• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیشب تیم خوب بود ولی نه فوقالعاده ! اعتقاد دارم این مقداری از توانایی های تیم بود !

هنوز هم جای پیشرفت هست ... بازی آرسنال دیگه مثل قبل قابل پیش بینی نیست ! و طرح ها و برنامه های زیادی تو دفاع و حمله داریم و این یعنی 10سال آینده رو بنام آرسنال خواهند زد !
از اون بازی هایی بود که آدم دوست داره نیم ساعت در موردش بحث کنه و آنالیز کنه!!
خیلی منسجم و متمرکز بازی کردیم! تک تک بازیکنان خوب بازی کردن! اگر همه بازی ها رو با همین قدرتمندی و دوندگی و تمرکز ادامه بدیم کمتر تیمی یارای مقاومت مقابل ما رو خواهد داشت!!
ولی نمیشه از ضعف ها و کمبودهای تیم هم به راحتی گذشت! آرتتا بعد زا مصدومیت چیزی ازش ندیدم! خیلی معمولی شده و ساده بازی می کنه؛ سرعت و فیزیکش هم تعریفی نداره! دوباره شایعه خرید کابای در زانویه گوش می رسه و اینکه لیورپول هم وارد گود شده! بازی کابای مقابل لیورپول و چلسی را دیدم انصافا بازیکن خوبیه! هم پست آرتتا است اما دوندگیش بیشتره، شوتزن است و کلا مدل جوان شده ی آرتتاست! خیلی رو فرمه! جانشین بر حق آرتتا خواهد بود! 27 ساله!
در این تکب ازی های حساس وجود یک مهاجم تمام کننده که روی زمین توانایی های بالایی داشته باشه خیلی مهمه که از تک فرصت ها استفاده کنه و این چیزیست که ژیرو نداره! دیدیم که در چند موقعیت نسبتا خوب رو زمین اصلا نمی دونست باید چکار کنه و توپو راحت لو داد!
هافبک دفاعی هم باید خریداری بشه!
زوج کوشلنی-مرتساکر هم هر بازی دارن بهتر میشن! کلین پیاپی مقابل لیورپول و دورتموند عالیه!
در کل پیروزی بزرگی بود! بزرگترین پیروزی ما و بازی ما تا به اینجا!

میریم که یکشنبه منچستر را هم در اولدترافورد زمینگیر کنیم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ارتتا دیروز تیمو ***** میکرد منتها کارت زرد اول بازی خیلی روش تاثیر گذاشت باعث شد تا محتاط بازی کنه

تقریبا صعودمون قطعی شد

اگه یک امتیاز فقط از دو بازی بعد بگیریم 90 درصد صعود میکنیم و با گرفتن دو امتیاز صد در صد با توجه به بازی روبرو ناپولی دورتموند صعود میکنیم
773b3a3f456605171.jpg

واقعا میتونیم هر تیمی رو شکست بدیم حتی تو خونش!هنوز ارسنال واقعی رو ندیدیم بزا مصدوما برگدن والکات و پودولسکی! به خاک و خون میکشیم!

به امید یه برد پر گل مقابل منچستر

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
ارتتا دیروز تیمو ***** میکرد منتها کارت زرد اول بازی خیلی روش تاثیر گذاشت باعث شد تا محتاط بازی کنه

تقریبا صعودمون قطعی شد

اگه یک امتیاز فقط از دو بازی بعد بگیریم 90 درصد صعود میکنیم و با گرفتن دو امتیاز صد در صد با توجه به بازی روبرو ناپولی دورتموند صعود میکنیم
773b3a3f456605171.jpg

واقعا میتونیم هر تیمی رو شکست بدیم حتی تو خونش!هنوز ارسنال واقعی رو ندیدیم بزا مصدوما برگدن والکات و پودولسکی! به خاک و خون میکشیم!

صعودمون قطعی شد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

تقریبا صعودمون قطعی شد

773b3a3f456605171.jpg

تو این گروه واسه صعود قطعی باید حداقل جلوی ناپولی مساوی کنیم!

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اگه اول بشیم میخوریم به تیم دوم یه گروه دیگه؟
یا دوباره قرعه کشی میشه؟
چندتا دوره که بدشانسی آوردیم دوم شدیم همش خوردیم به بارسا

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فوق العاده نبودیم!
نکته مثبت 1:فرصت طلبی تیم ، چیزی که در چند فصل قبل و بازی های اول فصل نشون ندادیم!!!
نکته مثبت 2:گل نخوردن تیم تحت فشار در 2 بازی اخیر!

