• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بوهای بدی میاد رفتن سس و ونگر مگه میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.jpg

مهاجم جوان تيم فوتبال آرسنال سرمربي اين تيم را بهترين گزينه براي جانشيني ريكارد توصيف كرد.

به نقل از آس اسپانيا، سس فابرگاس اظهار داشت: دانش ونگر به مراتب بيشتر از ريكارد است. او مي تواند بارسلونا را از اين وضعيت نگران كننده نجات بدهد. اگر ونگر سرمربي شود، حاضرم براي اين تيم بازي كنم.
گلزن اسپانيايي آرسنال افزود: ونگر برايم يك معلم بزرگ است. بايد تا سال‌ها از وي بياموزم.
وي عنوان كرد: او فوتبال سنتي را با هنرنمايي خاصي با فوتبال نوين پيوند داده است و جوانگرايي شجاعانه اي در آرسنال داشته است.
بارسلونا مي كوشد هر طور شده با كنار زدن رئال مادريد، فابرگاس را به خدمت بگيرد.

....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بوهای بدی میاد رفتن سس و ونگر مگه میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.jpg

مهاجم جوان تيم فوتبال آرسنال سرمربي اين تيم را بهترين گزينه براي جانشيني ريكارد توصيف كرد.

به نقل از آس اسپانيا، سس فابرگاس اظهار داشت: دانش ونگر به مراتب بيشتر از ريكارد است. او مي تواند بارسلونا را از اين وضعيت نگران كننده نجات بدهد. اگر ونگر سرمربي شود، حاضرم براي اين تيم بازي كنم.
گلزن اسپانيايي آرسنال افزود: ونگر برايم يك معلم بزرگ است. بايد تا سال‌ها از وي بياموزم.
وي عنوان كرد: او فوتبال سنتي را با هنرنمايي خاصي با فوتبال نوين پيوند داده است و جوانگرايي شجاعانه اي در آرسنال داشته است.
بارسلونا مي كوشد هر طور شده با كنار زدن رئال مادريد، فابرگاس را به خدمت بگيرد.

....

عجب !!! بسیار بسیار بعید میدونم که ونگر قبول کنه سرمربی بارسلونا بشه ! :blink:;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عجب !!! بسیار بسیار بعید میدونم که ونگر قبول کنه سرمربی بارسلونا بشه ! :blink:;)

آره. چون اگه می خواست از آرسنال بره همون چند فصل پیش پیشنهاد رئال یا تیم ملی فرانسه رو قبول می کرد ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یکمی احساس ترس الان لازمه واقعا لیورپول اگه ببریم هم با برنده فنر باغچه و چلسی بدشانسی بدیه

ساعاتی پیش ......

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان انجام شد وطی ان آرسنال که در مرحله قبل میلان را از پیش رو برداشت باید دراین

مرحله با لیورپول روبه رو شود.

این مراسم که بطور مستقیم از شبکه یورو اسپورت2پخش میشد یک ساعت قبل به پایان رسید.

اگرچه ونگر مغز متفکر توپچیها در مصاحبه هایش گفته بود ترجیح میدهد با حریفی از انگلستان روبه رو نشود ولی ای اتفاق با توجه به حضور

چهار تیم انگلیسی در این مرحله چندان دوراز ذهن نبود.

در این مرحله ابه های لندن موسوم به چلسی همچنان سوار بر اسب لوک خوش شانس در این مرحله با فنرباغچه نماینده ترکیه دیدار میکند که

علیرغم انکه قرعه آسانی به نظر میرسد به اعتقاد من تیم ترکیه ای میتواند برای چلسی مشکلاتی ایجاد کند.

منچستر به مصاف رم ایتالیا میرود که در نوع خود بازی جالب توجهی میتواند باشد باتوجه با باخت سنگین جالوروسی از من یونایتد در سال قبل

شاگردان لوچیانو اسپالتی اماده انتقام گرفتن میباشند.

ودست اخر تیم بحران زده بارسلونا به ***** فرانک رایکارد با شالکه نماینده المان مصاف خواهد د اد که دیدار کم زحمتی برای بارسا خواهد بود.

