• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
من نمي دونم چرا ونگر از اول از ولكات استفاده نكرد... بازيكن خوبيه كه
فان پرسيم هنوز آماده نشده يه توپم به پاش نخورد
فلاميني ام كه از شانس بدتون مصدوم شد
اون اوا خواهريه راست مي گفت آرسنال فقط نميتونه به آدبايور تكيه كنه بايد يه مهاجم شيش دانگ ديگه ام داشته باشه... يه موقعيت خيلي خوبو از دست داد كه ازش بعيد بود

كلا بد شانس ترين تيم اين دوره آرسنال بود كه همه چي دست به دست هم داده بود كه اين تيم صعود نكنه
نه به اين نه به خر شانسي چلسي كه حريف دو دستي مياد گلو تقديم ميكنه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تسلیت من رو پذیرا باشید ...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
به ناشي گري توره باختيم ...
128fs4765852.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی خیلی قشنگی بود ...
من اگر ارسنالی بودم واقعا به تیمم افتخار می کردم ...

از صمیم قبل آرزو می کردم آرسنال پیروز بشه و داشت میشد اما یک نفر احمق برای هر تیمی کافی هست ..
واقعا بعد اون پنالتی دریافتم که اگه ارسنال 40 تا گل هم جلو بیفته عین 40 گل رو می خوره با وجود بازیکن های بی نظیری چون توره ...

ضمن اینکه بازیکن های کلیدی ارسنال , من جمله فابرگاس خسته بودند و دلیلش رو هم صدر گفت .

:D حالا اگه فابرگاس فصل بعد بیاد سنتیاگوبرنابئو ... جاش کیو میگذارین ؟ :D:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
:D حالا اگه فابرگاس فصل بعد بیاد سنتیاگوبرنابئو ... جاش کیو میگذارین ؟ :D:D

حاضرم همينجا شاهرگ خودمو بزنم اگه فابرگاس جايي ديگه بجز ارسنال باشه
292.gif

وقتي اونسال فلاميني تو فينال وارد زمين شد من با عصبانيت گفتم كه اي كاش ارسن اين كارو نميكرد
ولي امسال وقتي اون با پاي مصدوم از زمين خارج شد افسوس خوردم كه چرا فلاميني رو از دست داديم

گيلبرتو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! افتضاح واقعي

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
حیف شد ، واقعا حیف شد
ولی در هر حال چیزی از زیبایی و شکوه آرسنال کم نشد !
همیشه آرسنال در این جام بدشانس بوده و به حقش نرسیده ! این هم روش
2mo5pow.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازگشت انري با ارسنال

به گفته سایت بی بی سی .....

کاپیتان سابق توپچیها اعلام کرداگرقرار است بارسا را ترک کنم دوست دارم درصورت امکان به آرسنال برگردم.

آنری اضافه کرد:البته همه چیز به خواست انها(ارسنال)بستگی دارد اگرانها جایی برای من داشته باشند هراتفاقی ممکن است.

وی که این فصل تنها7گل برای بارسا زده درپست غیرتخصصی خودش بکارگرفته میشود وازاین مسئله بسیارناراضی است .

گفتنی است انتقال ازلندن به کاتالونیا برای انری بسیارگران تمام شده وهمسر وفرزندش ازاوجدا شده اند لازم بذکراست که همسر وی مخالف جدایی

ازارسنال وحضوردراسپانیا بود.

henry_barca.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سایت یوفا در قسمتی از مجله ماهانه خودش یک مصاحبه با بازیکنان مطرح اروپا انجام میده که اینبار طرف مصاحبه کسی نبود جز...

fabregas4.jpg

در زیر مصاحبه را می خواینم:(نکته لازم به ذکر اینه که این مصاحبه قبل از بازی با لک لک ها بوده)

س:احساست در مورد گل دیر هنگامت در مقابل میلان چیه؟آیا دوست داری این لحظه در تیم ملی تکرار بشه؟

ج:امیدوارم بتونم با تیم ملی اسپانیا جام های مهم رو فتح کنم.لحظه ی گل برام یک لحظه ی فراموش نشدنی بود.من فکر می کنم یکی از بهترین بازی هام رو مقابل میلان انجام دادم.و به نظرم خوش شانس بودم که تونستم گل بزنم.

