• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازيكن خوبيه از اون مهمتر ملي پوشه و مهمتر از اون اينكه فرانسويه

ميگم رفيق نظرت راجع به انلكا چيه؟

والله من چیزی در مورد آنلکا نخوندم . البته بازار شایعات این روزا داغه حتی صحبت از پیوستن اتوو به توپچی ها هست ( البته میلان و تاتنهام هم دنبالشن ). راستی نصری هم ظاهرا کارش تموم شده ست مبلغش هم 11.2 اعلام شده . من میگم اگه می شد استاد امسال یه بازیکن مثل اتوو رو بیاره امارات بازی رو برده.
بازیکن هایی مثل نصری جوون و باانگیزه هستن اما هیچ دلیلی نداره که کریستیانو رونالدو بشن .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بلاخره یکی پیدا شد که حرف ما رو بزنه !

هشدار رابین به مقامات آرسنال

رابین فان پرسی ستاره ی خط حمله آرسنال بار دیگر خاطر نشان کرده که اگر تیمش خواهان کسب جام و موفقیت است باید کمی بیشتر پول خرج کند

هافبک جدید تیم آث میلان ایتالیا و بازیکن اسبق آرسنال ، ماتیو فلامینی ، با توجه با آنچه که به نظر می رسد باشگاه را تنها به خاطر پول ترک کرد و به دنبال وی مثل اینکه الکس هلب هم می خواهد راه او را ادامه دهد .

وی دراین باره گفت : "آرسنال باشگاه ثروتمندی است وباشگاهی نیست که برای امرار معاش و بقا بازیکنان بزرگش را بفروشد . آنها می توانند با پول خود این بازیکنان را نگه دارند و یا در صورت رفتنشان جایگزینی بهتر برایشان پیدا کنند.آنها نمی خواهند پول زیادی خرج کنند و در این صورت هم هر بازیکنی که باشد پیشنهاد بهتر را قبول می کند"

این ترکیب و این تیم بی همتاست.اما حتی اگر تعداد کمی از آنها بروند کاملا برعکس می شود .بهضی ها شایعاتی مبنی بر ترک آرسنال برای من درست کرده اند اما باید بگویم من خودم را یک مرد آرسنالی ( توپچی ) می دانم و می خواهم با آرسنال به اوج برسم . من می خواهم بهترین زمان ها را در کنار آرسنال سپری کنم."

نقل از کانون هوادارن

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من هلب حیف شد. من از سبک بازیش خیلی خوشم میومد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
در مورد لمان چی؟
خبری هست؟
می مونه یا نه؟

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فابرگاس : هرگز نمیروم !

fabregas4.jpg

فابرگاس در آستانه آغاز یورو 2008 گفت : هرگز آرسنال را ترک نمیکنم چون عاشق لیگ برتر و آرسنال هستم !

میاندار اسپانیایی توپچی های لندن که بعد از مصدومیت توماس و ادواردو به کمک آدبایور کمر تیم ونگر را راست نگه داشته بود و تعداد زیادی بازی بدون استراحت انجام داده بود از شرایط خود در آرسنال راضی است !

بارسلونا ، رئال و میلان شکارچی هایی هستند که به دنبال طعمه هستند ! این تیم ها که معمولا از آنچه دیگران میسازند استفاده میکنند در کمین فابرگاس هستند !

فابرگاس که هم بازی های قبلی اش ( فلامینی و شاید هلب ) را در میلان میبیند یا باید به آنها بپیوندد و یا با هم بازی های جدیدش ( یکی از آنها نصری است ) رفاقت جدیدی را آغاز کند !

فابرگاس در پاسخ به روزنامه سان گفت : من در آرسنال میمانم و هیچ کجا نمیروم !

من عاشق قهرمانی در لیگ برتر هستم و تا با آرسنال قهرمان نشوم از این تیم نمیروم ! من از بازیکنانی نیستم که اگر نتوانم قهرمان شوم تیم عوض کنم ! من تلاشم را بیشتر میکنم !

