• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تیم آرسنال ابراز علاقه ی خود را به بازیکن تیم سمپدوریا " پاتزینی "اعلام کرد...
f3c7770a-be11-4d01-8d37-50a083453618.jpg

به نقل از خبر گذازی های ایتالیا، آرسن ونگر پاتزینی را به عنوان جانشینی مناسب برای بازیکن مصدوم و به دور از میادین آرسنال " رابین ون پرسی " میبیند. بازیکنی که 5 ماه را از میادین به دلیل مصدومیت دور خواهد بود.امروز صبح کارلو آنجلوتی اعلام کرد که از خرید وی منصرف شده است.اما آرسنال و آرسن ونگر اعلام کرده اند که خواهان خرید او هستند و قصد دارند تا 18 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن او در ژانویه پیشنهاد بدهند

قابل ذکر است وی از گزینه هایی است که دو سال است نامش در لیست خریداران آرسنال آورده می شود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جالبه كه علاوه بر پاتزيني گزينه هايي مثل يحي توره ي نيمكت نشين و مارونه شماخ مهاجم تيم بوردو هم خيلي وقته كه شايعه شان هست و اين در حاليست كه يحيي و مارونه هر دو از قاره ي سياه ميان؛يحيي از ساحل عاج و مارونه از مراكش. حالا نكته اينجاست كه حول و حوش نيم فصل جام ملت هاي افريقا شروع ميشه و اين دو بازيكن نيز بايد به تيم ملي كشورشان بپيوندد!
حالا ونگر چه كار خواهد كرد نمي دانم.
نكته:شماخ قراردادش در نيم فصل با بوردو به اتمام خواهد رسيد و به صورت بازيكن ازاد مي تواند به تيم ديگري بپيوندد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Arsenal announce 18-man squad for City game

Tomas Rosicky
Carlos Vela
Aaron Ramsey
Alex Song
Mikael Silvestre
Jack Wilshere
Lukasz Fabianski (GK)
Vito Mannone (GK)
Emmanuel Eboue
Armand Traore
Fran Merida
Kyle Bartley
Francis Coquelin
Craig Eastmond
Emmanuel Frimpong
Kerrea Gilbert
Mark Randall
Sanchez Watt

:lol:

دیگه داره شورش رو درمیاره

//
پارسا جان امدي ولي حالا چرا...!؟

مخلصم امیر . خدایی دیگه روم نمیشه این تاپیک رو بیارم بالا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
و اين هم نتيجش!به به
ابرومونو برده اين پروفسور.حالا نميشد چند تا با تجربه م مي ذاشت تو تركيب؟!
ما كه ديگه عادت كرديم. ككمون هم نگزيد!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این چه وضعشه دیگه!
احخه تیمی که داره میره تو بحران رو باید با تیم نوجوون فرستاد جلو من سیتی که دیگه خوشگل بریم تو بحران؟!
یعنی چی آخه؟!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
@ علی :

نبودی یه مدت :rolleyes:

//

Striker Dzeko too expensive for us

:rolleyes:

من میگم یه مدتی بریم این تاپیک رو کلآ بی خیال بشیم به جان خودم اعصاب خودمون راحت تر هست . بعد از این همه مدت داره اینجوری حرف میزنه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
@ علی :

نبودی یه مدت :rolleyes:

//

Striker Dzeko too expensive for us

:rolleyes:

من میگم یه مدتی بریم این تاپیک رو کلآ بی خیال بشیم به جان خودم اعصاب خودمون راحت تر هست . بعد از این همه مدت داره اینجوری حرف میزنه

چطوری پارسا جون؟
اره به خاطر مشغله کاری الانم بعضی روزها نمیتونم باشم اما بیشتر هستم ایشالا

چی بگم والا امیدوارم با یکی دو تا برد پشت هم تیم از این بحران در بیاد
البته اگه پروفسور وحومه اجازه بفرمایند ....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کارتون کول مهاجم وستهام یونایتد مهم ترین و اولین بازیکن تحت نظر ونگر است ...

