• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رابین ون پرسی نشان داده با دورشدن از روزهای سیاه به جوانی برتر تبدیل شده و امروز او ، این است !
رابین با بازی های درخشان خود آرسنال را با 7 گل طلایی یاری کرده و امروز تیمش را در نزدیکی صدر میبیند .
روبین موفقیت ها را در برابر آن زمانی میگذارد که ممکن بود یک جوان تسلیم شده هلندی باشد . او با یک تصویر از تیم زیر 14 ساله ها تصدیقی بر انتخاب خود میگذارد .
رابین در این مورد گفت » زندگی من میتوانست کاملا متفاوت از اینی باشد که هستم . من در محله ی خشنی در روتردام بزرگ شدم و در آنجا خیلی از موارد با هم در آمیخته شده بود .
من از معدود هلندی های سفیدی بودم از دوستانی از آفریقا و ترکیه و مراکش داشتم . البته شیطنت هایی داشتم به مغازه میرفتم و دو ابنبات بر میداشتم و فقط پول یکی را حساب میکردم .
تا 14 سالگیم به بازیگوشی گذشت و آنچه همسن هایم میکردند ، من هم میکردم اما در آن سن حس کردم دوراهی بزرگی در زندگی ام وجود دارد . به سادگی میشد گمراه شوم ، میدیدم دوستانی را که کارهای احمقانه میکردند . دوستانم سعی میکردند من رو مست کنند و سیگاری ام کنند ، خوب اسم اونجا هلند است ...
اما فوتبال چیز دیگری بود ! به آن واقعا علاقه داشتم و از هر چیزی برابم مهمتر بود
کاری نداشت ، نیمی از تیم این چنین رفتارهایی داشتند اما من نه ! من حس میکردم 14 سال سن کمی برای نوشیدن و کشیدن است ! به من میگفتند امتخان کن و فقط همین را میشنیدند : "نه"
حالا بعد از سال ها باز هم به تیم 14 ساله ها نگاه میاندازم ... من کجا و مستان آن زمان کجا ( مترجم ، منظور روبین مقایسه با هم قطارهایش است )
یکی از انها کاری کرد که هیچکدا نتوانستند .

"" تمرکز به آرسنال ""

ون پرسی در ادامه به تمرکز خود بروی آرسنال و لیگ قهرمانان و جزیره اشاره کرد .
من در آرسنال فقط یک خیریه برده ام و یک حذفی ! متنفرم که با این کارنامه تیم را ترک کنم ... من در ارسنال شانس بازی با فابرگاس و ادورادو ، آرشاوین و نصری و والکات را دارم یعنی کسانی که زیبا بازی میکنند...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر از جنگ بر سر تصاحب باشگاه احساس ناراحتی میکند.

روزنامه ی " خبر های جهان" اینگونه نقل میکند که آرسن ونگرهشدار داده است که اگر عثمانوف عهده دار باشگاه شود آرسنال را به مقصد رئال مادرید ترک خواهد کرد.و این یکی از دلایلی است که کرونکه به صورت شگفت انگیزی در چند ماه گذشته سهام خود را افزایش داده است کرونکه در حالی سهام خود را تا نزدیک به 30 % افزایش داده و خود را به سهامدار اول باشگاه تبدیل میکند که عثمانوف همچنان نسبت به این قضایا متحیر است.
یکی از کارمندان داخلی باشگاه میگوید:
اگر به هر دلیل اوضاع طوری پیش برود که عثمانوف کنترل باشگاه را به عهده بگیرد آرسن ونگر که کاملا به باشگاه وفادار است باشگاه را ترک خواهد کرد.
" او نمیخواهد هیچ کدام ازسهامداران باشگاه در کار او و نحوه ای که او تیم را اداره میکند دخالت کنند. در حالی که عثمانوف مدت هاست بر سر این قضیه می جنگد که با افزایش سهامش در باشگاه ، پول کلانی را برای خرید های باشگاه پرداخت خواهد کرد.
او(ونگر) برنامه هایی دارد و همه دارند میبینند که برنامه های او با موفقیت پیش میروند.این حرف ها بدان معنی نیست که ونگر قصد ندارد بازیکنی را به باشگاه بیاورد،اما تنها بازیکنانی که خود او احساس کند به باشگاه کمک خواهند کرد.ونگر به باشگاه اخطار داده که او نمیتواند با کسی کار کند که بر خرید بازیکنان گران قیمت پا فشاری میکند.
آنطور که به نظر میرسد آرسن ونگر از حضور کرونکه راضیست به این دلیل که کرونکه در کار های بشاگاه قصد دخالت ندارد ..چیزی که در مورد عثمانوف صدق نمیکند.

