• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
@ اونی که اسمم رو نمیاری :

تولدت مبارک اول

دوم اینکه حالا به حرف من رسیدی!؟ حالا دیدی که این تیم شخصیت قهرمانی نداره؟ به طور کلی این فصل هم بی خیال جام بشید

من دیگه دارم به همه چیز شک می کنم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منتظر هديه تولد ونگر بودم اما...
و اما...خداحافظ قهرماني.
نبود مهاجم تو تمام بازيا حس شد.مصدوميتهاي پرشمار بازيكنا رو از فرم خارج كرد.و خيلي نگران جام باشگاهها هستم با اين وضعيت روحي.
اقا پارسا مطمئنا پتانسيل قهرماني داشتيم اما به دلايل بالا همه چيز از ما دريغ شد.ورمالن هم چند بازيه افت كرده.و نمي دونم چرا ونگر تئوي نااماده رو به توماس ترجيح داد!با اين حال براي اينكه جلوي تو كم نيارم؛ميريم براي قهرماني جام باشگاههاي اروپا!
توجه كرديد چلسي مقابل ما چقدر اروم و خونسرد بازي مي كنه؟و راحت هم گل ميزنه؟در ضمن فحاشي به اون دو احمق هم فاكتور مي گيرم...تو روحشون!
@پارسا
مي خوام صد سال سياه متولد نشم؛با اين تيممون
يه وقت فابرگاس نره،بدبختترين بشم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان آرسنالی
به عنوان یک منچستری که دو بازی اخیر تیم شما رو تماشا کردم واقعا برای هواداران آرسنال ناراحتم که در هر دو بازی در موقع اوج حملاتشون روی دروازه حریف گل خوردند و به نظر من این برمیگرده به اینکه بازیکنی مثل آلکس سانگ نمیتونه وظایفش رو درست انجام بده و اصلا در حد و اندازه های تیمی مثل آرسنال نیست. من فکر می کنم اگر آرسنال به جای سانگ بازیکنی مثل اسین داشت چنین گلهایی رو توی ضدحمله به هیچ وجه دریافت نمی کرد و دومین مورد هم واضحه که تیم از نبود یک مهاجم نوک تخصصی فرصت طلب بسیار رنج میبره و تعجبم اینه که چرا ونگر بزرگ فکری به حال این قسمت در تعطیلات زمستانی نکرد . شاد باشید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم بچه ها