س:بهترین اتفاقی که تا الان برات افتاده،چی بوده؟

ج:سوال سختیه.شاید،مسافرتم به لندن،اولین بازیم برای آرسنال،اولین گلم برای آرسنال،اولین حضورم برای اسپانیا.

س:نظرت در مورد دو بازیکن خوب لیورپول یعنی تورس و جرارد چیه؟

ج:اون دو بازیکن نیاز به معرفی ندارند.جرارد یک بازیکن مهم و یکی از ستون های تیم ملی انگلیس و یک کاپیتان استثنایه.تورس هم یک بازیکن با هوشه او این فصل ۲۹ گل زده که کار هر مهاجمی نیست.

س:وقتی فوتبال بازی نمی کنی،وقتت رو چطور می گذرونی؟

ج:من بازی با کامپیوتر،رفتن به سینما،قدم زدن با نامزدم،تلویزیون نگاه کردن،چت کردن با دوستام و استراحت کردن رو دوست دارم.

س:نقش آرسن ونگر در زندگی ورزش ات چیه؟بعد از خرید تو از باشگاه بارسلونا؟

ج:من به او بدهکارم.او به من اعتماد کرد به من کمک کرد تا به یک فوتبالیست خوب تبدیل شوم.امیدوارم بتونم دینم رو به او ادا کنم.

س:حال ادواردو بعد از آن مصدومیت وحشتناک چطور است؟

ج:او بهتر است.قطعا این مصدومیت برای هر کسی سخت است.موقعی که او مصدوم شد ما خیلی ترسیدیم.ولی او پله پله بهتر میشود.ما همه مشتاقیم دوباره او را در میدان ببینیم.ولی تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که امیدوار باشیم.

س:چه کسی بیشترین کمک را به فوتبالیست شدنت کرد؟

ج:پدرم.از وقتی بچه بودم پدرم با من فوتبال بازی می کرد.تا این که او مرا به کمپ نوجوانان برد و....

س:آرسنال به خاطر بازی تک ضرب معروف است.آیا به راحتی هم تیم هایت رو در هر جای زمین پیدا می کنی؟

ج:مردم همیشه این سوال را می پرسند.آنها فکر می کنند این کار خیلی ریسک دارد.ولی ما با هم هماهنگیم.

س:اگر فوتبالیست نبودی چه کار می کردی؟

ج:به نظر خودم اگر فوتبالیست نبودم یک پسر معمولی بودم دانشگاه را تمام می کردم و یک زندگی عادی داشتم.

logo.jpg

هافبک دینامو زاگرب لوکا مادریک دوباره مورد بررسی مربی آرسنال آرسن ونگر قرار گرفته است...

به نقل از روزنامه گاردین برای دوری کردن از تکرار فصل گذشته شاید زمان آن رسیده که آرسنال دست به خرید یک بازیکن توانای دیگر بزند برای گذاشتن در دسته بزرگ تیمش(بلکه استعدادش در آینده شکوفا شود)

مباشر مادریک برای پیشنهاد ونگر در 18 ماه اخیر آماده بوده است و مربی فرانسوی حاضر است برای پیشی ار رقیبان برای این بازیکن کروات پول بیشتری کنار بگذارد

madric.jpg

نماینده بورسیا دورتموند گفت نوری ساهین در لیست فروش این تیم است.

جوان ترکیه ای به طور قرضی در فینورد بازی کرده و رضا فاضلی گفته:او باید به دورتموند باز گردد اما او چندین انتخاب دارد.

آرسنال برای ساهین در فصل پیش پیشنهادی داده بود که رد شد و این در حالی بود که منچستر هم برای او پا پیش گذاشته بود در صورتی که او در دورتموند ماند.

sahin.jpg

بازي با منچستر در راهه

next.jpg

دیدگاه ها و نقشه های فرگی از زبان خودش!

