سرشت آدمیشون با خسیس بازی اینا پیوند خوردهاین سرج اوریر چه بازی ای میکنه ... خیلی شاخه ... کجا بوده این بشر
... سانتر میکنه در حد شوت ... جنگنده... سرعتی ... قدرتی ... همون چیزیه که میخوایم ... امیدوارم دوباره گدابازی در نیارن و هرچطور شده قرمزپوشش کن ...
آره ... مثه اینکه از ناحیه دیابیه تحتانی دچار مصدومیت شده ولی دیابیش خیلی جدی نیست ...چک کردم فرمائلن رو کشیده بیرون مربی بلژیک!!
مبتلا به دیابی شده؟ از چه ناحیه ای؟
نظر منم مانزوکیچ هست بالوتلی کلا روانش پاکه هر جور حساب میکنم نمیتونم تو جو منظم آرسنال تصورش کنم!این 2 ماریو هم لینک شدن شدید! البته بیشتر این ماریوی سیاه!!!
نظر خودم بیشتر روی مانزوکیچ هست تا بالوتلی!
بالوتلی همون قدر که میتونه تیمش رو به پیروزی برسونه! همون قدر هم میتونه تیم رو به اف بده!! البته باید بیاد و ببینیم هنوز هم میخواد یاغی گری هاش رو ادامه بده یا نه!! که احتمالش زیاده!!
اگر یه بازیکن منضبط بشه بدون شک بهترین استرایکر جهان میتونه باشه تو پست خودش!! ولی حیف که بعیده!!
از اون طرف مانزوکیچ چون تو فوتبال منظم آلمان بازی کرده بیشتر بدردمون میخوره + اینکه تیممون آلمانی هم زیاد داره !!
دقیقش میشه از ناحیه ی دیابیسترینگ!آره ... مثه اینکه از ناحیه دیابیه تحتانی دچار مصدومیت شده ولی دیابیش خیلی جدی نیست ...
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1149854&title=درگيري_دلبوسکه_با_فابرگاس_در_تمرينات_اسپانيا
هر روز یاغی تر از دیروز !!! این DNA ها از پایه مشکل روحی روانی دارن ... کسی که بتونه صدای دل بوسکه رو در بیاره لیاقتش همونجاست ...
شک نکن ونگر به هیچ عنوان مانزوکیچ رو نمی خره و من هم بودم نمی خریدم! مانزوکیچ مهاجم کندی هست، سبک بازیش هم شبیه ژیرود هست، البته ورژن بهتری از ژیروده. حرکاتش هم کلا شبیه ژیرود هست، پشت مهاجم ها اصلا حرکت نمی کنه، نمونش بازی با کامرون که رو کندیش یک تک به تک رو خراب کرد. گل هاش هم مثل ژیرود اکثرا یا روی ضربه سر هستن یا توی 6 قدم. خیلی کم دیدم پشت محوطه جریمه گل بزنه. بازم میگم ما یک مهاجم با قدرت حمل توپ، بازی با پای قوی و فرار پشت دفاع نیاز داره، من از بین این دو ماریو، چشم بسته بالوتلی رو انتخاب می کنم. البته گزینه های بهتری از این دو هم هست، اما در مقایسه این دو گفتم. ما این همه بازیکن خوش اخلاق و آروم داشتیم چه کردن واسمون؟ همشون رفتن تیم های رقیب، یکمی اوج گرفتن تیم رو ول کردن رفتن، بالوتلی بیاد، بزنه 3 بار هم اخراج بشه اما تیم دیگه ای نره واسه من خیلی بهتره تا 30 ا گل بزنه فصل بعد تمدید نکنه بره یه تیم دیگه...این 2 ماریو هم لینک شدن شدید! البته بیشتر این ماریوی سیاه!!!
نظر خودم بیشتر روی مانزوکیچ هست تا بالوتلی!
بالوتلی همون قدر که میتونه تیمش رو به پیروزی برسونه! همون قدر هم میتونه تیم رو به اف بده!! البته باید بیاد و ببینیم هنوز هم میخواد یاغی گری هاش رو ادامه بده یا نه!! که احتمالش زیاده!!
اگر یه بازیکن منضبط بشه بدون شک بهترین استرایکر جهان میتونه باشه تو پست خودش!! ولی حیف که بعیده!!
از اون طرف مانزوکیچ چون تو فوتبال منظم آلمان بازی کرده بیشتر بدردمون میخوره + اینکه تیممون آلمانی هم زیاد داره !!
درسته فیزیکیه ولی میتونه پشت مدافع فرار کنه!! در مورد بالوتلی هم بحث من این بود که ثبات نداره! به اخلاقش زیاد کار ندارم! یه بازی 100ه، 2بازی 0!!!شک نکن ونگر به هیچ عنوان مانزوکیچ رو نمی خره و من هم بودم نمی خریدم! مانزوکیچ مهاجم کندی هست، سبک بازیش هم شبیه ژیرود هست، البته ورژن بهتری از ژیروده. حرکاتش هم کلا شبیه ژیرود هست، پشت مهاجم ها اصلا حرکت نمی کنه، نمونش بازی با کامرون که رو کندیش یک تک به تک رو خراب کرد. گل هاش هم مثل ژیرود اکثرا یا روی ضربه سر هستن یا توی 6 قدم. خیلی کم دیدم پشت محوطه جریمه گل بزنه. بازم میگم ما یک مهاجم با قدرت حمل توپ، بازی با پای قوی و فرار پشت دفاع نیاز داره، من از بین این دو ماریو، چشم بسته بالوتلی رو انتخاب می کنم. البته گزینه های بهتری از این دو هم هست، اما در مقایسه این دو گفتم. ما این همه بازیکن خوش اخلاق و آروم داشتیم چه کردن واسمون؟ همشون رفتن تیم های رقیب، یکمی اوج گرفتن تیم رو ول کردن رفتن، بالوتلی بیاد، بزنه 3 بار هم اخراج بشه اما تیم دیگه ای نره واسه من خیلی بهتره تا 30 ا گل بزنه فصل بعد تمدید نکنه بره یه تیم دیگه...
به نقل از Francois Piraux :Arsene Wenger not on TF1 tonight because he have many meetings with agents about new signings. He will be present for France-Ecuador. #AFC
والا این الکسیس پارسال هم حرفش بود امیدوارم راست باشهبه گزارش sky italia، آرسن ونگر با ایجنت الکسیس سانچز به طور مخفیانه ملاقات کرده، حالا این چه ملاقات مخفیانه ایه که همه فهمیدن من نمیدونم!
تا الان با انتقال فابرگاس و ولا، چیزی حدود 15 الی 16 میلیون پوند گیرمون اومده، بدون اینکه از بازیکنای خودمون کسی رو بفروشیم:general304: