• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه رئيس بعد از بازي

تصمیم داور برای هدیه کردن یک پنالتی به ادواردو...
باید بگم که از بیرون پنالتی به نظر میرسید، اما با دیدن صحنه گل در تلویزیون این گونه به نظر میرسد که پنالتی نبود. اما من باید بگویم که احتمال زدن گل اول برای ما بسیار محتمل بود، چون ادواردو هم موقعیت بسیار خوبی قبل از پنالتی داشت و همواره به نظر میرسید که ما بازی را در اختیار داریم.
صحنه پنالتی را دوباره دیده ام وباور دارم که پنالتی نبود، اما مطمئن نیستم که زانوی راست دروازه بان به او برخورد نکرده باشد. میدانید که با اتفاقی که برای ادواردو پیش آمد، من کمی در مورد او هوشیار تر و محتاط تر هستم. شما باید با او صحبت کنید، ممکن است که او از مسیر بیرون پریده. فکر نمیکنم که انتقادی هم به او میشد اگر پنالتی گرفته نمیشد. اما او میخواست که از مسیر دروازه بان خارج شود؟ باید از او بپرسم. هنوز با او صحبت نکرده ام.
ما لایق گلزنی بودیم، اما این بدان معنی نیست که پنالتی مهم است اگر پنالتی نبود. این بدان معنی نیست که من پنالتی ای که پنالتی نیست را نمیخواهم، اما من هیچوقت نمیگویم که ادواردو دایو زد. او به زمین افتاد. به چه دلیل، من نمیدانم. اما فکر نمیکنم که به او انتقادی میشد، اگر پنالتی گرفته نمیشد.

دایو زدن...
آیا این قابل قبول است؟ من هیچوقت درزندگی ام از بازیکنی نخواسته ام که برای گرفتن یک پنالتی، دایو بزند. اما گاهی اوقات که راه دیگری برای فرار از تکل دروازه بان وجود ندارد، گاهی بازیکنان دایو میزنند. دو سال پیش در یک چهارم نهایی جام باشگاههای اروپا، علیه ما پنالتی گرفته شد و دایوینگ بابل بود که باعث اختلاف شد. کسی هرگز از ما عذرخواهی نکرد. آن صحنه، دایو بسیار پر حرف و حدیثی بود، اما کسی درمورد آن صحبت نکرد.

اختلاف کیفیت بین آرسنال و سلتیک...
باور دارم که در دو بازی، سلتیک منظم بود و کیفیت بالای روحی و روانی ای از خود به نمایش گذاشت. آنها یک لحظه هم متوقف نشدند، و این برای من بسیار مهم است. در مجموع دو بازی، کمی به خاطر آن ضربه ایستگاهی که منحرف شد، بد شانس بودند.

مصدومین مقابل منچستر یونایتد...
آرون رمسی مصدوم شد. نمیدانم که مصدومیتش چه مقدار بد است. میدانم که زانوی او را معاینه کرده اند، اما هنوز با فیزیوتراپ صحبت نکرده ام. سسک به نظر میرسد که شنبه برایش زود باشد. دیابی را بیرون کشیدم، چرا که او مدت زیادی است که بازی نکرده و 3 بازی در یک هفته، برای او بسیار زیاد خواهد بود. غیر از اینها، همه خوب به نظر میرسند.

تونی موربری گفت که تیم او این فصل، دیگر با تیمی به خوبی آرسنال در اروپا بازی نخواهد کرد...
این تعریف فوق العاده ایست. ما هم اکنون در یک لیگ بسیار معتبر با تمامی اسمهای بزرگ در اروپا هستیم. کسی به من گفت که تیم ما امشب متوسط سنی 23.9 سال داشت. این بدان معنی است که ما اگر از مرحله گروهی خارج شویم، 6 ماه آینده حتی میتوانیم قوی تر از این باشیم.
ما میخواهیم که به پیشرفت بازی تیمیمان و سرعت بازیمان ادامه دهیم، و شنبه ساعت 5:15 نشان دهیم که ما پیشرفت های بزرگی کرده ایم. این چیزی است که ما روی آن تمرکز داریم.

جو امارات...
دوباره موج کوچکی از خوش بینی وجود دارد، چرا که تیم ما به خوبی شروع کرده و هواداران کمی بیشتر خوش بین هستند.

