• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باز هم در دفاع تر زديم.و گويا موتور كليشي هم روشن شده و به مدد المونيا اومده تا كار حريف را اسان كند.از همين جا همم اعلاك مي كنم كه ديگه از المونيا دفاع نخواهم كرد و ديگه قبول دارم از حقيقي هم بدتره! خوشحالم كه بازي رو نديدم وگرنه واويلا بود.حرف منارك كاملا صحيحه:يه مشت بازيكن متزلزل داريم:كليشي،سانگ،دنيلسون،المونيا و...(با ديابي موافق نيستم).در شروع فصل هم مي دونستم كه دردفاع مشكل خواهيم داشت و بازيكنان تهاجميمون هم نمي تونند اين ضعف را پوشش بدن.
اما چيزي كه اين شكست را تلختر و تلختر مي كنه حركت بعد گل ادبايوره...هيچ فكر نمي كردم كه اينقدر بيشعور و نفهم باشه اين بشر. هميشه از اخلاقياتش گفتم اما...منتظر بازي برگشت هستم تا يه پذيرايي درست و حسابي ازش به عمل بياريم.
تو arsenal.ir ديدم كه ونگر دليل فروش اده را ميدان دادن به جوان ها دانسته!ديگه بايد كلمون رو بكوبونيم به ديوار!!!اخه اين چه حرفيه توي اين بي بازيكني!دارم ديوانه مي شم.ونگر داره چه كار مي كنه
در اخر بايد بگم كه فصل گذشته داره تو ذهنم مجسم ميشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان آرسانی جهت تهیه "" مجله اختصاصی "" باشگاه آرسنال با من تماس بگیرید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
برام عجیبه هیچکدومتون از لگدی که آدبایور نثار دست فن پرسی کرد چیزی نگفتید!
icon9.gif

http://img2.************/files/krkzxhdg7yzysve52l37.gif

خیلی بده بازیکن اینجوری تف بندازه تو صورت باشگاهی که ازش بازیکنی که هست رو ساخته. منظورم به شادی پس از گلش هم هست... خوک صفت عوضی.
icon8.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
براي من اين حركات اده غير قابل باوره.چرا بايد همچين حركاتي انجام بده؟مگه ونگر و بازيكنا و تماشاگرا با او چه كار كردند؟بياد امارات تماشاگرا چوب تو استينش مي كنن
تازه اين بازيكن كثيف قبل بازي از تماشاگراي ارسنال هم بد گفته بود: چیزی که در سیتی خوب است این است که هوادران واقعا هوادار هستند!!!! آنها عاشق شما هستند. آرسنال هواداران زیادی دارد که واقعا هوادار نیستند! آنها اهل آمریکا و جاماییکا هستند. آنها امروز هوادار آرسنال اند، فردا هوادار لیورپول، پس فردا هوادار منچستر!!!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اوه اوه!
عجب نمک نشناسی ه این آدبایور! من این حرکتش رو ندیده بود(نامرد با بازیکن مورد علاقه من همچین رفتاری کرد! :دی) ولی شادی بعد از گلش رو که دیدم همین جور مات موندم ، یه جوری خوشحالی میکرد انگاری به تیم دشمنش گل زده!

این همین بود که ونگر چند سال پیش از تو جوب درش اورد و آدمش کرد! :دی

//

این آرسنال هم که آدم تو کارش میمونه واقعا! اونجوری شروع کرد من گفتم دیگه امسال میترکونه ولی بازم ...

