• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
دراین مقاله به مصدومیتهای پرشمار بازیکنان ارسنال....
میپردازیم تا ببینیم چرا این همه مصدوم در هر فصل باید تنها درلیست مصدومین ارسنال خودنمایی کند؟
این موضوع جدیدی نیست تقریبا سالهای سال است که ونگر وارسنال با این مشکل دست به گریبان هستند شاید باخود بگویید مصدومیت برای همه بازیکنان وبرای همه تیمها اتفاق میافتد بله درست است ولی سئوال این است که چرا برای ارسنال بیشتر از بقیه این مسئله دردسرساز شده؟
شاید پاسخهای زیادی بتوان به این پرسش داد ولی شخص اصلی برای پاسخ به این پرسش ارسن ونگر است همه ما از علاقه ونگر به بازیکنان فانتزی وتکتنیکی مطلعیم وتقریبا اکثر بازیکنان ارسنال از این دست هستند بازیکنانی نظیر فابرگاس/نصری/ولکات/روسیچکی و....البته نمیتوان منکر تواناییهای بیشمار این بازیکنان شد ولی سئوال اینجاست که در لیگ برتر انگلستان که به جرات میتوان ان را فیزیکی ترین وخشن ترین لیگ دنیا دانست ایا تنها تکیه کردن به این بازیکنان فانتزی کافی است؟یا هافبکهای بازی نگه دار نیز لازم است؟
انچیزی که در موردش میتوان صحبت کرد همین هافبکهای بازی نگهدار است که کمبود انان در ارسنال محرز است از میان تمام هافکهای ارسنال تنها ابو دیابی و تا حدودی المکس سانگ هستند که مشخصات هافبک بازی نگه دار درانها وجود دارد وباقی بازیکنان تیم بازیکن ضعیف جثه وفانتزی هستند که در لیگ برتر بشدت دوچار مشکل میشوند بهترین مثال برای این موضوع بازی ارسنال باچلسی است که ارسنالی ها تقریبا تمامی نبردهای تک به تک را واگذار کردند و شاید ان صحنه را به خاطربیاورید که ترائوره با تنه زدن به دروگبا چند متر انطرف تر پرتاب شد!!
بنظر میرسد انبوهی از بازیکنان فانتزی در ارسنال با عث این لیست بلند مصدومیتهای تیم شده همچنین نبود جانشین های مناسب روی نیمکت موجبات نتیجه نگرفتن تیم را فراهم کرده است.
بنظر نگارنده تنها علاج این مشکل اضافه کردن هافبکهای قلدر وفیزیکی به تیم است بازیکنانی نظیرتوره یایا که درحال حاضر در بارسا از شرایط خود ناراضیست و چراغ سبز را به تیمهای دیگر نشان داده است.
درحالی که همه به خرید مهاجم فکر میکنند خرید یک هافبک قدرتمند برای ارسنال بسیار ضروری بنظر میرسد.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
توماس روسیچکی هافبک اهل جمهوری چک ارسنال...
احتمالا تا یک ماه از میادین به دور خواهد بود بدنبال تعویض وی دربین دونیمه بازی با استوک مشخص شد توماس دچار مصدومیت کشاله ران شده است.
ارسن ونگر با اعلام این خبر گفت باید نتیجه اسکن را ببینیم تا بتوانیم درمورد مدت مصدومیت وی اطلاع بدهیم تا 48ساعت اینده میتوانیم بگوییم که روسیچکی تا چه مدت بیرون خواهد بود.
وی اضافه کرد فراموش نکنید که توماس 18ماه بدور از میادین بوده وبرای رسیدن به فرم اصلی خود به زمان نیاز دارد.
با این مصدومیت تاز لیست مصدومین ارسنال طولانی تر خواهد شد لیستی که هر فصل درهمین برهه از مسابقات بسیار طولانیست.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
خیالتان راحت ستاره ای در کار نیست


