• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم.
چرا ادواردو رو نيمكت نبود؟
بازي با ليورپول هم ميزبانيم و يه امتياز مثبته.اما تو بد برهه اي افتاده بازي و احتمال مصدوميت براي دو تيم زياده. بايد ببينيم كدوم خوش شانس تره.
رمزي خنده داره؟!:hmm:

De Monarch چرا امضاتو عوض كردي:evil2:مگه 3 روز شد:devil:
در ضمن اگه به تيم اميد نداري لا اقل بقيه رو نااميد نكن;)
ما مي توانيم:happy:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_i8mxpam_188c746.jpg
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی مقابل فولام...

در مورد بازی سخت مقابل فولام
مهمترین چیز 3امتیاز است زیرا امروز مقابل یک فولام بسیار آماده بازی کردیم.معتقدم که در نیمه اول،به خصوص برای پیدا کردن بازیمان،مشکل داشتیم.آنها جلوی بازی کردن ما را گرفتند.آنها بسیار خوب بازی کردند.با غیرت،قوی و بسیار منظم.برای بردن چنین بازی هایی باید خاص باشید.
در نیمه ی دوم موقعیت های زیادی داشتیم ولی فقط از پاس خوب فابرگاس به رابین خوب استفاده کردیم. بعد از برای زدن گل دوم موقعیت های زیادی داشتیم.در نیمه ی دوم تسلط بیشتری داشتیم ولی فولام همواره روی ضربات ایستگاهی و ضد حملات خطرناک بود.

در مورد ویتو مانونه
به نظرم باید به او 10 از 10 بدهیم چون هرکاری که او کرد،درست بود.این برای یک دروازبان مهمترین چیز است.هرچیزی که باید را متوقف کرد،تصمیم اشتباهی نگرفت و در کل نشان داد که می تواند یک دروازبان خوب باشد.
او دروازبان سوم است.ولی من معتقدم که دروازبان چهارم هم به همین اندازه استثنایی است. معتقدم که ژسنی کیفیت لازم را دارد و این را مقابل وست بروم نشان داد. ولی من مانونه را انتخاب کردم،زیرا او 3 یا 4 سال بزرگتر است و تجربه ی بیشتری دارد.
تا بازی بعدی،او دروازبان اول است.در این حرفه باید بازی به بازی پیش بروید.او امروز بازی خیره کننده ای داشت و ثبات اولین نشانه ی کیفیت است.
او در بعضی شرایط باورنکردنی،ما را در بازی نگاه داشت.گاهی اوقات با خودتان می گویید دروازبان شکست ناپذیر شده است! امروز او به گونه ای شده بود که هر واکنش لازمی را می توانست نشان دهد.
او اهل ایتالیاست.این یعنی او عاشق بازی است.او پسر ساکتی است و توانایی های بدنی فوق العاده و رفلکس هایی عالی دارد.این را امروز دیدید.او عمیقا می خواهد تا هر روز پیشرفت کند. او در مورد بازی بسیار پر هیجان است.

در مورد آمادگی بدنی دیگر دروازبانان
آلمونیا برای 3شنبه آماده نخواهد بود و نزدیک ترین زمان برای فابیانسکی،17 اکتبر است.

در مورد قرعه ی کارلینگ کاپ
این مسیر مرا عوض نخواهد کرد.همیشه سعی می کنم تا تیمی را بازی دهم که شانس خوبی برای پیروزی داشته باشد.خوشحالیم که در خانه بازی می کنیم.مسلما امروز بسیار سخت است که پیش بینی کنیم که چه کسانی بازی خواهند کرد زیرا هفته بعد بازی ها ملی است و بازی کارلینگ کاپ بین دو بازی لیگ قهرمانان است. باید ببینیم چه کسانی آماده خواهند بود.

در مورد "زشت بردن"
خوب است که بدانیم که می توانیم اینگونه نیز پیروز شویم.مردم همیشه می خواهند که ما بر بازی تسلط داشته باشیم و خوب بازی کنیم.ولی وقتی که بازی را نمی بریم،آنها خوشحال نیز نیستند.من امروز خوشحالم.ما نیمه اول سختی داشتیم و فقط در نیمه دوم بازی خود را پیدا کردیم ولی برای فولام نیز احترام زیادی قائلم،آنها بسیار خوب بازی کردند.

