• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
سلام امیر جان
پس من اشتباه کردم
البته یکی از بچه ها منو به اشتباه انداخت گفت تا 2011 قرار داد داره.

چه خبر؟
نظرتون در مورد جو کول چیه بچه ها؟
اومدنیه یا نه؟
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
با این جواب خیلی حال کردم!

آرسنال پاسخ سنگین ، رسمی و سریعی به پیشنهاد بارسلونا داد ، نه !
کاپیتان آرسنال تا سال 2015 با باشگاه لندنی قرارداد دارد و این بازیکن یکی از ارکان اهداف بلند مدت ماست و نمیتوانیم آن را به هیچ قیمتی بفروش برسانیم .
سایت آرسنال نوشت ، ما صحبت های زیادی در مورد علاقمندی باشگاه ها به سسک شنیده بودیم اما هیچ پیشنهاد رسمی ارائه نشده بود حالا که صحبت ها حالت رسمی پیدا کرده ما هم رسما اعلام میکنیم هیچ علاقه ای به فروش فابرگاس ، کاپیتان تیم خود نداریم .
روز گذشته یک پیشنهاد از بارسلونا آمده بود و ما آن را رسما رد میکنیم و ابدا به فروش بازیکنان خود فکر نمیکنیم .
صادق باشیم ،ما حاضر نیستیم حتی در اینباره صحبت بکنیم .
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
در مورد فابرگاس باید بگم که خود او علاقه مند به بازی در بارسلوناست ولی باشگاه مصرا می خواد که او را در باشگاه نگه داره چرا که در برنامه های بلند مدت ونگر جایگاه اصلی رو داره.اما مسئله ای که هست اینه که ایا بازیکنی رو میشه به زور در باشگاه نگه داشت؟به فرض که این کار رو کردیم ایا او درخشش همیشگی را خواهد داشت؟ایا با تمام وجود برای باشگاهش بازی خواهد کرد؟اینا سوالاتیست که در اینده روشن خواهد شد.اما باید اعتراف کنم که از جانشینی گورکوف برای فابرگاس یه جورایی خیلی خوشم اومد!بعضیا نوشته بودند که بهترین پیشنهاد بارسا 50 میلیون پوند+یحیی توره هست که اگر این اتفاق بیفته میشه با 22 میلیون پوند(قیمت گورکوف که در رسانه ها خوندم) اون رو خریداری کرد که در این صورت خط میانی استحکام بیشتری پیدا می کنه.
در مورد جو کول بدون شک از وجودش در باشگاه استقبال می کنم.بازیکن بسیار خوب و سطح بالیه و تکنیک مناسبی هم داره که فصل پیش رو اغلب با یه مصدومیت طولانی پشت سر گذاشت.جایی خوندم که دستمزدش کمی برای باشگاه زیاده(100000 پوند در هفته!!!)که در حال حاضر فکر نکنم کسی تو باشگاه همچین دستمزدی بگیره.البته برای ترغیب سس برای موندن احتمال خریدش کم نیست.تو خط هافبک از نظر تعداد بازیکن مشکلی نداری(از نوع خلاق و تهاجمی) ولی با توجه به مصدومیت های زیادی که تو خط میانی داریم به یه هافبک نیاز هست و امیدوارم که بیاد.جدا از این بازیکن به یه هافبک دفاعی(ملو یا توره) و دو مدافع(با توجه به رفتن گالاس و احتمال رفتن کمپل!) و یه دروازبان شدیدا نیاز هست.این کمپل هم مثل اینکه رفتنش به سلتیک الکی الکی جدی شده!جالبه که بعد از اتمام فصل هم ونگر می خواست بمونه و هم خود کمپل دوست داشت بمونه و من فکر کردم تمدید قراردادش حتمیه ولی گویا سلتیک یه پیشنهاد خوب دو ساله داده و کمپل هم خوشش اومده.این ونگر هم با این سیاست تمدید 1 ساله بازیکنان بالای 30 سال داره می ره تو مخ.
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
جو کول در یک نقل و انتقال مجانی با قراردادی 3 ساله به شمال لندن میرود و آرسنالی میشود !
مترو خبر داد ، امروز عصر جو کل در امارات حاضر شده و قرار داد خود را با آرسنال امضا کرده است .
فعلا خبری رسمی منتشر نشده است
!
:guitar::guitar::guitar::guitar:
باورم نمیشه یعنی واقعا همچین انتقالی صورت گرفته:thumbsup:
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
جو کول در یک نقل و انتقال مجانی با قراردادی 3 ساله به شمال لندن میرود و آرسنالی میشود !
مترو خبر داد ، امروز عصر جو کل در امارات حاضر شده و قرار داد خود را با آرسنال امضا کرده است .
فعلا خبری رسمی منتشر نشده است
!
:guitar::guitar::guitar::guitar:
باورم نمیشه یعنی واقعا همچین انتقالی صورت گرفته:thumbsup:
اگه واقعی باشه که عالیههههههههههههههههههه

