باز هم در دفاع تر زديم.و گويا موتور كليشي هم روشن شده و به مدد المونيا اومده تا كار حريف را اسان كند.از همين جا همم اعلاك مي كنم كه ديگه از المونيا دفاع نخواهم كرد و ديگه قبول دارم از حقيقي هم بدتره! خوشحالم كه بازي رو نديدم وگرنه واويلا بود.حرف منارك كاملا صحيحه:يه مشت بازيكن متزلزل داريم:كليشي،سانگ،دنيلسون،المونيا و...(با ديابي موافق نيستم).در شروع فصل هم مي دونستم كه دردفاع مشكل خواهيم داشت و بازيكنان تهاجميمون هم نمي تونند اين ضعف را پوشش بدن.
اما چيزي كه اين شكست را تلختر و تلختر مي كنه حركت بعد گل ادبايوره...هيچ فكر نمي كردم كه اينقدر بيشعور و نفهم باشه اين بشر. هميشه از اخلاقياتش گفتم اما...منتظر بازي برگشت هستم تا يه پذيرايي درست و حسابي ازش به عمل بياريم.
تو arsenal.ir ديدم كه ونگر دليل فروش اده را ميدان دادن به جوان ها دانسته!ديگه بايد كلمون رو بكوبونيم به ديوار!!!اخه اين چه حرفيه توي اين بي بازيكني!دارم ديوانه مي شم.ونگر داره چه كار مي كنه
در اخر بايد بگم كه فصل گذشته داره تو ذهنم مجسم ميشه
اما چيزي كه اين شكست را تلختر و تلختر مي كنه حركت بعد گل ادبايوره...هيچ فكر نمي كردم كه اينقدر بيشعور و نفهم باشه اين بشر. هميشه از اخلاقياتش گفتم اما...منتظر بازي برگشت هستم تا يه پذيرايي درست و حسابي ازش به عمل بياريم.
تو arsenal.ir ديدم كه ونگر دليل فروش اده را ميدان دادن به جوان ها دانسته!ديگه بايد كلمون رو بكوبونيم به ديوار!!!اخه اين چه حرفيه توي اين بي بازيكني!دارم ديوانه مي شم.ونگر داره چه كار مي كنه
در اخر بايد بگم كه فصل گذشته داره تو ذهنم مجسم ميشه