در مورد فولام
فولام همیشه مقابل ما از اولین دقیقه تا آخرین لحظات، فوق العاده بازی می کند.نمی توانید بازیکنی را ببینید که تکل نزده و درگیر نشده باشد.آنها همه چیز را امتحان کردند.اگر با نگرش و روحیه بازی نمی کردیم،با 3امتیاز به خانه بر نمی گشتیم.

در مورد آینده
در مورد تیم بسیار خوشبینم.چیزی که من دیده ام،نشان می دهد که چیزی در این تیم هست که می گوید ما می توانیم روز به روز قوی تر شویم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب ما که امکان دیدن بازی رو نداشتیم . نمی دونم هم اصلا پخش شده یا نه ولی تبریک می گم برد رو
بازي با فولها هم از شبكه az tv تركست پخش خواهد شد كه در هنگام بازي كد مي شود كه در اينترنت بگرديد موجود خواهد بود.
شبكه lider tv هم در هاتبرد هفته اي يك بازي نشون ميده كه اين شبكه هم مثل az tv در حين مسابقه قفل ميشه كه هر دو شبكه هك شده و كدش در اينترنت قرار گرفته

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
شبكه lider tv هم در هاتبرد هفته اي يك بازي نشون ميده كه اين شبكه هم مثل az tv در حين مسابقه قفل ميشه كه هر دو شبكه هك شده و كدش در اينترنت قرار گرفته

دوست من میشه لینک کد رو اینجا بزارید
باتشکر نیما

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوست من میشه لینک کد رو اینجا بزارید
باتشکر نیما
az tv 0001 1234560065432100

lider 1c36 A33130046167824A
كدها از نوع BISS‌مي باشد.
موفق باشيد

Last edited by a moderator:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_pndvdbm_fc4cc4b.jpg
تیتر یک هفته روی صندلی مصاحبه ی Arsenal.com

تیتر یک خبرهای آرسنال در دو روز گذشته پس از بازی با فولام بدون شک دروازه بان ایتالیایی توپچی ها بوده و حضور فوق العاده ی او در کارون کاتیج نوید ظهور دروازه بانی تراز اول برای آینده ی آرسنال را به همراه داشت.
ویتو که از بازی خودش راضی است, در مصاحبه با سایت باشگاه, این بازی را بهترین بازی دوران ورزشی اش می داند و می گوید:" باید بگویم, بله(این بهتریم بازی عمرم بود) چون تا به حال حتی در بهترین بازی هایم در گذشته هم شاید کار مهمی نکرده بودم ولی وقتی شما به تیم اول می آیید باید نشان دهید که چه کار می توانید بکنید و فکر می کنم این کار را کردم! از این بابت واقعا" خوشحالم.
برای من (بهترین لحظه) دو بار توپ گیری پیاپی ام در نیمه ی اول بو, وقتی که به سمت راستم رفته بودم. آن حرکت اعتماد به نفس زیادی به من داد و باعث شد در بازی بمانم!(روحی)
اما این یک کار خوب از کل تیم بود.فکر می کنم در این بازی شخصیت بالایی از خود به نمایش گذاشتیم.وقتی برای بازی به خارج از خانه می روید باید نشان دهید که می توانید فیزیکی بازی کنید و در بالاترین سطح باشید. ضمن اینکه شانس هایمان را نیز بدست آورده و یک گل زدیم."
مانونه همچنین از سرگذشتش در آرسنال تا به حال گفت:"وقتی به آرسنال آمدم خیلی جوان بودم.15 ساله بودم و از 16 سالگی اولین فصلم را آغاز کردم.در 18 سالگی (به صورت قرضی به بارنزلی) رفتم و واقعا آماده هم نبودم.ولی این تجربه ی زیادی به من داد, حتی اگر بعضی چیز ها برایم زیاد خوب پیش نمی رفت! آن دوران اعتماد به نفس زیادی برای بازگشت به من داد و و فکر می کنم رشد و پیشرفتم از آن زمان شروع شد.زیاد تمرین می کردم و سخت کار می کردم.
حالا و بعد از 5 سال این بازی من را خوشحال کرد.من 21 ساله ام و این برای یک دروازه بان کاملا سن کمی است.در ایتالیا شاید روش های خودشان برای تربیت استعدادها را دارند اما اینجا در انگلیس به شما امکان بیشتری داده می شود.
قبل از بازی رئیس به من گفت آرام باشم و از تکنیک هایم استفاده کنم و مثل آنچه در تمرین ها داشته ایم بازی کنم.من هم سعی کردم همین کار را انجام دهم و همه چیز خوب پیش رفت."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_5kukm_8473d3a.jpg
رکورد سود دهی باشگاه شکسته شد....

