• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شاید چرت باشه
چون این توئیت رو بعد از چند دقیقه که یک توئیت گلایه مندی از هواداری تاتنهامی و این باشگاه بوده نوشته، تاتنهامیا انگار خیلی اذیتش کردن و شاید این توئیت در راستای به جوش آوردن تاتنهامیا باشه
ولی اینقدر باید عقل داشته باشه که اگه دروغ باشه مورد عنایت هوادارای آرسنالی هم قرار میگیره :general307:
ولی امیدوارم که سورپرایز بشیم مثل 2 فصل قبل
----
رئیس تایید کرد که آرتتا قرارداد جدید به مدت ۱۲ ماه رو قبول کرده
هری کین؟
بیل؟
دیماریا؟
گوتزه؟
دراکسلر؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@A1C1E
هری کین رو که تاتنهام نمی ده! این هیچ.
بیل هم که فیمتش 3 رقمیه!
دیماریا هم که نمییده یونایتد!
میمونه گوتزه! هیگواین؟!
دراکسلر هم که کار خاصی انجام نداره انتقال بزرگ حسابش کنیم.
یه مدت بود هیگواین داشت میومد! جناب آقای ویچ عکس پروفایلشو گذاشت هیگواین! کلا هیگواین از مدار ما خارج شد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@A1C1E
هری کین رو که تاتنهام نمی ده! این هیچ.
بیل هم که فیمتش 3 رقمیه!
دیماریا هم که نمییده یونایتد!
میمونه گوتزه! هیگواین؟!
دراکسلر هم که کار خاصی انجام نداره انتقال بزرگ حسابش کنیم.
یه مدت بود هیگواین داشت میومد! جناب آقای ویچ عکس پروفایلشو گذاشت هیگواین! کلا هیگواین از مدار ما خارج شد!
من عکس پر.فایلمو کی گذاشتم هیگواین؟
یادم نمیاد هرچند ولی اگر گذاشتم کار خیلی خوبی کردم!!
هیگواین هم شد مهاجم؟
دوس داری هیگواین علاوه بر آرژانتین اینجا هم شکمش رو تخلیه کنه؟

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
اسامی بازیکنا برای تو آسیایی .
Goalkeepers: Wojciech Szczesny, Petr Cech, Emiliano Martinez
Defenders: Hector Bellerin, Calum Chambers, Mathieu Debuchy, Gabriel, Kieran Gibbs, Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Nacho Monreal
Midfielders: Gedion Zelalem, Jack Wilshere, Chris Willock, Aaron Ramsey, Mesut Ozil, Alex Iwobi, Alex Oxlade-Chamberlain, Francis Coquelin, Santi Cazorla, Mathieu Flamini, Mikel Arteta, Dan Crowley
Forwards: Chuba Akpom, Olivier Giroud, Jeff Reine-Adelaide, Theo Walcott

ولبک هم پیش فصل و احتمالاً ابتدای فصل رو از دست میده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این لاکازته هم خوبه!
ابو رفت گفتیم مصدومیت تموم شده؛ این ولبک که زده رو دست دیابی!! خمش مصدومه که!!!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
این لاکازته هم خوبه!
ابو رفت گفتیم مصدومیت تموم شده؛ این ولبک که زده رو دست دیابی!! خمش مصدومه که!!!
حامد جان نمیدونم اینو میدونی یا نه که لاکازته فصل پیش 27 تا گل زده که از این تعداد 8 تاش پنالتی بوده و یعنی 19 تا گل تو جریان بازی زده که یعنی همون ژیرود خودمون
کار ما با اینا راه نمیوفته :general208: زلاتان، گریزمان یا یکی مثل لواندوفسکی فکر کنم بتونن یه چیزی به تیم اضافه کنن و به غیر از اینا چیز سرتری نسبت به مهاجمای خودمون ندارن