سسک فابرگاس **** تیم ارسنال میگوید که آرسنال میتواند اولین تیمی باشد که رکورد 100 گل زده در یک فصل را بدست بیاورد.
بعد از پیروزی 4-1 تیم آرسنال در مقابل وولورهمپتون ، آرسنال به رکورد 55 گل زده در 19 بازی دست یافته است.
فابرگاس معتقد است به این دلیل فوتبال دارا ی لطافت است که شما باید در تمام مدت مواظب بازی هایتان باشید.
فابرگاس ادامه میدهد
" ما در مورد یک اتفاق غیر ممکن صحبت نمیکنیم،مهم نیست که چه اتفاق غیر ممکن(تا به امروز) در پیش روی ما باشد یا هر تیمی که باشد، ما آرسنال هستیم و جوان و تمام تلاش خود را برای بهترین بودن انجام میدهیم.زمانی خواهد رسید که ما هم نمیتوانیم گل بزنیم پس بهترین امر ممکنه این است که ما به راه خود ادامه دهیم.

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باشگاه آرسنال بعد از بررسی اوضاع و هماهنگی با گروه پزشکی خبری را منتشر نمود که طی آن مصدومیت روبین را 6 هفته ای دانست .
ون پرسی در بازی دوستانه هلند و ایتالیا در دقیقه 10 بعد از درگیری با Chiellini شدیدا مصدوم شد .
طبق گزارش باشگاه رابین این هفته به لندن بازمیگردد و الباقی مسائل را با تیم پزشکی آرسنال دنبال میکند تا به بهبودی برسد .
حدودا 6 هفته ون پرسی بازی نخواهد کرد .

کانون هواداری آرسنال امیدوار است تا روبین ون پرسی هر چه سریع تر آماده شود و دوباره به میادین بازگردد
در همین راستا fox نیز خبری را منتشر نمود

مهاجم آرسنال رابین فان پرسی مطمئن است،مصدومیتی که از ناحیه زانو متحمل شده به آن شدتی نیست که در ابتدا تصور می شد.
بر طبق اولین خبر هایی که از مصدومیت رابین منتشر شده بود،او می بایست بیشتر فصل را در بیرون زمین سپری می کرد،اما رابین در مصاحبه ای با ایستگاه تلویزیون هلندی NOS گفت:
حداکثر تا ژانویه برمی گردم،پیش بینی می شود که من بین چهار تا شش هفته بیرون باشم.
فان پرسی در بازی دوستانه آخر هفته هلند مقابل ایتالیا با تکل مدافع ایتالیا،جورجیو کیه لینی مصدوم شد و فقط ده دقیقه در آن بازی حضور داشت.
گفتنی است رابین تاکنون برای آرسنال هشت گل در یازده بازی به ثمر رسانده است و در مکان دوم بهترین گلزنان جزیره قرار دارد.

بارسلونا در پیشنهادی بسیار عجیب خواستار تعویض سس فابرگاس شد...
باشگاه بارسلونا که مدت هاست به دنبال استعداد بی نظیر آرسنال فابرگاس است این بار در پیشنهادی وسوسه کننده و عجیب هر طور شده خواهان آوردن وی به نوکمپ است.
بارسلونا طی یک بسته پیشنهاید خواستار تعویض بویان کرکیچ و یایا توره با فرانسس فابرگاس است .
خوان لاپورتا که سال بعد مدت مدیریتش به پایان می رسد در تلاش است تا به هر ترتیب ممکن ( چه احساسی چه تبلیغاتی و چه رسانه ای ) فرانسس را به زادگاهش ببرد.
گر چه آرسنال برای مشکلات مالی خود نیاز به فروش بازیکنان دیگر ندارد اما آیا باید دید باشگاه و مربی آن در مقابل این پیشنهاد واکنش منفی نشان خواهند داد یا بار دیگر پاسخ مثبت پایان کار خواهد بود .
لازم به ذکر است یایا توره و بویان کرکیچ هر دو امسال بیشتر روی نیمکت بارسلونا بودند. توره که پیش سر کیتا بیشتر قرار گرفته و بویان نیز هم چنان منتظر ایجاد شانس های بیشتر برای درخشش خود است.

باشگاه آرسنال آماده است تا پیشنهاد 5 میلیون یورویی خود را به بازیکن خط میانی تیم هافنهایم،مایکوسل، ارائه کند.آرسن ونگر علاقه مند است تا این بازیکن را در ژانویه به ترکیب تیم خود اضافه کند.به همین دلیل یک نفر را فرستاده تا بازی او را از نزدیک ببیند.
بازیکن 21 ساله تیم هافنهایم هیچ مشکلی برای هماهنگی خود با تیم اصلی نخواهد داشت .چرا که هم بازی برزیلی او ، دنیلسون، یکی از بازیکن اصلی تیم آرسنال است و میتواند به او کمک بسیاری بکند

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بسياز خبر ناراحت كننده وبود مصدوميت روبين.
هر چند روزهاي قبل از مصدوميت روبين از مصدوميت هاي چلسي خوشحال و خوشحال تر مي شديم ناگهان بد جوري خرد تو پرمون!
از نظر من بايد باشگاه با پيشنهاد هاي وسوسه برانگيز بارسا يه برخورد جدي داشته باشه. شورشو در اوردن!!! اين همه از در و ديوار نه شنيدن باز هم ول نمي كنن.اخه سس بياد اونجا كجا بازي كنه ؟!شما كه همه جا بازيكن داريد!بايد هيلوود يه تو دهني به اينا بزنه تا ادم بشن.
حالا بازي با چلسي كي رو به جاي روبين بذاري؟نيكلاس تهفه هم كه نيست.
ولي باز هم برنده ما هستيم. چرا كه ما تيم تر و با انگيزه تر و شاداب تر و ميزبان هستيم.خدا كنه فقط بقيه و بازي هاي برگشت و تداركاتي مصدوم نشن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شاید جالب باشد بدانید با مصدومیت گیبز شمار مصدومین آرسنال 10 نفر شد...
با مصدومیت گیبز در بازی های ملی شمار مصدومین آرسنال در حال حاضر نزدیک به تعداد یک نیم کامل شد .