در مرحله نیمه نهایی برنده دیدار آرسنال و لیورپول به مصاف برنده چلسی و فنرباغچه خواهد رفت

وبرنده دیدار بارسا با شالکه با برنده دیدار من یونایتد با رم دیدار میکند

logo.jpg

......................................................................................

آرسن ونگر درمصاحبه با سایت باشگاه در مورد.....

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:این قرعه بسیار جالب و این مسابقه رقابتی داغ خواهد بود.

مراسم قرعه کشی بعد ازظهر جمعه در مقر یوفا در سوئیس برگزارشد چگونگی رویارویی تیمهای حاضر در این مرحله را مشخص کرد.

شاید به دلیل جایگاه آرسنال درلیگ برتر بسیار پیروزی احتمالی این تیم را پیش بینی کنند اما ونگر از تهدید پسران انفیلد بویژه در اروپا بخوبی

اگاه است.

وی درمورد این قرعه گفت:رغابتی داغ وهیجان انگیز خواهد بود انها حریفی هستند که ما باید در یک هفته سه مرتبه با آنها روبه رو شویم کسی

چه میداند؟هرچیزی ممکن است اتفاق بیافتد به هر حال آنها لیورپول هستند.

آنها در لیگ قهرمانان پیشرفت خوبی داشته اند ومن معتقدم میتوانیم انها را شکست دهیم بنابراین تیمی که در روز مسابقه در فرم خوبی قرارداشته

باشد میتواند نتیجه دلخواهش را بگیرد.ما تمام سعی وتلاشمان را خواهیم کرد که در بهترین فرممان با انها روبه رو شویم.

ایا برای آرسنال دشوار است که با یکی از رقبایش در لیگ برتر روبه رو شود:ونگردرپاسخ میگوید:ابدا اینطور نخواهد بود.

ونگر اضافه کرد:وقتی چهارتیم انگلیسی در این مرحله حضوردارند شما انتظار چنین قرعه ای را میکشیدو این چیز عجیبی نیست.

مرد فرانسوی در پایان گفت:این یک معادله ساده است اگرمیخواهید به فینال بروید وقهرمان شوید باید با همه روبه رو شوید.

4.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بیست و پنجم اسفند شنبه شب ساعت هشت و چهل و پنج دقیقه در ورزشگاه امارات

آرسنال صدر نشین امشب و در هفته ی سی ام لیگ جزیره باید در استادیوم امارات از تیم دوازدهم جدول یعنی میدلزبورو پذیرایی کند...

ترکیب آرسنال :

Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Eboue, Fabregas, Flamini, Hleb, van Persie, Adebayor, Lehmann, Song, J Hoyte, Senderos, Gilberto, Denilson, Bendtner,Walcott

مصدومان آرسنال :

Diaby, Rosicky, Eduardo

ترکیب میدلزبورو :

Schwarzer, Young, Wheater, Pogatetz, Huth, O'Neil, Boateng, Shawky, Downing, Tuncay, Mido, Alves, Turnbull, Rochemback, Johnson, Grounds, Cattermole, Taylor, Aliadiere

مصدومان میدلزبورو :

Hines, Bates, Jones

داور :

Mark Halsey

arsenal-midelzboro.jpg

................................................................................................

وضعیت مصدومان
... قبل بازی با میدلزبورو ...

تئو والکات بعد از پشت سر گذاشتن دوره مصدومیت ( ران ) آماده بازی کردن شده است . کولو توره و رابین ون پرسی هم برای این بازی به طور کامل آماده شده اند . آبو دیابی ( ساق پا ) - توماس روسیچکی ( زرد پی ) و ادواردو دا سیلوا ( شکستگی پا ) غایبین آرسنال در این بازی هستند . قابل ذکر است که محرومیت ابوئه هم تمام شده و وی هم در این بازی حضور خواهد داشت.

در ادامه ونگر در مورد روسیچکی توضیحاتی داده است : "او از بازی با نیوکاستل به بعد مصدوم شده است و ما هنوز نمی دانیم که او کی برمیگردد ! ده روز دیگر بیست روز یا ... هنوز معلوم نیست و من هم به این خاطر بیسار متاسفم زیرا ما بازیکن بزرگی را از دست داده ایم . باید بگویم که مصدومیت او شدید بوده است اما خطری او را تهدید نمی کند ."

next.jpg

به امید پیروزی

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازم مساوی.............................!

