ونگر به کالدرون:چطور جرأت می کنی؟
بعد از انتشار اخباری مبنی بر اینکه رئال مادرید به دنبال فابرگاس است،ونگر به شدت واکنش نشان داد....
رامون کالدرون با سخنانش ونگر را بهم ریخته! ونگر که قبلا به باشگاه هایی که به طور غیر قانونی به مذاکرات با بازیکنان می پردازند هشدار داده بود که به فیفا شکایت خواهد کرد،پس از اظهار نظرات کالدرون به سرعت واکنش نشان داد و رفتار رئال ماردید را گستاخانه خواند.
کالدرون بارها و بارها از علاقه خود برای جذب فابرگاس خبر داده.مثلا او گفته:"اگر "سس" بخواهد تیمش را عوض کند ما با سرعت با او وارد مذاکره خواهیم شد" یا "تصمیم با "سس" است.بازیکن باید تصمیم بگیرد،"سس" نفر اول لیست خریدهای ماست.بازیکنان باید قدر خوشون رو بدونند و در تیم های بزرگتری دوران بازیگریشان را به اتمام برسانند،ما با "سس" به توافقاتی رسیدیم"
آنها برای به هیچ تیم دیگری ارزش قائل نیستند!فقط خودشان را می بینند!این غیر قابل تحمل است!ولی من مطمئنم که آنها به جایی نخواهند رسید.وقتی یک بازیکن با باشگاهی قرارداد دارد،قوانین به ما اجازه نمی دهد که همین جوری وارد عمل شویم!باید ببینند که بازیکن برای فروش گذاشته شده یا نه!
آنها به جایی نمی رسند!من خوب می دانم که مأمورهای خرید بازیکن آنها ما را تحت نظر دارند و درک هم می کنم.ولی اینکه همه چیز را به روزنامه ها بگوییم،یک نوع توهین است!
سیاست ونگر برای خرید بازیکن تغییر نخواهد کرد!
رئیس باشگاه آرسنال،پیتر هیل وود اینگونه می گوید:من ونگر را مجبور نمی کنم که بازکن بزرگ بخرد!
او می گوید: در فصل نقل و انتقالات شکارهای خوبی وجود خواهد داشت،ولی ونگر مجبور به خرید بازیکنان بزرگ نیست!.من کوچکترین مشکلی با سیاست های ونگر ندارم.او برای ما بهترین گزینه است.هر وقت بخواهد بازیکن بخرد می خرد،اختیار دست اوست.ولی می دانم که به دنبال خرید ستاره های بزرگ و گران قیمت نیست.من به استعداد فوق العاده ی ونگر برای کشف بازیکن ایمان کامل دارم.او قدرت تشخیص بالایی دارد.او ستاره های بزرگی به حهان فوتبال معرفی کرده که خیلی از مردم حتی اسمشان را هم نشنیده بودند.به هر حال فلامینی به میلان رفته وامکان جدایی هلب از تیم نیز هست.این یعنی کمبود هافبک!ونگر مطمئنا تدبیری در سر دارد.
هیل وود در پایان می گوید:"ما برای خرید بازیکن پول کنار گذاشته ایم،ولی نه آنقدر که روزنامه ها نوشته اند!این ها حقیقت ندارند.
نقل از کانون هوادران آرسنال در ایران .
یه خبر دیگه هم بود که من ترجیح دادم اینجا نذارمش چون اگه واقعیت داشته باشه لندن باید سیاه بپوشه .