• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
54546546.jpg

در مورد اینکه آیا رمسی یکی از بهترین های جهان است...

همیشه اینگونه نتیجه گیری ها را دوست ندارم. فکر می کنم آرون رمسی بازیکن بسیار قدرتمندی است، او با از خود گذشتگی زیادی بازی می کند، اشتیاق عظیمی دارد و بر روی پیشرفت متمرکز شده و این مهمترین چیزی است. چه ارزشی برای او قائلم؟ فکر می کنم در گذشته آن را نشان داده ام، حتی وقتی شدیدا مورد انتقاد بود همواره او را بازی می دادم. این به شما نشان می دهد که تا چه اندازه او را تحسین می کنم و چقدر فکر می کنم که بازیکن بزرگی است.

فقط میشه برای کشف رمسی و اون دید بلند و اینده نگر سر تعظیم جلوی ونگر فرو اورد
JL.gif

فکر نمیکنید یه مقدار داره در مورد این قضیه زیاده روی میشه. قضیه رمسی منو یاد بازیکنی مثل خوزه انتونیو ریس میندازه. این بازیکن اسپانیایی فکر میمکنم تو ارسنال هم بازی میکرد و یه زمانی همه میگفتند که دیگه این بازیکن فوق ستاره اسپانیا خواهد شد و از این حرفها ، اما یه دفعه افت شدیدی کرد. یا مثلا کوین فیلیپس که یه زمانی گفته میشد خط حمله انگلیس رو بیمه میکنه اما اونم رفت تو حاشیه

با درخشان بودن تو یه فصل نمیشه گفت یه بازیکن بهترین جهانه پس اینطوری باشه شما باید امثال مسی و رونالدو رو در کائنات مقایسه کرد نه در جهان زمینی.

نمونه این طور بازیکنا زیاده در خیلی از باشگاه ها. بازیکنایی که به فصل خیلی خوب بازی میکنن و همه رو امیدوار میکنند و یه دفعه افت میکنند و میرن تو حاشیه

این طور برداشت های سریع از یه طرف ممکنه باعث غرور کاذب بازیکن هم بشه و اجازه نده اون بازیکن حتی بتونه خودش باشه.

نمونه اش در یونایتد خود ما انتونیو والنسیا که شماره 7 رو هم بهش دادن و همه ازش تعریف و نجمید میکردن اما افت زیادی کرد و این فصل که پیرهن شماره 25 رو تنش کرده کم کم داره میشه همونیکه خودش بوده.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فکر نمیکنید یه مقدار داره در مورد این قضیه زیاده روی میشه. قضیه رمسی منو یاد بازیکنی مثل خوزه انتونیو ریس میندازه. این بازیکن اسپانیایی فکر میمکنم تو ارسنال هم بازی میکرد و یه زمانی همه میگفتند که دیگه این بازیکن فوق ستاره اسپانیا خواهد شد و از این حرفها ، اما یه دفعه افت شدیدی کرد. یا مثلا کوین فیلیپس که یه زمانی گفته میشد خط حمله انگلیس رو بیمه میکنه اما اونم رفت تو حاشیه

با درخشان بودن تو یه فصل نمیشه گفت یه بازیکن بهترین جهانه پس اینطوری باشه شما باید امثال مسی و رونالدو رو در کائنات مقایسه کرد نه در جهان زمینی.

نمونه این طور بازیکنا زیاده در خیلی از باشگاه ها. بازیکنایی که به فصل خیلی خوب بازی میکنن و همه رو امیدوار میکنند و یه دفعه افت میکنند و میرن تو حاشیه

این طور برداشت های سریع از یه طرف ممکنه باعث غرور کاذب بازیکن هم بشه و اجازه نده اون بازیکن حتی بتونه خودش باشه.

نمونه اش در یونایتد خود ما انتونیو والنسیا که شماره 7 رو هم بهش دادن و همه ازش تعریف و نجمید میکردن اما افت زیادی کرد و این فصل که پیرهن شماره 25 رو تنش کرده کم کم داره میشه همونیکه خودش بوده.

کسی نمیتونه منکر این باشه رمسی در حال حاضر یکی از بهترین های جهانه
مسی و رونالدو فوق العاده هستند و استثنا ولی اگه اینارو فاکتور بگیریم رمسی در حال حاضر از بهترین های اروپاست

در مورد افتشم بگم این قضیه خیلی اتفاق افتاده
ولی من بعد یه عمر با ارسنال زندگی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی ونگر به یکی اعتماد کنه و روش سرمایه گذاری کنه مطمنا اون بازیکن یه بازیکنه عالیه!
هیچ مربی هیچ وقت به هیچ عنوان رمسی 2 سال قبل رو حتی ذخیره هم نمیزاشت !فقط ارسن بود که فهمید چه جواهری رو داریم!