الکس فگوسن که در بازی 4شنبه شب مقابل رم دست به یک ریسک بزرگ زد و به 3ستاره خود یعنی رونالدو،رونی و سکولز برای بازی با قرمزهای لندن استراحت داد، دیدگاه خود را راجع به بازی با آرسنال اینگونه بیان می کند:«بازی های آرسنال و منچستر همیشه یک نوع جنگ زیرکانه است. در این بازی چیز خاصی دیگری نسیت!من تصمیم گرفتم تا به ستارگانم استراحت دهم تا مقابل آرسنال تازه نفس باشند و امیدوارم که اینگونه شده باشد!ولی ما باید هواسمان به خودمان باشد و مطمئن باشیم که آماده هستیم

good_5.JPG

اينم جدول

jadval.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دیدگاه ها و نقشه های فرگی از زبان خودش!

الکس فگوسن که در بازی 4شنبه شب مقابل رم دست به یک ریسک بزرگ زد و به 3ستاره خود یعنی رونالدو،رونی و سکولز برای بازی با قرمزهای لندن استراحت داد، دیدگاه خود را راجع به بازی با آرسنال اینگونه بیان می کند:«بازی های آرسنال و منچستر همیشه یک نوع جنگ زیرکانه است. در این بازی چیز خاصی دیگری نسیت!من تصمیم گرفتم تا به ستارگانم استراحت دهم تا مقابل آرسنال تازه نفس باشند و امیدوارم که اینگونه شده باشد!ولی ما باید هواسمان به خودمان باشد و مطمئن باشیم که آماده هستیم

توماس این آخرین امیده . خدا کنه روز خوبمون باشه . راستی ؟ این خبر رو دیدی ؟

آنری خائن درآرزوی بازگشت به آرسنال!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فصلی که با اون نشاط شروع شد رو چقدر بد تموم کردیم ... ما قهرمانی میخواستیم اما در عرض یه هفته در هر دو جا کمرمون خم شد ... دیگه چیزی نمونده که بگم

نه لب گشایدم از گل نه دل کشد به نبید
چه بی نشاط بهاری که بی رخ تو رسید

به امید فصل آینده که مسولین باشگاه یه خورده با صلابت تر توی فصل نقل و انتقال بازیکن شرکت کنن ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
متاسفم برای آرسنال. ولی از خیلی وقت پیش برام روشن بود این تیم با وجود فوتبال زیبا، قهرمان بشو نیست. این رو قبل از اینکه میلان رو حذف کنید (و موقعی که هنوز صدرنشین بودید) همینجا گفتم. به هر حال... کار ونگر به خاطر جوونگرایی اش ستودنیه ولی با این وضع باید فکر قهرمانی در جام های معتبر رو از سرتون بیرون کنید...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
انصافا حق آرسنال باخت نبود توی این بازی ولی کلا نسبت به اوایل فصل کل تیم افت کرده. الان تازه کمی از اون روند نزولی خارج شده و داره بهتر میشه ولی قهرمانی دیگه تموم شدست:( شاید سال دیگه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
در روزی که انصافا بد نبودیم باختیم . کاری به بازی نداریم . کافیست برای بهتر شدن وضعیت خودمان پرونده امسال را ببندیم و مثل قبل با افتخار بگوییم آرسنالی هستیم . واقعا باید گفت چرا که ...

در جستجو هایم تیمی در اروپا ندیدم که به زیبایی ما بازی کند . آرسنال فصل خوبی داشت . تیم آرسنال بسیار جوان است نیاز به زمان دارد چیزی که اگر قهرمان هم می شدیم می گفتیم و اگر رده 5 هم می شدیم می گفتیم . آرسنال ضعف هایی داشت هر چند زیاد . افکار ونگر بد بود . همه این حرف ها درست است . اما واقعا تیم آرسنال تیمی تک در جهان است . مربی فوق العاده ای داریم که حتما او نیز این اتفاقات را دیده و حتما او نیز از این ها درس های خاص خود را گرفته است . حتما فصل بعد نیز فصل خوبی می تواند برای آرسنل باشد که با کمی دقت در تیم می تواند بالاخره برای آرسنال جام به ارمغات آورد

110.jpg

2.jpg

لست مانرك اينم تكذيبيه خبر

تيري انري امدني نيست

آرسن ونگر که با شکست در برابر منچستر یونایتد سالی دیگر را بدون جام به پایان میبرد گفت : از فروش تی تی به بارسا پشیمان نیستم !