نکته منفی:با پرس شدید کلاً آرسنال و اون چرخش و گردش توپ در زمین نیست و نابود میشه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دور بعد قرعه کشی میشه تیمای اول مقابل تیمای دوم

15 بازی اخر ارسنال خارج از خونه !

WWWWWWWWWWDWDWW

ژسنی هم انصافا عالی بوده این 2 بازی

falang

Registered User
لایک‌ها
382
فوق العاده نبودیم!
نکته مثبت 1:فرصت طلبی تیم ، چیزی که در چند فصل قبل و بازی های اول فصل نشون ندادیم!!!
نکته مثبت 2:گل نخوردن تیم تحت فشار در 2 بازی اخیر!

نکته منفی:با پرس شدید کلاً آرسنال و اون چرخش و گردش توپ در زمین نیست و نابود میشه!
الیته این نکته رو باید در نظر گرفت که دورتموند عالی بازی کرد و از یک طرف میزبان هم بود (جو ورزشگاه و هواداران حریف هم نباید نادیده گرفت) بلاخره هرچی باشه نایب قهرمان دوره قبل بودن!
اما یه نکته خوب دفاع عالی کم نقص تیم بود ژسنی هم خوب کارکرد بهش امیدوار شدم

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
دقیقا درسته جلو آرسنال باید پرس کرد.و اگه این پرس سنگین نبود خیلی بهتر میتونستیم بازی کنیم.
کلا امیدوارم هیچ تیمی جلوی ما پرس نکنه.
چند تا موقعیت خیلی جدی هم که گل نشد.تک به تک رمسی-سانتر کازورلا و نرسیدن سر مرته به توپ-و ضربه سر مرته که نزدیک بود گل بشه-پنالتی رو کوشیلنی-

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جورج گراهام :
اگر بطور خاص به 4 مدافع تیم نگاه کنید نمی خواهید بگویید که آرسنال بهترین خط دفاع در لیگ برتر را در اختیار دارد اما بطور جمعی آنها بهترین توان را از ان 4 بازیکن به نمایش می گذارند. این یک دستاورد فوق العاده به شمار می رود.

صحبت های مارتین کیون در مورد عملکرد دفاع آرسنال

با حضور لورن کوسیلنی و پر مرته ساکر، آنها مشارکت فوق العاده ای در مرکز دفاع دارند و تنها در حال بهتر شدن هستند. این دو در جریان بازی به زیبایی یکدیگر را پوشش می دهند.

کوسیلنی به مانند یک موشک حرارتی است. می بیند که در کجا خطر وجود دارد و به طرف آن می رود تا پاکسازی کند. در لیگ برتر هیچ مدافع بهتری نسبت به او در مصاف های تک به تک وجود ندارد. او با اعتماد به نفس نیز هست و به نظر می رسد می داند که هیچ بازیکنی وجود ندارد که بتواند از وی عبور کند! از نظر تکنیکی بی نقص است، به نظر می رسد حتی می تواند در خط میانی بازی کند.

مردم کوسیلنی را با من مقایسه می کنند، هرچند مطمئن نیستم به انداز او تحرک داشتم! اما فکر می کنم او پتانسیل آن را دارد تا بهتر از من باشد.

همیشه گفتم لورن وقتی رو اوج باشه جزء بهترین مدافعان جزیره است

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
54546546.jpg

در مورد اینکه آیا رمسی یکی از بهترین های جهان است...

همیشه اینگونه نتیجه گیری ها را دوست ندارم. فکر می کنم آرون رمسی بازیکن بسیار قدرتمندی است، او با از خود گذشتگی زیادی بازی می کند، اشتیاق عظیمی دارد و بر روی پیشرفت متمرکز شده و این مهمترین چیزی است. چه ارزشی برای او قائلم؟ فکر می کنم در گذشته آن را نشان داده ام، حتی وقتی شدیدا مورد انتقاد بود همواره او را بازی می دادم. این به شما نشان می دهد که تا چه اندازه او را تحسین می کنم و چقدر فکر می کنم که بازیکن بزرگی است.

فقط میشه برای کشف رمسی و اون دید بلند و اینده نگر سر تعظیم جلوی ونگر فرو اورد
JL.gif

Last edited:
بالا