گل زنی ها...
برای هر تیمی، شما میخواهید گل بزنید. ما مرتب و ساخت یافته شده ایم که به پیش برویم. بهایی که میپردازیم، گاهی آن را نیز تصدیق میکند. اما از آنجایی که ما گل میزنیم، خیلی نگران نیستیم.

آمادگی آبو دیابی...
دیابی نمیتواند 3 بازی را پشت سر هم انجام دهد، چرا که او مدت زیادی است که بازی نکرده. من او را به این دلیل بیرون آوردم که میخواهم او را بازی دهم. بعد از 60 دقیقه بازی کردن، 30 دقیقه پایانی میتواند اوضاع فرق کند.

سیستم 3-3-4...
معتقدم که ما به عنوان یک سیستم واحد بهتر دفاع میکنیم. آنطوری که فکر میکنید، این سیستم جدید نیست. ما بازیهای بسیاری را این گونه بازی کرده ایم. در حال حاضر این برای ما خیلی خوب جواب میدهد. ما امتحان دیگری را در شنبه بعد از ظهر داریم که آن را ببینیم.

با سیستم 3-3-4 ای بازی میکنید که فصل پیش در الد ترافورد بازی کردید...
ما با آن سیستم در مقابل منچستر در جام باشگاههای اروپا نیز بازی کردیم، ولی اصلا جواب نداد. چه تفاوتی کرده؟ احساس میکنم که در جام باشگاههای اروپا محتاط تر و تدافعی تر بودیم، اما در لیگ برتر هجومی تر بازی میکردیم. ما در جام باشگاههای اروپا بسیار منفعل بودیم، و بیشتر از نظر روحی بود، تا تاکتیکی.

ثابت شدن توماس ورمائلن در ترکیب تیم...
چه کسی میتواند خوشحال نباشد، وقتی دو مدافع میانی تیم باز هم کاملا برجسته بودند. توماس فوق العاده بود.

رفتن به الد ترافورد...
من خوشحالم که به آنجا میروم، چون این اولین آزمایش بسیار بزرگ ماست. شما وقتی به الد ترافورد میروید، نیاز دارید که اعتماد به نفس بالایی داشته باشید، و ما در حال حاضر آن را داریم. مهمترین چیز برای ما این است که از نظر فیزیکی ترمیم شویم، چون منچستر امشب بازی نکرد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازی بسیار خوبی بود . همه در شرایط خوبی بودن و بعد از مدتها دیدن بازی آرسنال با این بازی تک ضرب و دیدنی چسبید . جا به جایی ادواردو پشت محوطه ی جریمه و این موقعیت هایی که برای خودش خلق می کرد واقعا امیدوار کرد منو به یه فصل خوب براش . فقط تو ضربات آخر یه مقدار مشکل داره . دنیلسون رو هم برای اولین بار یه چیزایی ازش دیدم که امیدوار کننده بود . گالاس چه شوقی داره برای گلزنی . بارها دیدم که می کشید جلو

در مجموع واقعا یه بازی سطح بالا بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اول از همه اين برد پرگل را تبريك مي گم
چند تا نكته فق مي خوام از اين بازي بگم:
1:شور و شوق امادگي كامل گالاس و اشتياق بالاش براي گلزني كه چند بار هم حركات تكنيكي زد كه كف كردم(اون هد شيرجه اي كه تو محوطه جريمه زد در حالي كه مهاجم با لگد اومده بود به توپ ضربه بزنه را به ياد بياريد مي فهميد كه چقدر اماده است)
2:هماهنگي خيلي خوب ويلي و ورمالن و بازي با پاي خيلي بهتره ورمالن
3:بازي بسيار زيباي ادواردو كه من را هم همانند منارك خيلي اميدوار كرد.حركات بدون توپش عالي بود
4:ابو واسيريكي ديابي اين بازيكن بسيار اينده دار باشگاه كه خيلي خونسرد و بازيساز ظاهر شد و نقش كليدي در پيروزي تيم داشت،نسبت به فصل قبل خيلي پيشرفت كرده و فصل درخشاني نيز براي او متصورم
5:نمي دونم چرا ديابي و بنتنر مي خواستند توپ را از تو شكم بازيكن رد كنند و جالب اينكه رد هم ميشد
6:بنتنر براي صدمين بار نشان داد كه همانند سولسشكائر(تلفظش خيلي سخته)در من يونايتد فقط بايد به عنوان بازيكن تعويضي ازش استفاده بشه
7:مهمترين نكته اينكه نشان داديم هنوز مانند فصل قبل در هافبك دفاعي و در كل در ميانه ميدان مشكل داريم.سانگ توان فيزيكي قرار گرفتن در اين پست را ندارد هر چند خطاهايي كه انجام ميده بسيار به موقع به جا و بدون كارت گرفتن است.دنيلسون هم مثل فصل قبل نشان داد كه ويژگي خاصي ندارد و تنها ميشه گفت مدل كوچك شده فابرگاس است.

