مصاحبه رئيس بعد از بازي
تصمیم داور برای هدیه کردن یک پنالتی به ادواردو...
باید بگم که از بیرون پنالتی به نظر میرسید، اما با دیدن صحنه گل در تلویزیون این گونه به نظر میرسد که پنالتی نبود. اما من باید بگویم که احتمال زدن گل اول برای ما بسیار محتمل بود، چون ادواردو هم موقعیت بسیار خوبی قبل از پنالتی داشت و همواره به نظر میرسید که ما بازی را در اختیار داریم.
صحنه پنالتی را دوباره دیده ام وباور دارم که پنالتی نبود، اما مطمئن نیستم که زانوی راست دروازه بان به او برخورد نکرده باشد. میدانید که با اتفاقی که برای ادواردو پیش آمد، من کمی در مورد او هوشیار تر و محتاط تر هستم. شما باید با او صحبت کنید، ممکن است که او از مسیر بیرون پریده. فکر نمیکنم که انتقادی هم به او میشد اگر پنالتی گرفته نمیشد. اما او میخواست که از مسیر دروازه بان خارج شود؟ باید از او بپرسم. هنوز با او صحبت نکرده ام.
ما لایق گلزنی بودیم، اما این بدان معنی نیست که پنالتی مهم است اگر پنالتی نبود. این بدان معنی نیست که من پنالتی ای که پنالتی نیست را نمیخواهم، اما من هیچوقت نمیگویم که ادواردو دایو زد. او به زمین افتاد. به چه دلیل، من نمیدانم. اما فکر نمیکنم که به او انتقادی میشد، اگر پنالتی گرفته نمیشد.
دایو زدن...
آیا این قابل قبول است؟ من هیچوقت درزندگی ام از بازیکنی نخواسته ام که برای گرفتن یک پنالتی، دایو بزند. اما گاهی اوقات که راه دیگری برای فرار از تکل دروازه بان وجود ندارد، گاهی بازیکنان دایو میزنند. دو سال پیش در یک چهارم نهایی جام باشگاههای اروپا، علیه ما پنالتی گرفته شد و دایوینگ بابل بود که باعث اختلاف شد. کسی هرگز از ما عذرخواهی نکرد. آن صحنه، دایو بسیار پر حرف و حدیثی بود، اما کسی درمورد آن صحبت نکرد.
اختلاف کیفیت بین آرسنال و سلتیک...
باور دارم که در دو بازی، سلتیک منظم بود و کیفیت بالای روحی و روانی ای از خود به نمایش گذاشت. آنها یک لحظه هم متوقف نشدند، و این برای من بسیار مهم است. در مجموع دو بازی، کمی به خاطر آن ضربه ایستگاهی که منحرف شد، بد شانس بودند.
مصدومین مقابل منچستر یونایتد...
آرون رمسی مصدوم شد. نمیدانم که مصدومیتش چه مقدار بد است. میدانم که زانوی او را معاینه کرده اند، اما هنوز با فیزیوتراپ صحبت نکرده ام. سسک به نظر میرسد که شنبه برایش زود باشد. دیابی را بیرون کشیدم، چرا که او مدت زیادی است که بازی نکرده و 3 بازی در یک هفته، برای او بسیار زیاد خواهد بود. غیر از اینها، همه خوب به نظر میرسند.
تونی موربری گفت که تیم او این فصل، دیگر با تیمی به خوبی آرسنال در اروپا بازی نخواهد کرد...
این تعریف فوق العاده ایست. ما هم اکنون در یک لیگ بسیار معتبر با تمامی اسمهای بزرگ در اروپا هستیم. کسی به من گفت که تیم ما امشب متوسط سنی 23.9 سال داشت. این بدان معنی است که ما اگر از مرحله گروهی خارج شویم، 6 ماه آینده حتی میتوانیم قوی تر از این باشیم.
ما میخواهیم که به پیشرفت بازی تیمیمان و سرعت بازیمان ادامه دهیم، و شنبه ساعت 5:15 نشان دهیم که ما پیشرفت های بزرگی کرده ایم. این چیزی است که ما روی آن تمرکز داریم.
جو امارات...
دوباره موج کوچکی از خوش بینی وجود دارد، چرا که تیم ما به خوبی شروع کرده و هواداران کمی بیشتر خوش بین هستند.
گل زنی ها...
برای هر تیمی، شما میخواهید گل بزنید. ما مرتب و ساخت یافته شده ایم که به پیش برویم. بهایی که میپردازیم، گاهی آن را نیز تصدیق میکند. اما از آنجایی که ما گل میزنیم، خیلی نگران نیستیم.
آمادگی آبو دیابی...
دیابی نمیتواند 3 بازی را پشت سر هم انجام دهد، چرا که او مدت زیادی است که بازی نکرده. من او را به این دلیل بیرون آوردم که میخواهم او را بازی دهم. بعد از 60 دقیقه بازی کردن، 30 دقیقه پایانی میتواند اوضاع فرق کند.
سیستم 3-3-4...
معتقدم که ما به عنوان یک سیستم واحد بهتر دفاع میکنیم. آنطوری که فکر میکنید، این سیستم جدید نیست. ما بازیهای بسیاری را این گونه بازی کرده ایم. در حال حاضر این برای ما خیلی خوب جواب میدهد. ما امتحان دیگری را در شنبه بعد از ظهر داریم که آن را ببینیم.
با سیستم 3-3-4 ای بازی میکنید که فصل پیش در الد ترافورد بازی کردید...
ما با آن سیستم در مقابل منچستر در جام باشگاههای اروپا نیز بازی کردیم، ولی اصلا جواب نداد. چه تفاوتی کرده؟ احساس میکنم که در جام باشگاههای اروپا محتاط تر و تدافعی تر بودیم، اما در لیگ برتر هجومی تر بازی میکردیم. ما در جام باشگاههای اروپا بسیار منفعل بودیم، و بیشتر از نظر روحی بود، تا تاکتیکی.
ثابت شدن توماس ورمائلن در ترکیب تیم...
چه کسی میتواند خوشحال نباشد، وقتی دو مدافع میانی تیم باز هم کاملا برجسته بودند. توماس فوق العاده بود.
رفتن به الد ترافورد...
من خوشحالم که به آنجا میروم، چون این اولین آزمایش بسیار بزرگ ماست. شما وقتی به الد ترافورد میروید، نیاز دارید که اعتماد به نفس بالایی داشته باشید، و ما در حال حاضر آن را داریم. مهمترین چیز برای ما این است که از نظر فیزیکی ترمیم شویم، چون منچستر امشب بازی نکرد.