• Like
Reactions: usl

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حامد جان نمیدونم اینو میدونی یا نه که لاکازته فصل پیش 27 تا گل زده که از این تعداد 8 تاش پنالتی بوده و یعنی 19 تا گل تو جریان بازی زده که یعنی همون ژیرود خودمون
کار ما با اینا راه نمیوفته :general208: زلاتان، گریزمان یا یکی مثل لواندوفسکی فکر کنم بتونن یه چیزی به تیم اضافه کنن و به غیر از اینا چیز سرتری نسبت به مهاجمای خودمون ندارن
مجیدجان غیر زلاتان بقیه که فروشی نیستن. زلاتان هم بخاطر توهینش به فرانسه اگر بفروشنش وگرنه اونم بعیده.
لاکازته سبک بازیش شبیه هیگواین پیروزه فقط پنالتی ها رو زیرطاقی میزنه نه روطاقی!! طاق،تاق،طاغ،تاغ،Taagh

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
مجیدجان غیر زلاتان بقیه که فروشی نیستن. زلاتان هم بخاطر توهینش به فرانسه اگر بفروشنش وگرنه اونم بعیده.
لاکازته سبک بازیش شبیه هیگواین پیروزه فقط پنالتی ها رو زیرطاقی میزنه نه روطاقی!! طاق،تاق،طاغ،تاغ،Taagh
والا با برچسب قیمتی که رو هیگواین گذاشتن خیلی بهتر از این حرفا باید بازی کنه
آخرین بازیش یعنی فینال مقابل شیلی شاسکول دروازه خالی تو دقایق آخر رو گل نمیکنه
مهاجم که زیاده، حتی همین گریزمان و لواندوفسکی رو میشه با یه پیشنهاد خوب خریدشون ولی به پول ما نمیخورن، وگرنه همین کاوانی که الان افت کرده هم اگه بیاد آرسنال مطمئنا نسبت به بازیاش تو پاریسنت ژرمن بهتر میتونه بازی کنه و بیشتر گل بزنه. بیخیال مهاجم گرون
لاکازته هم نمیگم خوب نیست، ولی فکر نکنم اون ضعفی که چندین ساله داریم و هر سال بازیکنایی مثل ژیرود و ولبک میگیریم نتونستن ضعف اون پست رو بتونن پوشش بدن
دوست دارم ونگر مثل 2 سال پیش بدجور بهمون حال بده یکی که اصلاً فکرشو نمیکنیم رو بیاره که ایشالا تو پست مهاجم باشه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هیگواین چشه؟! پنالتی خراب می کنه؟ خیلی بازیکن ها خراب می کنن! مسی هم چندین بار در حساس ترین بازی ها خراب کرده! هیگواین پنالتی خوب نمی زنه! درست! اما اون گل خالی رو خداییش با شیلی نمی شد زد تو گل! پاس رو خیلی سریع و کج انداختن براش! اما فینال جام جهانی رو قبول دارم خراب کرد... من هیگواین رو یه مهاجم زهر دار می دونم! حالا این ویچ هایی که فرت و فرت ریختن تو فوتبال ما هر نظری می خوان بدن بدن :D
بین بنزما و هیگواین هرکدوم بیاد خوبه! اما من هیگواین رو ترچیه میدم! هیگواین بیشتر به مهاجم نوک می خوره تا بنزما! از طرفی! بسه دیگه فرانسوی بازی!!!!!!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خو پاس اروم باشه که خودتم میتونی بزنی!
هیگواین یک روز مهاجم زهرداره،یک روز شیر منم نیست. از اینجور مهاجمها تو تیم به وفور هست.
مهاجم بنظرم همیشه 60 باشه بهتره تا مثه هیگواین یه روز 90 باشه یه روز 30.
مگر این غیر ویچ ها چه کردند در فوتبال ما؟
همین پیروز کریمی مثلا! از ملوان انداختنش بیرون :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هیچی نمی نویسم! فقط یک عکس میذارم! همین... خودتون می دونید منظورم چیه...
640px-Dennis_Bergkamp_statue_2.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
منظورت رو که نفهمیدم ولی این مجسمه دنیس یه چیزی تو چونش بود.یه میله! اون میله هه کوش؟
ها پیروز؟ مبله رو چکارش کردی؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
میله ای در کار نبود! حتما فیلم های چیز زیاد نگاه کردی توهم زدی! مجسمش همینطوری رو هوا بود، قدرت خاصی داشت...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این میله رفته تو تو ماهیچه پای چپش! طراحش اینقدر عقل داشته که نذاره جای خطرناک