حجم معامالات از 223 میلیون پوند در سال 2008 به 313.3 میلیون پوند افزایش یافته است.( با احتساب ورودی حاصل از کاپ ها و فروش املاک)
سود حاصل از روز مسابقه، از 94.6 میلیون پوند در سال 2008 به 101میلیون افزایش یافته است. اساسا به دلیل صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و جام حذفی.
سود عملیاتی(بدون حساب استهلاک و عوض کردن بازیکنان) در تجارت فوتبالی،از 59.6 میلیون پوند به 62.7 میلیون افزایش یافته است.
تکمیل فروش 208 واحد از آپارتمان های خصوصی هایبری 88میلیون سود داشت(سال 2008 15.2) و فعالیت های ملکی،7.8میلیون پوند،سود های عملیاتی را افزایش داد.
سود پس از احتساب مالیات 32.8میلیون پوند بود ( در سال 2008 25.7میلیون) که به عنوان رکورد باشگاه ثبت شد.
پس از پایان سال مالی،پیشرفت های مثبت دیگری در زمینه ی پروژه ی ساختمان های هایبوری حاصل شده است:
از 655 ساختمان خصوصی در دست احداث،تعداد واحدهای کامل شده به 445 واحد رسیده است که سود فروش متراکم آنها به 172.4میلیون پوند می رسد.
باقیمانده ی پول قرض شده از بانک ها که برای اعتبار مالی پروژه استفاده شده است به 27میلیون پوند کاهش یافته است و طی قراردادی بنا بر این شده است تا وام را اضافه و مدت زمان آن را تا دسامبر 2010 تمدید کنند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از مصدوميت دنيلسونه خيلي ناراحت شدم نه به خاطر اينكه بازيكن ستاره و بزرگي بود! به خاطر اينكه بازيكن جايگزين براي او وجود نداره مگر اينكه سسك يه نيم خط بياد عقب.واقعا بد بازيكني رو از دست داديم.
از سود دهي باشگاه هم كه بدمون نمياد ولي اين پولا به كجا ميره من نمي دونم!!!هر فصل بايد جز بزنيم كه جناب ونگر دو تا بازيكن بگيره اخرش هم دو تا بازيكن ميديم.
امشب هم مي بريم.
راستي قضيه اين اسپويلر چيه؟چه جوري فعال ميشه؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
gun__1254258763_arshavin_v_olympiacos.jpg

مرسی . مرسی

هر چند برد محتمل بود ولی خوشحال شدم از این برد خانگی . در امارات 2 - 0 بازی بردیم . امیدوارم بلکبرن رو هم در امارات زمین گیر کنیم

551_qqqq.JPG

راستي قضيه اين اسپويلر چيه؟چه جوري فعال ميشه؟

روش کلیک کن باز میشه دیگه // اگه هم منظورت این هست که از کجا باید خودت اسپولیر بذاری توی کادر ریپلی اون متنی که میخوای بذاری توی اسپول رو انتخاب کن و این (
spoiler.gif
) رو بزن

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155

مرسی

هر چند برد محتمل بود ولی خوشحال شدم از این برد خانگی . در امارات 2 - 0 بازی بردیم . امیدوارم بلکبرن رو هم در امارات زمین گیر کنیم