آرسن ونگر به هواداران آرسنال هشدار داد تا رويا پرداز نباشند ،زيرا خبري از خريد يک ستاره نيست.
کرکره پنجره نقل و انتقالات در چند هفته آينده بالا خواهد رفت و مرد فرانسوي آرسنالي ها اذعان داشت که آرسنال به دنبالي بازيکني است تا خلا نبود طولاني مدت "ون پرسي" را جبران کند.
همه افراد دور و بر آرسن بسيار دستپاچه هستند و به دنبال گزينه مناسب براي خريد هستند ، اما رئيس ميداند که ژانويه زمان خوبي براي خريد ستاره ها نيست.
" من ميخواهم صبر کنم و ببينم که چه اتفاقي براي بازيکنان مصدوممان مي افتد ، ما در ابتداي دسامبر هستيم و من ميخواهم ببينم آيا در ژانويه هم تعداد مصدومان به همين ترتيب زياد خواهد بود يا نه"
" اما بيايد زياد رويا پرداز نباشيم همه ميدانيم که ژانويه زماني نيست که ما بتوانيم يک ستاره را به ترکيب تيممان اضافه کنيم بازيکني که مورد نظر ما هست و ما بدان نياز داريم بازيکني است که هم در ليگ قهرمانان بازي نکرده باشد و هم بازيکن آزاد باشد"
در تابستان گذشته خبر هايي مبني بر بازگشت ويرا به تيم آرسنال بر سر زبان ها افتاده بود و به نظر ميرسد که با شروع شدن جام ملت هاي آفريقا و خروج "سانگ" براي بازي در اين رقابتها حفره اي در تيم آرسنال پديدار شود.پس آيا ويرا باز هم پيراهن آرسنال را بر تن خواهد کرد؟ به نظر ميرسد پاسخ اين سوال به صراحت نه است.
آرسن ونگر ميگويد : او يک مهاجم نيست و به نظرم ما در جايي که او بازي مي کند مشکلي نداريم ..همانطور که در بازي با استوک ما در نبود ديابي و سانگ آن نقطه را به خوبي اداره کرديم.
" تصور نمي کنم ما کمبود بازيکن مياني داشته باشيم..مشکل ما در خط حمله است"


+آرسن در جايي ديگر نيز در مورد مصدوميت هاي پي در پي بازيکنان آرسنال و تعدد آنها صحبت کرد...او مدت زمان زيادي بر روي نيمکت تيم آرسنال نشسته و خودش بر اين باور است که هيچ فصلي همانند اين فصل نبوده
آرسنال در حالي بازي در مقابل استوک را با نتيجه 2-0 برد که 8 مصدوم را در ليست خود ميديد.
ديابي(ماهيچه ساق پا)،بنتنر(کشاله ران)، ادواردو(ران)،والکات(زرد پي)،رابين ون پرسي(قوزک پا)،کليچي(کمر)،گيبز(پا)،جورو(زانو) و بعد از پايان بازي در مقابل با استوک اين تعداد به 12 نفر تبديل شدند
روسيچکي(کشاله ران) ابوئه(ساق پا) ، تراوره و گالاس(هر دو زرد پي)
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
با 12 عدد مصدوم رسما اين فصل هم به فنا رفت.
ونگر هم كه اب پاكي رو ريخت(نه،اشيد تو صورتمون!)
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
جک ویلشایر ترجیح می دهد که باقیمانده فصل را در آرسنال بماند.

