من هیج، شما سایت گل رو هم قبول داری؟ در توضیحخ صحنه پنالتی از لفظ pretty harsh استفاده کرده! معنی این کلمه چیه؟
ببخشید فوتبال دیگه فوتبال دهه 80 که نیست! تیم ها همه قوی شدن. توپ به دستش خورد اما پنالتی نبود. من گفتم صحنه بایرن پنالتی و اخراج درست بود. اما میگم، این صحنه پنالتی نبود. شما نمیتونی پاتو بیاری تو هوا بدون اینکه دستت باز بشه. اصلا فاصله چقدر بود؟ اگر هم اعتراضی نکردن واسه اینه که بازیکن ها ما اصلا لالن.
تیم ما تیم کامل و قدرتمندی نیست مثل باقیه تیم ها، اما حداقل انتظار میره که حقمون رو بهمون بدن!
وقتی شما داری میگی اون صحنه شزنی پنالتی اخراج داشته دیگه حرفی نیست ...
چون خودشون هم قوانین رو بخاطر همین صحنه اصلاح کردن ... یعنی یجورایی شدیم آزمایشگاه تست داوری ...
من کاری به اخراج ندارم ... چرا باید آرسنال به استوک وا بده ... دهه هشتاد نیست درست ...
ولی یه مقایسه کوچیک میگه ما از هر لحاظ باید سوار بازی میبودیم ... چون مربی و بازیکنان بزرگی داریم ...
اوزیل کاری به سرش اومده که نمیتونه یه پاس دو قدمی بده ... تقصیر از اون نیست ... وقتی که هر بازی 7-8پاس فوقالعاده به ژیرو میداد و ایشون در کمال ناباوری از دست میدادن و آخرشم اون ژست که الهی دیگه نبینمش میگیرن نمیشه انتظار بیشتری داشت ...
انتظارات وقتی بیاد پایین همین میشه که همیشه باید به چهارم و سهمیه راضی باشیم ...
مسئولین آرسنال فقط به فکر درآمد زایی هستن ... چرا وقتی تیم نیاز شدید به مهاجم داره خریدی انجام نمیشه !
اگر ونگر گفته اون باید پاسخگو باشه ///
من به هیچکس پایبند نیستم فقط آرسنال ! برای موفقیت آرسنال اگر نیاز هست کسی بره و بیاد بشدت حمایت میکنم ...
بیخیال بحث بی فایدست ... شما همیشه فکر میکنی همه چی رو میدونی ...