تبریک میگم

این همون بازی عقب افتادست؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك ميگم بچه ها برد شيريني بود

arshavin3.jpg

آرسنال ر دومین بازی از دور گروهی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا توانست تیم المپیاکوس یونان را در ورزشگاه خانگی خود امارات 2 بر 0 شکست دهد و به دومین پیروزی خود دست یابد...​
آرسنال با ترکیب زیر وارد زمین شد ::
ویتو مانونه - امانوئل ابوئه - گالاس - ورمائلن - کلیچی - سانگ - روسیچکی - دیابی - فابرگاس - آرشاوین - ون پرسی
بازیکنان ذخیره : ووچیچ ژسنی - سانیا - سندروس - گیبز - رمزی - ولا - ادواردو

در مجموع آرسنال توانست بازی خوب و روانی از خود ارائه دهد. در نیمه اول دو تیم سعی در ارزیابی همدیگر داشتند و المپیاکو با مربی جدیدش زیکو بیشتر سعی در کنترل بازی و مهار بازیکنان آرسنال داشت و حرکات تیمی آرسنال بسیار بیشتر از حریف به چش می آمد . نیمه اول بدون گل به پایان رسید و در نیمه دوم با بهبود نسبی روند تیمی آرسنال حملات جدی تری به روی دروازه المپیاکوس ترتیب داده شد . در دقیقه 65 بازی ادواردو به جای توماس روسیچکی وارد بازی شد تا توان تهاجمی تیم را افزایش دهد . در دقیقه 77 بازی نیز کارلوس ولا برای دومین بار در این فصل به بازی رفت و این بار جایگزین آبو دیابی شد که در مجموع یک بازی متوسط از خود ارائه داد . در بدو ورود وی بود که روی یک حرکت تیمی خوب و زیبا آرسنال با فابرگاس در پشت محوطه جریمه جرکتی را آغاز کرد . پاس زمینی فابرگاس در عمق و سمت چپ به ادواردو رسید و وی نیز با یک پاس عرضی توانست رابین را در وضعیت عالی قرار دهد و به این صورت اولین گل آرسنال در بازی به ثمر رسید. روند بازی تقریبا با برتری آرسنال پیش رفت . در دقیقه 85 بازی آرون رمزی به جای رابین ون پرسی زننده گل آرسنال به بازی آمد و باز هم دقیقه ای بعد از تعویض آرسنال روی حرکت فابرگاس و پاس عرضی وی آرشاوین با حرکتی فنی توپ را با پشت پا وارد دروازه کرد تا پیروزی آرسنال در امارات تصویب شود .
آرسنال با این پیروزی با شش امتیاز در صدر جدول گروهش قرار گرفت .
نکته مهم بازی گلزنی دوباره ون پرسی بود . این امید می ررود که با روند گلزنی های وی آمار خوبی در پایان فصل از خود به جای بگذارد.
در این بازی فابرگاس و ون پرسی کارت زرد گرفتند .

حدود نمرات بازیکنان آرسنال به شرح زیر است :

ویتو مانونه : 6 تا 7
گائل کلیچی : 6 تا 6.9
ویلیام گالاس : 6 تا 7.1
توماس ورمائلن : 6 نا 7.2
الکساندر سانگ : 7 تا 7.4
سس فابرکاس : 7 تا 7.8
آبو دیابی : 5 تا 5.6
امانوئل ابوئه : 7 تا 7.3
رابین ون پرسی : 8
توماس روسیچکی : 7 تا 7.4
آندری آرشاوین : 8 تا 8.4
آرون رمزی : 6 تا 6.3
کارلوس ولا 6 تا 6.7
ادواردو داسیلوا : 7 تا 7.7

نمرات داده شده به بازیکنان از 10 می باشد و اختلاف نمرات به دلیل اختلاف نمره های کارشناسان سایت می باشد .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روش کلیک کن باز میشه دیگه // اگه هم منظورت این هست که از کجا باید خودت اسپولیر بذاری توی کادر ریپلی اون متنی که میخوای بذاری توی اسپول رو انتخاب کن و این () رو بزن
با تشكر

من هم تبريك مي گم.كسي بازي رو نديده؟مي خوام بدونم كه ابوئه در چه وضعي قرار داره؟بعد از اون فصل نوميد كننده نمره بدي نگرفته منتظر ابوئه سابق هستيم.فن پرسي هم گلزني كرد تا از اون فشاري كه روش بود كم بشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رکورد سود دهی باشگاه شکسته شد....

