• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فرگوسن در رندگی نامه اش:
من کار خیلی راحتی در یونایتد داشتم(در قهرمانی و موفقیت ها) ، ونگر مربی خیلی بهتری از من بود و او در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد!!!
خیلی جمله مهم و تامل برانگیزیست! دوستان توجه کنن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیلی ممنون بقیه حرفاشم ترجمه کنید!
سایت های هواداری ترجمه کنفرانس ها رو همیشه می ذارن! تا ساعاتی دیگه خواهید دید! نیازی به ترجمه بنده ی حقیر نیست! :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اخ اخ بی صبرانه منتظر یه نمایش با شکوه و دیدن آه و حسرت تو چهره کودک درونم
یعنی کل فصل یه طرف این صحنه یه طرف

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سایت های هواداری ترجمه کنفرانس ها رو همیشه می ذارن! تا ساعاتی دیگه خواهید دید! نیازی به ترجمه بنده ی حقیر نیست! :دی
منظورم صحبت های دوستمون بود! 1994 :دی

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چلسی دقیقه 90 مساوی کرد
ولی مساویشم نتیجه خوبیه ببریم فردا اختلافمون میشه 7 تااااااااااااااا

خدایی حق داره این حرفارو. بزنه هند پنالتی که سال قبل گرفتن اون بازی که بعد از 49 بازی بدون شکست به زور بازوندنمون و ....

سرمربی آرسنال در کنفرانس خبری در آستانه بازی یکشنبه مقابل منچستر یونایتد از فرصت استفاده کرد و از مسئولیت بزرگ داور در این بازی صحبت کرد.

مرد فرانسوی به شوخی گفت نبود الکس فرگوسن در الدترافورد ممکن است تصمیم گیری را برای داوران راحت تر کند.

و گرچه به وضوح نامی از الیور نیاورد اما تاکید کرد عملکرد داور را با دقت زیر نظر خواهد داشت.

از او پرسیده شد آیا بازی کردن بدون حضور فرگوسن در الدترافورد را دوست دارید. ونگر گفت: "این سئوالی است که نباید از من بپرسید باید از داورها بپرسید."

و اینکه آیا بودن فرگوسن در تصمیم گیری ها موثر بوده یا نه، رئیس آرسنال اظهار داشت: "هر ساله گروهی وجود دارد که جدولی تهیه می کند بر این مبنا که اگر اشتباهات داوری وجود نداشت جایگاه تیم ها به چه صورت بود. آنها را چک کنید."

در جواب این سئوال که آیا او فکر می کند اوضاع با دیوید مویس در سمت سرمربی منچستر یونایتد متفاوت خواهد بود. ونگر افزود: "نه، نه. انتظار دارم داور درست تصمیم بگیرند. پیشداوری نمی کنم.

"در الدترافور فشار از جانب تماشاگران نیز وجود دارد، وقتی به هر توپ ضربه زده می شود تماشاگران واکنش نشان می دهند داور تحت فشار قرار می گیرد.

"به داور بستگی دارد برای محافظت از بازیکنان و ضربه های آزادی که حق شماست، درست تصمیم بگیرد."

• Like
Reactions: usl

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
Sir Alex Fergusson in his autobiography :

I had it so easy at United. Wenger was a much better manager than me and revolutionised English Football

سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش:

من در آن بسیار آسان بود. ونگر یک مدیر بسیار بهتر از من بود و انقلابی در فوتبال انگلیسی

نه داداش من اون قسمت سر الکس فرگوسن در زندگینامه اش رو اول کپی نکرده بودم بعد کپی کردم.
گوگل ترنسلیت که اصلا عالی:D

دانلود کتاب اتوبیوگرافی سر الکس فرگوسن | طرفداری

ترجمه هم گوگل ترنسلیت زنده باشه:دی
فقط اگه فرمتش pdf بود به متن تبدیل میکنی(با برنامه adobe reader) و تو گوگل ترنسلیت کپی میکنی
اینایی که قرمز کردمو ترجمه کن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گازیدیس: در ژانویه، در هر جایگاهی که باشیم، قطعا یک مهاجم خریداری می کنیم. Giroud نمیتونه همه بازی ها فیکس باشه.
او کیست؟ :blush:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ونگر:شايد فان‌پرسي از ترک آرسنال پشيمان باشد

سرمربي آرسنال با اشاره به شرايط خوب تيمش در اين فصل اعلام کرد شايد فان پرسي از ترک کردن اين تيم پشيمان شده باشد.
ونگر:شايد فان‌پرسي از ترک آرسنال پشيمان باشد
رابين فان پرسي تابستان 2012 با مبلغ 24 ميليون پوند از آرسنال راهي منچستريونايتد شد.