این سیاه پوست چقر بسیار نیرومند و عضلانی است و احتمالا بتواند کمی فقط کمی از مشکلات حمله را کم کند . او هر چیزی نباشد ارزان است !!!!
بعد از مصدومیت روبین و نیکولاس ، آرسن با یکی دو شکست سنگین رو برو شد و حساب کار دستش آمد ، با تیم هایی که تا دندان مصلح هستند نمیتوان بدون مهاجم و یا با توهم جاینشینی ولا ( برای ادبایور ) نتیجه گرفت .
البته " میرور " از قیمت 15 میلیونی این بازیکن خبر داد که تقریبا داستان این انتقال را غیر ممکن میکند .
کول این روز ها از مردان تیز لیگ برتر به شمار میآید و میتواند در لیگ قهرمانان نیز بازی کند . او در گذشته چلسی ، ویلا و ولوز را تجربه کرده ... به هر حال در مورد این بازیکن باید منتظر گربه رقصانی زولا ماند

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ماموریت سیاه قشنگ انجام شد ، چلسی بازنده جنگ شهر منچستر ...

در حالی که آرسنال و ونگر شدیدا درگیر مصدومیت های نوک تیز تیم لندنی هستند ، مدعیان قهرمانی جهشی خوب به سمت جام برده بودن و همه و همه حس میکردند آرسنال باری دیگر در چاه 60 روز سیاهی افتاده است ...
از دید هواداران آرسنال باید گفت : شکر !!!! برگ برگشت ... چلسی به منچستر سیتی باخت و آدبایور همه کار این بازی بود . از سویی وقتی گلزنی او به چلسی را میبینیم میتوانیم ابراز شادی کنیم که از جناحی دیگر کمک شایانی به آرسنال کرده و از جهتی میتوان ناراحت بود که چرا این سیاه قشنگ به خاطر چند دلار کثیف خود را از چشم هواداران انداخت ... بگذریم ....
در نگاهی کلی آرسنال در این هفته توانست به چلسی نزدیک تر شود ... اگر آرسنال بازی عقب افتاده را ببرد تنها 5 امتیاز نا قابل با آبی های لندنی فاصله خواهد داشت که همه میدانیم هیچ امتیاز زیادی نیست . از سویی تعداد زیادی از بازیکنان چلسی راهی آفریقا خواهند بود و چلسی در همین نزدیکی ذبح میشود و خونین شدن شیر آبی یعنی آرامش بیش برای لندنی های سفید و قرمز ....

نقل و اتقالات
آرسنال بی تردید امسال در نقل و انتقالات شرکت خواهد کرد ، کدام بازیکن ؟! مشخص نیست ...
ابراز علاقه رسمی ونگر به بازیکن ولسبورگ حتی بعد از انتقاد از قیمت او باز هم چراغ سبز است !
"زکو" میتواند آرشاوین شماره 2 باشد ، او بی تردید بازیکن زیرک و تیزی است ، جانشین بر حق آدبایور خواهد بود و دیگر فشار های بی دلیل از روی ولا و ادوردو برداشته میشود ، همانطور که باید به فکر یک دروازبان در سطح جهانی باشیم ، اما نه در ژانویه ...
آرسنال امسال اگر تا ژانویه دوام بیآورد و با خرید در ژانویه نوک حمله ی تصادفی خود را دوباره تیز و بران کند بی شک مدعی قهرمانی خواهد بود ....

در پایان از همه آرسنالی ها در این روز های خوب میخواهم تا در روزهایی که بازی ها به مزاجشان خوش نمیآید هم یک دست و یک دل پشت تیم باشند ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال توانست بعد از دو شکست متوالی در لیگ برتر امروز استوک سیتی را از پیش رو بردارد...
این بازی که برای بازگردانی روحیه تیمی آرسنال بسیار مهم بود در ورزشگاه امارات و راس ساعت 18 : 30 به وثت تهران شروع شد .