البته خونده بودم که سه شنبه به لندن میاد
امیدوارم خیر واقعی باشه
منتظر تایید خبریم!
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
امیر این خبره تایید نشد .
اگه دیروز قراردادی بسته میشد تا الان اعلام شده بود دیگه.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
wengerseleven_800x600_139954.jpg


یادش بخیر ....

legends_1024x768_63830.jpg
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
مدیر برنامه های یایا توره اعلام کرد این بازیکن سال آینده در لیگ برتر انگلیس به میدان خواهد رفت .
موضوع انتقال یایا از ماه گذشته قوت گرفت و باشگاه هایی همچون منچستر سیتی و آرسنال و منچستر یونایتد به شدت به دنبال جذب وی هستند .
بارسلونا نیز سعی کرد تا با ارائه توره به همراه پول وی را به لندن بفرستد که در این امر نا موفق بود .
آرسن ونگر همواره این بازیکن را زیر نظر داشته و یایا توره از بازیکنانی است که سال 2003 در جوانی همراه با آرسنال تمرین می کرده است .
البته شواهد نشان می دهد منچستر سیتی از سایر رقبا جلو زده و احتمال پیوستن این بازین به آبی آسمانی ها زیاد است .
مدیر برنامه های وی گفت :
" اگر همه چیز خوب پیش برود وی فصل آینده در لیگ برتر است .
البته ما نمی توانیم از تیم مقصد وی صحبت کنیم و باید منتظر ماند .
باشگاه فعلی وی نشان می دهد که او را نمی خواهد و می خواد باشگاه را ترک کند .
اگر لاپورتا واقعا توره را دوست داشت باید توضیح دهد چرا توره انقدر کم به میدان می رفت .
ما حتی یک جلسه نیز نتوانستیم با آن ها داشته باشیم . "

//


البته احتمالا سیتی رو بخاطر حبیب ترجیح بده ...
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
دیوید بکهام در پیامی به تئو والکات ابراز امیدواری کرد وی با وجود از دست دادن جام جهانی 2010، در آینده برای تیم ملی انگلستان مهره تاثیرگذاری باشد.

به گزارش مهر و به نقل از سایت فیفا، تئو والکات مهاجم تیم آرسنال یکی از هفت بازیکنی است که توسط فابیو کاپلو از فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی انگلستان برای حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بازماند، در حالیکه وی در میان ناباوری چهار سال پیش و با نظر مساعد اریکسون با 17 سال سن در جام جهانی 2006 آلمان شرکت کرد.

بکهام که با توجه به حضور در جام‌های جهانی 1998 فرانسه، 2002 کره جنوبی - ژاپن و 2006 آلمان چندی پیش به دلیل مصدومیت نوزدهمین دوره جام جهانی را از دست داد، از والکات خواست به خاطر حضور نیافتن در آفریقای جنوبی ناراحت و ناامید نباشد.

دیوید بکهام در این پیام که در روزنامه دیلی اکسپرس به چاپ رسید خطاب به والکات گفت: "سرت را بالا بگیر جوان، تو دارای استعدادهای زیادی هستی. بزودی به تیم ملی انگلستان بازخواهی گشت و در آینده برای این تیم افتخار آفرینی خواهی کرد".


ردنپ: كاپلو با حذف والكات اشـتباه كرد
در فاصله يك هفته تا شروع رقابت‌هاي جام جهاني 2010 سرمربي تاتنهام از مسئول فني تيم ملي انگليس انتقاد كرد.