Robin-van-Persie-and-Cesc-Fabregas-Arsenal_714294.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
پای ادواردو دوباره به توپ ضربه زد !

eduardo10.jpg

در فیلمی که امروز از برزیل در سطح انترنت پخش شده و در گوگل گزاشته شده ادواردو تمرینات خود را شروع کرده و برای اولین بار بعد از چندین ماه به توپ ضربه زده است در ادامه این فیلم قرار گرفته است

Eduardo-da-Silva.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یحیی با آلکس جابجا شوند

با پا فشاری بارسلونا برای خرید آلکساندر هلب آرسن ونگر پیشنهاد جدیدی را به بارسلونا داده است و طی آن هلب به بارسلونا میرود و یحیی توره به جمع اماراتی ها میپیوندد !

ونگر که فلامینی خود را از دست رفته میبیند و هلب را نیز در راه باشگاهی دیگر دارد برای پر کردن جای این دو بازیکن تلاش های برای حضور نصری و حالا یحیی توره انجام داده !

ونگر امیدواراست تا بتواند قرار دادی سه ساله با یحیی توره امضا کند !

توره در این مورد گفت : من میدانم برخی تیم های لیگ برتری به حضور من در باشگاهشان علاقه دارند ! الان نمیتوانم چیز بیشتری بگویم ! اما این عالی است که من با برادرم در یک باشگاه بزرگ بازی کنیم !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

یه مسابقه پیش بینی جام ملتهای اروپا راه انداختیم دوستان بیاین اینجا

خوشحال میشیم :)

با سلام خدمت دوستان عزيز
از 18 خردادماه مسابقات جام ملتهاي اروپا در كشورهاي اتريش و سوييس به صورت مشترك آغاز مي شود.
به همين دليل و با درخواست فرزاد عزيز من اين تاپيك رو استارت مي كنم كه شامل دو بخش هست:
1- پيش بيني مسابقات
2- شركت در مسابقه سايت UEFA.COM
در پستهاي بعدي توضيحاتي در خصوص اين دو مسابقه و قوانين آن خواهم داد.

نحوه امتياز دهي:
براي هر نتيجه كاملا صحيح : 4 امتياز
براي هر نتيجه با تفاضل گل صحيح : 2 امتياز
براي هر نتيجه صحيح از لحاظ برد و باخت : 1 امتياز

پ.ن: براي مسابقات دور حذفي بعدا قوانين تعريف خواهد شد .

مثال: فرض مي كنيم بازي اول يعني سوييس - جمهوري چك با نتيجه 1-2 به نفع چك تمام بشود . در اين صورت :
پيش بيني دقيق نتيجه 1-2به نفع چك : 4 امتياز
پيش بيني نتيجه با تفاضل درست مثلا 0-1 به نفع چك : 2 امتياز
پيش بيني درست فقط از لحاظ بردچك مثلا 0-2 به نفع چك : 1 امتياز

قوانين شركت در مسابقه پيش بيني
1- كليه پيش بيني هاي يك روز ( تمامي گروهها) بايد در يك پست انجام شود.
2- اگر كسي بازي يك روز يك گروه را از دست داد مي تواند ساير بازيهاي آن روز گروههاي ديگر را پيش بيني كند.
3- هرگونه اديت و ويرايش پس از انجام مسابقات باعث خواهد شد امتياز براي شخص پيش بيني كننده صفر محسوب شود.

برنامه روز اول مسابقات

شنبه 18 خرداد
گروه A : سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه

يكشنبه 19 خرداد
گروه B : اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان

دوشنبه 20 خرداد
گروه C : رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا

سه شنبه 21 خرداد
گروه D :اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

كليه بازيهاي اول راس ساعت 20:30 و بازيهاي دوم 23:15 برگزار مي شود.

ورژن پيش بيني :

سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه
اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان
رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا
اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام دوستان ارسنالی گلم
cheers2.gif

این سایت تازه راه افتاده و قسمتی رو هم برای طرفداران آرسنال قرار داده
getwell.gif
اگر بیاید و هم کاری کنید ممنونتون می شم
joytears.gif

http://www.11nafar.com/

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سلام دوستان ارسنالی گلم
cheers2.gif

این سایت تازه راه افتاده و قسمتی رو هم برای طرفداران آرسنال قرار داده
getwell.gif
اگر بیاید و هم کاری کنید ممنونتون می شم
joytears.gif

http://www.11nafar.com/

اره جای جالبی بود جری من اومدم فک کنم زود پا بگیره عضوم شدم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آدبایور : رسما ، اصلا !