آرسنال با این پیروزی ارزشمند با توجه به دیگر نتایج دوباره بازگشت...
در این دیدار حساس با قضاوت هاوارد وب آرسنال با ترکیب زیر وارد میدان شد:
مانوئل آلمونیا
باکاری سانیا
ویلیام گالاس
توماس ورمائلن
الکس سانگ
فرانسس فابرگاس ( کاپیتان )
سمیر نصری
آبو دیابی
آندری آرشاوین
نیکلاس بندتنر
هم چنین روی نیمکت نیز بازیکنان زیر حضور داشتند :
لوکاژ فابیانسکی
سول کمپل
آرماند ترائوره
باکاری سانیا
توماس روسیچکی
تئو والکات
نوس دنیلسون
بازی نسبتا متعادل شروع شد و دو تیم سعی در تسلط بیشتر داشتند.
نکته جالب این لحظات یادگار بازی با چلسی روی چشمان ورمائلن بود . چشم کبود وی که بر اثر برخورد در بازی قبلی حاصل شد نشان از جنگندگی وی داشت.
دقیقه 4 بازی آرسنال روی سانتر از سمت چپ موقعیت داشت که ثمر نداشت . لحظاتی بعد روی سانتر جرارد از ضربه آزاد و برخورد به سانگ المونیا با یک جهش توپ را ازان خود کرد.
دقیقه 5 بازی آرسنال تا پشت محوطه با پاس کاری عالی پیش آمد اما ثمری نداشت.
در دقیقه 6 نیز پاس کاری خوب آرسنال به ابوئه رسید که بر رویش خطا شد . ظاهرا ابوئه نیز بسیار آماده است.
روی همین صحنه سانتر فابرگاس و ضربه سر گالاس که به بالای دروازه می رود.
ورمائلن کاملا در این بازی جنگنده بود و روی بیشتر صحنه ها موثر.
در این دقایق کاملا درگیری های میانه زمین بالا گرفته است و جنگ بر سر توپ بسیار است
در دقیقه 11 خطا روی فابرگاس در زاویه ای عالی که البته ضربه وی به مدافعان برخورد می کند .
به طور کلی آرسنال تا پشت محوطه جریمه بسیار خوب کار می کند اما در نهایت این حرکات ثمری ندارد.
در دقیقه 13 نصری روی زمین است ظاهرا روی برخوردی از ناحیه صورت احساس بدی دارد.
دقیقه 17 حرکت بسیار خوب تیمی با سانتر بد ابوئه به بیرون می رود .
در دقایق 20 بازی در دستان آرسنال و آرام سپری می شود .
در دقیقه 23 روی سانتر زمینی نصری کرنری حاصل شد که کرنر ثمری نداشت . دقیقه 25 پاس در عمق آرشا به بندتنر رسید ولی وی نمی توند خوب کنترل کند و روی یک کشمکش دوباره وی صاحب توپ می شود که شوت خطرناکش از بالای دروازه با فاصله کن به بیرون می رود.
در دقیقه 32 روی حرکت عالی کلیچی و پاس او به فابرگاس و موقعیت خوب که ثمری ندارد . دقیقه 33 نیز شوت آرشاوین به بالای دروازه می رود.
دقیقه 33 در نهایت نصری تعویض و به جایش روسیچکی می آید . نصری برای مداوا مستقیما به رختکن می رود.
دقیقه 44 روی پاس عالی آرشاوین سس و حرکت او و شوت وی که ضعیف بود و به رینا رسید
در نهایت نیمه اول هم با این نتیجه پایان یافت.
در نیمه دوم آرسنال با همان ترکیب آغاز کرد.
روی حرکتی از سانگ روی او خطا می کنند و سانتر فابرگاس نیمز باز میگردد.
حرکت بعدی از آرشاوین است که سانتر پای جپش خطرناک به کنار دروازه می رود.
دقیقه 47 نیز شوت خطرناک لوکاس به بالای دروازه می رود .
فابرگاس با وجود تلاش فراوان اما روز خوبی ندارد و کمی هم بدون آرامش بازی می کند.
دقیقه 52 تک به تک انگوگ که روی ضد حمله ترتی دید و تکل عالی و بدون نقص گالاس . دقیقه ای بعد روسیچکی موقعیتی عالی داشت که ثمری در پی نداشت.
دقیقه 55 موقعیت بسیار خوب برای بندتنر که ضربه وی بعد از عبور از رینا به مدافعین می رسد.
د قیقه 62 و آرسنال کاملا در زمین لیورپول و در حالت حمله . دقیقه 64 روی تمارض بندتنر داور یک کارت زرد به وی می دهد . دقیقه 65 توپ مهیا شده برای توماس با شلیک خطرناک وی به کرنر می رود .
نکته جالب این است آرسنال از دقیقه 60 تا 65 بازی 85 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت.
دقیقه 67 والکات به جای آرشاوین .
دقیقه 72 روی ساتر بسیار تماشایی روسیچکی دیابی با ضربه سر دروازه رینا را باز می کند .
دقایقی بعد در صحنه ای جالب مصدومیت دو بازیکن آرسنال و ادامه بازی لیورپول بود .
بازی بسیار حساس و فیزیکی است.
آرسنال نیز موقعیت هایی داشت.
دقیقه 77 روی برگشت کرنر و شوتی که از بالای دروازه بیرون رفت.
دقیقه 80 ضربه ایستگاهی برای لیورپولو سانتری که با دفع نناقص و بد آلمونیا همراه بود.
دقیقه 83 تعویض تدافعی : سانیا به جای بندتنر
لیورپول کاملا در پی جبران .
دقیقه 85 شوت بسیار خطرناک بابل نیز با دخالت آلمونیا به تیر برخورد کرده و به کرنر می رود.
در آخرین لحظه بازی نیز ضربه کاشته جرار به دست فرانسس خورده که داور ادامه بازی می دهد و سوت بازی را به ثمر می رساند.
مهم تر از این سه امتیاز شیرین نتایج دیگر بازی ها بود
استون ویلا 1 - منچستر یونایتد 1
اورتون 2 - چلسی 1