آرسنال با ترکیب مانوئل آلمونیا - ویلیام گالاس - توماس ورمائلن - باکاری سانیا و آرماند ترائوره در عقب زمین , دنيلسون - نصري و فابرگاس در ميانه زمين و در نهايت ابوئه - روسيچكي و آرشاوين كمي جلوتر به ميدان رفت .

تعویض های آرسنال نیز به ترتیب عبارتند از : کارلوس ولا به جای توماس روسیچکی ( 45 )

آرون رمزی به جای امانوئل ابوئه ( 54 )

میکاییل سیلوستره به جای آرماند ترائوره ( 88 )

گل های آرسنال را نیز به ترتیب آندری ارشاوین در دقیقه 26 و آرون رمزی در دقیقه 80 به ثمر رساندند . به علاوه اینکه سس فابرگاس نتوانست در دقیقه 21 بازی پنالتی به دست آمده برای تیم را به گل تبدیل کند.

قابل ذکر است آرسنال بااین پیروزی موقتا به رده سوم جدول رده بندی صعود کرد.

+ میکاییل سیلوستره امروز به مدت دو دقیقه توانست برای اولین بار در این فصل برای آرسنال در لیگ برتر بازی کند .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم
بعد از دو شكست متوالي در ليگ بالاخره پيروز شديم.و مهمتر از ان شكست چلسي مقابل منچستر سيتي بود كه اميدها را براي ما دوباره زنده كرد. اگر بازي عقب افتاده را ببريم به 5 امتيازي چلسي مي رسيم.
اميدوار شدم...
علي جان خوش برگشتي.وقتي نبودي( با اون اواتار غرور انگيزت) انگار تاپيك يه چيزي كم داشت.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك مي گم
بعد از دو شكست متوالي در ليگ بالاخره پيروز شديم.و مهمتر از ان شكست چلسي مقابل منچستر سيتي بود كه اميدها را براي ما دوباره زنده كرد. اگر بازي عقب افتاده را ببريم به 5 امتيازي چلسي مي رسيم.
اميدوار شدم...
علي جان خوش برگشتي.وقتي نبودي( با اون اواتار غرور انگيزت) انگار تاپيك يه چيزي كم داشت.

سلام عزیزم چطوری؟
منم بهت تبریک میگم برد رو
آره اومدم دیگه اکثرا هستم فقط بعضی اوقات نیتم شاید یکی دورز اما همیشه هستم.
امیدوارم دو تا خرید خوب داشته باشیم
من به این کارتون!! امیدوار نیستم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام عزیزم چطوری؟
منم بهت تبریک میگم برد رو
آره اومدم دیگه اکثرا هستم فقط بعضی اوقات نیتم شاید یکی دورز اما همیشه هستم.
امیدوارم دو تا خرید خوب داشته باشیم
من به این کارتون!! امیدوار نیستم!

خيلي جالبه رئيس باشگاه ميگه پول داريم از اون ور ونگر ميگه دستم بستس!به نظرم ادين جكو(ژكو) بهترين گزينه است.راستي قبلا شنيده بودم كه شماخ ژانويه قراردادش به اتمام مي رسه و بازيكن ازاد ميشه درسته؟گويا اشتباه مي دونستم.تازه ژانويه كه افريقاييا مي رن خونشون سانگ هم بايد بره براي كامرون و گويا هيچ كي حتي ونگر هم خبر نداره و همه دنبال گزينه ي جانشيني فن پرسين!
هيچ چي قابل پيش بيني نيست. من كه بعيد مي دونم ونگر 15-20 ميليوني براي يه مهاجم درست و حسابي خرج كنه. فوقش 10-15 ميليون ميده يه جوون مي خره اعصاب ما رو خرد كنه.
خداييش خيلي خنده داره. به اين تيتر توجه كن: كارتون كول در ارسنال:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بقوله اون ضرب المثل سیب سزخ دست بچه یتیم حیفه
واسه ما هم خریدنیه مهاجم 20 میلیونی حداقل! شده آرزو!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رکورد سود دهی باشگاه شکسته شد....