10 نفر مصدومانی هستند که نمی توانند برای مدت های مختلف آرسنال را همراهی کنند.

از طرف دیگر هراس مصدومیت جدید در بازی ملی چهارشنبه شب تیم های جهان نیز ذهن هواداران آرسنال را مخدوش میکند .

رابین ون پرسی , دنیلسون , گائل کلیچی , تئو والکات , نیکلاس بندتنر , کارلوس ولا, کایرن گیبز, لوکاژ فابیانسکی , جک ویلشر , یوهان جورو مصدومان کنونی تیم آرسنال هستند.
//
خاك تو سرمون.باز رسيديم به نيم فصل تيم فلج شد. ******************

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
خاك تو سرمون.باز رسيديم به نيم فصل تيم فلج شد.
و همینطور بعد از چند بازی خوب و بردهای متوالی که بخاطر بازیهای ملی فاصله بین بازیهای باشگاهی افتاد و مصدوم گذاشت رو دستمون به تیم جلبکی مثل ساندرلند اونم درست تو این زمان بد باختیم:(:mad::grrr:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شايد براي هميشه بمانم
از هم شایعات، باز هم تکذیب!
مدت هاست که اخبار گوناگونی در مورد پیوستن سس فابرگاس به بارسلون به گوش میرسد و دیگر بازیکنی از این تیم نمانده که او را برای بازگشت به زادگاهش دعوت نکرده باشد!!! اما کاپیتان فهمیده ی آرسنال، باز هم مثل همیشه، از بودن در لندن خوشحال است و می گوید حتی به شایعات " فکر هم نمی کند". فابرگاس در کنفرانس پیش از بازی مقابل استاندارد لیژ در اینباره گفت:" این شایعات به هیچ وجه بر روی من تاثیر نمی گذارد. سال هاست که این مسائل ادامه دارند. راستش را بخواهید حتی به این مسائل فکر هم نمی کنم! نمی خواهم فکر کنم و و فکر می کنم که نباید هم بکنم زیرا من در در تیم و باشگاهی فوق العاده حضور دارم.
در جایی که هستم بسیار خوشحالم و فصلی بسیار طولانی در پیش روی ما قرار دارد. جدا شدن از کارم،فوتبال و باشگاهی که برای آن بازی می کنم و به من پول می دهد، آخرین کاری است که می خواهم انجام دهم! مشتاقانه به دنبال یک فصل عالی با آرسنال هستم."
وقتی از سس پرسیده شد که آیا مایل است تا پایان دوران فوتبالش در آرسنال بماند، او پاسخ داد:
" چرا که نه؟! تا به حال در مورد آن فکر نکرده ام. من فقط 22 سال دارم. هیچوقت نمی دانید که در دوران فوتبالتان چه اتفاقاتی خواهد افتاد، اما چرا که نه؟ در هفتمین فصلم با آرسنال هستم و واقعا خوشحالم، بیشتر از همیشه!
ما هم می توانیم موفقیت های بارسلونا را بدست آوریم. من در فینال هایی بازی کرده ام و برای قهرمانی در لیگ جزیره جنگیده ام.
درست است که در پایان فصل گاهی اوقات احساس می کنیم که کاری نکرده ایم ولی از تمرکز باشگاه برای بدست آوردن جام بسیار خوشحالم و معتقدم این فصل بسیار شایسته ی این کار هستیم.

رسن ونگر از بازیکنانش می خواهد تا باشگاه را فدای تیم ملی نکنند
در حالی که یکی از خبرنگاران در حین یک نشست خبری از ونگر سوال کرد که با توجه به اینکه این بازی ها برای تئو ولکات و انتخاب او برای سفر به جام جهانی بسیار مهم است، ونگر به سرعت به او میان سوال او پرید و حتی اجازه ی اتمام سوال را نیز نداد!!!
" باید همینجا متوفقتان کنم. فصل بزرگ با آرسنال است نه در جام جهانی. به بازیکنان پول نمی دهیم که به جام جهانی بروند! پول می دهیم که برای آرسنال خوب بازی کنند. اولین سربلندی برای هر مردی در زندگی این است که برای کسی که به او پول می دهد خوب کار کند، نه اینکه به جام جهانی برود!!"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سس فابرگاس ضمن تبریک به بازگشت دوباره والکات به ترکیب از نقش مهم وی در موفقیت های امسال می گوید...

