• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سلام
بلاخره منم راجع به فصل جدید رسیدم یه پست بزنم :دی
خوب فعلا مثله همیشه خوب شروع کردیم
کلا خاصیت تیم ما اینه که اوایل فصل رو خوب شروع میکنیم و وسطای فصل خصوصا اون دوره ی زمانیه که هر هفته دو بازی رو انجام میدیم به شدت افت میکنیم

بازی با منچستر رو من تقصیر رو گردن دیابی نمی اندازم خیلی دلایلی دیگه ای هم وجود داشت که موجب باختمون شد

پ ن : راستی شدیدا عرض ارادت به مانرک و جری و جاگوار و همه ارسنالیای دیگه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام
بلاخره منم راجع به فصل جدید رسیدم یه پست بزنم :دی
خوب فعلا مثله همیشه خوب شروع کردیم
کلا خاصیت تیم ما اینه که اوایل فصل رو خوب شروع میکنیم و وسطای فصل خصوصا اون دوره ی زمانیه که هر هفته دو بازی رو انجام میدیم به شدت افت میکنیم

بازی با منچستر رو من تقصیر رو گردن دیابی نمی اندازم خیلی دلایلی دیگه ای هم وجود داشت که موجب باختمون شد

پ ن : راستی شدیدا عرض ارادت به مانرک و جری و جاگوار و همه ارسنالیای دیگه

چطوری؟
امسال سال ارسناله شک نکن:)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امسال با سه فروش و فقط يك خريد نقل و لنتقالات هم برامون تموم شد .

با اعتمادي كه به ونگر داريم اميدواريم به تيم.
اميدوارم فقط ديگه زياد مصدوم نديم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دو بازیکن جوان و آینده دار توپچی ها،امروز با این باشگاه لندنی برای تمدید قرار داد خود به توافق رسیدند.

دنیلسون 21 ساله که امسال به بازیکن بسیار مطمئنی تبدیل شده،و فصل پیش رکورد خیره کننده ی 51بازی در طول فصل را از خود بجای گذاشت و در تک تک بازی های لیگ به میدان رفت،در این باره می گوید:" نسبت به زمانی که به اینجا آمده ام(2006) خیلی پیشرفت کرده ام و این لذت بخش است و دوست دارم تا عملکرد فصل پیشم را تکرار کنم. با شرایط کنونی متقاعد شده ام که می توانیم با این تیم به موفقیت هایی دست یابیم. اینکه عضوی از باشگاه آرسنال باشید،بسیار لذت بخش است.خیلی خوشحالم که قرار داد جدیدی امضا کردم.

ونگر نیز درباره او می گوید:" عملکرد او برای تیم در فصل پیش خارق العاده بود. او بسیار سخت کوش بود و خیلی با ارزش است که چنین بازیکنانی در تیم داشته باشید که تا آخرین دقیقه نیز تلاش می کنند،آن هم در چنین لیگ فشرده ای. خیلی خوشحالم که آینده ی او در باشگاه رقم خواهد خورد.

اما بازیکن دیگری که امروز با توپچی تمدید کرد، نیکلاس بنتنر 21 ساله بود. کسی که فصل پیش،دومین رتبه در بین تعداد بازی ها برای تیم را داشت، و برترین گلزن آرسنال در لیگ محسوب می شد. او تا اینجای فصل،در تک تک بازی ها آرسنال بازی کرده است. ونگر در باره ی او می گوید:" او با عملکرد فصل پیشش واقعا من را تحت تاثیر قرار داد. به وضوح می توان دید که او دوست دارد تا در بالاترین سطح باشد و با هم تیمی هایش به موفقیت برسد.او فصل پیش گل های مهمی برای ما به ثمر رساند و این هدف را دارد تا عملکرد خوبش را در این فصل نیز تکرار کند.هرچند که همه چیز گل نیست. توانایی های کلی او هم پیشرفت کرده و همچنان هم خواهد کرد.

اما خود نیکلاس نیز می گوید:" خیلی برایم مهم است که آینده ام را به باشگاه سپرده ام زیرا من علاقه ی خاصی به این باشگاه دارم.من پنج سال اینجا بوده ام و تمام پیشرفت هایم،چه در زمین و چه خارج آن را مدیون ونگر و گروه او هستم. ما گروهی از بازیکنان با کیفیت هستیم که توانایی جام بدست آوردن را داریم و من از این بابت خیلی هیجان زده ام.