بارسلونا کریم بنزما ، زالاتان و آدبایور را هدف قرار داده و یکی از این سه تن را حتما میخواهد !

گزارشاتی از بارسلونا و اسپانیا میرسد که آنها همچنان تلاش میکنند هلب را به کنار آنری بیآورند ! هلب هم ظاهرا مشکلی ندارد اما آدبایور اصلا حاضر نیست راس سوم این مثلث باشد ! و به کاتالان نه گفت !

وی در مصاحبه ای با گل گفت : من به ونگر ایمان دارم او میداند چه میکند ! من در آرسنال راضی هستم از شرایطم ! من هیچ دلیلی برای ترک توپچی ها ندارم این موضوع را چند روز پیش هم گفتم !

مت بازیکن خوبی بود اما ما یک تیم واقعی هستیم و با خروج یک یا دو بازیکن و یا خاموش شدن یک ستاره نابود نمیشویم ! ما فصل بسیار عالی در پیش خواهیم داشت !

13%7E0.jpg

.........................................

لمان برای همیشه با آرسنال وداع کرد !

ینس لمان دروازه بان شماره یک تیم ملی آلمان و سنگربان اسبق آرسنال ، با عقد قرار دادی یک ساله راهی آلمان شد ...

وی در سالهای اخیر بیشتر زمان خود را بر روی نیکت ذخیره ها سپری می کرد و آلمونیا، سنگربان سی ساله جای او را در ترکیب اصلی گرفته بود . همین امر هم موجب شد تا وی قصد ترک امارات را کند و رهسپار تیم دیگری شود . لمان آخرین بازی خود را برای آرسنال و در لباس آرسنال انجام داد و سپس از هواداران و باشگاه خداحافظی کرد.وی در این باره می گوید : " من بهترین دوران زندگی فوتبالی ام را در تیم بزرگی مثل آرسنال سپری کردم و از این بابت بسیار خوشحالم . من با مسئولان اشتوتگارت به توافق رسیده ام و بعد از رقابت های یورو 2008 به آلمان می روم . امیدوارم همانطور که برای آرسنال مفید بودم برای این تیم جدید هم در فصل 09/2008 مفید باشم.من هنوز تصمیم قطعی مبنی بر اینکه در پایان فصل 2009 از فوتبال خداحافظی کنم را نگرفته ام و در این قرار داد یکساله که با اشتوتگارت بسته ام ، تمدید قرار داد در فصل جدید یکی از اصلی ترین شرط های من است."

lehmann5.jpg

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان عزیز آرسنالی

چه خبر جدید از خریدها ؟
امیدوارم برای فصل آینده جای فلامینی رو بازیکن مناسبی پر کنه ، وگر نه بدجوری افسوس میخوریم .

راستی من چقدر دوست داشتم ونگر بنزما رو هم بگیره
wassat.gif
اونطوری هم خط حمله مون وحشتناک میشد و هم یک فرانسوی دیگه به تیم اضافه میشد ، حیف که نمیشه
unknown.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان عزیز آرسنالی
چه خبر جدید از خریدها ؟
امیدوارم برای فصل آینده جای فلامینی رو بازیکن مناسبی پر کنه ، وگر نه بدجوری افسوس میخوریم .
unknown.gif

سلام

نصری کارش تموم شده ست . بعد از یورو قراداد امضا میکنه . بقیه ی خبر ها هم هنوز جدی و رسمی تایید نشده !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اخبار جدید آرسنال : سانگ قراردادش رو تمدید کرده و آرون رمسی 17 ساله و ولزی هم همین روزها قرارد امضا میکنه ! قبل از این آرون پیشنهاد منچستر رو رد کرده !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اخبار ضد و نقیض و گاهی عجیبی از آرسنال میرسه !

مدت هاست که بحث جابجایی هلب و یحیی توره وجود داره ولی رسما تایید نشده
آخرین خبر هم که حرف و حدیث تمایل پروفسور برای خرید فرینگز و احتمال رفتن آدبایور
به میلان و خرید سانتاکروز هست . حتی گفته میشه ارسنال در مورد سانتاکروز در رقابت با
منچستر پیروز شده . ویا هم که هنوز تکلیفش معلوم نیست .

خدا آخر و عاقبت خرید های این فصل رو به خیر کنه .

بالا