تئو والکات که این فصل با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرد بالاخره توانسته به ترکیب آرسنال بار دیگر بازگردد . ابتدا مصدومیت از ناحیه پشت در تابستان و سپس مصدومیت لیگامنت زانوی وی باعث شده در این فصل فقط در دو دیدار آن هم نه از ابتدا برای آرسنال بازی کند .
در حالی که آرسن ونگر نیز به صورت غیر مستقیم از وی خواسته تا تمام تمرکز وی روی باشگاه باشد سس فابرگاس در مصاحبه ای جدید از نقش مهم و پر رنگ وی در این فصل سخن گفته است .
با مصدومیت رابین ون پرسی و نیکلاس بندتنر هم اکنون ترکیب آرسنال بیش از پیش به وجود تئو نیازمند است . وی یکی از گزینه های جانشینی آن دو در جلوی ترکیب آرسنال می باشد و می تواند در این برهه زمانی بسیار موثر و مفید برای باشگاهش فعالیت کند .
فابرگاس اعتقاد دارد بازی های ملی زیر 21 سال انگلستان برای تئو بسیار بد بود و باعث شد این فصل تئو با مصدومیت های مختلف مدارا کند . اما وی یقین دارد با بازگشت وی و تاثیر تئو بر بازی روند تیمی آرسنال نیز بهتر خواهد شد .
سس می گوید : این بسیار بد است وقتی شما به خاطر مسائلی در تابستان نتوانید تیمتان را در فصل همراهی کنید . وقتی شما در تابستان در یک تورنمنت طولانی شرکت می کنید سخت است وقتی بخواهید برای باشگاهتان نیز فصل را شروع کنید . وی بسیار جوان است و کارایی بالایی دارد . وقتی شما نام تئو والکات را بشنوید احساس خواهید کرد وی یک بازیکن قدیمی است و بازی های زیادی انجام داده اما می دانیم وی فقط 20 ساله است و جای زیادی برای پیشرفت دارد . وقتی شما در این سن این تعداد بازی را باید انجام دهید بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود . نتیجه آن هم در نهایت مصدومیت های مختلف است . نکته مهم این است که وی سالم است و به ترکیب بازگشته است و می تواند کمک بسیار زیادی به تیم بکند . او واقعا در تمرینات خوب نشان می دهد . بسیار شاداب و سر حال و من یقین دارم وی بخش اعظمی از مسئولیت این فصل تیم را به عهده خواهد داشت .چرا که او واقعا بازیکن بزرگی برای ما است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال برای دهمین سال پیاپی از این مرحله لیگ قهرمانان گذشت ...

آرسنال در یک بازی کاملا تحت کنترل توانست استاندارد لیژ را 2-0 ببرد . در این بازی والکات و روسیچکی به صورت یاران تعویضی به زمین آمدند . سیلویتره هم بعد از آغاز نیمه دوم به زمین آماد .
در این بازی گل فوق زیبای دقیقه 47 ،در نیمه اول از دنیلسون کار استاندارد را تمام کرد .
آرسنال کاملا تکنیکی بازی کرد و کاملا خوب توپ را در زمین چرخاند . اما متاسفانه لیژی ها فقط و فقط زدند .
4.5 باری والکات و روسیچکی و فابرگاس از تکل های وحشتناک آنها جان سالم به در بردند اما در نهایت گیبز در دام افتاد و برای یک توپ کاملا بی ارزش پایش مصدوم شد .
ونگر در این مورد گفت : یه سوراخ بزرگ در پای پیبز به وجود آمده // با توجه به صحنه خطا احتمالا استوک کفش های حریف در پایش فرو رفته //
گالاس و آرشاوین هم در یک کرنر با هم تصادف هوایی کردند و آرشاوین پوست سرش پاره شد و گالاس هم بالای چشمش حسابی ورم کرد و کبود شد .
به گفته آرسن هر دو برای بازی با چلسی آماده میشوند ، اما باز هم ورم چشم ویلی به نظر کمی خطرناک است .
//
بازي را خيلي راحت شروع كرديم و بعد از دقايقي استاندارد ليژ توپ رو گرفت و ميدان داري كرد اما گل نصري رو لغزش مدافع رو به رو و سوپر گل دنيلسون در اخرين دقيقه ي نيمه ي اول همه چيز را براي استاندارد تمام كرد. در نيمه دوم هم فقط پاس كاري كرديم و استاندارد كه گويا براي برد اومده بود عصبي شده بود و شروع به زدن ارسنالي ها كرد كه نتيجه اش اخراج بازيكن حريف به خاطر درگيري كه با سس انجام داد.اما ناگهان در اخرين دقيقه ي بازي يه تكل بلند از مدافع حريف بر روي گيبس و بي احتياطي او باعث مصدوميت او شد كه يه كم حالمون رو گرفت. بايد ديد به بازي چلسي مي رسه يا...انصافا خيلي پيشرفت كرده و توانايي اش از كليشي به مراتب بالاتر است. ارشاوين هم روز چندان خوبي رو پشت سر نگذاشت. پاساش به مقصد نمي رسيد پاساي ديگران به او نمي رسيد؛سرش هم كه تركيد تو بازي!ولي نبود يك مهاجم نوك حرفه اي در تيم كاملا احساس شد و اين مي تونه براي بازي با چلسي يقه ي تيم رو بگيره.
به هر حال تبريك مي گم صعود به مرحله ي حذفي.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفته می شود آرسنال برای تابستان تیری هانری جدید فوتبال را به خدمت خواهد گرفت ...