در كل بازي زيبايي نديديم توپ زياد لو مي داديم و سلتيك هم كه از نتيجه قطع اميد كرده بود شروع كرد به زدن.شايد بازي ضعيف بچه ها به خاطر حضور فرگوسن در ورزشگاه بود كه نخواستند دستشون رو بشه(اي پدر سوخته ها)
طرح يك سوال:!
فصل نقل و انتقالات كي تموم ميشه؟ونگر قبلا گفته بود قصد خريد دو بازيكن را دارد. اين دو بازيكن به كجا كشيده شد؟هنوز شايعه اي ازش درز نكرده؟
منچستر-ارسنال هم پخش مستقيم مي شود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فصل نقل و انتقالات كي تموم ميشه؟ونگر قبلا گفته بود قصد خريد دو بازيكن را دارد. اين دو بازيكن به كجا كشيده شد؟هنوز شايعه اي ازش درز نكرده؟

31 آگوست که 24 ساعت تمدید شده بود به خاطر مشکلی که بانک انگلیس داشتن/ در مورد پرفسور و خرید هاش هم : ^^

//

گروه آسون رو هم تبریک میگم به همه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك ميطم طروه خوبيه هر دنى كه نميشه تيم ها رو ىست كم طرفتز

جدول زمان بندی دیدارهای دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا.

آرسنال باید در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا شش دیدار در گروه H برگزار کند. سه بازی در ورزشگاه امارات و سه بازی در خانه حریفان برگزار خواهد شد. برنامه بازی ها به شرح زیر است.

استاندارد لیگ - آرسنال
تاریخ : چهارشنبه 16 سپتامبر 2009 (25 شهریور 1388)
ساعت : 23:15 به وقت ایران
ورزشگاه : موریس دوفرانس

آرسنال - المپیاکو
تاریخ : سه شنبه 29 سپتامبر 2009 (7 مهر 1388)
ورزشگاه : امارات

آلکمار - آرسنال
تاریخ : سه شنبه 20 اکتبر 2009 (28 مهر 1388)
ورزشگاه : دی اس بی استادیوم

آرسنال - آلکمار
تاریخ : چهارشنبه 4 نوامبر 2009 (13 آبان 1388)

آرسنال - استاندارد لیگ
سه شنبه 24 نوامبر 2009 (3 آذر 1388)

المپیاکو - آرسنال
چهارشنبه 9 دسامبر 2009 (18 آذر 1388)
ورزشگاه : جورجیوس کارایزکاکیس

آخرین دور قرعه کشی این رقابتها برای مشخص کردن دیدارهای دور یک چهارم ، نیمه نهایی و برنامه بازی فینال در تاریخ 19 مارچ برگزار میشود. دیدار رفت دور یک چهارم در روزهای 30 و 31 مارچ و دیدارهای برگشت در روزهای 6 و 7 آپریل برگزار میشود.

دیدار رفت دور نیمه نهایی در روزهای 20 و 21 آپریل و دیدارهای برگشت در روزهای 27 و 28 آپریل برگزار میشود.

دیدار نهایی نیز در روز 22 می 2010 در ورشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید اسپانیا برگزار خواهد شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يوفا هم مثه كميته انضباطي ايران احمق شده!!!!!

