آقا نایجل دی یانگ راسته؟نظرتون؟
راستی به نظرتون یعنی واقعا احتمالش هست اینا با 22 تا سانتی رو بدن به اتلتیکو؟
راستی بارسلون برا رویس مگه مگه چقدر پیشنهاد داده؟ یعنی بیشتر از 30 تایی که آرسنال پیشنهاد داده می ارزه؟
۱- در مورد دی یانگ باید گفت هر بازیکنی که ارزون باشه ونگر بهش فکر می کنه. از نظر من دی یانگ تموم شدست. انتخاب من متوییدی هست. در رده های بعدی خدیرا، بندر، فقط افریقایی نباشه. شاید بازیکن های بهتری هم باشه، الان شبه من توان فکر کردن ندارم.اقا ويلشر مصدومه؟ توي جام جهاني بازي ميکنه؟
خاک بر سرش همین الان فهمیدماون یارو رفت باشگاهی که لایقش بود ...
خودش گفته روزی رفتم تو پیرهن اون تیمه میتونید منو بکشید ...
منظورت منم؟ لولعمه ننه!!!
حالا باید دید تو پنجره چه می کنیم!!!
اینکه ما فابرگاس رو نگیریم رو پیش بینی می کردم با این ترافیک تو پست هافبک وسط! ولی اینکه بره تیم رقیب رو نه!
1بار به تیم پشت کرده بود و هنوز یه عده ازش دفاع می کردن! اینم دفعه دوم!!
هر سال سه گانه نمی گیرن، اما تو این سه سال دو بار لیگ رو بردن! سه گانه نمی گیرن اما تو یه فصل سه تا باخت ۵-۶ تایی نمیدن. ما نیاز داریم به خرج کردن. بازیکن خوب هم مفت نیست! بازیکن های مفت بازیکن های تمام شده مثل فلامینی و دی یانگ و این بازیکن ها هستند به کار ما نمیان. تیم ما در مرکز و دفاعش قدرت کم داره. تکنیک داره اما قدرت نداره. مهاجم هم می خوایم. دفاع راست و دروازه بانمون هم که رفتن. هافبک دفاعی هم نداریم. اینا رو هم به نظرت میشه با ۳۰ میلیون جمعش کرد؟ نمیشه. برای بستن یک تیم قهرمان این پولها کم هستن.من اصلاً قبول ندارم این رو که معیار بزاری اینقدر خرج کنن راضیم!! این دیگه خطاب به تو بود!! لول
اگه فقط به خرج کردن باشه که سیتی و پی اس جی باید هر سال 3گانه بگیرن ولی اینطور نیست!!
برای رفتن به چلسی هم من بهش حق میدم تا حدودی! چون دوست داشته تو انگلیس بازی کنه و اینجا واسه هر تیم تاپی بخواد بازی کنه میشه رقیبمون!!! ولی لاشی بازی رفتن به بارساش رو اصلاً درک نکردم و نخواهم کرد!
واسه مهاجم فکر نکنم مهاجم تاپی بگیریم! احتمالاً لویک رمی و یک مهاجم ریزنقش که بتونه 2 3 پست بازی کنه رو بخریم!! البته همه اینها در حالیه که سوارز به رئال نره که اگه بره شرایط تغییر میکنه!!
منظورم رو اشتباه فهمیدی اشتباه!هر سال سه گانه نمی گیرن، اما تو این سه سال دو بار لیگ رو بردن! سه گانه نمی گیرن اما تو یه فصل سه تا باخت ۵-۶ تایی نمیدن. ما نیاز داریم به خرج کردن. بازیکن خوب هم مفت نیست! بازیکن های مفت بازیکن های تمام شده مثل فلامینی و دی یانگ و این بازیکن ها هستند به کار ما نمیان. تیم ما در مرکز و دفاعش قدرت کم داره. تکنیک داره اما قدرت نداره. مهاجم هم می خوایم. دفاع راست و دروازه بانمون هم که رفتن. هافبک دفاعی هم نداریم. اینا رو هم به نظرت میشه با ۳۰ میلیون جمعش کرد؟ نمیشه. برای بستن یک تیم قهرمان این پولها کم هستن.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
تمدید 2 ساله 3 سالهسانیا قرارداد نداشت چجوری نگهش دارن !!؟؟