لازم به ذکر است که مدت این قراردادها به طور دقیق ذکر نشده و در سایت رسمی از آن به عنوان "قرار داد بلند مدت" یاد شده است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تو باشگاه ارسنال عادت كرده ايم كه بازيكن ها خيلي زود پيشرفت كنند و تبديلا به يك بازيكن بزرگ و ستاره شوند و اين چيزي نيست كه ما در دنيلسون مي بينيم.او مثل هر بازيكن ديگه اي داره پيشرفت مي كنه اما خيلي كند.من هيچ چيز خاصي در او نمي بينم جز اينكه به سبك فابرگاس بازي مي كنه اما اون هوش و زكاوت سسك را ندارد.البته بايد ديد كه اين فصل كار خاصي انجام خواهد داد يا نه!
اما قضيه در مورد نيكلاس فرق مي كنه،وقتي به بازيش نگاه مي كني به پتانسيل بالا و حرص و طمع براي ستاره شدن پي مي بري.داره تمام تلاشش را براي تيم انجام ميده تا به يك بازيكن كليدي و تاثير گذار تبديل بشه.توي sky sports داشتم نگاهي مي انداختم و به ايت تيتر برخورد كردم كه بنتنر با وجود پيشنهاد از بزرگترين باشگاه ها با ارسنال تمديد كرد!(يكيشو مي دونم،بايرن مونيخ) اين فوق العاده است كه يك بازيكن به خاطر علاقه و تعهدش به باشگاه به پيشنهادهاش پشت ميكنه و با باشگاهش تمديد مي كنه.مثل ابو ديابي براي او هم فصل خيلي خوبي را پيش بيني مي كنم. در موردش بايد اضافه كنم كه وقتي به عنوان بازيكن تعويضي به بازي مياد روند بازي را از اين رو به اون رو ميكنه اما وقتي به عنوان بازيكن اصلي وارد بازي ميشه دلش فحش مي خواد. اميدوارم اين رذيله اخلاقي نيز از او دور شود.
مارونه شماخ
چند روز پيش بازي مارسي-بوردو را به خاطر شماخ تماشا مي كردم(كه احتمالا ژانويه به عنوان بازيكن ازاد مياد ارسنال) تا ببينم چند مرده حلاجه.متاسفانه بازي فيزيكي و درگيرانه دنبال شد و نتونستم خيلي بازيشو در حمله ببينم اما چيزي كه مشهود بود اين بود كه در هوا بازيكن بسيار خوبيه و تحرك زيادي هم در محوطه جريمه داره(شبيه ادبايور ).اينكه چقدر گلزن هست معلوم نشد اما پتانسيل بالايي از خو.دش نشون داد.اميدوارم كه به لندن بياد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سال خوبي ميشه اگر مصدوميت بذاره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مریدا امسال در تیم اصلی...
فران مریدا, هافبک تهاجمی و کاتالان آرسنال که از زمان پیوستنش به توپچی ها بازی های زیادی را برای تیم انجام نداده است (بیشتر به دلیل حضور قرضی وی خارج از باشگاه) , با بازی های راضی کننده ی خود در بازی های پیش فصل خود را به تیم اصلی رساند!
اسپانیایی 19 ساله ی آرسنال پس از این موفقیت گفت:"وقتی پت رایس به من گفت که به رختکن تیم اصلی راه پیدا کرده ام لحظه ی فوق العاده ای برای من بود.البته همیشه اعتماد به نفس داشته ام و اگر فکر می کردم که "نمی توانم این کار را انجام دهم" دیگر چیزی برای ادامه وجود نداشت. همیشه باور داشتم که می توانم و حالا در این تیم جذاب و در کنار بازیکنان بزرگش هستم.
خیلی خیلی خوشحالم, سه یا چهار فصل می گذرد و شما باید صبور باشید, من بودم و حالا به آن رسیده ام! حالا می خواهم سخت تر کار کنم تا شانسم را بدست آورم.می دانم که بازیکنان به من کمک خواهند کرد و انتظار فصلی عالی را می کشم.
جام امارات خیلی خوب بود, چون همیشه در برابر هواداران و برابر تیم های بزرگ است.این بازی ها برای من جذاب بود و چون انتظار بازی در آن را نداشتم, خیلی برایم لذت بخش بود."
مریدا در این فصل شماره ی 46 تیم اول آرسنال را خواهد پوشید.
و با این وضعیت به نظر می رسد دو سه سالی دیگر مدیران بارسا مورد خاصی دیگر برای پیگیری خواهند داشت!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امروز بازی داریم یا فردا؟
با کی؟
ساعت چند؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين هفته بازي نداريم مرجان
هفته آينده با منچستر سيتي بازي داريم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 103948.jpg
    103948.jpg
    79.3 KB · نمایش ها: 46