آرسنال بار دیگر می تواند امیدورا به ادامه رقابت ها باشد...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
"چون دري بسته شد راهي گشوده ماند و چون راهي بسته شد دري گشوده ماند."
به اين مي گن بازگشت دوباره،تولدي ديگر.
به كوري چشم بعضيا آرسنال برد و با توجه به شكست چلسي و منچستر اختلاف امتيازي خود را با بالانشينان كاهش داد تا كور شود هر ان كس كه نتواند بيند.
من هنوز آرسنال رو مدعي قهرماني مي بينم.و روي صحبتم با اون كسانيست كه با بي شرمي فراوان بذر نوميدي و ياس رو در دل هواداراي خون گرم آرسنالي مي كارند هست:هر چه قدر بذر بكاري من همانند يك گراز وحشي ميام و همشو شخم مي زنم:blink:
ولي عجب بازي بود !نيمه اول كه حوصلمون سر رفت و نيمه دوم اما وضعيت متفاوت شد و كمي بازي جون گرفت.يه تيرك خوشگل هم خورديم و لحظه ي بحث برانگيز در دقيقه ي 94 بود كه هاوارد وب يه خطاي كاملا مشكوك رو براي ليورپول گرفت(مثال همون بازي كه تو جام باشگاه ها باهاشون داشتيم و بابل يه پنالتي گرفت.)جرارد پشت توپ ايستاد و ضربش به دست سس خورد كه از نظر من كاملا خطا بود و اگر اشتباه نكنم پنالتي.كه كارت زرد دوم رو هم بايد دريافت مي كرد و اخراج!!!
نكات:
بدترين بازي بود كه از سس ديدم خيلي بد بود و پاس هاي اشتباه ي مي داد. نمي دونم به خاطر گه بازيا و حركات به دور از حرفه اي بارسلوناست يا نتايج ضعيف دو هفته ي اخير.حالا ما زياد جدي نمي گيريم.
اينكه چرا ونگر نصري و والكات رو به روسيچكي آماده ترجيح ميده در تعجبم.روسيچكي كه خوشبختانه به جاي نصري كه از ناحيه سر مصدوم بود(كه جدي نيست)به بازي اومد و خوب هم بود و پاس گل هم داد.
آرشاوين گويا مصدوم شد.موقع تعويض كه داشت يورتمه مي رفت!!!اما ونگر مي گه از ناحيه همسترينگ آسيب ديده.اميدواريم به پورتو برسه.
بعد از سوت پايان بازي بايد چهره ونگر رو مي ديديد كه چه قدر خوشحال بود.بازيكنا هم همين طور،بعد از سوت يه نيمچه پرشي از خوشحالي كردن.روحيه از دست رفته به خانه بازگشته و براي قهرماني بايد جنگيد
in arsenal we trust

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام!

تبریک دوستان

با توجه به اینکه ما تقریبا تمام بازیهای مهم در نیم فصل دوم رو انجام دادیم و فقط یه بازی مهم با من سیتی مونده
و اینکه منچستر و چلسی بازی های بسیار مهم و سختی در پیش رو دارن(چلسی-لیوه / چلسی -من یو / من یو- لیوه / من یو-من سیتی / چلسی- استون ویلا و...)
و اختلاف 6 امتیاز با صدر جدول ، حداقل برای قهرمانی امید داریم.
فقط به قول ارشا باید تمام بازیهای باقی مونده رو ببریم.
راستی بازی اخر با فولام هم تو خونه هست..

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك يم گم علي اقا. خيلي مخلصيم.چه خبر؟كم پيدايي/
فدات برادر
راستش دیگه پی تی اون جذابیت قبل رو برام نداره.
مخصوصا با مرامنامه جدید و برخورد بد مدیران و ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مخصوصا با مرامنامه جدید و برخورد بد مدیران و ...
سلام برادر
من مرامنامه رو نخوندم.قضيه چيه؟سياسي بازي؟!
//
آرشاوين هم پورتو رو از دست داد+ادواردو هم نمي رسه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام برادر
من مرامنامه رو نخوندم.قضيه چيه؟سياسي بازي؟!
//
آرشاوين هم پورتو رو از دست داد+ادواردو هم نمي رسه.
سلام داداش
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2642350&postcount=5
بخونش
//
بنظر من یجور توهین به شعور کاربران هست , قبول کردن این مطالب بعنوان مرامنامه توسط ادمین!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
توهين نيست؛حقيقته!
حضرت حجت الاسلام والمسلمين ولي امر مسلمين جهان حضرت ايت الله ***** اي مي فرمايند كه:آزادي بيان در ايران در حد نزديك به مطلق هست.حالا راديوهاي بيگانه خلاف اين رو بگن،ملت خودش داره مي بينه!!!(اين جمله شده تيكه كلام من :دي)
بند ب را كاملا مخالف آزادي بيان مي بينم. بند ه هم كه خوندم فهميدم چه قدر مي تونم خطرناك باشم خبر نداشتم.
استفاده ابزاری از افراد(اعم از زن ومرد) در تصاویر ومحتوی، تحقیر وتوهین به جنس زن
اين يكي خيلي خزعبل بود!
//
بالاخره بايد به اين مسائل عادت كرده باشي علي جان.و مثل من بعضي مواقع چند تا فحش بالا 18 سال بدي طوري كه كسي نفهمه و حذف نشه.يه حس خوب به ادم ميده.عقدش خالي ميشه :دي
اگر اين چيزا رو رعايت نكنن نونشون رو مي برن.مجبورن دست خودشون نيست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توهين نيست؛حقيقته!
حضرت حجت الاسلام والمسلمين ولي امر مسلمين جهان حضرت ايت الله ***** اي مي فرمايند كه:آزادي بيان در ايران در حد نزديك به مطلق هست.حالا راديوهاي بيگانه خلاف اين رو بگن،ملت خودش داره مي بينه!!!(اين جمله شده تيكه كلام من :دي)
بند ب را كاملا مخالف آزادي بيان مي بينم. بند ه هم كه خوندم فهميدم چه قدر مي تونم خطرناك باشم خبر نداشتم.