ولی انصافا هیچ خبری برام خوشحال کننده تر از بازگشت روسیچکی به میادین نبود! یه گل هم زد به سلامتی!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
براي من اين حركات اده غير قابل باوره.چرا بايد همچين حركاتي انجام بده؟مگه ونگر و بازيكنا و تماشاگرا با او چه كار كردند؟بياد امارات تماشاگرا چوب تو استينش مي كنن
تازه اين بازيكن كثيف قبل بازي از تماشاگراي ارسنال هم بد گفته بود: چیزی که در سیتی خوب است این است که هوادران واقعا هوادار هستند!!!! آنها عاشق شما هستند. آرسنال هواداران زیادی دارد که واقعا هوادار نیستند! آنها اهل آمریکا و جاماییکا هستند. آنها امروز هوادار آرسنال اند، فردا هوادار لیورپول، پس فردا هوادار منچستر!!!
واو :eek: این حرف ها رو زده واقعا؟

البته تو یه سری کامنت ها و ... نوشتن دلیل اینکار هاش اینه که پارسال هوادار های آرسنال "هو"ش میکردن ولی قطعا هر چی بوده خودش شروع کرده چون هوادار هیچ تیمی بی دلیل بازیکن خودی رو هو نمیکنه.

اوه اوه!
عجب نمک نشناسی ه این آدبایور! من این حرکتش رو ندیده بود(نامرد با بازیکن مورد علاقه من همچین رفتاری کرد! :دی) ولی شادی بعد از گلش رو که دیدم همین جور مات موندم ، یه جوری خوشحالی میکرد انگاری به تیم دشمنش گل زده!

این همین بود که ونگر چند سال پیش از تو جوب درش اورد و آدمش کرد! :دی
:lol:
-
بلاخره کارما میاد سراغش! چوب این حرکاتش رو میخوره. جالبه اومده عذر خواهی هم کرده. هر کار دلش میخواد میکنه بعد میاد میگه معذرت میخوام و تموم؟ باید جریمه شه.

ضمنا دست فن پرسی رو لگد نمیکنه (شاید دستش رو هم لگد میکنه) بلکه سرش رو لگد میکنه. تو این کلیپ کاملا مشخصه:

http://64.15.120.233/watch?v=9vUDWBUEH4A

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من بازی رو ندیدم ولی حتی معذرت هم نخواسته از فان پرسی . دلیلش هم هر چی هست مطمئنا دیگه تعلقی به امارات و تیم آرسنال نه از لحاظ رسمی و نه از لحاظ احساسی نداره. بهتره یه نگاه به تاریخ آرسنال و هیکل خودش بندازه اونوقت به حقارت خودش و اینجور قدرت نمایی ها پی میبره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اين لجن را ديگه نبايد ادم حساب كرد.ولش كنيد اين صهيونيست فاشيستو.بازي برگشت ادامه بحث را ايشاا... پي مي گيريم.
البته وقتي به دروغگويي هاي هيلوود و كارهاي غير قابل درك ونگر نگاه مي كنيم مي بينيم كه همچين پر بيراه نگفته.رابطه ي هوادار و باشگاه بايد متقابل باشه.
همچنان اميدوارانه به اينده مي نگريم
ايا فينال باشگاه هاي اروپا تو سانتياگو برنابئو است؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد بازي با من سيتي هيچي نميتونم بگم فقط ميگم متاسفم ....
در مورد آدبايور هم ليقت نداشت كه در آرسنال چهره بشه بايد تو همون ليگ فرانسه ميموند تا الان حداكثر يه بازي كن معموليمثلا تو پاري سن ژرمن باشه!
در مورد اينكه فينال تو سنتياگو برنابئو هست ؟ جواب بله

و چند تا خبر كه يكيش بخشيده شدن ادوارو هست ...

خوشحالم که حقیقت روشن شد!

ادواردو بخشیده شد!

می توانم به تیمم کمک کنم!