حجم معامالات از 223 میلیون پوند در سال 2008 به 313.3 میلیون پوند افزایش یافته است.( با احتساب ورودی حاصل از کاپ ها و فروش املاک)
سود حاصل از روز مسابقه، از 94.6 میلیون پوند در سال 2008 به 101میلیون افزایش یافته است. اساسا به دلیل صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و جام حذفی.
سود عملیاتی(بدون حساب استهلاک و عوض کردن بازیکنان) در تجارت فوتبالی،از 59.6 میلیون پوند به 62.7 میلیون افزایش یافته است.
تکمیل فروش 208 واحد از آپارتمان های خصوصی هایبری 88میلیون سود داشت(سال 2008 15.2) و فعالیت های ملکی،7.8میلیون پوند،سود های عملیاتی را افزایش داد.
سود پس از احتساب مالیات 32.8میلیون پوند بود ( در سال 2008 25.7میلیون) که به عنوان رکورد باشگاه ثبت شد.
پس از پایان سال مالی،پیشرفت های مثبت دیگری در زمینه ی پروژه ی ساختمان های هایبوری حاصل شده است:
از 655 ساختمان خصوصی در دست احداث،تعداد واحدهای کامل شده به 445 واحد رسیده است که سود فروش متراکم آنها به 172.4میلیون پوند می رسد.
باقیمانده ی پول قرض شده از بانک ها که برای اعتبار مالی پروژه استفاده شده است به 27میلیون پوند کاهش یافته است و طی قراردادی بنا بر این شده است تا وام را اضافه و مدت زمان آن را تا دسامبر 2010 تمدید کنند.
من موندم اين پولا كجا مي ره!؟
تو arsenal.ir مي خوندم كه اين سياست ونگره كه پول خرج نمي كنه وگرنه ما 50 ميليون پوند براي خريد بازيكن گذاشته بوديم كنار!
اگه واقعا اين جوريه چرا در خريد فليپه ملو ناكام مونديم و يووه ظرف 48 ساعت باهاش قرارداد بست.اين همه گزينه براي خريد مطرح شد و فقط توماس ورمالن اومد.يعني ما در تيم هيچ مشكلي نداريم!؟در دفاع چپ و هافبك وسط و تا حدي مهاجم نوك تيم داره مي لنگه.اگر مشكلي نداشتيم كه 4 سال بدون جام نمي مونديم
من كه به اين هيلوود خيلي مشكوكم.از قيافشم معلومه يه ريگي تو كفششه.شايد هم ونگر...يعني...واقعا...؟؟؟!!!
چه گل پشت پايي زد آندري. دمش قيژ
اگر دو تا برد ديگه بياريم صعودمون قطعيه و اون وقت مي تونيم به بازيكناي اصليمون استراحت بديم.بايد جدي باشيم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_bsy2m_09dcdfe.jpg

آرسن ونگر 13 سال پیش، سرمربی آرسنال شد....

مرد فرانسوی توپچی ها که 13سال است سکان هدایت توپچی ها را در دست دارد، در مورد تصمیم هیئت مدیره مبنی بر انتخاب او به عنوان سر مربی می گوید:"وقتی در کشور های دیگر کار می کنید،هیوقت ساده نیست،چون حقیقتا آنها به شما نیاز ندارند. سخت است که این را درک کنید،زیرا امروزه از هر مربی خارجی استقبال گرمی می شود. زمانی که من به اینجا آمدم،اینگونه نبود!
سابقه و عقایدی در انگلستان وجود داشت که مربی خارجی نمی تواند موفق باشد ولی امروزه اعتقاد دیگری دارید! در حال حاضر معتقدید که فقط مربیان خارجی می توانند موفق باشند که این هم اشتباه است.
وقتی به گذشته نگاه می کنم،می بینم هیئت مدیره ریسک کرد و این بزرگترین غافلگیری برای من بود.در آن زمان برای اینکه چنین کاری بکنید،باید کمی دیوانه باشید. دیوانه از این بابت که من مشهور نبودم،خارجی بودم و هیچ سابقه ای نداشتم. شاید دیوانه نه،ولی مسلما باید شجاع می بودند.
به هر حال من احساس می کنم که خوش سانس بودم که از حمایت آرسنال برخوردار شدم و برای موفقیت،چنین چیزی همیشه لازم است.