بعد از حذف آرسنال از رقابت های جام اتحادیه،طبق روال هر فصل تعدادی ازجوانان باشگاه بصورت قرضی به تیم های دیگر واگذار می شوند تا علاوه بر کسب تجربه در محیطی جدید،بیشتر در ترکیب اصلی قرار بگیرند.
بدون شک ویلشایر هم می تواند جزء یکی از آن بازیکنان باشد و با فرستادن وی به تیمی دیگر زمینه بیشتر بازی کردن وی را فراهم کنند.البته باید منتظر نشست و دید که بعد از بازی با المپیاکو،ونگر چه تصمیمی در این مورد می گیرد،آیا جک سر از تیمی دیگر درمی آورد و یا در اردوی توپچی ها باقی می ماند.
هم اکنون تیم های رنجرز،سلتیک و تیم دسته یکی میدلزبورو خواهان به خدمت گرفتن جک هستند،تا شاید بتوانند برای یک نیم فصل هم که شده از ستاره 17 ساله آرسنال استفاده کنند.
جک در این مورد به خبرگزاری ها گفت:
"من قبلا در مورد رفتن قرضی فکر کرده بودم اما ترجیح می دهم که در لیگ برتر بمانم.نه اینکه لیگ یک،لیگ بدی باشد،اصلا،ولی ممکن است من نتوانم خودم را با آنجا وفق بدهم.من خیلی چیزهای خوبی در این تیم ها می بینم که برای من و شاید خیلی ها جذاب هستند،ولی لیگ جزیره بهتر است".
با توجه به لیست طولانی مصدومین،ونگر ترجیح می دهد که به بازیکنان اصلی در بازی چهارشنبه شب با المپیاکو،استراحت بدهد و تیم جوانی را روانه میدان کند.در این میان جک نیز تلاش میکند تا از فرصت پیش آمده در لیگ قهرمانان نهایت استفاده را ببرد.
"در حال حاضر ما تعداد بسیاری مصدوم در تیم داریم و نمی توانیم روی آنها ریسک کنیم.همچنین زمانی که می توانیم به بعضی از بازیکنان استراحت بدهیم،باید این کار را بکنیم.
در تمام این رقابت ها شما به وضوح می توانید کیفیت جوانان باشگاه را مشاهده کنید و من به آن افتخارمی کنم.
شما کیفیت مریدا،ویلشایر و... را در آینده خواهید دید".
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
درب های آرسنال بر روی دنیس باز است!
مرد افسانه ای توپچی ها مشتاق برای بازگشت به تیم سابقش هست ولی نه هنوز !!
برکمپ که هم اکنون مربی جوانان آژاکس است در مصاحبه ای با مجله ی سان از علاقه ی دو طرفه ی موجود بین او و آرسنال برای بازگشت خبر داد و اعلام کرد روزی به این باشگاه بر می گردد، ولی آن روز هنوز نرسیده است!
"آنها از من می خواهند که باز گردم . هنوز خیلی زود است.ولی می توانم روزی را ببینم که با آرسن ونگر کار کنم.
ما در صداقت،شوخ طبعی، دیدگاه ،چگونه اداره کردن مردم و پرورش جوانان نقاط مشترکی داریم و در گذشته نیز کاملا با هم کنار آمده ایم.
خبرهایی در این مورد بوده! از طرف او (ونگر) ، آرسنال و رسانه ها. آنها می خواهند که من برگردم".
//
اخ كه چه روز زيبلييست روز بازگشت مرد يخي.بي صبرانه منتظر ان روز خواهيم ماند
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
اين هم ليست 18 نفره ارسنال براي بازي فردا.
Carlos Vela
Theo Walcott
Aaron Ramsey
Alex Song
Mikael Silvestre
Jack Wilshere
Lukasz Fabianski (GK)
Vito Mannone (GK)
Fran Merida
Kyle Bartley
Francis Coquelin
Thomas Cruise
Craig Eastmond
Jay Emmanuel-Thomas
Kerrea Gilbert
Luke Ayling
Mark Randall
Gilles Sunu
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
گفته شده است بوخان کرکیچ مهاجم نیمکت نشین بارسلونا از طریق وکیل خود با باشگاه آرسنال در تماس است.
منبع:goal.com
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
خبرات جالب بود عزیزم
ممنون
مخصوصا دنیس و بویان
به شرطی اومدن بویان راه روی برای رفتن سسک نخواد باز کنه!
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
مربی توپچی ها معتقد است...
تام کروز مدافع جوان تیمش میتواند بازی خوبی را دراولین تجربه رسمی خود درمقابل المپیاکوس برای ارسنال به نمایش بگذارد.
مدافع 18ساله ارسنال که همنام ستاره مطرح هالیوود میباشد بنظر میرسد امشب در قلب نبرد با حریف یونانی قرار بگیرد جایی که المپیاکوس تنها به یک امتیاز برای صعود نیاز دارد.
بدنبال مقایسه هایی که بین این بازیکن وستاره هالیوود صورت گرفته ونگر درمصاحبه ای گفت برای من تیتر روزنامه ها اهمیتی ندارد برای من تنها یک تام کروز وجود دارد وان هم در تیم ارسنال بازی میکند.
من معتقدم وی بازیکن خوبیست ولی نمیخواهم او را بیش از اندازه زیر فشار قرار دهدم.
اگر شما به جای وی بودید لحظه ای فکرنمیکردید که قرار است در لیگ قهرمانان بازی کنید.
این فرصتی خوبی است برای وی وسایر بازیکنانی که فرصت حضور دراین بازی را پیدا میکنند.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
سسک فابرگاس کاپیتان توپچی ها از آرسن ونگر درخواست کرده است تا در برنامه هایش در نقل و انتقالات ژانویه خرید یک بازیکن هدف را هم بگنجاند ...
زیرا به نظر او تیم از نظر قدی دارای ضعف میباشد و تیم باید به دنبال بازیکنی باشد تا بتواند این نقیصه را بر طرف کند.