تا دقیقه هشتاد وشش عقب بودیم بلاخره توره گل زد و مساوی شدیم !!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میبینم که با یه بازی بیشتر هم امتیاز شدید با ما

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
فكر كنم الان 4 بازي باشه كه پشت سر هم مساوي ميشه
8 امتياز !!!! به راحتي از دست رفت
به نظر ميرسه ترس تيمها از آرسنال ريخته و ديگه دست و پا بسته جلوي اين تيم بازي نمي كنن و انگيزه شونم جلوي صدر نشين خيلي بالاست
البته هر تيمي تو يه مقطعي دچار بحران ميشه بعضي تيمها زود خودشونو پيدا مي كنن بعضيام مثل ليورپول يه 2 ماهي همونجوري مي مونن
------------------------------------------------
قرعه تونم تو ليگ قهرمانان خيلي سخته اما اگه صعود كرديد اميدوارم اين چلسيو حتما ببريد
به اميد ديدار تو فينال تمام انگليسي :دي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
297.gif

اره مهرداد جان مثل اینکه افت ما تمومی نداره عجب گیری کردیم تو این چاله بابا یکی بیاد درمون بیاره
293.gif

من نمی دونم آرسنال چرا وقتی گیر میده دیگه ول کن نیست ... یا پشت هم می بره یا می بازه و الان هم که از بازی با بلکبرن چهار تا مساوی متوالی داره . توماس حالا جالب اینه که ونگر این روزا توی صحبت هاش حرف از قهرمانی لیگ قهرمانان میزنه با این وضعیت که بعید به نظر میرسه. توی لیگ هم با توجه به بازی های منچستر و سه امتیاز بالقوه ای که بیشتر از ما داره کار خیلی خیلی سخت شده ...

و ما هنوز امیدواریم ...

راستی قضیه ی این ایمیل و تماس با شبکه سه چیه ؟ از اولش معلومه که بازی منچستر و رم رو پخش میکنن دیگه ...

به اميد ديدار تو فينال تمام انگليسي

ان شاالله ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من نمی دونم آرسنال چرا وقتی گیر میده دیگه ول کن نیست ... یا پشت هم می بره یا می بازه و الان هم که از بازی با بلکبرن چهار تا مساوی متوالی داره . توماس حالا جالب اینه که ونگر این روزا توی صحبت هاش حرف از قهرمانی لیگ قهرمانان میزنه با این وضعیت که بعید به نظر میرسه. .

اره موافقم لست مانرک میگم تو خودت میدونی که چقدر من به این تیم ایمان داشتم ولی منم دیگه بخدا نا امید شدم...

البته اینجا رو شطرنجی میکنم الان تا بقیه نبینن :دی

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
راستی قضیه ی این ایمیل و تماس با شبکه سه چیه ؟ از اولش معلومه که بازی منچستر و رم رو پخش میکنن دیگه ...

...

بازي منچستر و رم يه روز قبل از بازي آرسنال و ليورپوله
مطمئن باش بازي شما از همه بازيها حساستره پس حتما پخش مي كنن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازي منچستر و رم يه روز قبل از بازي آرسنال و ليورپوله
مطمئن باش بازي شما از همه بازيها حساستره پس حتما پخش مي كنن

درسته ... اشتباه از من بود

Roma - Man. United 01/04

Arsenal - Liverpool 02/04 »

این خبر رو در ساعات اول در یکی از سایت ها و همینطور کانون هوادارن دیدم دیگه به uefa.com سر نزدم از طرفی من فقط در جریان بازی خودمون بودم که چهارشنبه برگزار میشه ...

به امید فتح مسکو ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خرید دیگو ...

آرسنال رسما آمادگی خود را برای خرید دییگو ستاره برزیلی اعلام کرد....