اين مهاجم هلندي در مدت يک فصل 26 گل براي تيم «سر الکس فرگوسن» به ثمر رساند تا نقش زيادي در رسيدن به عنوان قهرماني يونايتدها ايفا کند. اکنون آرسنال به همراه آرسن ونگر تولدي دوباره داشته و با ارائه نمايشي فوق العاده در ليگ برتر صدرنشين است. توپچي‌ها در ليگ قهرمانان اروپا هم با به دست آوردن سه پيروزي از چهار ديدار و در حالي که دو ديدار به پايان مرحله گروهي باقي مانده است، راهي مرحله حذفي شدند.

ونگر در مورد اينکه ممکن است فان پرسي از ترک کردن آرسنال پشيمان شده باشد گفت: انتقال او به منچستريونايتد براي من بسيار عجيب بود زيرا همه او را به عنوان يک بازيکن متعهد به آرسنال مي‌شناختند. زماني که خيلي جوان بود او را به آرسنال آوردم. دوره‌هاي بسيار سختي را در کنار هم سپري کرديم. زماني که آرسنال نمي‌توانست در هيچ جامي عنوان قهرماني را به دست آورد. با سپري شدن آن دوران، فان پرسي به يک بازيکن بسيار خوب و در کلاس جهاني بدل شد اما به يک باره تصميم گرفت به منچستريونايتد برود.

ونگر در ادامه به احتمال تاثير گذاري رنه مولنستين، مربي هلندي و آن زمان منچستريونايتد روي رفتن فان پرسي به اين تيم نيز اشاره کرد.

وي در اين خصوص هم گفت: فکر مي‌کنم مولنستين موفق شد فان پرسي را براي حضور در منچستريونايتد متقاعد کند. من سعي کردم رابين را متقاعد کنم در آرسنال بماند اما او پس از صحبت کردن با برخي مربيان يونايتد، تصميم گرفت ما را ترک کند. شايد او از اينکه آرسنال را ترک کرده پشيمان شده باشد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

• Like

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
اینایی که قرمز کردمو ترجمه کن!
الکس فرگوسن در کتاب زندگینامه اش:
کار من توی یونایتد خیلی آسان بود ونگر مدیر خیلی بهتری از من بود و در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد.

اون لینکی که دادم کتاب رندگینامه فرگوسنه که به زبان انگلیسیه و فرمت pdf برای اینکه بتونی تو گوگل ترنسلیت ترجمش کنی باید تبدیل بشه به متن که با برنامه adobe reader میشه این کارو کرد کتابو با adobe reader باز میکنی و گزینه فایلو اون بالا میزنی و save as text رو میزنی.

بقیشم که ترجمه نمیخواد

• Like

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
گازیدیس: در ژانویه، در هر جایگاهی که باشیم، قطعا یک مهاجم خریداری می کنیم. Giroud نمیتونه همه بازی ها فیکس باشه.
او کیست؟ :blush:
از خوب به بد به نظر من:
1-سوارز
2-کاوانی
3-فالکائو
4-ابراهیموویچ
یکی اینا رو بخره تیم خیلی قوی میشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از خوب به بد به نظر من:
1-سوارز
2-کاوانی
3-فالکائو
4-ابراهیموویچ
تمام این گزینه ها بعید هستن! سوارز که اگر بره میره به رئال!
اما 2 روز هست که اخباری از فرانسه به گوش می رسه که کاوانی قصد داره تابستان PSG را ترک کنه! دلیلش هم مشخصا اعلام نشده اما گویا زوج کاوانی-زلاتان خوب جواب نداده و کاوانی راضی نیست از وضعیتش!
فالکائو هم که تازه رفته موناکو!
زلاتان هم که عمرا دیگه!
من که امیدوارم سوارز بره به رئال در ژانویه تا بتونیم بنزما رو بخریم! هر چند با مدیران بد قلقی که لیورپول داره و موقعیت خوبی که تو جدول دارن فکر نمی کنم حداقل در ژانویه از تیم جدا بشه!

