عزيزم ما هم ميدونيم كه سرانجام يكي دوتا رو ميخره! ولي مساله اينجاست كه وقتي ميدونه تيم كجا مشكل داره چرا همون اول خريد نميكنه كه خود بازيكنها بتونند در تمرينات پيش فصل اماده باشن و با تيم هماهنگ بشن و اينكه در چندتا بازي ابتدايي فصل الكي امتياز از دست نديم...
شما به خودت نگیر! بحثم اصلاً سر خرید نیست! و مسئله ی تیم ما فقط خرید نیست! الان همین بازی با لستر چند توپ اومد برای مهاجممون سانوگو! دقت کن من نمیگم سانوگو خوبه! ولی تیم مشکلش جای دیگه هم هست! همین که واسه مهاجم موقعیت خوب نساختن این رو نشون میده! همین که از لستر گل میخوریم این رو میگه!
خطاب من هم به یه عده بود که فقط قر زدن و فحش دادن یاد گرفتن!!!
حامد وضعیت خعلی خرابه حاجی ... یعنی امشب میخوان سه خرید انجام بدن ؟!
اگر حتی یدونه خرید از این سه پست انجام نشه خواب قهرمانی رو ببینی ! همه چیز تاکتیک نیست ... یه وقتایی میگفتن ابزار تاکتیک رو تعیین میکنه ...
خسته نشدی از این بازی های کند و کسل کننده تیم ؟ یه زمانی اسم آرسنال میومد رعشه به اندام تیم ها میافتاد! الان تیم های صدر به فکر تفاضل گل برا قهرمانیشون !
...
ماییده شدیم دیگه ... کدوم خراب شده ای تمام فعالیتش رو میزاره برا شب آخر ... مگه امتحانه املاست !
تیمی که بخواد نتیجه بگیره باید اولین تیمی باشه که کاملا بسته شده و آماده رقابته ...
الان ما 4 امتیاز رو از دست دادیم که آخر فصل اگر خدا عمری داد و از دست این بی شعورا سکته نکردیم میبینیم که چقد حسرتشو میخوریم ...
...
فقط یه دشمن فوتبال میتونه ونگر رو دوست نداشته باشه ... ارادتی که ما آرسنالی ها بهش داریم رو همه باشگاه ها باید سر لوحه خودشون قرار بدن ...
8سال بی جامی برا تیمی که همیشه مدعی قهرمانی بوده کم نیست حاجی ...
ما آهن بودیم ولی دیگه پنبه شدیم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
منم میگم این ارادته اگر یکم تو صحبت هاتون دیده بشه خیلی خوبه!
بعضی ها(1نفر :دی) جوری صحبت میکنن در موردش انگار نه انگار اگه الان آرسنالی هست در سطح اول اروپا این پیرمرد به اینجا رسوندتش!
ببین من نظرم در مورد نقل و انتقال ونگر اینجوریه! یه گزینه که خریدش راحته رو صد در صد در نظر میگیره و میره سراغ گزینه های بهتر با
شرایط و معیارهای خودش اگر اون گزینه اومد وگرنه همون گزینه 100% رو میگیره!
او می آید.