"چون دري بسته شد راهي گشوده ماند و چون راهي بسته شد دري گشوده ماند."
به اين مي گن بازگشت دوباره،تولدي ديگر.
به كوري چشم بعضيا آرسنال برد و با توجه به شكست چلسي و منچستر اختلاف امتيازي خود را با بالانشينان كاهش داد تا كور شود هر ان كس كه نتواند بيند.
من هنوز آرسنال رو مدعي قهرماني مي بينم.و روي صحبتم با اون كسانيست كه با بي شرمي فراوان بذر نوميدي و ياس رو در دل هواداراي خون گرم آرسنالي مي كارند هست:هر چه قدر بذر بكاري من همانند يك گراز وحشي ميام و همشو شخم مي زنم:blink:
ولي عجب بازي بود !نيمه اول كه حوصلمون سر رفت و نيمه دوم اما وضعيت متفاوت شد و كمي بازي جون گرفت.يه تيرك خوشگل هم خورديم و لحظه ي بحث برانگيز در دقيقه ي 94 بود كه هاوارد وب يه خطاي كاملا مشكوك رو براي ليورپول گرفت(مثال همون بازي كه تو جام باشگاه ها باهاشون داشتيم و بابل يه پنالتي گرفت.)جرارد پشت توپ ايستاد و ضربش به دست سس خورد كه از نظر من كاملا خطا بود و اگر اشتباه نكنم پنالتي.كه كارت زرد دوم رو هم بايد دريافت مي كرد و اخراج!!!
نكات:
بدترين بازي بود كه از سس ديدم خيلي بد بود و پاس هاي اشتباه ي مي داد. نمي دونم به خاطر گه بازيا و حركات به دور از حرفه اي بارسلوناست يا نتايج ضعيف دو هفته ي اخير.حالا ما زياد جدي نمي گيريم.
اينكه چرا ونگر نصري و والكات رو به روسيچكي آماده ترجيح ميده در تعجبم.روسيچكي كه خوشبختانه به جاي نصري كه از ناحيه سر مصدوم بود(كه جدي نيست)به بازي اومد و خوب هم بود و پاس گل هم داد.
آرشاوين گويا مصدوم شد.موقع تعويض كه داشت يورتمه مي رفت!!!اما ونگر مي گه از ناحيه همسترينگ آسيب ديده.اميدواريم به پورتو برسه.
بعد از سوت پايان بازي بايد چهره ونگر رو مي ديديد كه چه قدر خوشحال بود.بازيكنا هم همين طور،بعد از سوت يه نيمچه پرشي از خوشحالي كردن.روحيه از دست رفته به خانه بازگشته و براي قهرماني بايد جنگيد
in arsenal we trust