در مورد خرید مهاجم 2 استراتژی وجود داره:
1) یه بازیکن قرضی به تیم اضافه بشه مثل دمبا با تا در پایان فصل برای خرید یه مهاجم بزرگ بشه اقدام کرد چرا که خرید مهاجم بزرگ در ژانویه سخته!
2) یه صید بزرگ انجام بدیم دیگه! :D

Ever Banega و Gokhan Inler هم شدیدا به درد تیم می خورن!!!

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
از خوب به بد به نظر من:
1-سوارز
2-کاوانی
3-فالکائو
4-ابراهیموویچ
5-رونی
6-دیگو کاستا
خدا چی میشد سوارزو میخریدیم؟
بابا با 50-60 میلیون یورو تمومش کنن دیگه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تمام این گزینه ها بعید هستن! سوارز که اگر بره میره به رئال!
اما 2 روز هست که اخباری از فرانسه به گوش می رسه که کاوانی قصد داره تابستان PSG را ترک کنه! دلیلش هم مشخصا اعلام نشده اما گویا زوج کاوانی-زلاتان خوب جواب نداده و کاوانی راضی نیست از وضعیتش!
فالکائو هم که تازه رفته موناکو!
زلاتان هم که عمرا دیگه!
من که امیدوارم سوارز بره به رئال در ژانویه تا بتونیم بنزما رو بخریم! هر چند با مدیران بد قلقی که لیورپول داره و موقعیت خوبی که تو جدول دارن فکر نمی کنم حداقل در ژانویه از تیم جدا بشه!

در مورد خرید مهاجم 2 استراتژی وجود داره:
1) یه بازیکن قرضی به تیم اضافه بشه مثل دمبا با تا در پایان فصل برای خرید یه مهاجم بزرگ بشه اقدام کرد چرا که خرید مهاجم بزرگ در ژانویه سخته!
2) یه صید بزرگ انجام بدیم دیگه! :D

به دلیل قانون جدید فوتبال فرانسه که بازیکن ها باید 70 درصد مالیات بدن...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

بانگا بازی خوبیه ... ولی چیزی بیشتر از روسیچکی نداره ... یه هافبک هجومی هست

الان به یکی مثل ایلنر یا همون سانگت :دی نیازمندیم

• Like

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
5-رونی
6-دیگو کاستا
خدا چی میشد سوارزو میخریدیم؟
بابا با 50-60 میلیون یورو تمومش کنن دیگه
دیگو کاستا گزینه فوق العاده ایست!
به دلیل قانون جدید فوتبال فرانسه که بازیکن ها باید 70 درصد مالیات بدن...
بلی بلی!
ولی هنوز خبری نیست و اتفاق خاصی رخ نداده! باید پیگیر بود و دید چه میشه!

• Like

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
الکس فرگوسن در کتاب زندگینامه اش:
کار من توی یونایتد خیلی آسان بود ونگر مدیر خیلی بهتری از من بود و در فوتبال انگلیسی انقلاب ایجاد کرد.

اون لینکی که دادم کتاب رندگینامه فرگوسنه که به زبان انگلیسیه و فرمت pdf برای اینکه بتونی تو گوگل ترنسلیت ترجمش کنی باید تبدیل بشه به متن که با برنامه adobe reader میشه این کارو کرد کتابو با adobe reader باز میکنی و گزینه فایلو اون بالا میزنی و save as text رو میزنی.

بقیشم که ترجمه نمیخواد
الان اینایی که نوشتی رو ترجمه کن
نمیدونم چرا نمیتونم هضم کنم جملاتت رو :دی

بالا