یوفا امروز بیانیه ای در مورد ادواردو صادر کرده که واضح است در موردپنالتی مشکوک آن شب است . "" با بررسی مورد رخ داده ، کمیته انضباطی یوفا تا روز 1 سپتامبر نتیجه نهایی خود را اعلام میدارد ""
"" یوفا با نگاه به قانون 10 پراگراف 1 به اینمورد انضباطی به عنوان یک بد رفتاری نگاه کرده و نتیجه ای که برای بازیکن خاطی خواهد داشت از محرومیت دو جلسه ای یا محرومیتی دوره ای برای همه بازی ها رسمی خواهد بود "

به هر حال همه منتظر رای نهایی و ظاهرا احمقانه یوفا هستند ! یئفایی که به سادگی دایو بی دلیل بابل در بازی برگشت آرسنال - لیورپول را نادیده میگیرد !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واکنش ونگر به تصمیمات یوفا.
در حالی که در حال نظاره ی یکی از اتفاقات عجیب در اتحادیه ی فوتبال اروپا هستیم, مسولین آرسنال هم که شاید ابتدا چنین صحبت هایی را باور نمی کردند, مجبور به واکنش و دفاع از بازیکنشان شده اند.
ونگر به سایت رسمی آرسنال گفت:"غیر منطقی و غیرقابل قبول است.ما به دو دلیل این نوع برخورد را نخواهیم پذیرفت.دلیل اول اینکه هنوز می توان به پنالتی بودن یا نبودن آن شک کرد در حالی که این حکم به صورتی است که انگار همه چیز قطعی و مشخص است که قصد فریب داور وجود داشته! تصاویر را دوباره نگاه کنید, هیچ چیز قطعی نیست.دلیل دوم اینکه آیا او تنها بازیکنی است که در اروپا تقلب کرده است؟! این قابل قبول نیست.
کار یوفا قابل دفاع نیست.من در تمام عمرم با تقلب مبارزه کرده ام ولی افرادی را دیدم که آشکارا تقلب کرده اند و یوفا دخالت نکرده.اتفاقات زیادی در داخل و خارج از زمین اتفاق می افتد که در آن ها دخالت نمی شود و این اولین باری است که در تمام عمر فوتبالی ام می بینم که نظر داور را بدنه ی فوتبال رد می کند!
همیشه وقتی داور حکمی می دهد دیگر در آن دست برده نمی شود.حالا یوفا در حال باز کردن دری خطرناک است!
(ادواردو) متهم شده ولی گناهکار شناخته نشده.ما از بازیکنمان دفاع می کنیم."
همه ی این تصمیمات باورنکردنی در حالی گرفته می شوند که اگر داور در زمین تشخیص شبیه سازی داشت, فقط یک کارت زرد داده می شد ولی حالا ادواردو در آستانه ی محرومیت دو هفته ای(حداقل!!!) قرار گرفته!
"البته!... ما در این مورد بحث می کنیم.این کاملا بدون منطق است.چرا؟ چون مردم احساساتی واکنش نشان داده اند و من این را می فهمم. دوم اینکه این تصمیمات با تصاویر ویدیویی گرفته شده اند!"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واکنش ونگر به تصمیمات یوفا.
در حالی که در حال نظاره ی یکی از اتفاقات عجیب در اتحادیه ی فوتبال اروپا هستیم, مسولین آرسنال هم که شاید ابتدا چنین صحبت هایی را باور نمی کردند, مجبور به واکنش و دفاع از بازیکنشان شده اند.
ونگر به سایت رسمی آرسنال گفت:"غیر منطقی و غیرقابل قبول است.ما به دو دلیل این نوع برخورد را نخواهیم پذیرفت.دلیل اول اینکه هنوز می توان به پنالتی بودن یا نبودن آن شک کرد در حالی که این حکم به صورتی است که انگار همه چیز قطعی و مشخص است که قصد فریب داور وجود داشته! تصاویر را دوباره نگاه کنید, هیچ چیز قطعی نیست.دلیل دوم اینکه آیا او تنها بازیکنی است که در اروپا تقلب کرده است؟! این قابل قبول نیست.
کار یوفا قابل دفاع نیست.من در تمام عمرم با تقلب مبارزه کرده ام ولی افرادی را دیدم که آشکارا تقلب کرده اند و یوفا دخالت نکرده.اتفاقات زیادی در داخل و خارج از زمین اتفاق می افتد که در آن ها دخالت نمی شود و این اولین باری است که در تمام عمر فوتبالی ام می بینم که نظر داور را بدنه ی فوتبال رد می کند!
همیشه وقتی داور حکمی می دهد دیگر در آن دست برده نمی شود.حالا یوفا در حال باز کردن دری خطرناک است!
(ادواردو) متهم شده ولی گناهکار شناخته نشده.ما از بازیکنمان دفاع می کنیم."
همه ی این تصمیمات باورنکردنی در حالی گرفته می شوند که اگر داور در زمین تشخیص شبیه سازی داشت, فقط یک کارت زرد داده می شد ولی حالا ادواردو در آستانه ی محرومیت دو هفته ای(حداقل!!!) قرار گرفته!
"البته!... ما در این مورد بحث می کنیم.این کاملا بدون منطق است.چرا؟ چون مردم احساساتی واکنش نشان داده اند و من این را می فهمم. دوم اینکه این تصمیمات با تصاویر ویدیویی گرفته شده اند!"

