• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امیدوارم این جشنواره های گل دووم داشته باشه . Vermaelen هم گل زد ولی من از گلزنی گالاس بیشتر از گل این و دو گل سس خوشحال شدم :rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چه بردی
ایول
من اشتباه نمی کنم؟هفته اول لیگ بود؟:rolleyes:
ایول ایول:rolleyes:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
غیر از اینکه این فصل چی پیش میاد حداقل داغ یک برد حسابی به دلمون نذاشتن.به خصوص جلوی این تیپ تیمها که خیلی ازشون بدم میاد.همینها که در طول فصل فقط جلوی آرسنال شیر میشن.(اورتون- بولتون-پورتموٍث و ...)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اصلا انتظار چنين بردي رو نداشتم اون هم در مقابل تيم بد قلق اورتون كه مطمئنم در طول فصل خيلي از تيم ها رو اذيت خواهد كرد.واقعا به دلم نشست.گل زني گالاس و ورمالن هم در نوع خودش جالب بود!اميدوارم اين پيروزي ها ادامه داشته باشه(ان شاا...).
چرا سايت فارسي ارسنال باز نمي شه؟ايا براي شما هم اينگونست؟
راستي ديشب خواب ديدم قبل از پايان نيمه اول 2-0 از منچستر سيتي جلوييم گل دوم هم مارونه شماخ چيپ زد!!!!!!!!!!!!!!!!(شما ببينيد كه من چه قدر تو توهم ارسنالم!)
در پايان هم جا داره فحش بكشم به صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران كه هيچ بازي از انگلستان پخش نكرد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اصلا انتظار چنين بردي رو نداشتم اون هم در مقابل تيم بد قلق اورتون كه مطمئنم در طول فصل خيلي از تيم ها رو اذيت خواهد كرد.واقعا به دلم نشست.گل زني گالاس و ورمالن هم در نوع خودش جالب بود!اميدوارم اين پيروزي ها ادامه داشته باشه(ان شاا...).
چرا سايت فارسي ارسنال باز نمي شه؟ايا براي شما هم اينگونست؟
راستي ديشب خواب ديدم قبل از پايان نيمه اول 2-0 از منچستر سيتي جلوييم گل دوم هم مارونه شماخ چيپ زد!!!!!!!!!!!!!!!!(شما ببينيد كه من چه قدر تو توهم ارسنالم!)
در پايان هم جا داره فحش بكشم به صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران كه هيچ بازي از انگلستان پخش نكرد.

سلام امير احمدي جان
ضمن تبريك

واسه من كه باز ميشه مشكل نداره.

مزد بازی هجومی خود را گرفتیم

میتوانیم بهتر شویم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خیلی شروع خوبی بوده :blush:
بچه ها عکس از بازی ندارید بزارید؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام امير احمدي جان
ضمن تبريك

واسه من كه باز ميشه مشكل نداره.

مزد بازی هجومی خود را گرفتیم

میتوانیم بهتر شویم
سلام توپچي
من كه هر چي تو قسمت اخبار مي رم،لاندا و تتا و مربع و ضربدر و راديكال و قيچي و... مياد:blink:
با ايرانسل هم مي رم همين مشكلو دارم
ولي مهم نيست; لبخند مي زنيم و شاديم:rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فان‌درفارت به آرسنال ملحق مي‌شود
خبرگزاري فارس: يك روزنامه پرتيراژ انگليسي از حضور بازيكن هلندي مازاد رئال‌ مادريد در تيم فوتبال آرسنال خبر داد.