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عكس باحالي بود.دستت درد نكته.اون كه بقل دروازبانه فكر كنم پيكه است.بقيه اشنا نيستند؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آره اون پيكه هست . واسه من كه ديگه آشنا نيستن بقيشون

5n9fohptqxumpfnqjkqv.jpg

جدیدترین کسی که از ادواردو حمایت کرد کسی نیست، جز دیوید بکهام....
بکهام که چهارشنبه شب در چهارچوب مقدماتی جام جهانی به مصاف ادواردو و یارانش خواهد رفت، در آخرین مصاحبه ی خود، خواستار بخشش ادواردو از جانب یوفا شده است:"این روزها بیش از حد در مورد تمارض بحث شده. هیچکسی دوست ندارد تا شاهد همچین چیزی باشد و واقعا ناامید کننده است وقتی که چنین اتفاقی می افتد. ولی هر هفته شاهد این کار(تمارض) هستیم و ادواردو هم اولین بازیکنی نیست که همچین کاری کرده باشد. تمام این ماجراها باید خاتمه یابد.
او بازیکن فوق العاده ای است. خیلی از زمانی که آن مصدومیت وحشتناک برایش اتفاق افتاد نمی گذرد. شما که نمی دانید در ذهن او چه می گذشته! شاید می خواسته از تکل دروازبان فرار کند تا دوباره مصدوم نشود"

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

باکاری سانیا مدافع راست توپچیها دلیل مدل مو عجیبش را اینگونه بیان کرد...

سانیا در مصاحبه با مجله ی چمپیونز گفت:"17 ساله بودم که قرار شد در مسابقه ای رو در روی تیم بزرگسالان قرار بگیریم.
آنها 25 تا 30 ساله بودند و ما از تیم جوانان. یک تیم کاملا جوان.
آن روز ما بهتر بازی کردیم و بازی را بردیم. بردیم چون همه با هم تلاش کردیم و یک تیم واقعی بودیم.
شرط این بود که اگر 2گل میزدم، میتوانستم مدل موهایم را عوض کنم. پدرم این شرط را تعیین کرد. آن هم نه یک گل بلکه 2گل.
بعد از بازی با پدرم تماس گرفتم و گفتم که این کار را انجام دادم.
او باور نکرد ولی من این کار را انجام دادم و هنوز آن روز را به خاطر دارم. اکنون میدانم که هر کاری که بخواهم میتوانم انجام دهم"

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تو بازي ديشب دانمارك مقابل آلباني بندتنر تك گل تيمش رو زد مثه بازي قبل مقابل پرتغال كه اينكارو كرده وبد
به اميد ادامه گلزني هاي نيكلاس در ليگ ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ضمنا يادم رفت بگم كه در شكست 5 بر يك!!! كرواسي مقابل انگليس تك گل كرواتها رو ادواردو زد.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
این چه وضعشه!!! از من سیتی4تا خوردن نوبره به خدا.حالا هی بگین این آلومینیای لعنتی دروازه بان خوبیه و فلان. اسم این بشر و کلیشی و یکی دوتا دیگه که میاد اعصابم خورد میشه.اونطرفم که آدبایور داره فرت و فرت گل میزنه براشون.شانس آوردیم دیگه حداقل کولو توره بهمون گل نزده.نمیدونم تو این خط دفاع با اون آلومینیای چغندر چی میگذره.نشد مثل آدم بدون نوسان وایسه تو دروازه اش.اگر یک بازی ستاره هست 10تا بازی گلابیه.تف به این شانس

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اشکال تیم هم همین هست . یه سری بازیکن پرنوسان جمع شدن یه جا . کلیچی , المونیا , دیابی و ... خب بازیکن جایگزینی هم نداریم . از خط دفاع فقط سانیا هست که همش بازیش در یه سطح هست. من بازی رو ندیدم ولی گل به خودی زده مثل اینکه آلمونیا . برای اولین بار هم سایت Match Report رو نذاشته که ترکیب رو چک کنیم

من هیچ به این فصل امیدوار نیستم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اشکال تیم هم همین هست . یه سری بازیکن پرنوسان جمع شدن یه جا . کلیچی , المونیا , دیابی و ... خب بازیکن جایگزینی هم نداریم . از خط دفاع فقط سانیا هست که همش بازیش در یه سطح هست. من بازی رو ندیدم ولی گل به خودی زده مثل اینکه آلمونیا . برای اولین بار هم سایت Match Report رو نذاشته که ترکیب رو چک کنیم

من هیچ به این فصل امیدوار نیستم

ترکیب را من همیشه تو یورواسپورت یاهو چک می کنم. این ترکیب آرسنال با من سیتی بوده.

ایشالا هفته بعد انتقام شما رو هم میگیریم.
winking.gif

بالا