• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یادمه بازی های جام ملت های اروپا بود تو به برنامه جلالی و صدر دعوت شده بودن. خلاصه این 2 تا افتاده بودن به جون هم. هر کی می گفت حرف من درسته.
آخر سر مجری گفت شما از یه زاویه می بینید اوشون از یه زاویه دیگه !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal [4 - 0] Wigan Athletic

23'(كارت زرد) E. Eboue
25' [1 - 0] T. Vermaelen
40'(كارت زرد) A. Song
49' [2 - 0] T. Vermaelen
59' [3 - 0] Eduardo
90' [4 - 0] C. Fabregas
تبريك مي گم اين پيروزي پرگل و بدون گل خورده.اميدوارم اين بازي هايي كه ونگر به ابوئه ميده باعث بشه كه به دوران اوجش برگرده.در مورد صدر و مسائل جنجالي:lol: پيرامونش هم بعدا صحبت خواهيم كرد
همين الان تيليويزيون گفت عيد فطره،تبريك مي گم به همه ،طاعات و عبادات قبول.:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایول تبریک
از ادورادو خوشم میاد
یه ذره تجربه ش بره بالا خیلی مفید تر می تونه باشه:rolleyes:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
برد بسیار شیرینی بود
تبریک میگم
و خوشحال از بابت گلزنی ورمالن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اوه خداي من...
منارك من يه ذره انصاف داشته باش.اين حرف را كاملا قبول دارم كه كارشناسا و مجري هاي ورزشي اندازه مگس نمي فهمن(نمونش جاوداني با اون شكم گندش كه اين اواخر احساس كارشناس بودن بهش دست داده)اما هميشه استثناهايي هم بوده مثلا همين صدر كه وقتي از فوتبال صحبت مي كنه ميشه اون شوق و ذوقش رو در وجودش ديد و اين احساسيست كه به بيننده منتقل مي كنه و ولع ديدن فوتبال را در ادم بيشتر ميكنه يا مجيد صالح كه با امار و ارقام مياد و ديد حرفه اي تري به فوتبال داره،بقيه هم برن گم شن.
حالا كه بحث به اينجا رسيد بذار يه كم از مزدك احمق هم بد بگم كه هر چه سنش بيشتر ميشه عقل و شعورش كمتر ميشه و به خودش اجازه ميده درباره ي هر بازيكن و تيمي اظهار فضل بكنه.خدا فردوسي پور را ازمون نگيره

من جدآ نمی تونم متوجه بشم چه طور به این بی سواد که در کار شتشوی مغزی هست و از صد کیلومتری معلومه سرش توی کدوم آخر هست میتونی بگی کارشناس امیرجان. جدآ غیر قابل تحمل هست . گذشته از اینکه رفته نشسته ساعت ها توی خونه یه سری آمار مربوط به جام جهانی های گذشته رو حفظ کرده و همون ها رو هم میزنه تو سر مردم , از حرفهای گنده تر از دهنی که میزنه نمیشه گذشت . ایده های آینده نگرانه ای که در مورد آینده ی جهان هستی و دنیای فوتبال میده حال آدم رو منقلب میکنه . به نظر من ارزشش رو نداره در موردش بحث کنیم . باور کن اگه یک روزی به گوشش برسه که ما داریم اینجا در موردش بحث میکنیم از خوشحالی می ترکه

/

مزدک رو هم بیشتر از همه ی گزارشگر های دیگه قبول دارم :D

//

WOW

gun__1253377703_vermgoal.jpg

چه میکنه این پسر . چقدر مدافعان گل می زنن این روزا . گالاس هم با یه همچین ترتیبی شروع کرد . داره منو به یه اسطوره در سال های اینده امیدوار میکنه

//

شدیدا منتظر بازی فردای منچستر و سیتی هستم . پخش هم میشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جسارت می کنم منم حرف می زنم
صدر بیشتر در مورد سیاست انگلیسیا حرف می زنه تا فوتبال
و کلا خوشش میاد وضع اقتصاد رو به فوتبال یا هر چیز دیگه بچسبونه
زیادی فکر می کنه با اطلاعاته

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من جدآ نمی تونم متوجه بشم چه طور به این بی سواد که در کار شتشوی مغزی هست و از صد کیلومتری معلومه سرش توی کدوم آخر هست میتونی بگی کارشناس امیرجان. جدآ غیر قابل تحمل هست . گذشته از اینکه رفته نشسته ساعت ها توی خونه یه سری آمار مربوط به جام جهانی های گذشته رو حفظ کرده و همون ها رو هم میزنه تو سر مردم , از حرفهای گنده تر از دهنی که میزنه نمیشه گذشت . ایده های آینده نگرانه ای که در مورد آینده ی جهان هستی و دنیای فوتبال میده حال آدم رو منقلب میکنه . به نظر من ارزشش رو نداره در موردش بحث کنیم . باور کن اگه یک روزی به گوشش برسه که ما داریم اینجا در موردش بحث میکنیم از خوشحالی می ترکه

