bahram_warrior
Registered User
ظاهرا کمپل رو هم دوباره دارن قرضی میدن بره.
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
میتونست این فصل نیمکت نشین قوی ای باشه!ظاهرا کمپل رو هم دوباره دارن قرضی میدن بره.
Sent from my GT-I9300
خب خداروشکر خوش خبر باشی ایشالاخوب به گزارش مترو متیو دبوشی یا دبوچی به خبرنگار گفته نیوکاسل رو ترک میکنه! و با آرسنال امضا میکنه به زودی!!!
با توجه به اینکه مترو خبرگزاری انگلیسی معتبری هست! میشه گفت باید پرونده دفاع راست رو ببندیم!!
بسه جوون رو کردیم!به نظرتون پیشنهادی که واسه این یارو مورگان اشنایدرلین دادن یه خورده زیاد نیس؟
کلی جوون داریم تو این پست که بتونیم رو کنیم سال بعدش با قیمتای فضایی بفروشیم !
عالیه عالیه:general304:بسه جوون رو کردیم!
1 سال جوون رو نکنیم و یکی دو جام بگیریم بهتر نیست؟ :دی
راستی این مگه هافبک دفاعیه!ضمناً هافبک دفاعی بازیکن مطرح جوونی نداریم به جز دیابی!
یه جا خوندم شیندرلین و سانچز و دبوشی به آرسنال ملحق خواهند شد...بسه جوون رو کردیم!
1 سال جوون رو نکنیم و یکی دو جام بگیریم بهتر نیست؟ :دی
ضمناً هافبک دفاعی بازیکن مطرح جوونی نداریم به جز دیابی!
حتی یک بازی کامل ازش ندیدم! ولی مطمئنم هافبک دفاعیه! هر چی باشه از آرتتا بهتره!عالیه عالیه:general304:
راستی این مگه هافبک دفاعیه!
من فکر کردم هجومیه چه بهتر
حالا چه طوره سانگ بهتره؟
صد در صد! اینقدر خرید نکردیم که با 2 3 خرید متوسط رو به بالا اشباع و ارضا میشیم!!یه جا خوندم شیندرلین و سانچز و دبوشی به آرسنال ملحق خواهند شد...
آیور و گریژمان و یه مهاجم دیگه هم جذب میکردیم اونوقت میشد بگی خرج کردن ...
قربون دهنتتو مورینیو رو نمیشناسی؟ یه دمبابا رو قرضی نداد فصل پیش، حالا چک رو بده؟
حامد جان من فکر میکنم والدز بازیکن آزاد هستش. دوستان طرفدار بارسا بهتر میدونن. لذا هزینه ای برای خرید پرداخت نمیشه و البته اینجور بازیکنها خوراک میلانن.اسکای:
آرسن میخواد از بین اشنیدرلین و سامی خدیرا یکی رو جذب کنه!!
سامی خدیرایی که الان تو آلمان میبینیم:
------
بعد اینکه والدز رو موناکو قبول نکرد! گفته میشه الان آرسنال و منچستر دنبالشن که خیلی عجیبه!!
2 حالت داره خرید دروازه بان! یکیش اینه که میخوان یکی باشه پرچ نیمکت!!
حالت دوم اینه که یک دروازه بان رو میخوان که با خچژسنی برای دروازه شماره 1 رقابت کنه! طبیعتاً خرید والدز جزو این دسته اس! اما اگه قراره همچین اتفاقی بیفته من این ناواس کاستاریکا رو به مراتب ترجیح میدم به والدس 32 ساله!
اوچوا هم فری ایجینته! فکر کنم میلان کارش سخته در انتخاب!حامد جان من فکر میکنم والدز بازیکن آزاد هستش. دوستان طرفدار بارسا بهتر میدونن. لذا هزینه ای برای خرید پرداخت نمیشه و البته اینجور بازیکنها خوراک میلانن.
تجربه میگه تا وقتی بازیکنی رو در پیراهن قرمز آرسنال ندیدی قبول نکن!مثل اینکه توافقات لازم بین بارسا و آرسنال به عمل اومده. 32 میلیون پوند.
الکسیس بازیکن خیلی خوبیه، مطمئنم توی لیگ برتر موفق میشه!!!!