آرسنال در هفته پیش توسط منچستر سیتی از جام اتحادیه حذف شد و در بازی قبل از آن هم در مقابل تیم قدرتمند چلسی در زمین خود با شکست سختی رو به رو شد.

آرسنال در بازی قبلی خود که در روز شنبه در مقابل استوک بر گذار شد توانست بار دیگر طعم پیروزی را بچشد و با این برد وضعیت خود را نیز در جدول سرو سامان بدهد اما در تیمی که آرسن ونگر به میدان فرستاده بود از نظر قد و قامت کمبود احساس میشد.و تیم آرسنال از نظر قد و قامت با داشتن میانگین قدی 5 فوت و 10 اینچ نسبت به حریفان خود در صدر جدول دچار کمبود است

فابرگاس بسیار مشتاق است تا آرسنال در ژانویه مهاجم جدیدی را به تیم اضافه کند به خصوص اینکه اگر این بازیکن از نظر قامت در شرایط مساعدی باشد بسیار برای باشگاه سودمند خواهد بود.

فابرگاس میگوید: " در بازی در مقابل منچستر سیتی ما مالکیت توپ را در اختیار داشتیم اما بازیکنی را نداشتیم که در دفاع حریف جا بگیرد ما بازیکنان مشابه بسیاری داریم که تمایل دارند توپ را در اختیار داشته باشند ،گاهی به بازیکنانی نیاز است تا کیفیتی متفاوت داشته باشند."

در مقابل چلسی ما 40 دقیقه توپ و زمین را در اختیار داشتیم اما نتوانستیم موقعیت های زیادی را خلق کنیم شاید ما در این بازی هم مشکلی مشابه داشتیم، ما در مقابل آنها کوچک (از نظر فیزیکی) بودیم و توانایی مقابله نداشتیم."

به هر حال من اکنون چلسی را می بینم که زمانی یک تیم معمولی بود اما امروز آنها شاید بهترین مهاجم جهان را در اختیار دارند، بدوند دروگبا تیم آنها این شرایط را نخواهد داشت

با توجه به مصدومیت طولانی مدت و 5 ماه رابین ون پرسی ، ونگر قول داده است تا بازیکنی را جایگزین او کند و تا کنون صحبت هایی در مورد بازیکن تیم بارسلونا بویان کرکیچ و بازیکن تنومند تیم وستهام کارلتون کول 6فوت و 3 اینچی در خبر گذاری ها درج شده است
 

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2007
نوشته‌ها
5,919
لایک‌ها
142
محل سکونت
Crystal Ship
اینروزا خیلی تیممون بهم ریخته انصافا
ایشاله بهتر بشیم تو لیگ قهرمانا خصوصا !
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
اینروزا خیلی تیممون بهم ریخته انصافا
ایشاله بهتر بشیم تو لیگ قهرمانا خصوصا !

