hamed599
Registered User
- نوشتهها
- 1,896
- لایکها
- 2,677
مرده طرفداران بعضی از تیم ها هستم بصورت کلی دارم میگم یارو از دبستان میاد کیفش رو میندازه و میاد پای نت همه جور افاضات میکنه راه حل میده که به ذهن مورینیو و ونگر و فرگوسن هم نمیرسه تو جام جهانی از همه ایراد میگیره هر کی رو هم میبینه خوب بازی میکنه تو جام جهانی اعلام میکنه تیم محبوبش باید اینو بخره یعنی تعداد بازیکن های درخواستیش از دو تا تیم هم میزنه بالا عاشق تیمی هست که حاظرم قول بدم کاپیتان قبل از کاپیتان کنونیش رو نمیشناسه عاشق گفتن جملات سنگین و دهن پر کن هست مثل چالش و ریکاوری و سیستم شناور و ... یعنی میرم نظرات رو تو این سایت ها مثل طرفداری و ... میخونم حال میکنم کرکر خندست طرف 5 تا بازیکن میگه باید تیمش بخره بعد همه تو یه پست هستن مثلا همه هافبک تهاجمی ان تا میبینه تیم حریف دوتا بازیکن خریده میره فیسبوک بازیکنه ف ا .. و مینویسه عاشق جماعت ایرانی از جمله خودمم خدا تو خلقتشون مونده در همه چی صاحب نظر هستن و کارشناس کشتی والیبال فوتبال کبدی پرش با نیزه شنای سگی و... فقط ایرانی میتونه به یک برند پوشاک تلفن همراه یا کارت گرافیک و یا تیم فوتبال طوری تعصب داشته باشه انگار 78 درصد سهام کارخونه یا باشگاه بصورت منگوله دار وصل هست به شجرنامه پدریش میاد مثلا منطقی نشون بده یچیزایی میگه بعد با همون حرف خودش بهش ثابت میکنی اشتباه میکنه تا گیر میافته میگه اصلا شما در حدی نیستین که فلان کنید و ... یا قهرمانی های شما هر وقت به اینجا رسیدحرف بزنید از همین جماعت هست که مربی ایرانی در میاد یا بازیکن ادعاش از فرگوسن و رونالدو و مسی هم بیشتر الانم که تب جام جهانی هست و انتقالات توصیه میکنم جهت شادابی جسمانی و روحی حتما سر بزنید بخونید و لذت ببرین