آرسنال قصد دارد در فصل نقل و انتقالات بلاخره خرید کند آنها ستاره کشور برزیل یعنی دییگو را نشان کرده اند و احتمالا این بار در کار خود جدی هستند زیرا آرسنال 2 بار برای خرید این بازیکن پا پیش گذاشته بود ولی...

دییگو طرفداران زیادی دارد.او در کنار پاتو ستاره میلان بازی کرده و موفق بوده و منتقدان او را با پاتو مقایسه می کنند او در فصل پیشین 18 گل را برای تیمش به سمر رساند.به نظر می رسد این خرید برای آرسنال مناسب باشد...

Diego.jpg

* * * * *

خطرناک بودن تورس از نظر ونگر :

ونگر اعلام کرد:من در مورد تورس بسیار هوشیار هستم زیرا او حتما خطرناک خواهد بود...

مربی آرسنال آرسن ونگر پذیرفت که او بعد از قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی و رویاریی تیمش با لیورپول در مورد تورس بسیار محتاط است.

ونگر گفت:او حمله های خوبی را تدارک میبیند او در ابتدای بازی به حمله کردن اهمیت نمیدهد ولی او به سرعت میتواند نفوذ کند.

"او خیلی چابک و سریع است و همچنین قدرتمند و دلیر و این تا حدی سبقت جویی است در حالی که شما قصد دارید بازی را با آرامش کنترل کنید.

"شما باید بسیار با دقت باشید وقتی که او خارج از خانه است.نباید به او فرصت حمله کردن داد.او و جرارد خیلی سریع هستند و میتوانند در دفاع شکاف به وجود آورند.

wenger.jpg

بازی بعدی ما در لیگ برابر چلسی هستش که در زمین چلسی هم برگزار میشه

next.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
با سه امتیاز از چلسی برمیگردیم

حبیب توره در مصاحبه ای گفت : هم تیمی های من از قهرمانی دست نکشیدند و امید به قهرمانی هنوز در اردوگاه توپچی ها وجود دارد !

مدافع ساحل عاجی آرسنال که در برابر بورو توانست با گل دقایق آخر تیم خود را از دبل شدن نجات دهد ، آرسنال را تیم شایسته و نه تنها مدعی قهرمانی دانست !

او بازی در برابر چلسی را بازی سنگینی برای ونگر دانست . او با اشاره به اینکه بازگشت به بازی کار دشواری است گفت : خوشحالم که در دقایق پایانی کمترین سود خود را در بازی به دست آوردیم !

ما به چلسی میرویم و سعی میکنیم با سه امتیاز بازگردیم !ما همچنان در کورس قهرمانی هستیم ! و کنار گذاشتن آرسنال از این کورس کاره کاملا احساسی است . ما درمیلان نشان دادیم میتوانیم به هر جا که لازم باشد برویم و ببریم !ما در این هفته بازی نداریم اما چلسی باید به مصاف تاتنهام برود و منچستر با بولتون دیدار کند ! این تو تیم در آخر این هفته باید در برابر آرسنال و لیورپوا صف آرایی کنند ! ما با انرژی کامل به چلسی میرویم !

واقعا لیگ هیجان انگیزی شده ! میتوانیم پایانی رویایی داشته باشیم !

2.jpg

.............................................................................

آخرین اخبار منتشر شده از توماس روسیچکی و مصدومیتش ...

توماس روسیچکی طی مصاحبه گفت که آرسنال تا به الان در جام باشگاه ها با تیمهای سختی روبرو شده است . در مرحله قبل که با قهرمان و در این مرحله هم با نایب قهرمان سال گذشته بازی کرده ایم .توپچی ها و لک لک ها در مرحله ۴/۱ با یکدیگر باید دوبار بجنگند و اضافه بر این یک بار هم در این بین در لیگ با هم بازی دارند یعنی سه بازی پشت سر هم باید برگزار کنند.روسیچکی در این باره گفت : "قطعا نبرد سختی خواهد بود ولی ما می توانیم نتایج بدی که در لیگ کسب کرده ایم را در این در بازی جبران کنیم.اما از طرفی دیگر وقتی به یال گذشته فکر می کنم که توسط آیندهوون حذف شدیم کمی نگران می شوم زیرا در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.ما می خواهیم به هدفمان برسیم یعنی فینال پس هیچ تیمی را نباید دست کم گرفت زیرا هر تیمی می تواند مشکل ساز باشد مثل لیگ برتر که ما در برابر تیمهای تقریبا ضعیف چهار بار مساوی کردیم."

