خوبه ولی نه دیگه در اون حد!پست بالایی هم گفتم ولبک خیلی خوبه!
منتها خوب با بودن رونی و رابین و حالا فالکائو بازی نمیرسید بهش!
مطمئنم اگه بیاد آرسنال موفق میشه، خیلی هم بهتون کمک میکنه، با اینکه عاشقه ژیرویی ولی خیلی ازش بهتره
من هم همین رو گفتم، اینا یا نمیدونش یا بدن قرضی میدن بدون انتقال دائمی که من ترجیح میدم بذارمش رو نیمکت اینجوری...خبر آمد که دنی ولبک در تست پزشکی آرسنال نیست! یعنی هنوز موافقت صورت نپذیرفته و منچستر نمی خواد به یکی از رقباش بفروشدش!
به هر تیمی امروز بازیکن انداختی، اومدی توو تاپیکشون تعریف کردیا از جنس بنجلی که رد کردی اول چیچا حالا هم این :دیپست بالایی هم گفتم ولبک خیلی خوبه!
منتها خوب با بودن رونی و رابین و حالا فالکائو بازی نمیرسید بهش!
مطمئنم اگه بیاد آرسنال موفق میشه، خیلی هم بهتون کمک میکنه، با اینکه عاشقه ژیرویی ولی خیلی ازش بهتره
آخرشم هیچی به ما نمیرسه...هونتلار هم لینک شد به آرسنال
عجب شیر تو شیری شده آخر شبی
اتفاقا خوندم که اگر در Deadline Day موفق عمل نکنیم همین امشب هوادارها مقابل ورزشگاه تجمع اعتراضی خواهند داشت! ولی چه حاصل...؟ما ایرانیم میگیم صدامون به این مردک پیر نمیرسه یعنی تو لندن کسی نیست بره جلو باشگاه هو کنه یا 4 تا تیر بزنن زیر فشارش بزنن
یعنی چی آخه دهنمون رو به عبارتی خیلی ساده گا... میشه مگه ما هیچی نخریم یعنی چی آخه مردک از بس که وافوری کشیده مغزش تعطیل شده ای بابا
آخرشم هیچی به ما نمیرسه...
همینطوری به زمینو زمان داریم لینک میشیم
خطاب به تمام منتقدان ونگر که فقط فحش از دهنشون در میاد!
عزیزان صبر صبر صبر!
بخاطر اینکه تیم باید مطمئن بشه تو لیگ قهرمانان بازی میکنه!عزيزم ما هم ميدونيم كه سرانجام يكي دوتا رو ميخره! ولي مساله اينجاست كه وقتي ميدونه تيم كجا مشكل داره چرا همون اول خريد نميكنه كه خود بازيكنها بتونند در تمرينات پيش فصل اماده باشن و با تيم هماهنگ بشن و اينكه در چندتا بازي ابتدايي فصل الكي امتياز از دست نديم...
بخاطر اینکه تیم باید مطمئن بشه تو لیگ قهرمانان بازی میکنه!