سایت یوفا در قسمتی از مجله ماهانه خودش یک مصاحبه با بازیکنان مطرح اروپا انجام میده که اینبار طرف مصاحبه کسی نبود جز...
در زیر مصاحبه را می خواینم
نکته لازم به ذکر اینه که این مصاحبه قبل از بازی با لک لک ها بوده)
س:احساست در مورد گل دیر هنگامت در مقابل میلان چیه؟آیا دوست داری این لحظه در تیم ملی تکرار بشه؟
ج:امیدوارم بتونم با تیم ملی اسپانیا جام های مهم رو فتح کنم.لحظه ی گل برام یک لحظه ی فراموش نشدنی بود.من فکر می کنم یکی از بهترین بازی هام رو مقابل میلان انجام دادم.و به نظرم خوش شانس بودم که تونستم گل بزنم.
س:بهترین اتفاقی که تا الان برات افتاده،چی بوده؟
ج:سوال سختیه.شاید،مسافرتم به لندن،اولین بازیم برای آرسنال،اولین گلم برای آرسنال،اولین حضورم برای اسپانیا.
س:نظرت در مورد دو بازیکن خوب لیورپول یعنی تورس و جرارد چیه؟
ج:اون دو بازیکن نیاز به معرفی ندارند.جرارد یک بازیکن مهم و یکی از ستون های تیم ملی انگلیس و یک کاپیتان استثنایه.تورس هم یک بازیکن با هوشه او این فصل ۲۹ گل زده که کار هر مهاجمی نیست.
س:وقتی فوتبال بازی نمی کنی،وقتت رو چطور می گذرونی؟
ج:من بازی با کامپیوتر،رفتن به سینما،قدم زدن با نامزدم،تلویزیون نگاه کردن،چت کردن با دوستام و استراحت کردن رو دوست دارم.
س:نقش آرسن ونگر در زندگی ورزش ات چیه؟بعد از خرید تو از باشگاه بارسلونا؟
ج:من به او بدهکارم.او به من اعتماد کرد به من کمک کرد تا به یک فوتبالیست خوب تبدیل شوم.امیدوارم بتونم دینم رو به او ادا کنم.
س:حال ادواردو بعد از آن مصدومیت وحشتناک چطور است؟
ج:او بهتر است.قطعا این مصدومیت برای هر کسی سخت است.موقعی که او مصدوم شد ما خیلی ترسیدیم.ولی او پله پله بهتر میشود.ما همه مشتاقیم دوباره او را در میدان ببینیم.ولی تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که امیدوار باشیم.
س:چه کسی بیشترین کمک را به فوتبالیست شدنت کرد؟
ج:پدرم.از وقتی بچه بودم پدرم با من فوتبال بازی می کرد.تا این که او مرا به کمپ نوجوانان برد و....
س:آرسنال به خاطر بازی تک ضرب معروف است.آیا به راحتی هم تیم هایت رو در هر جای زمین پیدا می کنی؟
ج:مردم همیشه این سوال را می پرسند.آنها فکر می کنند این کار خیلی ریسک دارد.ولی ما با هم هماهنگیم.
س:اگر فوتبالیست نبودی چه کار می کردی؟
ج:به نظر خودم اگر فوتبالیست نبودم یک پسر معمولی بودم دانشگاه را تمام می کردم و یک زندگی عادی داشتم.
هافبک دینامو زاگرب لوکا مادریک دوباره مورد بررسی مربی آرسنال آرسن ونگر قرار گرفته است...
به نقل از روزنامه گاردین برای دوری کردن از تکرار فصل گذشته شاید زمان آن رسیده که آرسنال دست به خرید یک بازیکن توانای دیگر بزند برای گذاشتن در دسته بزرگ تیمش(بلکه استعدادش در آینده شکوفا شود)
مباشر مادریک برای پیشنهاد ونگر در 18 ماه اخیر آماده بوده است و مربی فرانسوی حاضر است برای پیشی ار رقیبان برای این بازیکن کروات پول بیشتری کنار بگذارد
نماینده بورسیا دورتموند گفت نوری ساهین در لیست فروش این تیم است.
جوان ترکیه ای به طور قرضی در فینورد بازی کرده و رضا فاضلی گفته:او باید به دورتموند باز گردد اما او چندین انتخاب دارد.
آرسنال برای ساهین در فصل پیش پیشنهادی داده بود که رد شد و این در حالی بود که منچستر هم برای او پا پیش گذاشته بود در صورتی که او در دورتموند ماند.
بازي با منچستر در راهه
دیدگاه ها و نقشه های فرگی از زبان خودش!
الکس فگوسن که در بازی 4شنبه شب مقابل رم دست به یک ریسک بزرگ زد و به 3ستاره خود یعنی رونالدو،رونی و سکولز برای بازی با قرمزهای لندن استراحت داد، دیدگاه خود را راجع به بازی با آرسنال اینگونه بیان می کند:«بازی های آرسنال و منچستر همیشه یک نوع جنگ زیرکانه است. در این بازی چیز خاصی دیگری نسیت!من تصمیم گرفتم تا به ستارگانم استراحت دهم تا مقابل آرسنال تازه نفس باشند و امیدوارم که اینگونه شده باشد!ولی ما باید هواسمان به خودمان باشد و مطمئن باشیم که آماده هستیم
اينم جدول