به گزارش فارس و به نقل از روزنامه سان، هري ردنپ در اين‌باره گفت: فابيو كاپلو با عدم انتخاب تئو والكات، بازيكن آرسنال براي حضور در جام جهاني مرتكب اشـتباه شده است.

اين مربي كه در پايان فصل اخير توانست تيمش را به مقام چهارم جدول ليگ برتر برساند، افزود: من به نقطه نظر همكارم در تيم ملي احترام مي‌‌گذارم و از افكار او در مورد بازيكنانش باخبر هستم. با توجه به افكار و ايده‌هاي تاكتيكي كه كاپلو دارد، والكات مي‌توانست كمك زيادي كند. حذف نام اين بازيكن توسط سرمربي تيم اشتباه بود.

وي ادامه داد: ‌اجازه دهيد صادقانه بگويم در جام جهاني نياز به بازيكنان خوب پرتعداد است. در چنين تورنمنت عظيمي هر تيمي كه بخواهد به مقام نخست برسد، بايد از پتانسيل بالايي برخوردار باشد. والكات از اين جهت مي‌توانست تيم او را تكميل كند.

اين انتقادات يك روز پس از اعلام اسامي تيم 23 نفره انگليس توسط كاپلو اعلام شد و بازيكن 21 ساله نتوانست فرصتي براي مجال در آوردگاه جهاني آفريقاي‌جنوبي بيابد.

پيكارهاي جام‌جهاني 2010 از تاريخ 21 خردادماه سال جاري با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز مي‌شود. انگليس در گروه سوم با آمريكا، الجزاير و اسلووني رقابت خواهد كرد.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آرسنال مهاجم 16 ساله نورویج سیتی را به خدمت گرفت ...
باشگاه فوتبال آرسنال قرارداد بازیکن 16 ساله و ایرلندی تیم نورویچ سیتی را تکمیل کرد .
این مهاجم باهوش که در انگلستان متولد شده برای تیم رده های سنی ایرلند به میدان رفته و تبعیتی ایرلندی دارد .
فیلیپ روبرتز که در انگلیس و در قالب تیم نورویچ سیتی نیز بار ها مقابل آرسنال به میدان رفته همراه با تیم ملی زیر 17 ساله های ایرلند نیز به تجارب خوبی رسیده است .
این بازیکن توسط تیم استعداد یابی آرسنال کشف شده و به تیم پایه آرسنال تزریق می شود تا پس از طی مراحل مختلف در باشگاه به شکوفایی برسد و پس از چند سال بتواند خود را به ترکیب اصلی تیم برساند .
البته روبرتز در تیم پایه تنها نیست و 5 بازیکن دیگر ایرلندی در تیم های پایه آرسنال می توانند وی را یاری دهند .


//


سون گوران اریکسون معتقد است همگان انتظار داشتند تئو در این سن ستاره ای بزرگ باشد.

