آدبایور : رسما ، اصلا !
بارسلونا کریم بنزما ، زالاتان و آدبایور را هدف قرار داده و یکی از این سه تن را حتما میخواهد !
گزارشاتی از بارسلونا و اسپانیا میرسد که آنها همچنان تلاش میکنند هلب را به کنار آنری بیآورند ! هلب هم ظاهرا مشکلی ندارد اما آدبایور اصلا حاضر نیست راس سوم این مثلث باشد ! و به کاتالان نه گفت !
وی در مصاحبه ای با گل گفت : من به ونگر ایمان دارم او میداند چه میکند ! من در آرسنال راضی هستم از شرایطم ! من هیچ دلیلی برای ترک توپچی ها ندارم این موضوع را چند روز پیش هم گفتم !
مت بازیکن خوبی بود اما ما یک تیم واقعی هستیم و با خروج یک یا دو بازیکن و یا خاموش شدن یک ستاره نابود نمیشویم ! ما فصل بسیار عالی در پیش خواهیم داشت !
.........................................
لمان برای همیشه با آرسنال وداع کرد !
ینس لمان دروازه بان شماره یک تیم ملی آلمان و سنگربان اسبق آرسنال ، با عقد قرار دادی یک ساله راهی آلمان شد ...
وی در سالهای اخیر بیشتر زمان خود را بر روی نیکت ذخیره ها سپری می کرد و آلمونیا، سنگربان سی ساله جای او را در ترکیب اصلی گرفته بود . همین امر هم موجب شد تا وی قصد ترک امارات را کند و رهسپار تیم دیگری شود . لمان آخرین بازی خود را برای آرسنال و در لباس آرسنال انجام داد و سپس از هواداران و باشگاه خداحافظی کرد.وی در این باره می گوید : " من بهترین دوران زندگی فوتبالی ام را در تیم بزرگی مثل آرسنال سپری کردم و از این بابت بسیار خوشحالم . من با مسئولان اشتوتگارت به توافق رسیده ام و بعد از رقابت های یورو 2008 به آلمان می روم . امیدوارم همانطور که برای آرسنال مفید بودم برای این تیم جدید هم در فصل 09/2008 مفید باشم.من هنوز تصمیم قطعی مبنی بر اینکه در پایان فصل 2009 از فوتبال خداحافظی کنم را نگرفته ام و در این قرار داد یکساله که با اشتوتگارت بسته ام ، تمدید قرار داد در فصل جدید یکی از اصلی ترین شرط های من است."