این سوال رو هم خبرنگارا از ونگر پرسدن اونم خیلی منطقی جواب داده که باعث غرور رمسی نشه

1458477_634879516563497_1661614810_n.jpg

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

این افت و خیزها مربوط به شخصیت خود بازیکن و مسائل روحی-روانی میشه! و با توجه به اینکه رمسی فک کنم از 18 سالگی تو آرسنال بوده پس ونگر کاملا نسبت بهش آشنا است و می شناسدش که اینقدر روش پافشاری کرد تا به اینجا رسید! و در حال حاضر هم یکی از اماده ترین هافبکهای اروپاست پس حق داریم از وجودش در ترکیب تیم سر ذوق بیایم و ازش لذت ببریم!
ریس هم واقعا بازیکن فوق العاده ای بود! اما رفتنش به رئال به بهانه آب و هوای لندن نابودش کرد! با اینکه جوون بود اما بعد از دوران ناموفقش در رئال دیگه هیچ گاه اوج نگرفت! که به نظرم باز هم بر می گرده به شخصیت خود بازیکن! رونالدینیو هم همینطوری بود!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی نمیتونه منکر این باشه رمسی در حال حاضر یکی از بهترین های جهانه
مسی و رونالدو فوق العاده هستند و استثنا ولی اگه اینارو فاکتور بگیریم رمسی در حال حاضر از بهترین های اروپاست

در مورد افتشم بگم این قضیه خیلی اتفاق افتاده
ولی من بعد یه عمر با ارسنال زندگی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی ونگر به یکی اعتماد کنه و روش سرمایه گذاری کنه مطمنا اون بازیکن یه بازیکنه عالیه!
هیچ مربی هیچ وقت به هیچ عنوان رمسی 2 سال قبل رو حتی ذخیره هم نمیزاشت !فقط ارسن بود که فهمید چه جواهری رو داریم!

این سوال رو هم خبرنگارا از ونگر پرسدن اونم خیلی منطقی جواب داده که باعث غرور رمسی نشه

1458477_634879516563497_1661614810_n.jpg

در اینکه در حال حاضر یکی از بهترین بازیکنا هست بحثی نیست اما اینکه صحبت از بهترین بازیکن جهان بودنش میشه خب مایه تعجبه.

زمانیکه امسال مسی و رونالدو و ریبری و زلاتان هنوز دارن میدرخشن در تیمهاشون امثال رمسی در سطح دوم قرار میگیرند.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
رمسی فقط یه هافبک خیلی خوبه و به هیچ وجه اندازه مسی و رونالدو نیست
رمسی باید یکی دوفصل تو این سطح باشه تا بشه به عنوان یه سوپر ستاره در حده مسی و رونالدو یاد کرد ... در حال حاضر هم بهترین بازیکن آرسنال هست و هم بهترین بازیکن لیگ البته تا اینجای کار

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
644339_761764877183576_1967874360_n.jpg

خانم شهرزاد مظفر، سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
Sir Alex Fergusson in his autobiography :

I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football

سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:

من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Sir Alex Fergusson in his autobiography :

I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football

سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:

من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی

از زبان کیه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
قربون او گوگل ترانسلیتت برم که این قد قشنگ ترجمه می کنه...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
نه داداش من اون قسمت سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش رو اول کپی نکرده بودم بعد کپی کردم.
گوگل ترنسلیت که اصلا عالی:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فرگوسن در رندگی نامه اش:
من کار خیلی راحتی در یونایتد داشتم(در قهرمانی و موفقیت ها) ، ونگر مربی خیلی بهتری از من بود و او در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا یکی ترجمه کنه این چی میگه!
کفش های جدید پودولسکی که موقع بازگشت می پوششون.............................................................. پودولسکی در اتاق کفش آرسنال

shoe2.jpg shoe.jpg

پودولسکی امروز این عکس رو گذاشته و گفته: به زودی بر می گردم...................................................لوکاس و پر در حال تماشای تنیس نادال و بردیچ

wb.jpg tennis.jpg

این هم کفش های جدید رمسی

ram-boot.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر در کنفرانس مطبوعاتی صراحتا از داور بازی فردا، Michael Oliver خواست که قوی باشه و تصمیمات درست بگیره!

اولین بار است که می بینم ونگر در مورد داور بازی صحبت می کنه و این یعنی اینکه ما چقدر از بابت داوری در مقابل منچستر ضربه خوردیم که ونگر مجبور شده در موردش اظهار نظر بکنه!

بالا