/

مزدک رو هم بیشتر از همه ی گزارشگر های دیگه قبول دارم :D

//

WOW

چه میکنه این پسر . چقدر مدافعان گل می زنن این روزا . گالاس هم با یه همچین ترتیبی شروع کرد . داره منو به یه اسطوره در سال های اینده امیدوار میکنه

//

شدیدا منتظر بازی فردای منچستر و سیتی هستم . پخش هم میشه
طوري حرف مي زني انگار كه كارشناساي خارجي را هم ديدي؟!من يه زماني از شبكه فرانسوي TPS foot بازي هاي انگلستان را مي ديدم.اون موقع(تقريبا پارسال)گزارشگر و كارشناس با هم ميشستن به بازي مي خنديدن(باور كن يه هو وسط بازي دو تايي مي زدن زير خنده) به نظرت اين خوبه؟ حالا شايد من از مواضعم عقب نشيني كنم ولي كمي هم انصاف...!
منارك كاملا معلومه كه اين مرتيكه(مزدك)ليورپولي رو يادت نمياد كه فصل پيش قبل از نيم فصل ارسنال رو از جمع مدعيا خط زد و اصلا ادم حسابش نمي كرد.بازي ارسنال-ليورپول هم تو زمين خودمون فقط 5 دقيقه حفظ توپ كرد،ليورپول رو تا حد قهرمان جام جهاني بالا اورد.خيلي راحت از يك تيم تعريف و اون يكي و تحقير مي كنه.به شدت ازش متنفرم.لعنت خدا بر او.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
طوري حرف مي زني انگار كه كارشناساي خارجي را هم ديدي؟!من يه زماني از شبكه فرانسوي TPS foot بازي هاي انگلستان را مي ديدم.اون موقع(تقريبا پارسال)گزارشگر و كارشناس با هم ميشستن به بازي مي خنديدن(باور كن يه هو وسط بازي دو تايي مي زدن زير خنده) به نظرت اين خوبه؟ حالا شايد من از مواضعم عقب نشيني كنم ولي كمي هم انصاف...!
منارك كاملا معلومه كه اين مرتيكه(مزدك)ليورپولي رو يادت نمياد كه فصل پيش قبل از نيم فصل ارسنال رو از جمع مدعيا خط زد و اصلا ادم حسابش نمي كرد.بازي ارسنال-ليورپول هم تو زمين خودمون فقط 5 دقيقه حفظ توپ كرد،ليورپول رو تا حد قهرمان جام جهاني بالا اورد.خيلي راحت از يك تيم تعريف و اون يكي و تحقير مي كنه.به شدت ازش متنفرم.لعنت خدا بر او.

ببین اصلا بحث نوع کارشناس (به عقیده ی تو کارشناس - به عقیده ی من ولگردهای رسانه ای) نیست . بحث آدم هاست . این آدم اصولا یک آدم بی شخصیت و بی سواد هست که فقط بلده چه طور اسمون ریسمون ببافه . من به شخصه تحمل قیافه ش رو هم ندارم چه برسه به اینکه بشینم به حرفهاش هم گوش بدم .

//

مزدک؟ نمی دونم می دونی یا نه ولی فردوسی پور رو همه می دونن که یک لیورپولی هست که رسما از تریبونی که در اختیارش هست سو استفاده هم میکنه و هواداری هم میکنه از تیمش در بازی هایی که لیورپول در مقابل تیم های دیگه داره . از این جهت بدترین کارنامه رو فردوسی پور داره متاسفانه . مزدک هوادار ایتالیا و یوونتوس هست . حالا کاری نداریم . خیلی هم مهم نیست که کی طرفدار کی هست . در بحث گزارش فوتبال به شخصه مزدک رو بیشتر از همه دوس دارم .

حالا دعوامون نشه خوبه :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال 4_0 ویگان

f_12f25b0m_bcb5756.jpg

ورمالن [1-0]​
===============================​

ورمالن [2-0]​

ادواردو [3-0]​

فابرگاس [4-0]​

**گل فابرگاس با گزارش لهستانیه

خلاصه بازی همراه با مصاحبه ی ونگر و مربی ویگان و یادآوری ماجراهای اتفاق افتاده واسه ابوئه در بازی فصل پیش با ویگان

-------​
-------​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ببین اصلا بحث نوع کارشناس (به عقیده ی تو کارشناس - به عقیده ی من ولگردهای رسانه ای) نیست . بحث آدم هاست . این آدم اصولا یک آدم بی شخصیت و بی سواد هست که فقط بلده چه طور اسمون ریسمون ببافه . من به شخصه تحمل قیافه ش رو هم ندارم چه برسه به اینکه بشینم به حرفهاش هم گوش بدم .