همون طور كه ونگر گفته اين فصل بدترين فصل از لحاظ تعداد مصدومان بوده.يكي مياد،دو تا ميره!
سايت arsenal.ir هم يه مطلب در مورد اين تعداد بالاي مصدومان ارسنال در اين چند فصل اخير نوشته كه خوندنش خالي از لطف نيست.
http://www.arsenal.ir/News.aspx?ID=351&Title=%D8%B9%D9%84%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%20%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
خبرات جالب بود عزیزم
ممنون
مخصوصا دنیس و بویان
به شرطی اومدن بویان راه روی برای رفتن سسک نخواد باز کنه!
اتفاقا تا اين اين خبر رو شنيدم همين به ذهنم رسيد و از حضور بويان در ارسنال وحشت كردم:crying:
در حال حاضر اون يارو گنده بكه فكر كنم نزديكترين گزينه به ارسنال باشه در ضمن تو arsenal.ir خوندم كه قرارداد پاوليوچنكو در نيم فصل تمام ميشه و قصد ترك تاتنهام رو داره كه در ان نيمكت نشينه و وكيلش گفته كه از ارسنال پيشنهاد داره!از اون گنده بكه بهتره:happy:
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
كرور كرور خبر بد...
توپچی ها که یکشنبه در آنفیلد به مصاف لیورپول خواهند رفت، همچنان بدون بازیکنان کلیدیی همچون ونپرسی و روسیچکی خواهند بود اما در این بین بازیکنان دسته دسته به شرایط عادی باز می گردند تا در این روزهای مهم و فشرده کمک حال تیم باشند.
آرسن ونگر در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه، وضعیت مصدومین را برای این بازی اعلام کرد: "خیلی از بازیکنان مشکل دارند. اگر به بازیکنانی که در مقابل استوک حضور داشتند نگاه کنید، مسلما ابوئه و روسیچکی آماده نخواهند بود ولی دیگر بازیکنان مشکلی ندارند.
تعدادی از بازیکنان کوفتگی و آسیب دیدگی ها کوچکی دارند. در حال حاضر می دانیم که ادواردو و دیابی می توانند باز گردند. گالاس و ترائوره هنوز در ابهام قرار دارند ولی فکر می کنم آماده بشوند. فابرگاس مشکل کمر دارد و پای آرشاوین نیز کوفته شده ولی فکر می کنم آنها نیز به این بازی برسند."
همچنین ونگر در مورد زمان بازگشت بنتنر نیز گفت :" بهتر است بگوییم سال جدید. بسیار نا امید کننده است زیرا به نظر در شرایط بدنی خوبی قرار داشت ولی بازگشت به ترکیب هنوز برای او زود است."
//
اميدمون به ديابي بسته شده!
 

ALMANPARAST

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
236
لایک‌ها
2
محل سکونت
همه جا فقط آلمان
از بدشانسی وقتی به لیورپول خوردیم که بنیتز اخراج رو داره حس میکنه.هر وقت به این موقعیت میرسه یک برد مهم توی بازی مهم میاره تا نتونن بندازنش بیرون.همونطور که در بدترین شرایط منچستر رو برد و همون بازی تنها بردش در
برابر تیمهای بالای جدول هست.به هرحال امیدوارم اگر قراره بنیتز بمونه باعثش ما نباشیم بلکه باعث اخراجش بشیم

