• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فابرگاس عمرا!!! نمیره به هیچ وجه

رئال مودبانه به دنبال فابرگاس

28m0cxj.jpg

رامون كالدرون" رييس باشگاه رئال مادريد كه تحت تاثير بازي‌هاي زيباي "سسك فابرگاس" هافبك اسپانيايي آرسنال قرار گرفته است، از او دعوت كرد تا راهي سانتياگو برنابئو شود.
كالدرون قصد دارد بازيكنان اسپانيايي بيشتري را در تركيب رئال داشته باشد و آوردن فابرگاس مي‌تواند بهترين كار ممكن باشد.

كالدرون به راديو ماركا گفت: «سسك بازيكني است كه ما دوست داريم او را در تركيب تيم داشته باشيم. او مي‌تواند تا سال‌ها خط هافبك رئال را در اوج نگه دارد و خيال ما را از اين بابت راحت كند. سياست باشگاه براساس به خدمت گرفتن بازيكنان اسپانيايي است. اگر بتوانيم سسك را به سانتياگوبرنابئو بياوريم، كار بزرگي در رسيدن به اهداف‌مان انجام داده‌ايم. ما نيم نگاهي نيز به كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي يونايتدها داريم. اگر بتوانيم اين دو را تابستان سال جاري به رئال بياوريم، چند سال از برنامه‌هاي از پيش تعيين شده‌مان جلوتر خواهيم بود

نقل از کانون هواداران .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رئال مودبانه به دنبال فابرگاس

28m0cxj.jpg

رامون كالدرون" رييس باشگاه رئال مادريد كه تحت تاثير بازي‌هاي زيباي "سسك فابرگاس" هافبك اسپانيايي آرسنال قرار گرفته است، از او دعوت كرد تا راهي سانتياگو برنابئو شود.
كالدرون قصد دارد بازيكنان اسپانيايي بيشتري را در تركيب رئال داشته باشد و آوردن فابرگاس مي‌تواند بهترين كار ممكن باشد.

نقل از کانون هواداران .

به قول یارو گفتنی : کارمون در اومد عجب گیری کردیم

ما که نمیتونیم با بنتنر و ادواردو و سونگ فصل بعدو بازی کنیم

نباید بره خیلی بد میشه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نباید بره خیلی بد میشه

ونگر به کالدرون:چطور جرأت می کنی؟

بعد از انتشار اخباری مبنی بر اینکه رئال مادرید به دنبال فابرگاس است،ونگر به شدت واکنش نشان داد....

رامون کالدرون با سخنانش ونگر را بهم ریخته! ونگر که قبلا به باشگاه هایی که به طور غیر قانونی به مذاکرات با بازیکنان می پردازند هشدار داده بود که به فیفا شکایت خواهد کرد،پس از اظهار نظرات کالدرون به سرعت واکنش نشان داد و رفتار رئال ماردید را گستاخانه خواند.

کالدرون بارها و بارها از علاقه خود برای جذب فابرگاس خبر داده.مثلا او گفته:"اگر "سس" بخواهد تیمش را عوض کند ما با سرعت با او وارد مذاکره خواهیم شد" یا "تصمیم با "سس" است.بازیکن باید تصمیم بگیرد،"سس" نفر اول لیست خریدهای ماست.بازیکنان باید قدر خوشون رو بدونند و در تیم های بزرگتری دوران بازیگریشان را به اتمام برسانند،ما با "سس" به توافقاتی رسیدیم"
آنها برای به هیچ تیم دیگری ارزش قائل نیستند!فقط خودشان را می بینند!این غیر قابل تحمل است!ولی من مطمئنم که آنها به جایی نخواهند رسید.وقتی یک بازیکن با باشگاهی قرارداد دارد،قوانین به ما اجازه نمی دهد که همین جوری وارد عمل شویم!باید ببینند که بازیکن برای فروش گذاشته شده یا نه!
آنها به جایی نمی رسند!من خوب می دانم که مأمورهای خرید بازیکن آنها ما را تحت نظر دارند و درک هم می کنم.ولی اینکه همه چیز را به روزنامه ها بگوییم،یک نوع توهین است!

سیاست ونگر برای خرید بازیکن تغییر نخواهد کرد!

رئیس باشگاه آرسنال،پیتر هیل وود اینگونه می گوید:من ونگر را مجبور نمی کنم که بازکن بزرگ بخرد!

