خیلی جمله مهم و تامل برانگیزیست! دوستان توجه کنن!فرگوسن در رندگی نامه اش:
من کار خیلی راحتی در یونایتد داشتم(در قهرمانی و موفقیت ها) ، ونگر مربی خیلی بهتری از من بود و او در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد!!!
خیلی جمله مهم و تامل برانگیزیست! دوستان توجه کنن!فرگوسن در رندگی نامه اش:
من کار خیلی راحتی در یونایتد داشتم(در قهرمانی و موفقیت ها) ، ونگر مربی خیلی بهتری از من بود و او در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد!!!
سایت های هواداری ترجمه کنفرانس ها رو همیشه می ذارن! تا ساعاتی دیگه خواهید دید! نیازی به ترجمه بنده ی حقیر نیست! :دیخیلی ممنون بقیه حرفاشم ترجمه کنید!
منظورم صحبت های دوستمون بود! 1994 :دیسایت های هواداری ترجمه کنفرانس ها رو همیشه می ذارن! تا ساعاتی دیگه خواهید دید! نیازی به ترجمه بنده ی حقیر نیست! :دی
دانلود کتاب اتوبیوگرافی سر الکس فرگوسن | طرفداریمنظورم صحبت های دوستمون بود! 1994 :دی
Sir Alex Fergusson in his autobiography :
I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football
سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:
من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی
الکس فرگوسن
نه داداش من اون قسمت سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش رو اول کپی نکرده بودم بعد کپی کردم.
گوگل ترنسلیت که اصلا عالی
????????????
اینایی که قرمز کردمو ترجمه کن!دانلود کتاب اتوبیوگرافی سر الکس فرگوسن | طرفداری
ترجمه هم گوگل ترنسلیت زنده باشه:دی
فقط اگه فرمتش pdf بود به متن تبدیل میکنی(با برنامه adobe reader) و تو گوگل ترنسلیت کپی میکنی
الکس فرگوسن در کتاب زندگینامه اش:اینایی که قرمز کردمو ترجمه کن!
از خوب به بد به نظر من:گازیدیس: در ژانویه، در هر جایگاهی که باشیم، قطعا یک مهاجم خریداری می کنیم. Giroud نمیتونه همه بازی ها فیکس باشه.
او کیست؟ :blush:
تمام این گزینه ها بعید هستن! سوارز که اگر بره میره به رئال!از خوب به بد به نظر من:
1-سوارز
2-کاوانی
3-فالکائو
4-ابراهیموویچ
یکی اینا رو بخره تیم خیلی قوی میشه
5-رونیاز خوب به بد به نظر من:
1-سوارز
2-کاوانی
3-فالکائو
4-ابراهیموویچ
یکی اینا رو بخره تیم خیلی قوی میشه
به دلیل قانون جدید فوتبال فرانسه که بازیکن ها باید 70 درصد مالیات بدن...تمام این گزینه ها بعید هستن! سوارز که اگر بره میره به رئال!
اما 2 روز هست که اخباری از فرانسه به گوش می رسه که کاوانی قصد داره تابستان PSG را ترک کنه! دلیلش هم مشخصا اعلام نشده اما گویا زوج کاوانی-زلاتان خوب جواب نداده و کاوانی راضی نیست از وضعیتش!
فالکائو هم که تازه رفته موناکو!
زلاتان هم که عمرا دیگه!
من که امیدوارم سوارز بره به رئال در ژانویه تا بتونیم بنزما رو بخریم! هر چند با مدیران بد قلقی که لیورپول داره و موقعیت خوبی که تو جدول دارن فکر نمی کنم حداقل در ژانویه از تیم جدا بشه!
در مورد خرید مهاجم 2 استراتژی وجود داره:
1) یه بازیکن قرضی به تیم اضافه بشه مثل دمبا با تا در پایان فصل برای خرید یه مهاجم بزرگ بشه اقدام کرد چرا که خرید مهاجم بزرگ در ژانویه سخته!
2) یه صید بزرگ انجام بدیم دیگه!
Ever Banega و Gokhan Inler هم شدیدا به درد تیم می خورن!!!
Ever Banega و Gokhan Inler هم شدیدا به درد تیم می خورن!!!
دیگو کاستا گزینه فوق العاده ایست!5-رونی
6-دیگو کاستا
خدا چی میشد سوارزو میخریدیم؟
بابا با 50-60 میلیون یورو تمومش کنن دیگه
بلی بلی!به دلیل قانون جدید فوتبال فرانسه که بازیکن ها باید 70 درصد مالیات بدن...
الان اینایی که نوشتی رو ترجمه کنالکس فرگوسن در کتاب زندگینامه اش:
کار من توی یونایتد خیلی آسان بود ونگر مدیر خیلی بهتری از من بود و در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد.
اون لینکی که دادم کتاب رندگینامه فرگوسنه که به زبان انگلیسیه و فرمت pdf برای اینکه بتونی تو گوگل ترنسلیت ترجمش کنی باید تبدیل بشه به متن که با برنامه adobe reader میشه این کارو کرد کتابو با adobe reader باز میکنی و گزینه فایلو اون بالا میزنی و save as text رو میزنی.
بقیشم که ترجمه نمیخواد
کدوم قسمتشو؟الان اینایی که نوشتی رو ترجمه کن
نمیدونم چرا نمیتونم هضم کنم جملاتت رو :دی