لحظات ونگر
بهترین لحظه در آرسنال؟
"یک فصل بدون باخت بودن.مهم نیست که دیگران چقدر پول سرمایه گزاری کرده اند،هیچکس دیگری نتوانسته چنین کاری کند."

بدترین لحظه؟
"همیشه نزدیک ترین چیزها به خودتان را در حافظه خود نگاه می دارید.ولی باختن به منچستر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان سال پیش،بدترین لحظه ی من بود. زیرا در حد خود بازی نکردیم."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
cjktjgwlkiniqq0wosjo.jpg

مصاحبه کامل آرسن ونگر پس از پیروزی توپچیها مقابل المپیاکوس...
در مورد نتیجه....
بسیار خوشحالم چون نیمه اول فوق العاده بودیم همراه با کیفیتی بالا. ولی متاسفانه از این برتری نتوانستیم استفاده کنیم و بدون گل از زمین خارج شدیم. سخت است که بتوانید ریتم و کیفیت خود را تا پایان 90 دقیق حفظ کنید. در نیمه دوم کمی از لحاظ فیزیکی افت کردیم و کمی هم تمرکزمان کم شد. بسیار مهم است که بعد از آن اشتباه نکنید و روزنه ها را ببندید و امیدوار باشید که حریف شما از لحاظ بدنی کم بیاورد و 20 دقیقه پایانی از آن شما شود. ای همان چیزی است که اتفاق افتاد. معتقدم از شروع بازی تا آخرین دقیقه بر بازی مسلط بودیم و المپیاکوس نیز به خوبی دفاع میکرد. آنها کاملا حساب شده و منظم 90 دقیه را سپری کردند.

در مورد عملکرد آنتونیس نیکوپولیدیس...
دروازبان آنها علاوه بر خوب بودن بسیار هوشمندانه بازی کرد. او همه چیز را پیش بینی میکرد و این همان دلیلی است که او برای سالهای طولانی در تیم ملی یونان بازی میکند. یکی از بهترین نمایش های یک دروازبان بود که پیش از این دیده بودم. نمایش بسیار خوبی هم شنبه از ویتو مانونه دیده بودم.

در مورد شیوه دفاعی المپیاکوس...
انتظار این نمایش را داشتم چون آنها به خوبی در زمین خود جمع میشوند و منتظر حریف میمانند. به گردش در آوردن توپ به خاطر دفاع چند لایه آنها سخت بود. شاید چون به آنها اجازه در دست گرفتن توپ و میدان را ندادیم آنها اینگونه بودند.

در مورد آندری آرشاوین...
زمانی که شما با تیمی بازی میکنید که 10 نفره در زمین خود دفاع میکنند به بازیکنانی نیاز دارید که بتوانند در فضایی کوچک بازی را ادامه دهند و آرشاوین این خصوصیت را دارد. در این بازی او بسیار هوشیار و مصمم بود و در این نوع بازیها او همیشه یک خطر جدی است.

در مورد دو بازی پرفشار متوالی...
از حالا پنج روز زمان ریکاوری داریم. همیشه سخت است که دو بازی متوالی با فاصله کم را انجام دهید. بازی با فولهام بسیار سنگین بود و به همین دلیل در نیمه دوم کمی از نظر فیزیکی افت کردیم. برای هر تیمی سخت است که کیفیتی مانند تیم ما را یکنواخت ادامه دهد.

در مورد حریف...
المپیاکوس 10 سال متوالی است که در لیگ قهرمانان بازی میکند. آنها تیمی با کیفیت هستند. هر جای اروپا که برای بازی بروید مطمئنا بازی سختی در انتظار شماست. اگر به نتیجه بازی امشب نگاه کنید به این نتیجه میرسید. گل نخوردن در این سطح فوق العاده است.