A0513184.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه ديلي‌ميل در گزارشي عنوان كرد نماينده اين باشگاه لندني با مدير برنامه‌هاي رافائل فان‌درفارت به گفت و گو پرداخته است.
اين روزنامه افزود: آرسنالي ها براي تقويت خط مياني تيم خود به دنبال هافبكي تكنيكي و طراح مي گردند و به اين خاطر هافبك رئال را مد نظر دارند.
روزنامه مذكور سپس از قول اين بازيكن 26 ساله كه سابقه حضور در آژاكس آمستردام و هامبورگ آلمان را دارد، عنوان كرد: علاوه بر انگليس مورد توجه تيم‌هاي زيادي از اروپا هستم. در حال حاضر پيشنهادهايي از آلمان، اسپانيا و ايتاليا دريافت كرده‌ام كه توجه‌ام را جلب نكرده‌اند. مايلم به فوتبال در جايي همانند انگليس ادامه دهم.
با توجه به ملاقات صورت گرفته و نقطه نظر هافبك هلندي‌، نشريه مذكور پيش‌بيني كرده بازيكني كه در تيم رئال مادريد بخاطر شمار زياد ستارگان درجه اول جهان محلي براي ابراز وجود نيافت، به زودي راهي تيم‌ آرسنال خواهد شد.

vaart_nachdenklich_468x345.jpg

سران باشگاه آرسنال در گزارشی اعلام کرده اند که تمایل زیادی نسبت به جذب رافائل فان در فارت ، ستاره هلندی رئال ماردید دارند.
روزنامه میل روزیکشنبه در گزارشی اعلام کرد که سران آرسنال تلاشی را برای خرید ستاره هلندی رئال آغاز کرده اند و پیشنهادی 7 میلیون یورویی را برای خریداری این ستاره که در رختکن تیم مادریدی جایی ندارد، آماده ارائه نموده اند.
این ستاره 26 ساله نیز تمایل زیادی دارد تا به فوتبال انگلستان بپیوندد و شناخت خوبی نیز از باشگاه آرسنال دارد . فان در فارت دراین رابطه گفت: « واقعادوست دارم به انگلستان بروم. تیمهای از کشورهای آلمان، ایتالیا و اسپانیا برای جذب من ابراز تمایل کرده اند. مارتین یول هم از من در خواست کرده که به آژاکس بازگردم ولی هیچ کدام از این پیشنهادات نظر مثبت مرا جلب نکرده است . من می خواهم به لیگ برتر بروم ومی دانم که می خواهم در چه تیمی بازی کنم.»

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین برای دیدار امشب مقابل سلتیک را شرح داد.
ونگر گفت ، تئو والکات آماده نیست اما ابو دیابی شرایط بازی را بدست آورده. در بازی با اورتون سانیا دچار کوفتگی عضله شد اما تصمیم نهایی در مورد او را به فردا موکول میکنیم. در مورد حضور فابرگاس و دنیلسون نیز تردید وجود دارد اما در مورد آنها نیز فردا تصمیم میگیریم.

بیش از 50% احتمال وجود دارد که سسک به میدان برود و شاید هم بیشتر. او از ناحیه همسترینگ مشکل کوچکی دارد. در بازی مقابل اورتون برای همین موضوع او را تعویض کردم. دنیلسون نیز با مشکل از ناحیه کشاله ران روبروست.

فردا بهترین تیم ممکن را روانه میدان خواهیم کرد. بهترین تیمی که احتمال دهم میتوانند این دیدار را پیروز شوند. این بازی بسیار مهمی برای ماست زیرا میدانیم بازی در اینجا چقدر مشکل است و چه خطراتی مارا تهدید میکند.

آرسن ونگر در مورد تئو والکات نیز گفت ، مطمئن نیستیم او برای بازی شنبه آماده شود. او در اردوی تیم ملی دچار مشکل شد. امروز آزمایشی را انجام داد که جواب آن منفی بود.

آسیب دیدگی او قبلا اتفاق افتاد. وقتی در هلند مصدوم شد ، دیگر او را به انگلستان باز نگرداندند زیرا آنها فکر میکردند مشکل کوچکی بوجود آمده و 2 روز بعد میتواند بازی کند. اما او امروز صبح آزمایش داد و مشخص شد مجبور است تمریناتش را متوقف کند.