@amir ahmadi
پشت سر بایرن حرف نزن پشت سرت حرف میزنما:D:D:D


مربی توپچی ها معتقد است...
تام کروز مدافع جوان تیمش میتواند بازی خوبی را دراولین تجربه رسمی خود درمقابل المپیاکوس برای ارسنال به نمایش بگذارد
تام کروز:blink::blink::blink:!!!!! این یکی دیگه هست یا همونی که تو آواتار H-C بود:D:D
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
@ALMANPARAST
تهديد مي كني؟!:D
حالم از هر چي الماني و المان پرسته بدم مياد در ضمن هيچ چيزي براي پنهان كاري ندارم.:lol:

اميد ها زنده تر مي شنود.
به به
يك تساوي براي چلسي بازي ارسنال-ليورپول را حساس تر از قبل كرده.با اين خيل عظيم مصدومان واقعا كار سختي نه در مقابل ليورپول كه در ادامه ي ليگ داريم.شرايط كار را براي ما سخت كرده:(

آرسن ونگر به سسک فابرگاس برای خروج از لندن اجازه نداد تا...
آرسن ونگر می گوید به سسک فابرگاس اجازه نخواهد داد تا در بازی دوستانه کاتالونیا در مقابل آرژانتین بازی کند
یوهان کرایف بازیکن میانی آرسنال را برای بازی دوستانه در مقابل آرژانتین که در نیو کمپ بر گذار می شود
انتخاب کرده است اما مربی آرسنال از اجازه دادن به سسک برای بازی در این دیدار امتناع کرده است
ونگر هنوز نتوانسته است تا با یوهان کرایف تماسی داشته باشد تا به او این مساله را عنوان کند
" ما به بازیکنانمان اجازه نخواهیم داد تا در دیدار های دوستانه به میدان بروند، ما بازی های زیادی را در پیش رو داریم"
"همانظور که میدانید ما در انگلستان حتی وقتی لیگ های دیگر در دوران کریسمس تعطیل هستند
و به بازی های دوستانه و بازی های خیریه میپردازند در حال انجام دادن بازی های فشرده هستیم."
" برای حضور سسک از ما درخواست شده اما سسک تنها بازیکنی نیست که برای بازی دوستانه دعوت شده است
این تقاضا برای پنج یا شش بازیکن دیگر هم به دستمان رسیده است.ما در 27 دسامبر بازی خواهیم داشت و من به بازیکنانم در بازی با المپیاکوس استراحت نداده ام تا آنها در بازی های دوستانه بازی کنند."
"من تلاش کردم تا با کرایف تماس بگیرم و به او بگویم که اجازه خروج سسک را نخواهم داد
اما نتوانستم با او تماسی حاصل کنم..نمیدانم شاید او از موبایل استفاده نمی
کند و یا من تلاش میکردم با او در حالی که در کوه بوده تماس بگیرم!!!"
+ لازم به یاد آوری است ایالت کاتالونیا در اقدامی عجیب با عنوان تیم ملی کاتالونیا به مصاف آرژانتین میرود در حالی که از سوی مسئولان اسپانیایی به مارادونا و آرژانتین اخطار داده شده تا این حرکت به گقته خودشان اشتباه را انجام ندهند
بالاخره ونگر هم يه خودي نشان داد:happy:
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
تو سايت arsenal.ir مدتي پيش يه تبنر بليغاتي گذاشته بود براي يه سايت فارسي كه براي شرط بندي مسابقات ورزشي بود.كسي مي دونه اسم سايتش چي بود؟
 

De Monarch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آگوست 2007
نوشته‌ها
2,707
لایک‌ها
17
محل سکونت
Minas Tirith
آقا بزنید اون کف قشنگه رو . امشب همه چیز به نفع ما پیش رفت
cancan.gif
. یک 3 امتیاز شیرین در آنفیلد میتونه همه چیز رو , رو به راه کنه . پروفسور هم همچنان به حرفای ناامید کننده شون در مورد نقل و انتقالات ادامه میدن " ما نمی خوایم رکوردی رو بشکنیم"


ما دیگه عادت کردیم
cancan.gif
 
بالا