bahram_warrior
Registered User
واسه کارتون باب مورن بود آیا؟آقا دمت گرم با آواتارت ...
مارو بردی جوونی ها ... ثواب وسیعی امشب نصیبت شد :دی
اسمش رو یادم نیست ولی ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
واسه کارتون باب مورن بود آیا؟آقا دمت گرم با آواتارت ...
مارو بردی جوونی ها ... ثواب وسیعی امشب نصیبت شد :دی
اسمش رو یادم نیست ولی ...
منم اسمشو یادم نبود ولی همین اسمی که گفتید رو سرچ کردم انگار همینه:واسه کارتون باب مورن بود آیا؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
والا قهرمان بچگی های ما که هادی و هدا بودن و لینچان و جنگجویان کوهستان و بابای اون دوتا بچه تو سریال از سرزمین شمالی شما ماشالا خیلی جوونی و ما هم احتمالا پیر و پاتالبله دوستان. قهرمان بچگی های ما آقای باب موران
من قبلا شوت هاش رو دیده بودم، شوت های خوبی داره، قدرت بدنیش هم عالیه و میتونه تو لیگ بازی کنه، اما هنوز بعضی از حرکاتش خام هستن. امیدوارم اگر فصل دیگه بیاد ونگر رو نیمکت نظارتش تا بپوسه، چون دوست ندارم خراب شه. تو المپیاکوس وینگ چپ بازی می کنه، بیاد آرسنال چی میشه؟ اونجا ما ولکات رو داریم، نبری رو داریم، اوزیل رو داریم، ونگر فکر نکنم حاضر باشه این سه تا رو بذاره رو نیمکت... اگر قرار نیست فیکس بازیش بده، امیدوارم حداقل تعویضی زیاد بازیش بده، نه اینکه نصف فصل بگذره و فقط یک بازی کرده باشه.ایول جول کمپل عجب گلی زد به منچستر
ایشالله جواز کاریش جور بشه فصل بعد باز مجبور نشیم قرضی بدیمش
کمپبل هم بعد گفته که هنوز امیدواره تا برای آرسنال بازی کنه ولی تا به حال این شانس رو نتوسته بدست بیاره و امیدواره تا به کارش در المپیاکو ادامه بده تا بتونه این فرصت رو فراهم کنه.
چه مشکلی داره که مجبور شدیم قرض بدیمش؟ایشالله جواز کاریش جور بشه فصل بعد باز مجبور نشیم قرضی بدیمش
بابا قشنگ سه بار با کف پا روی پای بازیکن هامون رژه رفتن. حالا این هیچ، بابا توپ نیم متر با بدن مدافع فاصله داره، بازیکن پاهاش تو هواست، خوب تعادل نداره دستش بازه. خوب همین تصمیماته که باعث میشه قهرمانی رو از دست ندیم. اون از گل که از ساوتهمپتون خوردیم. اون از پنالتی روی ولکات مقابل چلسی. اون از افتضاحات بازی با سیتی. اونوقت اونور که میشه، سیتی n تا گل می خوره، داور همش آفساید میگیره!!! والا به خدا من اگر بودم اون توپ سانوگو رو پاس میدادم اونور گل خالی بزنن تو گل. اصلا بازیکن های ما همه خنگ تشریف دارن.تو روح داوری که سه تا اخراج مستقیم رو حتی خطا نمیگیره و گند میزنه به بازی
وحشی ترین تیم انگلیس استوک سیتی
نخیر، گفتم که اون هیچ، شما یه نگاه به پنالتی بنداز! والا استوک شموشک نوشهر نیست که عقب بیفتی 3 تا بهش بزنی. دقیقا در لحظه ای که بازی اومده بود تو دستمون داور گند زد.مثلا رژه نمیرفتن 7تا میزدیم ؟ یه مقایسه بین دو تیم میگه ما در هر شرایطی باید میبردیم ...
بسه دیگه این روند وحشتناک که ول کن ما نیست !
دوباره شروع شد ...
فردا ونگر میاد میگه ما با شکوه برمیگردیم ... هنوز لیگ تموم نشده ... منتظر واکنش باشید
بس کنید دیگه ... اههههههههههههههه