لوییس رمی نام وی است . قد و قامت و استیل بازی وی بسیار نزدیک و شبیه به تیری هانری است . 22 سال سن دارد و مطبوعات مختلف جهان آرسن ونگر و آرسنال را بسیار نزدیک به وی دانسته اند .

این بازیکن جوان که از نظر استیل بازی بسیار با تیری هانری بازیکن اسبق آرسنال مقایسه می شود می تواند یک گزینه فوق العاده برای خط حمله آرسنال در تابستان امسال باشد .

البته مبلغی که آرسنال در نظردارد برای این بازیکن 22 ساله پیشنهاد بدهد کمی غیر قابل قبول است . 14 میلیون یورو مبلغی است که آرسنال در نظر دارد تا برای این بازیکن تیم نیس بپردازد.

وی تا 18 ماه پیش در لیون بازی می کرد اما برای بیشتر نشان دادن خود و درخشش در فرانسه به نیس پیوست .

نکته جالب این است که وی در صحبت هایی که با آبو دیابی و باکاری سانیا در فرانسه داشته در مورد زندگی در آسنال و لندن و امیریتس سوالاتی پرسیده است.

(( در مورد آرسنال با باکاری سانیا و دیبای در فرانسه صحبت کرده ام . آن ها به من گفتند وقتی شما به آرسنال بیایید و در آرسنال باشید دوست دارید برای این تیم بهترین باشید و در این تیم بمانید .))

رمی در 12 بازی این فصل تیم نیس توانسته 6 گل به ثمر برساند و جزو کاندیده های دعوت به تیم ملی باشد . هم چنین در 32 بازی فصل قبل تیمش نیز توانست 11 گل به ثمر برساند.

میلان نیز به طور رسمی علاقه مند به خدمت گیری وی شده . این در حالی است که بوردو و تیم سابق وی لیون نیز خواستار حضور وی در تیم هایشان هستند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در روز شنبه صبح باشگاه آرسنال این بیانیه را در مورد رابین ون پرسی اعلام کرد...
رابین ون پرسی که در22 نوامبر با مصدومیتی که برایش در بازی در مقابل هلند پیش آمد به لندن و باشگاه بازگشت.مصدومیتی که بنا بود به مدت 4 تا 6 هفته طول بکشد.
به محض بازگشت ون پرسی تیم پزشکی آرسنال اسکن های انجام شده از پای او را به دقت مورد بررسی قرار داد و مداوا های اولیه و مراقبت ها از او به انجام رسید و با توجه به کار های انجام شده در اردوی پزشکی تیم ملی هلند تیم پزشکی آرسنال برای بیان مدت زمان دقیق مصدومیت رابین زمان بیشتری را برای تحقیق و بررسی دقیقتر خواستار شد.
با توجه به گفته های دکتر" نیک ون دیک" که سر پرستی تیم پزشکی متخصصان عمل جراحی قوزک پا را بر عهده دارد تشخیص اولیه مصدومیت رابین اشتباه بوده است برای مداوای کامل رابین باید عمل جراحی را در هفته ی آینده در آمستردام بر روی لیپامنت پای خود داشته باشد. تیم پزشکی باشگاه این بار اعلام کرد که ترمیم کامل لیگامنت رابین بین 4 تا 5 ماه طول خواهد کشید.
//
ديگه ونگر رسما بايد يه مهاجم بخره(اگه نخره خيلي خره!!!)
ولي خيلي ناراحت كننده بود.
ايا شماخ به عنوان بازيكن ازاد در ژانويه به توپچي ها مي پيوندد؟مساله اين است...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سسک فابرگاس کاپیتان جوان تیم آرسنال میگوید "جک ویلشر" و" آرون رمسی " نسبت به او که در همین سن و سال بوده بهتر هستند.

به نظر میرسد سسک حقیقتا جایگاه خود را با توجه به حضور این بازیکنان در خطر میبیند
سسک در مصاحبه با دیلی میل میگوید: رمسی ، مریدا و ویلشر. آنها در سطح ما بقی بازیکنان هستند.حتی بهتر از من!آنها بازیکنان با کلاسی هستند.آنها در تمرینات فوق العاده هستند.
"آرون" واقعا پیشرفت کرده است همانطور که در بازی با لیورپول در کارلینگ کاپ دیده ایم او از نظر فیزیکی رشد کرده و قدرتمند تر شده است.اگر من غفلت کنم و چشمانم را ببندم ، او را در جای خود خواهم دید! و این یک حقیقت است.
" ویلشر" هم میتواند یک بازیکن درجه یک بشود زمانی که او اندکی رشد کند و بزرگتر شود او را در میانه ی میدان قرار خواهند داد.آنها فقط احتیاج دارند تا کمی بازی به آنها برسند تا اعتماد به نفس بیشتری را کسب کنند و آنها بخشی از آینده آرسنال خواهند بود.
" آینده ای که امیدوارم من هم بخشی از آن باشم".
//
رمسي داره كار خودش رو به خوبي انجام ميده و روي نوار پيشرفت گام بر ميداره.مطمئنم كه به يه بازيكن بزرگ در جزيره تبديل خواهد شد.جك كوچولو هم كه راه درازي پيش رو داره...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ای خدااااااااا
1041.gif
dash1.gif