اين يكي خيلي خزعبل بود!
//
بالاخره بايد به اين مسائل عادت كرده باشي علي جان.و مثل من بعضي مواقع چند تا فحش بالا 18 سال بدي طوري كه كسي نفهمه و حذف نشه.يه حس خوب به ادم ميده.عقدش خالي ميشه :دي
اگر اين چيزا رو رعايت نكنن نونشون رو مي برن.مجبورن دست خودشون نيست.

درسته میفهمم چی میگی
اما من رو این چیزا خیلی حساسم ...

//

حالا بگذریم الان یکی از آقایان مدیر نازل میشه میگه دارین به ضد **** اجتماع میکنین!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مت دیمون از دیگر هواداران مشهور آرسنال ار دو باخت اخیر تیم محبوبش به شدت ناراحت بود...
موضوع وی بر می گردد به شکار وی در بازی آرسنال و چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج شهر لندن .جایی که وی و کارگردان معروف هالیوودی پائول گرین گرس کنار یکدیگر بودند.
وی از طرفداران تیم آرسنال انگلیس است و خود را یک توپچی می داند .
اگر چه وی بعد از دو باخت برابر منچستر و چلسی بسیار بسیار ناراحت بود اما حالا او نیز مانند بقیه امیدوار شده است.
وی در یکی از مصاحبه هایش کناره ای به وضعیت کنونی توپچی ها زد .
" شمال لندن دارای باشگاه فوق العاده ایاست . آرسنال نام بزرگی دارد .
نکته مهم این است که افتخارات و هنر های شما مخفی نماند . باید برای ادامه راه تلاش کرد . "
لازم به ذکر است آرسنال از جمله باشگاه هایی است که بازیگران و موسیقی دانان زیادی را به خود جذب کرده است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تو سايت فارسي باشگاه ديدم كه عكسي از لباس فصل بعد باشگاه(عجب افشا گري:دي)گذاشته بود. كسي لينكش رو داره؟الان رفتم تو سايت نديدمش.
به اميد گل نخوردن در پورتوي بد قلق

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تو سايت فارسي باشگاه ديدم كه عكسي از لباس فصل بعد باشگاه(عجب افشا گري:دي)گذاشته بود. كسي لينكش رو داره؟الان رفتم تو سايت نديدمش.
به اميد گل نخوردن در پورتوي بد قلق
سلام امیر
من که اونو ندیدم
اما الان سرچ کردم اینو یه جا گفته لباس سیزن 10/11 هست

arsenal-home.png

http://soccerlens.com/shirts/leak-arsenal-1011-home-shirt/5696/

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
Last edited:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
2-1 باختیم ، هرچند اصلا مستحق باخت نبودیم
واقعا این گل دوم چی بود؟!!!
خود داور توپ رو میذاشت تو گل ، قشنگتر بود....

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
2-1 باختیم ، هرچند اصلا مستحق باخت نبودیم
واقعا این گل دوم چی بود؟!!!
خود داور توپ رو میذاشت تو گل ، قشنگتر بود....
اره واقعا
به هر حال امتبازات میزبانیه دیگه.البته یادمون نره یه گل تو این مایه ها چند فصل پیش انری ه چلسی زد تا پایان فصل از اونجا داشتن می سوختن.ولی این کجا اون کجا.گل فوق مسخره ای بود.شدیدا به این گل معترضم.ولی در بازی برگشت این ما هستیم که حالشون رو می گیریم.
به نظرتون اصلا پاس رو به عقب بود؟از نظر من که نبود.
ولی چه بازی شود بازی برگشت اون هم با اندریث.دهنشون رو به فنا می دیم.

بالا