با توجه به این ویدئو، به نظر بهبود زانوی ولکات، روند خوبی رو طی میکنه.
http://hereisthecity.com/en-gb/2014...tests-knee-with-compound-exercise-rehab-over/
در مورد نقل و انتقالات هم:
رئیس سوسیداد گفته که:
Arsenal have informed us that Vela would be with them next season
طبق اخبار، به محض نهایی شدن انتقال راکیتیچ به بارسا، انتقال سسک به چلسی هم اعلام میشه. باید دید واکنش هوادارا نسبت به فابرگاس چطور خواهد بود، فکر نکنم استقبال خوبی ازش بشه در امیریتس.
مارتین کیون گفته که واسه من قابل پیش بینی بود که ونگر فابرگاس رو نخواد.
بعضی خبرگذاری ها هم گفتن که فابرگاس خیلی تلاش کرد که به بارسا بره و واسه اون حتی دستمزد خودشو کاهش داد. ونگر بعد از رفتن فابرگاس زمان زیادی صرف پرورش رمسی، ویلشر و چمبرلین کرد و حالا حاضر نیست با اومدن فابرگاس مسیر پیشرفت اونها رو متوقف کنه.
از طرفی باشگاه بودجه نا محدودی نداره که بخواد 30 تاش رو واسه فارگاس بده و ترجیح میده نقاط ضعف رو پوشش بده.
همونطوری که گفتم اگر تیم 70 میلیون صرف نقاط ضعفش بکنه رد کردن فابرگاس قابل درک خواهد بود، اما اگر قرار باشه پول آنچنانی خرج نشه، من اعصابم به شدت میریزه بهم.
serge aurier هم چند روز پیش به یکی از سایت های آرسنالی گفت که فصل دیگه در آرسنال خواهد بود. من کلیپشو دیدم، مثل بولدوزر میمونه، هم سرزن هست، هم قدرت بدنی بالایی داره، هم سرعتی، هم گلزن و هم سانتر های خوبی داره، هم 21 سالشه و هم میتونه دفاع وسط بازی کنه. فقط تنها مشکلش کم تجربگی و اینکه افریقایی بودنشه که همون مسئله جام ملت های افریقا پیش میاد که وسط لیگ باید بذاره بره.