گل به خودی دیگه خیلی ستم بود
154fs232528.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
LOOL

یک بازی بی برنامه و الکی و باری به هر جهت . ترائوره :دی در بک تیم ما هست کاروالیو از اونور دنیا میاد توپ میندازه پشت سرش این گلابی هم تماشا میکنه :دی . ادواردو :دی بدترین بازی ای که من از یه بازیکن دیدم . هر چی رسید رو دیگه حروم نکرد . همه رو خراب کرد. نصری هم که کلآ ول معطل هست . فابرگاس تک و تنها , تنها کاری که تونست بکنه چند پاس خیلی خوب بود . دیگه باید خیلی پررو باشیم که به قهرمانی و این مسائل فکر کنیم

به قول کریم خان زند " بریم فکر واجبات و مستحباتمون باشیم که خیر از دنیا نمی بینیم " :دی . باید بریم به فکر سهمیه ی مستقیم CL و قوی تر کردن تیم های پایه مون باشیم که جام قهرمانی CL و لیگ برتر برامون لقمه ی بزرگی هست هنوز .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در این بازی که اکثر دوستان آن را از تلویزون ایران دیده اند آرسنال با نتیجه ای نسبتا سنگین شکست خورد ...
به قول معروف بهاری که نکوست از بهارش پیداست ! 2 هفته قبل قرار بود دروگبا و لمپارد به این بازی نرسند و آرسنال مشکل خاصی در ترکییب نداشت ... ناگهان در چند روز آخر همه برگ ها برگشتند . گالاس نیمه مصدوم به بازی رسید ، ون پرسی که کلا از دایره بازی ها برای مدتی زیاد ( 4.5ماه ) دور شد ، گیبز هم مصدوم شد و این در و تخته وقتی کاملا جفت و جور شد که لمپارد و دروگبا از مصدومیت رها شدند و از همه بد تر در روز بازی بازیکنان آرسنال کاملا از روزهای آرمانی خود به دور بودند .
ادواردو که همیشه به عنوان یک جانشین خوب از وی یاد میشد کاملا محو شده بود ... آرشاوین بعد از هر زمین خوردن 5 تا 10 ثانیه استراحت میکرد بعد با نا امیدی بازمیگشت و در اوج آنها ورمیناتور که همیشه به گلزنی هایش چشم داریم ....
بگذریم ...

جای تاسف دارد دیدن ورزشگاه خالی شده در دقیقه 80 به بعد !
این بازی هم 3 امتیازی بود !!!! ما به ساندرلند هم باختیم 3 امتیاز از دست دادیم و امروز هم سه امتیاز !
هر چند کمی باید خوش بین بود که انتظار قهرمانی داشته باشیم اما هیچ چیز تمام نشده ، اما اصولا و عموما تیمی که 5 باخت داشته باشد نمیتواند به قهرمانی فکر کند ، ارسنال 4 باخت تا امروز داشته است ....

به امید بازگشت قدرت قدیمی ....
//
بازي در مقابل قول هاي چلسي با اون بدن هاي ورزيده و هركولي واقعا كار دشواري بود.اون هم با يه مشت جك و جوون!به شدت از لحاظ بدني كم اورده بوديم.
به واقع نشون داديم كه چه تيم ضعيف و جوون و بي تجربه اي هستيم كه خيلي راحت دو گل كاملا مشابه مي خوريم.
بايد براي اميدمون به قهرماني يه بازنگري بكنيم.
اميدوارم كه ونگر يه نگاه دوباره به بازي بندازه و به ضعف هاي تيمش پي ببره و سعي در برطرف كردنش بكنه.ياد حرف رونالد كومن افتادم كه وقتي در امارات با بازي فوق العاده ي بچه ها يه شكست سنگين را متحمل شد برگشت و گفت ارسنال با اين پاس هاي پرتعدادش به قهرماني نمي رسد! و ما ان گاه به حرفش خنديديم اما...
و باز هم ونگر همان اشتباهي كه در مقابل منچستر يونايتد در نيمه نهايي جام باشگاه هاي اروپا داشت و تكرار كرد و در نيمه ي دوم با اوردن والكات و بيرون كشيدن سانگ تيم را كاملا تهاجمي و احساسي كرد و اين هم گل سوم.
الكي نيست كه ارشاوين گير داده بود به ونگر كه بازيكن با استعداد به اندازه كافي داريم چند تا با تجربشو هم بخر!
اين بازي جا براي بحث زياد داره اما فعلا بايد بذاريمش كنار و به فكر بازي چهارشنبه مقابل من سيتي و اده كثيف باشيم.خدا كنه كه فقط اونجا احساساتي نشيم و جفت پا نريم رو سينه ي اده و چند تا اخراجي رو دست تيم نذارن.
ولي خداييش حق خوري هم نشد. گل دقيقه 48 ارشا كه از نظر من كاملا سالم بود را مردود اعلام كرد.اگر گل را قبول مي كرد شرايط خيلي تغيير مي كرد. و البته اون پنالتي كه روي ولا نگرفتن.
شكست خيلي خيلي سختي بود و همه را به اين فكر انداخته كه اين تيم ايا واقعا پتانسيل قهرماني داره؟هممون رو از قهرماني نوميد كرد
از نظر من اين تيم به بازيكنان جديد احتياج داره.بازيكناي با تجربه كه خيلي بعيد است ونگر در زمستان بخواد اينچنين خريد هايي داشته باشه. فوقش يه مهاجم از سنت اتين فرانسه با 22 سال سن كه ايشا... چند فصل ديگه اقاي گل ميشه!
//