واقعا مسخره است.خيلي هم مسخره است.ياد بازي با منچستر افتادم كه داشتيم براي 50مين بازي بدون شكست مي جنگيديم و روني خودش را روي زمين انداخت تا پنالتي بگيرد و اين كار را هم كرد،پنالتي گل شد.ريس را بارها و بارها زدند.موقعيت تك به تك ليونبرگ را با خطا فرديناند ازش گرفت و خطايي اعلام نشد.با اين اوصاف هيچ كس بعد بازي ككش هم نگزيد در حالي كه من بعد اين همه مدت هنوز دردش به دلم مونده.ونگر همه صحبت هايي كه بايد مي زد را زد به زيبايي و قدرت هم زد و فقط به اين نكته بسنده كنم كه اگر يوفا خيلي ادعاي جوانمرديش ميشه جلوي تيم هايي مثل منچستر را بگيرد كه اين ناداواري ها هميشه و در طول فصل با اين تيم ها يار هست(بدون قرض ورزي)
امشب ثابت مي كنيم كه يك تيم پاك هستيم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این تیم امشب به نبود یک حمایت کننده مثل فابرگاس و البته حضور 90 دقیقه ای یک بازیکن کم هوش مثل دیابی باخت. البته نباید قانون نانوشته ی " منچستر همیشه پیروز است" رو هم فراموش کرد که چه حقش باشه چه نباشه می بره بازی ها رو . واقعا حق منچستر نبود . آلمونیا درخشید و همه به جز کلیچی و دیابی و البته رمسی که فیکس نبود خوب بودن اما خب نتیجه چیز دیگه ای بود ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد اين بازي و بد شانسي ما و آخر شانس بودن منچستري ها هيچي نميشه گفت
منچستر حتي سزاوار مساوي هم نبود
توپ ما ميخوره به تيرك از اونور گل بخودي هنرمندانه آقاي ديابي!
دقيقه 94 گل رو مردود اعلام ميشه كه اگه همين گل رو منچستر زده بود احتمال اينكه مردود نشه هم بود !

واقعا عصباني شدم ديشب اصلا حقمون نبود اين بازي رو اينطور ببازيم.
منچستر در مقابل ما حرفي واسه گفتن نداشت
و فقط با اتكا به شانسش و بد شانسي ما مثه قبل بازي رو برد ....