او می گوید: در فصل نقل و انتقالات شکارهای خوبی وجود خواهد داشت،ولی ونگر مجبور به خرید بازیکنان بزرگ نیست!.من کوچکترین مشکلی با سیاست های ونگر ندارم.او برای ما بهترین گزینه است.هر وقت بخواهد بازیکن بخرد می خرد،اختیار دست اوست.ولی می دانم که به دنبال خرید ستاره های بزرگ و گران قیمت نیست.من به استعداد فوق العاده ی ونگر برای کشف بازیکن ایمان کامل دارم.او قدرت تشخیص بالایی دارد.او ستاره های بزرگی به حهان فوتبال معرفی کرده که خیلی از مردم حتی اسمشان را هم نشنیده بودند.به هر حال فلامینی به میلان رفته وامکان جدایی هلب از تیم نیز هست.این یعنی کمبود هافبک!ونگر مطمئنا تدبیری در سر دارد.

هیل وود در پایان می گوید:"ما برای خرید بازیکن پول کنار گذاشته ایم،ولی نه آنقدر که روزنامه ها نوشته اند!این ها حقیقت ندارند.

نقل از کانون هوادران آرسنال در ایران .

یه خبر دیگه هم بود که من ترجیح دادم اینجا نذارمش چون اگه واقعیت داشته باشه لندن باید سیاه بپوشه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ممکنه "از رفتن فلامینی اصلا ناراحت نباشید" ولی در اینکه تیم تون از این انتقال هم ضرر مالی خورده و هم ضرر فنی شکی نیست. Hleb هم که همه جا نوشته شده میخواد میره سمت سیاه و آبی میلان. به هر حال تیمی که جام نبره (حالا هر چقدر هم که زیبا بازی کنه) به چنین سرنوشتی دچاره. دوران دنیس برگمپ های وفادار گذشت. همین فابرگاس هم، اگه ناکامی های آرسنال در بردن جام ادامه داشته باشه، دیر یا زود برمیگرده اسپانیا.
به هر حال بعید میدونم آرسنال بتونه طی فصل 2009-2008 جای خالی فلامینی و Hleb (اگه این یکی هم بره) رو پر کنه. به نظرم حداقل یک سال زمان میبره تا مهره های جدید بتونن به خوبی این دو نفر کار کنن و با بقیه مچ بشن.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
به هر حال تیمی که جام نبره (حالا هر چقدر هم که زیبا بازی کنه) .

قربون جام هاي تيمتون كه امسال انبارشون كردين تو انباري باشگاه { حالا باز خوبه ما بازي زيبا رو انجام داديم شما كه حسرت به دل موندين}
crazy.gif

برين دعا كنين كه تيمتون به باشگاهاي اروپا برسه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من خدایی از 70% بازی های آرسنال لذت می برم شاید فوتبالی حرفه ای از لحاظ بحث و نوع بازی و اینا نباشم اما دوست دارم فوتبال رو و توی انگلیس هم آرسنال و لیورپول
Onion42.gif

البته از اون جایی شروع شد که هانری تو آرسنال و اوون تو لیورپول بود
av14.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ممکنه "از رفتن فلامینی اصلا ناراحت نباشید" ولی در اینکه تیم تون از این انتقال هم ضرر مالی خورده و هم ضرر فنی شکی نیست. Hleb هم که همه جا نوشته شده میخواد میره سمت سیاه و آبی میلان. به هر حال تیمی که جام نبره (حالا هر چقدر هم که زیبا بازی کنه) به چنین سرنوشتی دچاره. دوران دنیس برگمپ های وفادار گذشت. همین فابرگاس هم، اگه ناکامی های آرسنال در بردن جام ادامه داشته باشه، دیر یا زود برمیگرده اسپانیا.
به هر حال بعید میدونم آرسنال بتونه طی فصل 2009-2008 جای خالی فلامینی و Hleb (اگه این یکی هم بره) رو پر کنه. به نظرم حداقل یک سال زمان میبره تا مهره های جدید بتونن به خوبی این دو نفر کار کنن و با بقیه مچ بشن.