پارسا جان امدي ولي حالا چرا...!؟

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست برابر چلسی...

"آرسن ونگر" میگوید نتیجه به دست آمده در بازی آرسنال در مقابل چلسی عادلانه نبود به خصوص هنگامی که گل سالم ما را نپذیرفتند.
آرسنال بازی را 3-0 به آبی های لندن واگذار کرد ، در حالی که نیمه اول را 2-0 با گلهای دروگبا وگل به خودی ورمالن به پایان رساند.
به هرحال آرسن ونگر باور دارد که تمام بازی در دستان بازیکنان آرسنال بود و همه ی حمله ها را آنها انجام دادند و گل به ثمر رسیده توسط آندری آرشاوین کاملا درست بوده است.
البته مواردی هم بود که داور آنها را سوت نزد، همانند خطایی که در پشت محوطه جریمه بر روی "کارلوس ولا" انجام شد."ولایی" که با آمدنش به همراه "والکات" دفاع چلسی را وحشت زده کرد.
ونگر گفت: من نمیخواهم زیاد در مورد داوری بازی حرف بزنم، من تصور میکنم که ما اشتباهاتی داشتیم و عقیده دارم که داور در پاره ای از اوقات اشتباه داشت.
در مورد پنالتی من تصور میکنم حداقل یک خطا برای ما چسبیده به محوطه جریمه وجود داشت به این دلیل که داور در صحنه ای مشابه همان خطایی را برای چلسی گرفت که برای ما نگرفت و منجر به گل زنی" دروگبا " شد .
من باور دارم که بر روی گل او اشتباه بزرگی را مرتکب شد چون توپ در اختیار " چک " نبود و نمیتوانید بگویید یکی از باریکنان ما توپ را از دستان چک بیرون آورد.
این بدین معنیست که او یا صحنه را دیده یا ندیده!.او نمی تواند در مورد خطا اشتباه کرده باشد و شما نمیتوانید به من بگویید که او دیده است که ادواردو توپ را از دست چک بیرون آورده درحالی که این درست نیست.در صحنه آهسته مشخص بود که ادواردو هیچ گونه مداخله ای انجام نداد و داور اعلام خطای بازی خطرناک کرده است و توپ را از دست ادواردو بیرون کشیده است.
وقتی شما نیمه دوم را به جای نتیجه 2-0 با 2-1 شروع میکنید از نظر روانشناسی بسیار متفاوت خواهد بود و داور تصمیم اشتباه را گرفته.
البته این دلیلی بر این قضیه نمیشود که ما به تیم خودمان نگاهی نیندازیم و از خودمان نپرسیم که چرا چنین گلهایی را دریافت کرده ایم.
نتیجه بازی نسبت به آنچه در بازی اتفاق افتاد بسیار نا عاذلانه بود، اما نتیجه همین است و ما نمیتوانیم در آن تغییری ایجاد کنیم.من معتقدم امروز(روز بازی!) چلسی همه چیز برای بردن را در اختیار داشت و ما فقط میتوانیم با این قضیه کنار بیاییم و باید واکنشی خوب را در بازی های آینده از خودمان نشان دهیم. آنها در اولین شوتشان به سمت دروازه و اولین سانتری که انجام دادند توانستند به ما گل بزنند و این همه چیز را بسیار سخت کرد.
بعد از آن هم تصمیم بسیار مهم و موثر داور بر روند بازی بود که ایجاد مشکل کرد، بسیار نا عادلانه بوذ.چگونه ادواردو میتوانست توپ را از چنگال چک بیرون بکشد در حالی که ، این بازیکن چلسی بود که مانع کنترل توپ توسط ادواردو شد. نتیجه 2-1 در اینگونه بازی ها بسیار مهم است و این اشتباه بزرگ داور بود!
بله! بازیکنان چلسی بازیکنان قدرتمندی هستند و از نظر قوای فیزیکی نیز تنومند هستند. باید این را هم خاطر نشان کرد وقتی تیمی 2 گل جلو است و تنها در نیمه خودی دفاع میکند ، بازی را دچار وقفه میکند!
باور دارم که آنها در بازی اشتباهات فراوانی را انجام دادند و ما نتوانستیم از اشتباهات آنها استفاده کنیم و این بدلیل بیش از حد فیزیکی بودن بازی است.
بعد از پیروزی بر منچستر یونایتد، لیورپول و اکنون آرسنال ، ونگر معتقد است چلسی بخت نخست قهرمانی در این فصل است.
به نظر من آنها در حال حاظر در شرایط آرمانی خودشان قرار داردند و به نظر من این تیمی که من میبینم پتانسیل این را داد که امتیاز هایی را از دست بدهد، این احساسیست که من دارم.
به هر حال مرد فرانسوی آرسنالی ها از اینکه تیمش نتوانست یکی دیگر از قدرتهای لیگ را متوقف کند باید بسیار نا امید باشد.
"اگر ما میخواهیم برای فتح لیگ بجنگیم باید توانایی این را داشته باشم که در مقابل قدرتهای برتر لیگ نتیجه را واگذار نکنیم و ما در هر دو بازی خود در مقابل یونایتد و چلسی به خودمان گل زدیم!"
ونگر از پاسخ دادن سوالی که مبنی به خرید بازیکن در ژانویه بود امتناع کرد و گفت ترجیح میدهد تا صبر کند تا بازیکنانش از کمند مصدومیت رها شوند.و همچنین تیم خودش را همچنان با 11 اختلاف امتیازی که با چلسی ایجاد شده در کورس قهرمانی میداند.
" من فکر نمیکم همه چیز تمام شده باشد، ما جنگجو هستیم و این را باید در بازی بعدی خود نشان دهیم و مشکلی که ما هم اکنون از آن رنج میبریم این است که مردم اعتمادشان را نسبت به ما از دست داده اند و ما باید مطمئن شویم که کم شدن اعتماد نسبت به ما باورهای ما را کمرنگ نکند"
و این جایی است که من باید از نظر روانی خودمان را از آنچه تا کنون بوده ایم قویتر بکنم، به این دلیل که ما در ابتدای فصل باورهایی داشتیم که از نظر روانی توسط روانشناسان تیم به ما تزریق شد و ما آنها را با شکستمان از دست داده ایم و باید دوباره این باورها را زنده کنیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
توماس روسیچکی تصمیم دارد تا قرار دادی جدید با باشگاه به امضا برساند.