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لعنت به فوتبال،لعنت به پنالتي گرفته نشده،لعنت به بازي زيبا،لعنت به دقيقه 95،لعنت به اخراج ونگر،لعنت به تحقير ونگر،لعنت به مايك دين،لعنت به ناداوري،لعنت به منچستر هميشه پيروز!،لعنت...لعنت...لعنت...
بازي زيبايي انجام داديم،سريع و پرتحرك و تهاجمي.اما اين براي بردن كافي نيست!كمي هم به حريف و قضاوت و صد البته تجربه نياز است. در دفاع خيلي خوب بوديم و منچستر هيچ حرفي براي گفتن نداشت ولي خيلي راحت دو گل تقديم كرديم(گل اول را نديدم چه اتفاقي افتاد داشتم اخبار نگاه مي كردم!!!) دو گل كاملا مسخره.اگر مي خواهيم براي قهرماني بجنگيم بايد ضعف هايمان را پوش بديم،توي بازي هاي بزرگ هيچ تيمي رحم نمي كنه.وقتي كه گل او و سپس گل دوم را خورديم ديديد كه چه طور ميانه ميدان را از دست داديم و خلا فابرگاس را بيش از پيش حس كرديم اون هم در شرايطي كه منچستر هنوز بد بازي مي كرد.متاسفانه زوج سانگ-دنيلسون اصلا جواب نمي ده.دنيلسون پيشرفت محسوسي نداشته و در حد ارسنال بازي نمي كنه. هيچ ويژگي خواستي در او نمي شه ديد و همين باعث شد كه ونگر او را بيرون بكشه و با اوردن بنتنر بازي را علي اصغري بكنه و از دفاع بريزه به محوطه جريمه ي حريف.خيلي سخته. خيلي خيلي سخته كه همه كاره ي زمين باشي اما بازي را ببازي.شكست سختي برام بود و تا نيم ساعت داشتم تو خونه قدم مي زدم تا بتونم اين شكست را هضم كنم! خواهشا در مورد ديابي هم اينگونه صحبت نكنيد،ديابي بازيكن خيلي خوب و اينده داريه و ونگر هم گفته كه فصل فصل اوست.قبول دارم گل به خودي مسخره اي زد در حالي كه اصلا تحت فشار نبود اما اشتباه و حادثه جزئي از فوتباله البته اگر يكي مثل كليشي اين كار را مي كرد از صحنه روزگار محوش مي كردم چرا كه كار هر روزشه!اين بازي هم*** و هر بازي نسبت به بازي قبل ضعيف تر بازي مي كنه و پس رفت مي كنه. فكر كنم كايرن گيبس به جاش بازيكنه خيلي بهتر باشه.
متاسفانه ضعف هامون رو در تابستان پوشش نداديم و بازيكن هايي كه بايد مي خريديم را نخريديم.ضعف هايي كه ديشب ديديم.به بازيكني مثل ويرا نياز داريم تا بتونه در ميانه ميدان به تيم نظم و اقتدار بده.

sasan s: لطفا مودب تر پست بدهید . با تشکر

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_14gh5txrmm_71dfa3e.jpg

ظاهرا ونگر آخرین تلاش خود برای آوردن چماخ را انجام داده و باری دیگر سفارش خریدی ارسال نموده است

ونگر که قول خرید یکی دو بازیکن را داده بود به هر ترتیب ویرا را از اینتر نخرید و سر قیمت چماخ هرگز کنار نیامد .
چماخ که فقط 12 ماه قرار داد دارد دراواسط تابستان پشنهاد 5 میلیونی ارسنال را توسط باشگاهش رد شده دید و ین در حالی است که چماخ علاقمند به حضور در میان قرمز و سفید های لندن است
ونگر که سابقه خرید رشاوین در ساعت 11 شب آخرین روز ژانویه را داردبا پیشنهاد جدیدی به بوردو رفته تا این بارهم یک بازیکن دیگر را در دقایق پایانی به تیم بیاورد !
چماخ که بار ها اعلام کرده ممکن نیست زیر بار عقد قرار داد با بوردو برود ، آرسنال را امیدوار تر میکند برای خریدی دیر هنگام .

با اینکه ویرا 33 ساله هنوز در رادار توپچی هاست اما به نظر میرسد خرید چماخ ساده تر باشد !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نتیجه رو باختیم ولی بازی رو نه
جدای از طرفداری اصلا منچستر بازی نمی کرد
ما خیلی خوب بازی کزدیم
به این تیم می شه امیدوار بود

جدا باخت حقمون نبود...بی رحمی فوتبال شاملمون شد:(

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
کلا" ناف این منچستر رو با شانس و مال ما هم با سوتی بازیکنهای خودی بریدن.حالا که کلیشی یا گیبز لیز نخوردن و آلومینیا چشماش رو باز کرده بود دیابی از راه رسید.خدایی یک بازی یادم نمیاد این بلاها از ناداوری گرفته تا این اتفاقات به نفع ما بوده باشه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ونگر که شدیدا از دیابی حمایت کرده . یه تیم وقتی به بازیکن خودش میبازه نباید از کسی گله کرد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
laporta.jpg