سلام به رادیوهد عزیز . آقا کم پیدا شدی . یادش به خیر اون قدیما یه بحث هایی از تو و بقیه بود که می خوندیم اما در مورد آرسنال:
آقا من اصلا از رفتن این بازیکن ها ناراحت نیستم ضمن اینکه گلب امسال خیلی هم به عنوان مهره ی اصلی وارد زمین نمی شد . در مورد گرفتن جام هم با وجود اعتقاد کامل به ونگر ( ع ) قبلا گفتم این آرسنال با این سیاست به هیچ جامی نمیرسه . جوان گرایی ای که مود توجه ونگر هست بیشتر داره جنبه ی افراط پیدا میکنه . ضمن اینکه باید اذعان کنیم آرسنال در دوره ی نقل و انتقالات در مقابل چلسی و منچستر یه شکست خورده است . خلاصه امیدوارم توی این فصل شاهد حد اقل دو خرید اساسی باشیم هر چند که خبرها چیز دیگه ای میگه ...

=================================================================

آرسنال بن ارفا را میخواهد

مربی آرسنال آرسن ونگر از لیورپولءچلسی و منچستر برای گرفتن ستاره تونسی پیشی گرفته است.
و ونگر با مبلغ 16 میلیون برای قرارداد با این بازیکن 21 ساله موافقت کرده کسی که برای جایگزین شدن به جای لوئیس ساها به تیم ملی فرانسه دعوت شد.

روسیچکی یورو ۲۰۰۸ را هم از دست می دهد

آرسن ونگر فرانسوی با دیگر تکرار کرد که هافبک چک تبار تیمش یورو ۲۰۰۸ را از دست خواهد داد ...

توماس روسیچکی ، کاپیتان تیم ملی چک از 26 ژانویه تا به حال پا به زمین نگذاشته است و پس از پنج دقیقه بازی در برابر نیوکاسل یونایتد از ناحیه زردپی دچار مصدومیت شد.ونگر خاطر نشان شد که مصدومیت وی زیاد جدی نیست ولی بسیار خطرناک است.هر چند که این فصل برای وی به اتمام رسید اما متاسفانه این امر به بازی ملی او هم تاثیر منفی گذاشته است.مرد فرانسوی برای چندمین بار اذعان داشت که علارغم میل بلطنی روسیچکی وی بازی های جام ملتهای اروپا را که در تابستان برگزار میشود از دست خواهد داد.وی در آخر گفت : او در این حالت و با این مصدومیت روحیه خوبی دارد و به خوبی زندگی می کند . او به شدت منتظر فصل بعد است تا بتواند این فصلش را جبران کند .

نقل از کانون هواداران .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جون؟ تفسیر میکنی رفیق؟

نه اشتباه کردم اون مال دومنکه درستش ونگر (ص) هست.

==========================================================

فابرگاس تسلیم باشگاه است

سس فابرگاس اظهار داشت: با آرسنال قرارداد دارم و نمي توانم به طور شخصي تصميم بگيرم تا به تيم ديگري بروم. ابتدا بايد ديد پاسخ تيم ما چيست.

اين بازيكن اسپانيايي كه قدم در 21 سالگي گذاشته است،‌ افزود: احتمال حضورم در رئال بسيار بعيد است. آرسنال مايل به از دست دادن و فروشم من نيست. من هم به شرايط اين تيم عادت كرده و موقعيت خوبي در آن دارم. بديهي است علاقمند به حفظ چنين فضاي كاري براي خود هستم.
سس فابرگاس از سال 2003 در آرسنال است و براي اين تيم تا كنون 135 بازي انجام داده و 14 گل نيز زده است. وي در دوران نوجواني عضو بارسلونا بوده و اكنون رئال مادريد سخت مي‌كوشد بازيكني كه زماني در تيم رقيبش بازي كرده، ‌را جذب كند.

نقل از کانون هوادارن

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ولی کلا به نظرم حق با رادیوهد باشه ، یعنی مثلا الان فکر می کنم تیمهایی مثل آرسنال و بارسا ، زیر نگاه رقبا هستن تا بازیکناشون رو از چنگشون در بیارن ... (دقیقا بخاطر ناکامی های اخیر این دو تیم)

الان ادلمن رفت (مدیرعامل) ، هلب ، فلامینی ، ... بهرحال اینا بازیکنای مهمی بودن دیگه ... مثل تیری هانری ... خب بالاخره جای خالی اینا رو باید یکی پر کنه دیگه ... دقیقا مثل بارسا برای فصل آینده ..

