فاندرفارت به آرسنال ملحق ميشود
خبرگزاري فارس: يك روزنامه پرتيراژ انگليسي از حضور بازيكن هلندي مازاد رئال مادريد در تيم فوتبال آرسنال خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه ديليميل در گزارشي عنوان كرد نماينده اين باشگاه لندني با مدير برنامههاي رافائل فاندرفارت به گفت و گو پرداخته است.
اين روزنامه افزود: آرسنالي ها براي تقويت خط مياني تيم خود به دنبال هافبكي تكنيكي و طراح مي گردند و به اين خاطر هافبك رئال را مد نظر دارند.
روزنامه مذكور سپس از قول اين بازيكن 26 ساله كه سابقه حضور در آژاكس آمستردام و هامبورگ آلمان را دارد، عنوان كرد: علاوه بر انگليس مورد توجه تيمهاي زيادي از اروپا هستم. در حال حاضر پيشنهادهايي از آلمان، اسپانيا و ايتاليا دريافت كردهام كه توجهام را جلب نكردهاند. مايلم به فوتبال در جايي همانند انگليس ادامه دهم.
با توجه به ملاقات صورت گرفته و نقطه نظر هافبك هلندي، نشريه مذكور پيشبيني كرده بازيكني كه در تيم رئال مادريد بخاطر شمار زياد ستارگان درجه اول جهان محلي براي ابراز وجود نيافت، به زودي راهي تيم آرسنال خواهد شد.
روزنامه میل روزیکشنبه در گزارشی اعلام کرد که سران آرسنال تلاشی را برای خرید ستاره هلندی رئال آغاز کرده اند و پیشنهادی 7 میلیون یورویی را برای خریداری این ستاره که در رختکن تیم مادریدی جایی ندارد، آماده ارائه نموده اند.
این ستاره 26 ساله نیز تمایل زیادی دارد تا به فوتبال انگلستان بپیوندد و شناخت خوبی نیز از باشگاه آرسنال دارد . فان در فارت دراین رابطه گفت: « واقعادوست دارم به انگلستان بروم. تیمهای از کشورهای آلمان، ایتالیا و اسپانیا برای جذب من ابراز تمایل کرده اند. مارتین یول هم از من در خواست کرده که به آژاکس بازگردم ولی هیچ کدام از این پیشنهادات نظر مثبت مرا جلب نکرده است . من می خواهم به لیگ برتر بروم ومی دانم که می خواهم در چه تیمی بازی کنم.»