در مورد ارزش خریدن روبین ون پرسی...
معتقدم مانند تمام بازیکنان مطرح دنیا زمانی که روبین به اینجا آمد نام بزرگی نبود. بازیکنان بسیار خوب زیادی داریم که در اینجا مطرح شده اند.

در مورد نخریدن بازیکنان جدید...
زمانی که به بازیکنانی که امشب بازی نکردند نگاه میکیند متوجه دلیل نخریدن بازیکن جدید میشوید. اکنون باشگاه وضعیت مالی مناسبی را اعلام کرد. مردم انتظار دارند که پولی که بدست آمده را به سرعت خرج کنم. در این زمان که پنجره نقل و انتقالات بسته است شما نمیتوانید بازیکنی را بخرید. حتی اگر بخواهید از Waitrose (سوپر مارکتی با 185 شعبه) بازیکن بخرید هم نمیتوانید. این یک سوپرمارکت نیست. شما تنها در زمانی میتوانید بازیکن بخرید که موعد آن فرا برسد.

در مورد گلهای دیرهنگام...
مهم است که تمرکز خود را حفظ کنید. بازی مقابل تمرکز بالا و نمایش خوب دروازه بان همواره سخت است. در یک برهه زمانی 4-2-4 بازی کردیم و این کار همیشه یک ریسک است چون ممکن است اسیر ضد حملات شوید. آرامش را حفظ کردیم و به بازی ادامه دادیم. چیزی که در نمایش امشب بسار مهم و امیدوار کننده بود این بود که در طول بازی با اشتیاق بازی کردیم و نظم تیم را حفظ کردیم. هیچ کار غیرمنطقی انجام ندادیم. تیم کاملی شده ایم و عملکردمان این موضوع را نشان داد.

در مورد ادواردو...
ادواردو بازیکن با کیفیتی است. به دلیل مشکل عضلانی کوچکی که داشت، به اندازه کافی آماده نبود که بازی را از ابتدا شروع کند. با این وجود او روی نیمکت نشست تا مصدوم نشود. و در ادامه چون بازیکن دیگری روی نیمکت نداشتیم تا به جای او به بازی بفرستیم او به بازی آمد و دوباره باعث نتیجه گیری شد.

در مورد هواداران...
هواداران امشب بسیار خوب بودند.

در مورد بهبود مصدومیت والکات...
تیم زیر 20 سال ما مقابل زیر 20 سال المپیاکوس به میدان رفت و او 60 دقیقه در میدان بود و نمایش خوبی هم ارائه داد. او برای بازی در تیم ملی انگلیس و بازی شنبه برابر بلکبرن آماده خواهد بود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
8dkr7f0odmd0jwk1q7l2.jpg

آرسنال به دنبال به خدمت گیری کیکو مهاجم اتلتیکو و نایجل ریو-کوکر هافبک تیم استون ویلا است...
به نقل از Telegraph باشگاه آرسنال لندن به دنبال به خدمت گیری کیکو مهاجم 17 ساله اتلتیکو مادرید است که به وی لقب فرناندو تورس جدید را داده اند.
کیکو بازیکن تیم جوانان اسپانیا هنوز قرارداد رسمی با باشگاه اتلتیکو امضا نکرده و تنها قراردادی آماتور دارد.
از طرفی ونگر در نظر دارد برای تقویت و افزودن تجربه به خط هافبک خود نایجل ریو-کوکر را نیز به ترکیب خود اضافه کند.
بنا بر گزارشات ریو-کوکر در ویلا پارک چندان راضی نیست و قصد بازگشت به لندن را دارد که در این بین تاتنهام نیز دیگر خواهان این بازیکن 25 ساله است که سابقه حضور در تیم زیر 21 ساله های انگلیس را نیز دارد.
مارتین اونیل که در جولای 2007 رقمی معادل 8.5 میلیون پند را صرف آوردن ریو-کوکر از وستهم کرده است در نظر دارد رقمی معادل 8.5 میلیون یا بالاتر را برای خارج شدن ریو-کوکر درخواست کند.
با توجه به اینکه ریو-کوکر یک فصل دیگر بازیکن آزاد اعلام میشود، احتمالا استون ویلا با رقمی معادل 3 میلیون پند نیز کنار خواهد آمد.

بالا