پیشنهاد تمدید برای ویلیام!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبر خوبي بود بخشيده شدن ادواردو.هر چند بدون اون هم مشكل زيادي در اروپا نمي تونستيم داشته باشيم.نكته ي مهم اين بخشودگي يك اقدام مثبت و خوب ديگه از ايوان گازيديس هست بعد از ارشاوين و توزيع شال بين تماشاگرا كه بهش دارم ايمان ميارم.
راستي از اون لجن چه خبر؟محرومش مي كنن يا نه؟3-4 جلسه بايد رو شاخش باشه.اشغال...
بازگشت روسيچكي هم با تاخير تبريك مي گم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ترکیب 18 نفر رو الان دیدم . امشب باید با مانونه بسازیم . فرصت خوبیه که بتونیم بازیش رو خوب ببینیم . همینطور روسیچکی که مدتهاست ندیدمش . حریف قدر نیست ولی امیدوارم به 3 امتیاز شروع کنیم این فصل رو

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب تبریک میگم . با 3 امتیاز شیرین شروع کردیم . بازی 2 - 0 باخته رو بردیم . ورمالن و ادواردو و بنتنر گل زدن ...

//

لباس سفید به تیم نمیاد زیاد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واقعا شروع بدي بود! اما نتيجه عالي شد!

f_ea5q2im3im_b37ac1a.jpg

آرسنال 3 - 2 استاندارد لیگ بلژیک

نبمه اول : نیمه ای که شروع نشده تمام شد !! ابتدای نیمه روی توپ برگشتی از کرنر ، ادواردو قصد داشت با پاس پشت پای خود ضدحمله ای را ترتیب دهد اما افسوس که این پاس ، پاس گلی برای بازیکنان حریف شد و مانگالا توانست با یک بقل پای ساده توپ را به گوشه دروازه آرسینال بچسباند. چند دقیقه بعد روی حرکت بازیکنان استاندارد و نزدیک شدن به محوطه جریمه ، تعادل بازیکن آنها برهم خورد و داور نقطه پنالتی را نشان داد !! به این ترتیب استاندارد تا دقیقه 5 توانست از آرسنال 2 گل پیشی بگیرد. پس از دو گل آنها ، بازی کاملا در اختیار آرسنال قرار گرفت اما با هربار نفوذ توپچی ها ، با دفاع لایه لایه و مستحکم استاندارد لیگ مواجه می شدند. روند بازی به گونه ای بود که مالکیت توپ در این دقایق 65 به 35 درصد به سود آرسنال بود. اما هیچ کدام از این حملات به نتیجه نرسید. پاس کاری های پی در پی توپچی ها نتیجه ای نداشت و قبل از ورود به محوطه جریمه و یا در محوطه ، برگشت داده میشد. در دقیقه 12 بازی ادواردو روی نقطه پنالتی ضربه ای را روانه دروازه کرد اما به برخورد به مدافعین برگشت داده شد و در برگشت نیر توماس روسیچکی کاری از پیش نبرد. حملات کم اثر آرسنال ادامه داشت و همچنان استاندارد چشم به ضدحمله دوخته بود تا اینکه در آخرین دقیقه نیمه اول این حملات به نتیجه رسید و روی حرکت زیبای دیابی و جا گذاشتن چند بازیکن ، توانست توپ را در عمق به محطه جریمه استاندارد برای بنتنر برساند و بنتنر نیز با ضربه ای بی نقص توپ را ازابین پاهای دروازبان به درون دروازه فرستاد تا اختلاف به حداقل برسد.