لازم به ذکر است سمیر نصری ، توماس روسیچکی ، لوکاس فابیانسکی و یوهان جیورو به علت مصدومیت در این ماه نمیتوانند به میدان بروند.

بچه ها تلويزيون كوفتي ايران نشون نميده بازي رو؟!

كانال هاي ماهواره اي كه اين بازي رو پخش ميكنن:

2BE
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
Boom Sport One
C+ Sport (Fra)
Futbol Smart
Hi Soccer
NED 3
Nova Sports 2 (Hellas)
Nova TV (Cro)
nSport SD
NTV+ Football
Pro.bg
RTRS
RTS 2 (Ser)
Sky Calcio 2
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport 3 (Italy)
Sky Sport Info (Portal)
Sky Sports 2 (uk)
Sky Sports Interactive
Sport 1 (Ukr)
Sport 1.2 (Ned)
Sport 5
Sport TV1
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
TSR 2
TV2 Hungary
TV2 Sport (Den)
TV3 Ireland
TV6 Sweden
TVE La Primera
TVE La Primera SAT
Viasat Sport (Nor)
~ Al Jazeera Sport HD
~ nSport HD
~ NTV+ Sport HD
~ Sky Calcio 2 HD
~ Sky Sport HD3 (Italy)
~ Sky Sports HD2 (uk)
~ Sport HD (Ukr)
~ SuperSport HD1
~ Viasat Sport HD

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ونگر در نشست خبري: "والكات" به سلتيك نمي‌رسد

آرسنال در رقابت‌ رفت انتخابي ليگ قهرمانان اروپا، مهاجم كناري‌اش را در اختيار نخواهد داشت.

آرسن ونگر همانند بازي آغازين توپچي‌ها در ليگ برتر، از حضور "تئو والكات" در بازي برابر سلتيك گلاسكو بي‌بهره است.

اين مهاجم گوش، پيش از اين در پيروزي شش بر يك آرسنال برابر اورتون از هفته نخست رقابت‌هاي ليگ برتر به دليل آسيب ديدگي غايب بود و سه‌شنبه شب هم نمي‌تواند لندني‌ها را در دور رفت مرحله انتخابي ليگ قهرمانان اروپا برابر حريف اسكاتلندي همراهي كند.

برخلاف وي، "ابو ديابي"، هافبك فرانسوي توپچي‌ها به تيمش بازمي‌گردد و شايد براي اين تيم به ميدان نيز برود. آرسنال در اين بازي نگران چند بازيكن ديگر خود نيز هست.

ونگر، سرمربي فرانسوي آرسنال در نشست خبري پيش از اين بازي به خبرنگاران درباره آسيب ديدگان احتمالي گفت: «سانيا روز شنبه ضرب ديد. فابرگاس و دنيلسون هم آسيب ديده هستند. درمورد همه آنها پيش از مسابقه تصميم مي‌گيرم.»

سلتيك هم در اين مسابقه مالوني و لونز، دو بازيكن كليدي‌اش را به همراه ندارد و بايد ديد كدام تيم مي‌تواند جاي خالي بازيكنانش را به خوبي پر كند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
برد خوبی بود
به امید شکست دادن منچستر:rolleyes:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان

منم تبریک میگم برد رو

منتظر بردن منچستر هم هستیم
wassat.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم.
گالاس داره فوق العاده بازي مي كنه و سانگ هم همون طوري كه انتظار داشتم خيلي پيشرفت كرده و تو درگيري ها موفق عمل مي كنه.تيم تو بهترين شرايط در چند سال اخيرش قرار داره و مطمئن باشيد كه منچستر از تيم ما مي ترسه نه ما از اونا!
فقط كافيه كمي نيمكتمون رو تقويت كنيم اون وقت مي بينيد كه بارسلونا جلوي ما لنگ ميندازه!!! يك نمايش متفاوت از يك فوتبال زيبا
تو سايت فارسي باشگاه عكس اول سايت كارت اعتباري كانون هواداران ارسنال رو زده!يعني چي؟ كسي خبر داره؟

بالا