//

مزدک؟ نمی دونم می دونی یا نه ولی فردوسی پور رو همه می دونن که یک لیورپولی هست که رسما از تریبونی که در اختیارش هست سو استفاده هم میکنه و هواداری هم میکنه از تیمش در بازی هایی که لیورپول در مقابل تیم های دیگه داره . از این جهت بدترین کارنامه رو فردوسی پور داره متاسفانه . مزدک هوادار ایتالیا و یوونتوس هست . حالا کاری نداریم . خیلی هم مهم نیست که کی طرفدار کی هست . در بحث گزارش فوتبال به شخصه مزدک رو بیشتر از همه دوس دارم .

حالا دعوامون نشه خوبه :D

با درود
ما يه همسايه داريم كه حالم ازش به هم مي خوره.با اون ريش و موتورش مرتيكه...حزب اللهي بسيجي متحجر. از اوناس كه خانم بايد بشينه خونه كلفتيشو بكنه و يه وقت همسايه هاش نبينن.چه قيافه اي هم ميگيره انگار امامزاده است.
اين حرفا رو در حالي زدم كه تا به حال يه سلام هم بهش نكردم و فقط از روي قيافش گفتم؟!و احساس مي كنم كه تو هم مثل من از قيافه طرف خوشت نيومده حالا هر چي رذيله ي اخلاقيه هست مي چسبوني بهش.البته اين هم بگم كه من عاشق چش و ابروي صدر نيستم و نمي خوام بالاخواش در بيام!
اميدوارم بحث كارشناس و ولگرد رسانه اي را همين جا تموم كنيم ولي عمرا از موضعم نسبت به مزدك @$#%^& كوتاه بيام.
اينكه اين بشر(بشر؟) به همراه عادل ليورپولين شكي نيست و اگر اشتباه نكنم هر دو استقلالي.و وقتي كه بازي تيمشون رو گزارش مي كنن طبيعيست كه از تيمشون هم كمي تعريف كنن. ولي اين بشر علاوه بر تعريف حريف را هم تحقير مي كنه.كاري كه عادل نمي كنه.اين مطلب پايين را همين امروز تو روزنامه از قول سايت گل خوندم:
ان دسته از هوادان پرسپوليس كه بازي اعصاب خرد كن اين تيم مقابل راه اهن را از تلويزيون تماشا كردند علاوه بر بازي ضعيف پرسپوليس با سوهان روح ديگري به نام گزارشگر مسابقه دست و پنجه نرم مي كردند. مزدك ميرزايي در جريان بازي پرسپوليس و راه اهن بارها به انتقاد از بازي پرسپوليس پرداخت و جملات نيش داري را در توصيف نمايش اين تيم به زبان اورد. او پرسپوليس را مدعي قهرماني ندانست و درباره اكثر بازيكنان قرمز پوش تعابير تحقير اميزي را به كار برد. ميرزايي زماني كه درباره مدعيان اقاي گلي اين فصل صحبت مي كرد در توصيف اسماعيل فرهادي گلزن راه اهن گفت:"شايد اگر رنگ پيراهنش قرمز بود تا حالا به تيم ملي دعوت شده بود." او در واقع به طور غير مستقيم به علاقه قطبي به رنگ قرمز و دعوت از بازيكناني مثل هادي نوروزي و مجتبي زارع به اردوي تيم ملي اشاره كرد.
حالا باز هم از مزدك حمايت مي كني؟:hmm:اخه يه گزارشگر چه طور به خودش اجازه ميده درباره هر چي اظهار نظر بكنه؟!اينقدر كه اين فوتبالمون بي سر و ته كه اين مرتيكه هم مدعي كارشناس كاربلد:D فوتبال شده.
اينا رو ولش كن بچسبيم به تيممون:
ايا طرح Arsenalisation گازيديس به اتمام رسيده؟ميشه عكساشو بذاريد؟
ايا فن پرسي مسلمان شده؟گويا زنش مراكشيه!
از مصدومين چه خبر؟
يه خبر:كساني كه ماهواره هاتبرد را دارند مي توانند از كانل LIDER TV AZE بازي هاي ليگ برتر انگلستان را تماشا كنند.اين شبكه هفته اي يك بازي را نمايش مي هد.اين شبكه به صورت ازاد(free) مي باشد اما در حين پخش مسابقات كد مي شود كه كد اين شبكه از نوع BISS مي باشد كه اين كد به تازگي هك شده و در اينترت با كمي جستجو مي توان يافت كرد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این پروژه ی Arsenalisation جدیدترین خبری که در سایت رسمی ازش اومده بود این هست . خبر جدیدی نیست . در مورد مصدومان هم آخرین اخبار مال قبلا هست . چیز جدیدی نیومده . خودت هم میتونی Injury News سایت رو چک کنی