نیمه دوم : در ابتدای نیمه دوم روی حرکتی که بازیکنان حریف ترتیب دادند دفاع به کلی جا ماند و پشت محوطه کلیچی با تکل زیبای خود مانع از به ثمر رساندن گل دیگر استاندارد شد ! یک دقیقه بعد روی پاس زیبا و بلند توماس روسیچکی بنتنر صاحب توپ شد و در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما مدافع حریف از راه رسید و مانع از به ثمر رسیدن گل شد. در دقیقه 57 باز هم حمله استاندارد شکل گرفت. از سمت چپ سانتری زمینی ارسال کردند که ابوئه در چند قدمی دروازه توپ را به بیرون زد. پاس کاری های زیبای بازیکنان آرسنال ادامه داشت ولی هیچ کدام قدرت لازم برای گلزنی را نداشت. در دقیقه 70 توماس روسیچکی جای خود را به آرون رمسی داد. با ورود رمسی حملات آرسنال قدرت بیشتری پیدا کرد. در همین دقایق بود که رمسی شوتی را روانه دروازه کرد ولی دروازبان آن را گرفت. دقیقه 78 روی سانتر فابرگاس از ضربه ایستگاهی، توپ به دست سانگ در کنار تیر عمودی برخورد کرد و سانگ پاسی را برای ورمالن آماده کرد و توماس ورمالن روی خط دروازه گل مساوی این دیدار را به ثمر رساند. پس از گل، سانیا به جای ابوئه وارد زمین شد. یک دقیقه بعد فابرگاس توانست به محوطه جریمه وارد شد و پاسی را برای ادواردو بیندازد. اما ضربه ادواردو را دروازبان به کرنر هدایت کرد. روی همان کرنر باز هم ورمالن شوت پشت پایی را روانه دروازه کرد که مدافعین از روی خط آن را بیرون کشیدند. دقیقه 81 باز هم روی سانتر فابرگاس از روی نقطه کرنر، در چند قدمی دروازه ادواردو توانست گل سوم آرسنال را به ثمر برساند. یک دقیقه بعد رمسی روی اشتباه مدافعین شوتی را روانه دروازه کرد که باز هم دروازبان به خوبی آن را گرفت. در دقیقه 86 جک ویشیر به جای ادواردو به زمین وارد شد. یک دقیقه پس از ورود خود روی اشتباه مدافعین پاسی را برای بنتنر آماده کرد اما بنتنر نتوانست این توپ را به خوبی استپ کند و موقعیت از دست رفت. اما در دقایق پایانی این استاندارد بود که حملات زیادی را به روی دروازه آرسنال ترتیب داد اما با دفاع بی نقص توپچی ها مواجه شد. در دقیقه 92 کلیچی به زیبایی هر چه تمام تر مانع از به ثمر رسیدن گل تساوی استاندارد شد ! پشت محوطه وقتی همه مدافعین جا مانده بودند خود را در مسیر شوت بازیکن حریف قرار داد و اینگونه بازی خوب خود را تکمیل کرد.

- تیم حریف باز هم روی اشتباهات گلزنی کرد !! آرسنال در این فصل نمایشی خیره کننده دارد. پاس کاری های زمینی و تک ضرب بازیکنان در غیاب بازیکنان اصلی، بسیار زیبا و دلنشین است.
- کلیچی برخلاف بازی گذشته یکی از بهترین های این بازی بود. او توانست دو موقعیت صددرصد گل حریف را با دفاع عالی خود بگیرد.
- گل سوم آرسنال نه تنها خطای هند سانگ بود بلکه ورمالن نیز در موقعیت آفساید قرار داشت. اما می توان این گل را به حساب پنالتی مشکوک استاندارد قرار داد.
- صحبت در مورد داوری بحثی تکراری شده است اما اگر آرسنال در این دیدار پیروز نمی شد، می توان دلیل اصلی آن را اشتباهات داوری دانست. به هر حال داوری این دیدار کیفیت چندانی نداشت.
- در این دیدار ، گائل کلیچی کارت زرد دریافت کرد.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دانلود گلهاي بازي

استاندارد لیژ 2 _3آرسنال

گل مانگالا​
--------------------------------------------------------------​
گل یووانکوویچ​
گل بنتنر​
گل ورمالن​
گل ادواردو​