Last edited:

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
حالا چه هیگواین به درد تیم بخوره یا نه مطمئناً به آرسنال نمیاد
با برچسب 90 میلیونی که روش گذاشتن هیچ تیمی خر نیست که بره دنبالش چون با 90 تا میشه بهترین مهاجما رو خرید که یکیش همین آگوئرو ست و ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بر همه

ما در حال گذران خدمت زیر پرچم هستیم و الان مرخصیم! پس خوش اومدم!
خرید چک را تبریک میگم! همه می دونن که علی رغم سن 33 هنوز جز بهترین هاست و تا چند فصل می تونه دروازه رو بیمه کنه!
تمدید قرارداد با آرتتا هم اتفاق جالبی نبود؛ هر چند اتفاق بدی هم شاید نباشه و به قول ونگر او برای فصل بعد مهره ی کلیدی خواهد بود! شاید زوجش با کوکلن جواب بده و بتونه مثل زوجی که با سانگ تشکیل داده بود دوباره تبدیل به یک بازیساز خوب بشه! هر چند وقتی نگاه می کنیم که چقدر هافبک دفاعی و هافبک وسط کلاس جهانی تو بازار نقل و انتقالات وجود داره و ما هیچ کدوم رو نخریدیم آدم ناراحت میشه!
منتظر خرید مهاجم هستم الان! امیدوارم بالاخره بتونیم بنزما رو بگیریم! خیلی بهش امید دارم! به هر حال مهاجم هم زیاد هست تو بازار و اگر نتونیم یه مهاجم گلزن بخریم قهرمانی باز هم از ما دور خواهد ماند!

@hamedovic5405
حامد لیگ فانتزی لیگ برتر انگلستان هم خودت بعدا استارت بزن من احتمالا نیستم! ولی می سپارم یه تیم هم از طرف من بسازن تا خودم بعدا بیام!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
درود بر همه

ما در حال گذران خدمت زیر پرچم هستیم و الان مرخصیم! پس خوش اومدم!
خرید چک را تبریک میگم! همه می دونن که علی رغم سن 33 هنوز جز بهترین هاست و تا چند فصل می تونه دروازه رو بیمه کنه!
تمدید قرارداد با آرتتا هم اتفاق جالبی نبود؛ هر چند اتفاق بدی هم شاید نباشه و به قول ونگر او برای فصل بعد مهره ی کلیدی خواهد بود! شاید زوجش با کوکلن جواب بده و بتونه مثل زوجی که با سانگ تشکیل داده بود دوباره تبدیل به یک بازیساز خوب بشه! هر چند وقتی نگاه می کنیم که چقدر هافبک دفاعی و هافبک وسط کلاس جهانی تو بازار نقل و انتقالات وجود داره و ما هیچ کدوم رو نخریدیم آدم ناراحت میشه!
منتظر خرید مهاجم هستم الان! امیدوارم بالاخره بتونیم بنزما رو بگیریم! خیلی بهش امید دارم! به هر حال مهاجم هم زیاد هست تو بازار و اگر نتونیم یه مهاجم گلزن بخریم قهرمانی باز هم از ما دور خواهد ماند!

@hamedovic5405
حامد لیگ فانتزی لیگ برتر انگلستان هم خودت بعدا استارت بزن من احتمالا نیستم! ولی می سپارم یه تیم هم از طرف من بسازن تا خودم بعدا بیام!
تازه نمره های من اومدن شنبه میرم برا کارای فارغ التحصیلی
تو کی پست کردی کی اعزام شدی!o_O
چند سال داری باو!!!!!
25؟:D

بالا