hamedovic5405
Registered User
الکسیس یه صحنه ضربه آزاد نزدیک محوطه جریمه زد پشت بندش ضد حمله خوردیم! از دفاع هامون عقب تر بود موقع ضدحملشون!!! :دی
این شورت رو که بالا میزنه آدم عشق میکنه!
این شورت رو که بالا میزنه آدم عشق میکنه!
با این که کنترات با نظراتت مخالفم! ولی این نظر را باید قاب کرد زد بقل دیوار تاپیک!وقتشه دیگه از Héctor Bellerín استفاده کنیم، البته اگر این بارسایی ها باز نیان بگن DNA و این حرفا. الان اصلا نمیدونن کی هست، کافیه چند تا بازی بدرخشه، اونوقت ...
آقا بگو کی روسیچکی رو دوس نداره همه دوسش دارن همه هم بازیشو قبول دارن...اقا این روسیچکی کجان ؟ خععلی دوزش دارم خعععلی
روسیچکی سالمه، هیچیشم نیست، تیم ملی فیکس بازی کرد، همه هم دوست داریم چرخشی بیاد تو زمین، الان ونگر بازی با دورتموند همین بازیکنای چند بازی اخیر رو میذاره تو زمین تا یکیشون به چیز بره از خستگی، اما حاضر نیست روسیچکی رو بازی بده، روسیچکی و کمپل به دلیل محدودیت تعداد تعویض ها حتی رو نیمکت هم نمی شینن. تیم بالانس نیست، هافبک های بی مصرف زیادن، دفاع ها کم، اونوقت این روسیچکی باید بشین رو سکوها. از خیلی از هافبکامون با غیرت تر بازی می کنه، حتی قدرت تکل زنیش 100 برابر فلامینی و آرتتاست...اقا این روسیچکی کجان ؟ خععلی دوزش دارم خعععلی
آقا بگو کی روسیچکی رو دوس نداره همه دوسش دارن همه هم بازیشو قبول دارن...
ولی ونگر رمزی و اوزیل رو به گاج داده حاضر نیست بهش بازی بده! :|
واقعا حیفه عاشق بازیه ظریف و با طراوته روسیچکی بودمروسیچکی سالمه، هیچیشم نیست، تیم ملی فیکس بازی کرد، همه هم دوست داریم چرخشی بیاد تو زمین، الان ونگر بازی با دورتموند همین بازیکنای چند بازی اخیر رو میذاره تو زمین تا یکیشون به چیز بره از خستگی، اما حاضر نیست روسیچکی رو بازی بده، روسیچکی و کمپل به دلیل محدودیت تعداد تعویض ها حتی رو نیمکت هم نمی شینن. تیم بالانس نیست، هافبک های بی مصرف زیادن، دفاع ها کم، اونوقت این روسیچکی باید بشین رو سکوها. از خیلی از هافبکامون با غیرت تر بازی می کنه، حتی قدرت تکل زنیش 100 برابر فلامینی و آرتتاست...
بازیکن تو بازی مصدوم میشه ! بد میپره!باو قربون همون مربیبدنساز قبلی :دی
از جهت اماری عرض کردم :دیبازیکن تو بازی مصدوم میشه ! بد میپره!
چه ربطی به بدنساز داره؟
ای بابا چقدر بازی ها زود شروع شد اصلا یادم نبود با دورتمند این هفته بازی داریم
الان تیم رفته آلمان؟