====================================​

مصاحبه با بنتنر بعد از بازی​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نزديك بود با يك شكست سخت ديگه تيم رو كم كم تو بحران ببينيم يا حد اقل بازي با ويگان رو تحت تاثير قرار بده.بازي افتضاحي ارائه داديم كه شايد به خاطر دو شكست پياپي مقابل من يونايتد و من سيتي باشه.
بازي روسيچكي هم بعد از 20 ماه چه قدر به دل نشست،چه قدر اين بازيكن خوش استيله گل دوممون هم فكر كنم خطاي هند شد.
داشتم بازي رو توي ليگ برتر انگلستان فرض مي كردم كه در اين صورت گل دوم و سوم پذيرفته نميشد و اگر خطاي پنالتي روي مهاجم حريف در محوطه جريمه حريف اتفاق ميافتاد مسلما پنالتي اعلام نميشد.اين چيزا خيلي ازار دهنده است
اين تيم به مانند فصل قبل به زمان احتياج داره تا بتونه اون شخصيت بالاي خودش رو نمايش بده و شايد اين قضيه چند هفته بيشتر طول نكشه.
ديشب حميدرضا صدر كارشناس كاربلد فوتبال(!) نكته اي رو گفت كه زياد بهش توجه نكرده بودم. اون هم در مورد خريدهاي تابستاني كه فقط تيم هاي رئال و بايرن و يووه و من سيتي خريدهاي خوبي داشتند كه سه تاي اول تحت فشار هواداران و ... براي فتح جام و ديگري نيز كه از مريخ اومده .حتي منچستر و ميلان هم علي رقم پول خوبي كه از فروش كاكا و رونالدو به دست اوردند بازيكن بزرگي جانشين كردند. و اين يعني بحران اقتصادي كه گويا گريبان ما را هم گرفته

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ديشب حميدرضا صدر كارشناس كاربلد فوتبال(!) نكته اي رو گفت كه زياد بهش توجه نكرده بودم

OO

کارشناس؟!!! بدون اغراق جزو 3 - 4 نفری هست که به هیچ عنوان تحمل تن صداش رو حتی ندارم . همیشه سر ساعت TV رو روشن می کنم که صدای این دوستان رو نشنوم . واقعا غیر قابل تحمل هست . به هیچ عنوان نمیشه اسم کارشناس رو روی این دوست عزیز که با بهانه و بی بهانه به طور مستمر در هر برنامه ی تلوزیونی ای حضور داره گذاشت . با اون سرتکون دادن های مسخره و فارسی رو با لهجه ی انگلیسی صحبت کردن

//

برد خوبی بود . با وجود نبود دو بازیکن بسیار کلیدی و اصلی و در نتیجه نبود 90 درصد قدرت تهاجممون نتیجه ی خوبی رقم خورد . مطمئنا همیشه ورمالن نمیتونه برامون گل بزنه . این تیم همچنان مشکل داره ولی بازم میگم : نتیجه ی خوبی بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کارشناس؟!!! بدون اغراق جزو 3 - 4 نفري هست که به هيچ عنوان تحمل تن صداش رو حتي ندارم . هميشه سر ساعت TV رو روشن مي کنم که صداي اين دوستان رو نشنوم . واقعا غير قابل تحمل هست . به هيچ عنوان نميشه اسم کارشناس رو روي اين دوست عزيز که با بهانه و بي بهانه به طور مستمر در هر برنامه ي تلوزيوني اي حضور داره گذاشت . با اون سرتکون دادن هاي مسخره و فارسي رو با لهجه ي انگليسي صحبت کردن
اوه خداي من...
منارك من يه ذره انصاف داشته باش.اين حرف را كاملا قبول دارم كه كارشناسا و مجري هاي ورزشي اندازه مگس نمي فهمن(نمونش جاوداني با اون شكم گندش كه اين اواخر احساس كارشناس بودن بهش دست داده)اما هميشه استثناهايي هم بوده مثلا همين صدر كه وقتي از فوتبال صحبت مي كنه ميشه اون شوق و ذوقش رو در وجودش ديد و اين احساسيست كه به بيننده منتقل مي كنه و ولع ديدن فوتبال را در ادم بيشتر ميكنه يا مجيد صالح كه با امار و ارقام مياد و ديد حرفه اي تري به فوتبال داره،بقيه هم برن گم شن.
حالا كه بحث به اينجا رسيد بذار يه كم از مزدك احمق هم بد بگم كه هر چه سنش بيشتر ميشه عقل و شعورش كمتر ميشه و به خودش اجازه ميده درباره ي هر بازيكن و تيمي اظهار فضل بكنه.خدا فردوسي پور را ازمون نگيره

بالا