در مورد اینکه آیا رمسی یکی از بهترین های جهان است...
همیشه اینگونه نتیجه گیری ها را دوست ندارم. فکر می کنم آرون رمسی بازیکن بسیار قدرتمندی است، او با از خود گذشتگی زیادی بازی می کند، اشتیاق عظیمی دارد و بر روی پیشرفت متمرکز شده و این مهمترین چیزی است. چه ارزشی برای او قائلم؟ فکر می کنم در گذشته آن را نشان داده ام، حتی وقتی شدیدا مورد انتقاد بود همواره او را بازی می دادم. این به شما نشان می دهد که تا چه اندازه او را تحسین می کنم و چقدر فکر می کنم که بازیکن بزرگی است.
فقط میشه برای کشف رمسی و اون دید بلند و اینده نگر سر تعظیم جلوی ونگر فرو اورد
فکر نمیکنید یه مقدار داره در مورد این قضیه زیاده روی میشه. قضیه رمسی منو یاد بازیکنی مثل خوزه انتونیو ریس میندازه. این بازیکن اسپانیایی فکر میمکنم تو ارسنال هم بازی میکرد و یه زمانی همه میگفتند که دیگه این بازیکن فوق ستاره اسپانیا خواهد شد و از این حرفها ، اما یه دفعه افت شدیدی کرد. یا مثلا کوین فیلیپس که یه زمانی گفته میشد خط حمله انگلیس رو بیمه میکنه اما اونم رفت تو حاشیه
با درخشان بودن تو یه فصل نمیشه گفت یه بازیکن بهترین جهانه پس اینطوری باشه شما باید امثال مسی و رونالدو رو در کائنات مقایسه کرد نه در جهان زمینی.
نمونه این طور بازیکنا زیاده در خیلی از باشگاه ها. بازیکنایی که به فصل خیلی خوب بازی میکنن و همه رو امیدوار میکنند و یه دفعه افت میکنند و میرن تو حاشیه
این طور برداشت های سریع از یه طرف ممکنه باعث غرور کاذب بازیکن هم بشه و اجازه نده اون بازیکن حتی بتونه خودش باشه.
نمونه اش در یونایتد خود ما انتونیو والنسیا که شماره 7 رو هم بهش دادن و همه ازش تعریف و نجمید میکردن اما افت زیادی کرد و این فصل که پیرهن شماره 25 رو تنش کرده کم کم داره میشه همونیکه خودش بوده.