با اینکه آنری آقای گل تکرار نشدنی آرسنال است و طبق نظرسنجی این سایت هنوز هم خیلی ها دوست دارند تی تی باز هم لباس آرسنال بپوشد اما آرسن ونگر در این مورد نظر متفاوتی ارائه میدهد و میگوید : من از رفتن آنری به بارسا اصلا پشیمان نیستم ! او نمیخواست در آرسنال بازی کند ! حضور بی میل یک بازیکن بی دلیل است ! او به آرسنالی ها پشت کرد و لندن را ترک کرد ! او 9 سال در آرسنال بود و به اسطوره تبدیل شده بود اما خودش خواست این اسطوره نابود شود !

او هرگز به آرسنال باز نمیگردد ! من دوشنبه شب با آنری تلفنی حرف زدم . او کاملا شادمان بود !

106.jpg

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حالا اون صحنه خطای هند گالاس واقعا پنالتی بود؟!! من فکر می کنم داور کمی به نفع منچستر سوت زد
اینو به خاطر در گیری ها می گم آخه هر چی منچستری ها خطا می کردن ملایم برخورد می کرد برخلافش نسبت به آرسنالی ها سخت گیر بود

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
حالا اون صحنه خطای هند گالاس واقعا پنالتی بود؟!! من فکر می کنم داور کمی به نفع منچستر سوت زد

نخیر حقمون نبود دیگه . ناکامی امسال هیچ ربطی به داوری نداشت ... در روزی که باید چلسی رو می بردیم در کمال ناباوری باختیم . لیورپول هم که در سه گانه ها بدجوری حالمون رو گرفت ... این آخر هم که اصلا فرصتی برای باخت نبود گالاس بی وجدان اونطوری کار حبیب ( کلوتوره ) رو تکرار کرد و باعث شد ببازیم ...

صبح دیگری در راه است ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دیگه تیم از هم پاشیده ، ونگر هم کاریش نمیتونه بکنه ، متاسفانه این یکی از مشکلاتیست که بازیکن های جوون و کم تجربه دارند !

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دیگه تیم از هم پاشیده ، ونگر هم کاریش نمیتونه بکنه ، متاسفانه این یکی از مشکلاتیست که بازیکن های جوون و کم تجربه دارند !

ذقیقا این همون چیزیه که منم بهش رسیدم واقعا مشکل ما همین بود
بیشترین چیزی که منو ازار داد این گل به خودیا و پنالتیهای بیجهت بچه ها بود واقعا اعصاب خورد کن بود

تا تقی به توقی میخورد پنالتی میشد

یه مشکل دیگه اینکه وقتی گل میزدیم حالا به هر دلیلی توانایی نگه داشتن برتریمونو نداشتیم... نمیدونم چرا ولی اینو میدونم روزهای بهتری در انتظار ماست

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
در کل به نظرم بازیهاشون زیاد بد نبود اونم تیمی که متحول شده(جوان گرایی) سال بعد حسابی خدمتشون می رسیم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در کل به نظرم بازیهاشون زیاد بد نبود اونم تیمی که متحول شده(جوان گرایی) سال بعد حسابی خدمتشون می رسیم

یه مساله ی جالب در مورد جوون ها اینه که بر خلاف اینکه هی ازشون بد گفته میشه من فکر میکنم ناکامی های ما هیچ ربطی به جوونی بازیکن ها نداره یعنی دقیقا اینه که بازیکن های باتجربه همیشه کمر تیم رو خم کردن ( توی این فصل) . من به جرات میتونم بگم گالاس و حبیب علت اصلی ناکامی ما توی این اخر فصل سرد و نا امید کننده بودن . گل اول رو ما می زدیم و یه پنالتی الکی تقدیم می کردیم ... آرسنال احتیاج به یه **** داره . یه چیزی مثل آنری بزرگ . الان تیم یه همچین بازیکنی رو کم داره ...

نمی دونم ونگر چه تصمیمی داره اما اگه بخواد با همین ترکیب ( حالا نهایتا با یک یا دو تغییر ) فصل بعد رو شروع کنه به جایی نمیرسه ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بالا