توماس روسیچکی از هم تیمی هایش میخواهد که از هدف خود برای دست یابی به فتح لیگ برتر دست نکشند و شکست روز یکشنبه در مقابل تیم چلسی را به باد فراموشی بسپارند.
روسیچکی بازیکنی بود که در نیمه دوم وارد بازی شد.بازی که با گل به خودی ورمالن و 2 گلی که دروگبا به آرسنال تحمیل کرد با شکست 3-0 در اخر هفته به پابان رسید.این نتیجه گواهی بر این قضیه است که آرسنال در لیگ برتر (بدون احتساب بازی عقب افتاده) 11 امتیاز با صدر جدول که در اختیار چلسی است فاصله دارد،اما روسیچکی آرسنال را هنوز در کورس قهرمانی میبیند و میگوید که باید بازیکنان روحیه خود را در بازی هفته آینده در مقابل استوک نشان دهند.
" اگر ما میتوانسیتم اولین گل را به ثمر برسانیم همه چیز میتوانست متفاوت باشد"
" اما ما باید اعتراف کنیم که چلسی بسیار خوب بود ، برای اینکه آنها بسیار قدرتمند بودند و از موقعیت هایشان به خوبی استفاده کردند."
ما باید به راه خودمان ادامه بدهیم و تمام تلاش خود را نیز انجام دهیم برای اینکه هنوز راه درازی تا پایان فصل وجود دارد.
اگر از همین الان فصل را تمام شده فرض کنیم ، برزگترین اشتباه را مرتکب شده ایم.
بازی بعدی بسیار مهم است.پس از چنین شکستی شما نیاز دارید که خودتان را از لحاظ روحی ترمیم کنید و اگر این اتفاق نیفتد کارها بسیار سخت خواهد شد.
شایان ذکر است که قرار داد کنونی روسیچکی تابستان امسال به پایان میرسد و میتواند در ژانویه با تیم های دیگر نیز وارد مذاکره شود اما روسیچکی میگوید که دوست دارد توپچی بماند.
" ونگر به من گفته که دوست دارد من در تیم باقی بمانم، من نیز دوست دارم بمانم"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر سرمربی توپچیها شاید در ژانویه برای خرید بازیکن دست به کار شود...
چند هفته قبل بود که ونگر از عدم علاقه به خرید بازیکن در ژانویه خبر داده بود و علت آن را رضایت از ترکیب کنونی تیمش اعلام کرده بود، اگرچه این مصاحبه به قبل از مصدومیت طولانی مدت روبین ون پرسی باز میگشت.
ولی بعد از دوری 4 تا 5 ماهه ون پرسی از میادین، ونگر سه شنبه و در مصاحبه ای با Arsenal TV از احتمال خرید در پنجره زمستانی ژانویه خبر داد.
ونگر در آستانه بازی با سیتی در منچستر گفت:"فقط در صورتی که لازم باشد،(برای خرید بازیکن) تصمیم دیگری خواهیم گرفت."

بالا