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
تو خبر ها خوندم آرسنال چند بازیکن رو میخا بگیره دیوید ویا یکیشون بود و کرانیکا البته 5 تام نام برده بود اونای دیگه یادم نیست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ولی کلا به نظرم حق با رادیوهد باشه ، یعنی مثلا الان فکر می کنم تیمهایی مثل آرسنال و بارسا ، زیر نگاه رقبا هستن تا بازیکناشون رو از چنگشون در بیارن ... (دقیقا بخاطر ناکامی های اخیر این دو تیم)

بارسا اگه بازیکنش رو از دست میده به خاطر اینه که دوس داره بازیکنش رو از دست بده اما آرسنال دقیقا برعکسه یعنی به دلیل مسائل مالی یا عدم قدرت رقابت با تیم های دیگه بازیکنش رو از دست میده . حالا فلامینی و گلب هیچی من از رفتن فابرگاس می ترسم ...

تو خبر ها خوندم آرسنال چند بازیکن رو میخا بگیره دیوید ویا یکیشون بود و کرانیکا البته 5 تام نام برده بود اونای دیگه یادم نیست

لیست بازیکن های اعلام شده رو از خبر زیر بخون ولی " داوید ویا " رو قبول نکن . البته من چیزی در مورد تماس مستقیم با ویا نخوندم ظاهرا در حد تصمیم اولیه است بعید می دونم ویا قبول کنه .

تلاش گسترده س ونگر برای تقویت تیم

به نقل از روزنامه ی دیلی میل آرسن ونگر مرد فرانسوی آرسنال ، لیست خرید جدیدی را فاش کرد و ...

آرسنالي ها بعد از عدم كسب عنوان قهرماني ليگ برتر در فصل جاري، به دنبال تقويت تيم خود با جذب چهار بازيكن جديد هستند. آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال در اولین قدم می کوشد تا نیکولاس كرانيكار،‌ بازيكن قديمي و كروات تيم پورتسموث را به خدمت گيرد. به اعتقاد مربي تيم لندني با حضور كرانيكار، ‌وزن تجربه تيمش افزايش خواهد يافت.
همچنين وی علاقمند به جذب حاتم بن ارفا،‌ بازيكن تيم المپيك ليون است. گفته مي شود انتقال اين دو بازيكن به لندن هزينه اي بالغ بر 12 ميليون پوند را در بر خواهد داشت. مایکون ‌هافبك تيم ملي كامرون و عضو تيم باشگاهي ليل و ديويد ويا مهاجم تيم والنسيا اسپانيا نيز در فهرست خريد ونگر قرار دارند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
"بن ارفا": از بودن در آرسنال خوشحال می شوم

بن ارفا در مورد انتقال احتمالیش به آرسنال اینگونه می گوید :

حاتم بن ارفا در مورد علاقه ونگر گفت"خوشحالم و صبر می کنم ببینم که آنها برای جذب من چه می کنند"
این بازیکن 21 ساله که یکشنبه به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ فرانسه انتخاب شد،با توجه به اینکه در لیون بازیکن ثابت نیست،از علاقه ی خودش برای پیوستن به آرسنال خبر داد و گفت منتظر آینده می مانم.

او در ادامه می گوید:«من به شایعات روزنامه ها خیلی اهمیت نمی دهم،این درست است،من مذاکراتی با آرسنال داشته ام،اما باید دید در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.اگر بخواهند که من در لیون بمانم،باید به من بازی بدهند.

در هر تیمی که باشم،دوست دارم زیاد بازی کنم.این فصل هنوز تمام نشده و من امروز در لیون هستم،باید دید فردا چه می شود.من سعی می کنم هرچه در توان دارم در زمین رو کنم.از روی نیمکت بودن بیزارم،اما افسوس که این هم قسمتی از فوتبال است.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
زاراته در را آرسنال ؟

30ldpwy.jpg

بازیکن 21 ساله ی بیرمنگام که از السد قطر به لیگ برتر آمده و قیمتی 20 میلیونی دارد ظاهرا از علاقمندی های ونگر است !

روزنامه ی سان در این مورد نوشت : تمامی شرایط بازیکن با خواست های ونگر مطابق است جز قیمت این بازیکن !با توجه به دوران طولانی مصدومیت ادواردو و مصدومیت های پیاپی روبین ون پرسی و احتمال خروج هلب از لندن این بازیکن میتواند به توپچی ها کمک شایانی کند !

مدیر باشگاه بیرمنگام در مورد این بازیکن گفت : او خرید خوبی برای هر تیم قدرتمند است

نقل از کانون هواداران .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
پروفسور به دنبال ولوسو !

miguel_veloso.jpg

به نقل از روز نامه پرتغالی او جوگو ، آرسنال برای تامین خط هافبک خود به دنبال میگل ولوسو بازیکن اسپورتینگ پرتغال است ...