صحبت های خوان لاپورتا راجع به سسک...​
کار سختی نیست اگر بخواهید خبری از پیشنهاد جدید بارسلونا برای سسک, هر روز که از خواب بیدار می شوید پیدا کنید و کم کم این موضوع عادی می شود ولی این در حالی است که کوچکترین چراغ سبزی توسط مسوولین توپچی ها نشان داده نشده و حتی گاهی واکنش های تندی هم به وجود امده اند ولی گویا آبی و اناری ها دست بردار نیستند.
خوان لاپورتا, رئیس باشگاه بارسلونا در مصاحبه ای با اسکای اسپورت دلیل اصرار و پافشاری اش را خاص بودن سسک دانست و گفت:"اگر (با این کار) آقای ونگر را ناراحت کرده باشم از او معذرت می خواهم چون بسیار زیاد برای او و کاری که انجام می دهد احترام قائلم. ولی او به خوبی می داند که شخص سسک فابرگاس خاص است.او یک بازیکن کاتالان است و در تیم جوانان ما بازی می کرده و هیچ چیز پنهانی درباره ی عشق ما به او وجود ندارد!"
بله, بارسا هم عاشق بردن کاپیتان توپچی ها به تیمش است ولی مسئله اینجاست که کدام باشگاه در دنیا از داشتن او خوشحال نخواهد شد. ولی واضح است که فابرگاس فروشی نیست, و این را از هیلوود هم می توانید بپرسید!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
gun__1222079103_header.gif

ونگر : من رتبه مثبت از شکست ما را

حامی عزیز ،

من فکر می کنم سخت ترین چیز را از شکست روز شنبه مقابل منچستر یونایتد است این است که ما تیم بهتر شد و ما از دست رفته بازی ها. ما در مقابل شدند و حال فرصتی برای نمره دوم هدف کردم و در دو هدف مجازات محکوم شد. آن را فراتر از باور است.

در مجموع من می خواهم برای حفظ رتبه مثبت این بازی چون من معتقدم که ما به خوبی می تواند برخورد با نا امیدی از دست دادن ها. در حال حاضر بزرگ است و ما در آینده می تواند یک نیروی واقعی است. اما البته ، این مشکل را قبول رفتن به خانه از قدیمی Trafford بدون هیچ امتیاز.

فوتبال غیر قابل پیش بینی است ولی من در این تیم اعتقاد دارم. ما فاقد بعضی از آرامش ، بلوغ و تجربه در بار چون ما اهداف در زمانی که نیازی به تایید وحشت وجود داشت. ارزیابی ما در دو مورد بد داشته باشند.

در سال اول ، وین رونی بود نه در یک موقعیت به نمره ، بنابراین نیازی به وحشت وجود داشته است. و در یک ثانیه و هنگامی که Abou Diaby گل هدف خود می باشد. شد یک بازیکن از بازیکن مرد متحده در اطراف ما وجود ندارد. بنابراین فقدان ارتباط و هنوز هم کمی من را در این شرایط که ما ممکن است فاقد سابقه و تجربه کمی احساس راحتی کنید.

بنابراین ما حتی به حال فرصت هایی را برای اتمام بازی کردن. ما به حال شانس برای کشتن در 1-0 بازی کردن و حتی فرصت دوباره 2-2.

همانطور که شما را به چشم خود دیده ، من از خط اطراف زمین فوتبال در پایان بازی خبر بود ، چون من لگد یک بطری آب که هدف Persie رابین فان بود disallowed. مقام چهارم به نام داور و به من خبر کردن.

من بطری لگد نمی کند چرا که من فکر کردم ویلیام Gallas بود خارج از خط در ساخت به بالا به هدف ، بلکه به این دلیل من بود نا امید نیست. من فکر کردم که ما به حال equalised.

با تشکر از حمایت شما ادامه داد.
امضا آرسن ونگر 's

آرسن ونگر

--- با همدستی ترجمه گوگل

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اقا حميد از مطلب فوق هيچ چيزي دريافت نكردم.ترجمه مشكل داره
با تشكر

بالا