حجم معامالات از 223 میلیون پوند در سال 2008 به 313.3 میلیون پوند افزایش یافته است.( با احتساب ورودی حاصل از کاپ ها و فروش املاک)
سود حاصل از روز مسابقه، از 94.6 میلیون پوند در سال 2008 به 101میلیون افزایش یافته است. اساسا به دلیل صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و جام حذفی.
سود عملیاتی(بدون حساب استهلاک و عوض کردن بازیکنان) در تجارت فوتبالی،از 59.6 میلیون پوند به 62.7 میلیون افزایش یافته است.
تکمیل فروش 208 واحد از آپارتمان های خصوصی هایبری 88میلیون سود داشت(سال 2008 15.2) و فعالیت های ملکی،7.8میلیون پوند،سود های عملیاتی را افزایش داد.
سود پس از احتساب مالیات 32.8میلیون پوند بود ( در سال 2008 25.7میلیون) که به عنوان رکورد باشگاه ثبت شد.
پس از پایان سال مالی،پیشرفت های مثبت دیگری در زمینه ی پروژه ی ساختمان های هایبوری حاصل شده است:
از 655 ساختمان خصوصی در دست احداث،تعداد واحدهای کامل شده به 445 واحد رسیده است که سود فروش متراکم آنها به 172.4میلیون پوند می رسد.
باقیمانده ی پول قرض شده از بانک ها که برای اعتبار مالی پروژه استفاده شده است به 27میلیون پوند کاهش یافته است و طی قراردادی بنا بر این شده است تا وام را اضافه و مدت زمان آن را تا دسامبر 2010 تمدید کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توماس روسیچکی هافبک اهل جمهوری چک ارسنال...
احتمالا تا یک ماه از میادین به دور خواهد بود بدنبال تعویض وی دربین دونیمه بازی با استوک مشخص شد توماس دچار مصدومیت کشاله ران شده است.
ارسن ونگر با اعلام این خبر گفت باید نتیجه اسکن را ببینیم تا بتوانیم درمورد مدت مصدومیت وی اطلاع بدهیم تا 48ساعت اینده میتوانیم بگوییم که روسیچکی تا چه مدت بیرون خواهد بود.
وی اضافه کرد فراموش نکنید که توماس 18ماه بدور از میادین بوده وبرای رسیدن به فرم اصلی خود به زمان نیاز دارد.
با این مصدومیت تاز لیست مصدومین ارسنال طولانی تر خواهد شد لیستی که هر فصل درهمین برهه از مسابقات بسیار طولانیست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چطوری پارسا جون؟
اره به خاطر مشغله کاری الانم بعضی روزها نمیتونم باشم اما بیشتر هستم ایشالا

مخلصم علی . خوبه که بیشتر هستی :rolleyes:

//

با این مصدومیت تاز لیست مصدومین ارسنال طولانی تر خواهد شد لیستی که هر فصل درهمین برهه از مسابقات بسیار طولانیست.

واقعا هم طولانیه

-

کوچکترین ناراحتی ای برای روسیچکی ندارم . بازیکن مهمی رو از دست ندادیم ولی در عجبم که این تیم داره به کجا میره؟ با این طرز تفکر که داد سانیا رو هم درآورده فصل بعد و بعدترش چه طور میخواد با هوادارها و بازیکناش کنار بیاد ونگر. واقعا نمی دونم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر می گوید این فصل بد ترین فصل از دیدگاه او از لحاظ مصدومیت در تیم آرسنال است.آرسن همچنین اظهار داشت مصدومیت های آرسنال در این فصل واقعا زیاد شده و مصدومیت های3 تیم دیگری که در صدر جدول قرار دارند نسبت به مصدومیت های بازیکنان آرسنال قابل ملاحظه نیست."وخامت اوضاع در این است که بازیکنان زیادی را در حمله از دست داده ایم " در حالی که در فصل گذشته بازیکنان زیادی را در دفاع در خدمت نداشتیم

بالا