ونگر که به دنبال راه حل برای پر کردن جای فلامینی است اینبار سر از پرتغال در آورده و باز هم با یک فوق ستاره ی جوان دیگر قصد دارد تیم خود را آماده سازد.میگل ولوسو بیست و دو ساله مدتی است که زیر نظر ونگر است و مرد فرانسوی فیلم بازی های وی را چندین بار دیده است . آرسنال برای این بازیکن سی میلیون یورو را قبول کرده است .این در حالی است که مقامات آرسنال با سمیر نصری مذاکره کرده اند و با وی بر سر قیمت هم به توافق رسیده اند ( تقریبا هجده میلیون یورو ) .ولوسو از تیم جوانان اسپورتینگ به تیم اول انها امده و با بازی های درخشان خود رضایت مربی اش را جلب کرده به طوری که او در ترکیب اصلی بازی می کند .

veloso.jpg

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

نگاه توپچی ها به سمیر نصری

Samir_Nasri.jpg

آرسن ونگر که به نظر می رسد می خواهد تابستانی با شکوه در امارات برگزار کند اینبار چشم به سمت تیم مارسی برداشته و ...

ونگر با از دست دادن فلامینی در خط میانی دچار ضعف شده است و وی قصد دارد که در فصل نقل و انتقالات تمام سعی و کوشش خود را به کار گیرد تا این ضعف را پر کند.این بار وی نصری را زیر نظر گرفته است و می خواهد این بازیکن بیست و یک ساله را با مبلغی بالغ بر 14 میلیون پوند به خدمت بگیرد.علاوه بر آرسنال رئال مادرید و اینتر میلان هم به دنبال این بازیکن ارزنده اند.هر چند مدیر تیم مارسی می خواهد وی را نگه دارد اما مثل اینکه وی هنوز به آنها جوابی نداده است .اریک گرتس ( مدیر مارسی ) در ادامه گفت : " در صورتی نصری از ما جدا می شود که پیشنهاد داده شده بسیار خوب باشد اما در غیر این صورت اگر پیشنهاد های داده شده با پیشنهاد ما مشابه و یا پایین تر باشد وی هیچ جا نمی رود.من نهایت سعی و تلاشم را می کنم تا او را نگه دارم . "

گفتنی است که مقامات آرسنال با سمیر نصری ملاقات کرده اند و احتمال اینکه وی به آرسنال ملحق شود کمی بیشتر از سایر بازیکنان است .

NasriFrance.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بهترین ها ، بد ترین ها ، و تمام ترین های فصل 07-08 آرسنال را میتوانید در ادامه ببینید !

z7ovhjjq2l4kgcfvop2c.jpg

هر تیمی باید علاوه بر بازیکنان خوب ، بازی خوب ، گلزنی و گل نخوردن و ... یک فاکتور به نام شانس را هم داشته باشد ! چیزی که آرسنال اصلا ندارد !

بهترین بازیکن فصل

بهترین بازیکن بی تردید فرانسس فابرگاس بود ! وی با ساخت گل های فراوان و گلزنی های زیاد و هم چنین میان داری مطمئن و دید بازش به خوبی آرسنال را هدایت میکرد !

acmilan04032008_5.jpg

گل حیاطی فابرگاس در برابر میلان آرسنال را به مرحله بعدی برد !

tottenham15092007_8.jpg

بهرترین برد

بازی با میلان در سن سیرو بی تردید بهترین برد آرسنال در این فصل را رقم زد . در این بازی که با شوت از راه دور فابرگاس میلانی ها در برابر توپچی ها سر خم کردند با نتیجه 2-0 تمام شد و پاس گل دوم را والکات داد تا ثابت کند میتواند بال راست مطمئنی باشد !

گل فصل : گل زیبای آدبایور به تاتنهام است و شکی در ان نیست گلی که به زیباییهرچه تمام تر زده شد ! تا نتیجه 3-1 در خانه ی تاتنهامی ها به دست آید

tottenham15092007_10.jpg

پاس گل فصل : پاس گل فوق العداه ی والکات در روز سیاه آنفیلد در جایی که نا داوری ها آرسنال را از مسکو ( فینال بازی های لیگ قهرمانان ) دور کرد

بهترین دروازبانی : گرفتن پنالتی رابی کین در بازی با تاتنهام

بهترین بازگشت به بازی : 3-2 در برابر بولتون ! در آن بازی آرسنال 2-0 در نیمه ی اول عقب بود !

bolton29032008_7.jpg

شگفتی : 30 گل زده از جانب آدبایور همه را متعجب کرد !

