاد 4 میلیونی میلان را پذیرفته است!

فلامینی به گزارشگر ایتالیایی گفت : من خیلی خوشحالم ! و از همه تشکر میکنم !

میاندار 24 ساله ی آرسنال که ظاهرا ناکامی های تمام آنها که رفتند را از یاد برده از اینکه به میلانی ها میپیوندد خوشحال است ! اما به هر حال این حق بازیکن است که انتخاب کند !

ظاهرا ونگر ماکون را در نظر دارد از لیل فرانسه بخرد و در جایگاه فلامینی بازی دهد !

فلامینی خوش بگذره

6%7E3.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فلامینی روسونری شد!!!
6%7E3.jpg

این کلیشه ی دو تیم شهر میلان هست . اول فصل نقل و انتقالات صحبت از رنالدینیو و راموس می کنن آخرش به فلامینی راضی میشن . راهش رو هم خیلی خوب بلدن . یه پیشنهاد میدن بعد طاقچه بالا میذارن که : ما برای رنالدینیو 15 میلیون دلار بیشتر نمی دیم . اینتر که دیگه خوره ی همین کارهاست . یادمه یه وقتی پیشنهاد خرید لیونل مسی رو داده بود ما هم کلی خندیدیم .

به هر حال از رفتن فلامینی اصلا ناراحت نیستم . می ترسم این بلا سر فابرگاس بیاد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
به هر حال از رفتن فلامینی اصلا ناراحت نیستم . می ترسم این بلا سر فابرگاس بیاد.

رفتنش یه خورده اعصاب خورد کن بود لا اقل برای من یکی

فابرگاس عمرا!!! نمیره به هیچ وجه

بالا