اما این هافبک چک تبار از ماه ژانویه تا به الان مصدوم است و هنوز مشکلی که در زانویش داشته برطرف نشده است .وی گفت :"مصدومیت بسیار کسل کننده ای است . من هنوز نتوانسته ام به طور کامل به تمرینات باز گردم."

12.jpg

...................................................................................

والکات : بازمیگردیم

آرسنال با چهار تساوی که هر کدام میتوانست پیروزی باشد صدر را به یونایتد تقدیم کرد ! تئو والکات در این بازه صحبت هایی انجام داده که میتوانید در ادامه آن را مطالعه نمایید !

چلسی و منچستر که در گیر بازی های جام حذفیبودند باید در این هفته ( چهارشنبه ) بازی عقب افتاده ی خود را انجام دهند ! و بعد از آن در برابر رقبای اصلی خود یعنی آرسنال و لیوول صف آرایی کنند ! از این حیث تیم ونگر وضع بهتری نسبت در گرانت دارد !

والکات که در نیمه ی دوم بازی با بورو به زمین آمده بود در اینباره گفت : ما در این فصل درخشان بودیم و این پایان فصل نیست ! همه چیز از اسمفوربریج دوباره آغاز میشود ! کاملا درست است که در قسمت هایی از فصل ضعیف عمل کرده ایم اما همچنان با یک شکست از این حیث رکورد دار هستیم ! مطمئنا باز هم به بازی ها بازمیگردیم و نتایج دلخواه را بدست میآوریم !

با وضع موجود و از دست دادن ادواردو و بازگشت ون پرسی ( که آماده هم نیست ) ونگر نمیتواند خیلی مانور دهد ! روسیچکی هم همچون همیشه مصدومیت خود را کسالت بار میداند اما احتمال اینکه تا انتها فصل نباشد زیاد است ! دیابی هم باز مصدوم شده !

2.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دو به یک باختیم اول ما با یه گل جلو افتادیم سانیا گل رو زد بعد چلسی بازی رو به نفع خودش تموم کرد.....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با این وضع آرسنال دیگه امیدی به قهرمانی در لیگ برتر نباید داشته باشید.

اینجاست که باید اون جمله ی معروف رو بازگو کنم:
Form is temporary, class is permanent

در لیگ قهرمانان هم به شخصه شانسی برای قهرمانی آرسنال نمیبینم. اگر چلسی رو بزنید (که بعیده) تازه لیورپول سر راه تونه... تیمی که دیگه در اروپا شوخی بردار نیست.

به هر حال هر چند فکر میکنم آرسنال دست خالی فصل رو تموم میکنه، ولی آرزوی موفقیت دارم براتون!

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه بايد قهرماني جزيره رو از همين حالا به منچستر تبريك بگيم!

ولي در جام قهرمانان آرسنال هم تيم دست و پا بسته اي نبوده ! و اون سال هم اگر در فينال به بارسلوناي آماده ي اون روزها نميخورد ، شايد شاهد قهرماني'ش بوديم!

الآن هم درسته ميلان آماده نبود به هيچ وجه ولي خوب ميلان هم در جام باشگاهها شوخي بردار نبود اما ...!

انسان به اميد زنده است !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با این وضع آرسنال دیگه امیدی به قهرمانی در لیگ برتر نباید داشته باشید. !

چشم ...

در لیگ قهرمانان هم به شخصه شانسی برای قهرمانی آرسنال نمیبینم. اگر چلسی رو بزنید (که بعیده) تازه لیورپول سر راه تونه... تیمی که دیگه در اروپا شوخی بردار نیست. !

چلسی ؟

به هر حال هر چند فکر میکنم آرسنال دست خالی فصل رو تموم میکنه، ولی آرزوی موفقیت دارم براتون! !

متشکریم ...

بالا