بزرگترین دلشکستگی : مصدومیت ادواردو داسیلوا بازیکن توانای آرسنال در خط حمله

eduardo_injury1.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رایت فیلیپس دوم به آرسنال میآید ؟

رایت فیلیپس تمام مذاکراتش با آرسنال انجام شده بود و برای پیوستن به توپچی ها هیچ مشکلی نداشت ، اما ناگهان پیشنهاد 20 میلیونی چلسی خط بطلانی بر پیشنهاد 6 میلیونی آرسنال کشید و او به چلسی رفت ...

ظاهرا نصری هم در این مورد شبیه به رایت فلیپس شده ، وی که دیروز به لندن آمده بود تا کار را تمام کند با پیشنهادات جدیدی رو برو شده که ظاهرا شیرینی بیشتری زیر زبانش چشیده و در مصاحبه با روزنامه ها گفت : برای عقد قرار داد عجله ای نیست ! پیشنهادات دیگری نیز وجود دارد !

گل این خبر را منتشر کرده اما BBC همچنان خبر حضور نصری در میان توپچی ها را در صدر مهم ترین اخبار آرسنال قرار داده و منتظر عقد این قرار داد است ! سایت رسمیباشگاه هم مسلما حرفی نزده و خبری منتشر نکرده !

.................

رئال مادرید به دنبال الکس هلب

وکیل الکساندر هلب اعلام کرده که وی از طرف مادریدی ها پیشنهاد خوبی داشته و ...

هافبک بیست و هفت ساله و اهل بلاروس آرسنال قبل از این که قو های سفید مادرید به دنبال وی باشند پیشنهاد قابل تاملی از سوی اینتر میلان ایتالیا داشته است.وکیل وی در این باره گفته است : " هلب بازیکن بزرگی است . وی فعلا از دو باشگاه بزرگ دو پیشنهاد بزرگ دارد . آنها تنها منتظر چراغ سبز الکس هستند اما طی صحبتهایی که من با او داشته ام وی گفته که تصمیم گیری برایش بسیار سخت شده است زیرا هم در آرسنال خشنود است و هم از این دو پیشنهاد ."وی در سالهای اخیر هم از این پیشنهاد های بزرگ داشته است و هر سال صحبت از رفتن او بوده است ولی با این حال در آرسنال ماند و بازی های خوب و قابل تحسینی انجام داد.اما اینبار شاید کمی فرق داشته باشد.

6~4.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ظاهرا نصری هم در این مورد شبیه به رایت فلیپس شده ، وی که دیروز به لندن آمده بود تا کار را تمام کند با پیشنهادات جدیدی رو برو شده که ظاهرا شیرینی بیشتری زیر زبانش چشیده و در مصاحبه با روزنامه ها گفت : برای عقد قرار داد عجله ای نیست ! پیشنهادات دیگری نیز وجود دارد !
6~4.jpg

توماس نصری هم به توپچی ها پیوسته . ظاهرا وکیلش گفته هفته ی بعد برای بستن قرارداد وارد لندن میشه . مبلغش هم بین 11 تا 13 هست ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هلب از آرسنال می رود

وکیل هلب ، نیکی اسپیلوسکی ، فاش کرد که هلب تصمیم ترک توپچی ها را گرفته است و در تابستان از این تیم لندنی جدا خواهد شد.

وی گفت : " هلب تصمیمش مبنی بر رفتن از آرسنال را گرفته اما هنوز تصمیم قاطعی را برای رفتن به کدام باشگاه نگرفته ولی به نظر من او به احتمال خیلی زیاد به اینتر میلان ایتالیا خواهد رفت . با این حال آرسنال و آرسن ونگر هنوز دست از تلاش خودشان برای نگه داشتن وی برنداشته اند زیرا می دانند که او بازیکن بسیار خوب و مفیدی برای تیمشان است."

نقل از کانون هواداران

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
توماس نصری هم به توپچی ها پیوسته . ظاهرا وکیلش گفته هفته ی بعد برای بستن قرارداد وارد لندن میشه . مبلغش هم بین 11 تا 13 هست ...

بازيكن خوبيه از اون مهمتر ملي پوشه و مهمتر از اون اينكه فرانسويه

ميگم رفيق نظرت راجع به انلكا چيه؟

بالا