ببین اصلا بحث نوع کارشناس (به عقیده ی تو کارشناس - به عقیده ی من ولگردهای رسانه ای) نیست . بحث آدم هاست . این آدم اصولا یک آدم بی شخصیت و بی سواد هست که فقط بلده چه طور اسمون ریسمون ببافه . من به شخصه تحمل قیافه ش رو هم ندارم چه برسه به اینکه بشینم به حرفهاش هم گوش بدم .
//
مزدک؟ نمی دونم می دونی یا نه ولی فردوسی پور رو همه می دونن که یک لیورپولی هست که رسما از تریبونی که در اختیارش هست سو استفاده هم میکنه و هواداری هم میکنه از تیمش در بازی هایی که لیورپول در مقابل تیم های دیگه داره . از این جهت بدترین کارنامه رو فردوسی پور داره متاسفانه . مزدک هوادار ایتالیا و یوونتوس هست . حالا کاری نداریم . خیلی هم مهم نیست که کی طرفدار کی هست . در بحث گزارش فوتبال به شخصه مزدک رو بیشتر از همه دوس دارم .
حالا دعوامون نشه خوبه
با درود
ما يه همسايه داريم كه حالم ازش به هم مي خوره.با اون ريش و موتورش مرتيكه...حزب اللهي بسيجي متحجر. از اوناس كه خانم بايد بشينه خونه كلفتيشو بكنه و يه وقت همسايه هاش نبينن.چه قيافه اي هم ميگيره انگار امامزاده است.
اين حرفا رو در حالي زدم كه تا به حال يه سلام هم بهش نكردم و فقط از روي قيافش گفتم؟!و احساس مي كنم كه تو هم مثل من از قيافه طرف خوشت نيومده حالا هر چي رذيله ي اخلاقيه هست مي چسبوني بهش.البته اين هم بگم كه من عاشق چش و ابروي صدر نيستم و نمي خوام بالاخواش در بيام!
اميدوارم بحث كارشناس و ولگرد رسانه اي را همين جا تموم كنيم ولي عمرا از موضعم نسبت به مزدك @$#%^& كوتاه بيام.
اينكه اين بشر(بشر؟) به همراه عادل ليورپولين شكي نيست و اگر اشتباه نكنم هر دو استقلالي.و وقتي كه بازي تيمشون رو گزارش مي كنن طبيعيست كه از تيمشون هم كمي تعريف كنن. ولي اين بشر علاوه بر تعريف حريف را هم تحقير مي كنه.كاري كه عادل نمي كنه.اين مطلب پايين را همين امروز تو روزنامه از قول سايت گل خوندم:
ان دسته از هوادان پرسپوليس كه بازي اعصاب خرد كن اين تيم مقابل راه اهن را از تلويزيون تماشا كردند علاوه بر بازي ضعيف پرسپوليس با سوهان روح ديگري به نام گزارشگر مسابقه دست و پنجه نرم مي كردند. مزدك ميرزايي در جريان بازي پرسپوليس و راه اهن بارها به انتقاد از بازي پرسپوليس پرداخت و جملات نيش داري را در توصيف نمايش اين تيم به زبان اورد. او پرسپوليس را مدعي قهرماني ندانست و درباره اكثر بازيكنان قرمز پوش تعابير تحقير اميزي را به كار برد. ميرزايي زماني كه درباره مدعيان اقاي گلي اين فصل صحبت مي كرد در توصيف اسماعيل فرهادي گلزن راه اهن گفت:"شايد اگر رنگ پيراهنش قرمز بود تا حالا به تيم ملي دعوت شده بود." او در واقع به طور غير مستقيم به علاقه قطبي به رنگ قرمز و دعوت از بازيكناني مثل هادي نوروزي و مجتبي زارع به اردوي تيم ملي اشاره كرد.
حالا باز هم از مزدك حمايت مي كني؟:hmm:اخه يه گزارشگر چه طور به خودش اجازه ميده درباره هر چي اظهار نظر بكنه؟!اينقدر كه اين فوتبالمون بي سر و ته كه اين مرتيكه هم مدعي كارشناس كاربلد

فوتبال شده.
اينا رو ولش كن بچسبيم به تيممون:
ايا طرح Arsenalisation گازيديس به اتمام رسيده؟ميشه عكساشو بذاريد؟
ايا فن پرسي مسلمان شده؟گويا زنش مراكشيه!
از مصدومين چه خبر؟
يه خبر:كساني كه ماهواره هاتبرد را دارند مي توانند از كانل LIDER TV AZE بازي هاي ليگ برتر انگلستان را تماشا كنند.اين شبكه هفته اي يك بازي را نمايش مي هد.اين شبكه به صورت ازاد(free) مي باشد اما در حين پخش مسابقات كد مي شود كه كد اين شبكه از نوع BISS مي باشد كه اين كد به تازگي هك شده و در اينترت با كمي جستجو مي توان يافت كرد.