اون بحث میرزایی هم من هوادار پرسپولیس نیستم ولی خدایی در بازی های آرسنال ندیدم هواداری بکنه از تیمش . به شخصه قبولش دارم

اون فن پرسی رو هم منم شنیدم

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اون بحث میرزایی هم من هوادار پرسپولیس نیستم ولی خدایی در بازی های آرسنال ندیدم هواداری بکنه از تیمش . به شخصه قبولش دارم
هر چي بگم بازم حرف خودتو مي زني ديگه ،چي بگم وا...
//
اميدوارم كه طرح arsenalisation هم بتونه امارات را به جهنمي مثل انفيلد و اولدترافولد تبديل بكنه.دم گازيديس گرم.
بازگشت ولا هم تبريك مي گم. تو مقدماتي جام جهاني كه عالي ظاهر شد.ايشا.. در ارسنال هم طوفان به پا كنه.رفتن به جام جهاني هم براش فوق العاده خواهد بود.

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته این مورد که میرزایی خیلی راحت طرفدارای یه تیم دیگه رو فراموش میکنه و یه طرفه شروع به تمجید از تیم مقابل میکنه ، بارها پیش اومده. من خودم هر بازی میلان رو که از ایران دیدم و میرزایی گزارشگر بوده همش در حال کوبیدن و تحقیر بوده. به شخصه حتی من خیابانی رو به این مردک (!) ترجیح می دم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قربون ادم چيز فهم.حالا بيا به اين منارك هم اين حرفا رو حالي كن. اگه فهميد!
پيروزي ديشب هم تبريك مي گم.گلزني كارلوس البرتو ولا به دلم نشست.احساس مي كنم كه اين فصل حرفايي براي گفتن خواهد داشت.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
البته این مورد که میرزایی خیلی راحت طرفدارای یه تیم دیگه رو فراموش میکنه و یه طرفه شروع به تمجید از تیم مقابل میکنه ، بارها پیش اومده. من خودم هر بازی میلان رو که از ایران دیدم و میرزایی گزارشگر بوده همش در حال کوبیدن و تحقیر بوده. به شخصه حتی من خیابانی رو به این مردک (!) ترجیح می دم.

خب نباید فراموش کرد که میرزایی لیگ محبوبش لیگ ایتالیاست نه لیگ انگلیس . اونجا طبیعی هست که ضمنی یا غیر ضمنی طرفداری بکنه از تیمش . امیر گفت توی بازی های لیگ انگلیس طرف لیورپول رو میگیره که من هم گفتم تا جایی که من می دونم فردوسی پور کارنامه ی خیلی بدی توی این قضیه داره

قربون ادم چيز فهم.حالا بيا به اين منارك هم اين حرفا رو حالي كن. اگه فهميد!
پيروزي ديشب هم تبريك مي گم.گلزني كارلوس البرتو ولا به دلم نشست.احساس مي كنم كه اين فصل حرفايي براي گفتن خواهد داشت.

ونگر نشون داده که اعتمادی بهش نداره . ترکیب رو ببین . لوول :

862_QQQ.JPG

اینجا باید به اونایی که به ونگر ایراد میگیرن حق داد . حساب کنید ما این ترکیب رو به خاطر 2 چیز ممکنه ببریم تو زمین . یکی به خاطر حفظ بازیکن های اصلی (به دلیل نداشتن بازیکن جایگزین) یکی هم میدون دادن به اونایی که مطمئنیم بازی ای توی فصل بهشون نمیرسه مگر در شرایط خاص که هر دو موردش ناامید کننده ست .

//

@ علی :

آواتار رو عشقه :rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من چرا تاریخ بازی ها رو نمی دونم!
تبریک بابت برد
گمونم اصلا حواسم به بازی ها نیست:eek:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من چرا تاریخ بازی ها رو نمی دونم!
تبریک بابت برد
گمونم اصلا حواسم به بازی ها نیست:eek:

چطوري دختر؟
نميدونم چرا تو انگار عوض شدي ...!
من همش فك ميكنم يه نفرديگس با يوزرتو مياد پست ميزنه ...

بالا