اریکسون در سال 2006 در اقدامی عجیب ، والکات 17 ساله را با خود به جام جهانی برد. تئو در آن زمان به تازگی به آرسنال ملحق شده بود و هنوز در لیگ برتر به میدان نرفته بود.
همگان از تئو انتظار یک سوپر استار در آینده را داشتند. ولی به تازگی با حذف تئو از فهرست نهایی کاپلو برای سفر به آفریقای جنوبی ، فشار انتقادات بار دیگر از او بالا گرفته تا جایی که اریکسون نیز لب به انتقاد از او گشود.
"بله ،متعجبم زیرا چهار سال پیش او یک پسر بچه ی استثنایی بود یا حداقل نشان داده بود که می تواند باشد!
شاید از او انتظارات بیش از حدی داشتند، نمی دانم! تنها کسی که می تواند در اینباره نظر دهد ونگر است.
چهار سال پیش من اینگونه فکر می کردم که او می تواند بازیکن فوق العاده ای شود ، البته هنوز هم می تواند
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آرسنال مصمم برای جذب مدافع فرانسوی...
بعد از اینکه باشگاه آرسنال با جواب رد اولین پیشنهاد رسمی خود به ارزش 4 میلیون پوند به مدافع تیم لورینت فرانسه لارنت کاسنلی مواجه شد دومین پیشنهاد خود به ارزش 8 میلیون پوند را به باشگاه فرانسوی ارسال کرد .
8.5 میلیون پوند مبلغ دقیق درخواست آرسنال برای مدافعی است که باشگاه های مهمی در فرانسه از جمله لیون برای به خدمت گرفتنش در صف قرار دارند .
آرسن ونگر مدتی است این بازیکن 24 ساله را زیر نظر دارد و امیدوار است این بار با این پیشنهاد وی را توپچی کند .
این در حالی است که باشگاه لورینت فرانسه نیز برای قرض گرفتن فرانسیس کوکلین هافبک جوان توپچی ها در حال تلاشند و ونگر و آرسنال می توانند از این جهت نیز خود را به کاسینلی نزدیک تر ببینند .
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
اميدوارم كه ونگر بازيكن مورد علاقه و بالاي ليستش رو بخره.برام خيلي مهم نيست كه كي رو بخره چرا كه به خريدهاش ايمان دارم اين رو در تابستان گذشته هم براي چندمين بار ديديم.و وقتي كه رو يه بازيكن اينجوري تاكيد مي كنه پس حتما يه خبرايي هست.
اين جو كول هم گويا داره جدي ميشه.خيلي از اين خبر خوشحال و شگفت زده شدم.اين طور كه رسانه ها ميگن آرسنال از همه تيم ها به اين بازيكن نزديكتر هست و با توجه به نزديك بودن جام جهاني عقد قرارداد با او به بعد از جام جهاني موكول مي شد(كي ميره اين همه راه رو)
از اون طرف هم باورم نميشه كه مطبوعات انتقال شوارتزر 37 ساله به ارسنال رو جدي قلمداد مي كنن.و دليلش هم بودجه محدود ارسنال مي دونن كه نمي ذاره بوفون يا فري رو بخرن.براي خودم كه انتقال عجيبي خواهد بود.
در ضمن مسي جديد رو عشقه:دي
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آرسنال در جذب سوپر استار 16 ساله فاینورد چلسی را شکست داد ...
به گزارش باشگاه آرسنال این تیم لندنی توانست با به خدمت گرفتن بازیکن 16 ساله هلندی تیم فاینورد کایل ابکیلیو ( Kyle Ebecilio ) چلسی را زمین گیر کند .
در حالی که تمام اخبار حاکی از به توافق رسیدن این بازیکن و چلسی و امضای قرار بود ناگهان خبر امضای قرارداد وی با آرسنال مقامات چلسی را شگفت زده کرد .
این بازیکن که از آینده دار ترین بازیکنان حال حاضر جهان نامیده می شود در یک جولای رسما ارسنالی شد .
از نظر خود کایل ابراز علاقه آرسنال و تمایل شدید برای کار کردن زیر چشمان آرسن ونگر دلیلی بود تا وی سریعا از چلسی روی برگردانده و به سمت آرسنال بیاید .

c2_0708_kongoloterence_scaled_7.jpg
 

jerii

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
11 مارس 2007
نوشته‌ها
7,946
لایک‌ها
9,663
سن
39
محل سکونت
اهواز
چه بچه ست
خوب حتما اینده داره
امیدوارم سرمایه خوبی باشه
کوچولو:happy:
 

navid_k

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2006
نوشته‌ها
2,070
لایک‌ها
43
سن
41
محل سکونت
مشهد
آرسنال در جذب سوپر استار 16 ساله فاینورد چلسی را شکست داد ...
به گزارش باشگاه آرسنال این تیم لندنی توانست با به خدمت گرفتن بازیکن 16 ساله هلندی تیم فاینورد کایل ابکیلیو ( Kyle Ebecilio ) چلسی را زمین گیر کند .
در حالی که تمام اخبار حاکی از به توافق رسیدن این بازیکن و چلسی و امضای قرار بود ناگهان خبر امضای قرارداد وی با آرسنال مقامات چلسی را شگفت زده کرد .
این بازیکن که از آینده دار ترین بازیکنان حال حاضر جهان نامیده می شود در یک جولای رسما ارسنالی شد .
از نظر خود کایل ابراز علاقه آرسنال و تمایل شدید برای کار کردن زیر چشمان آرسن ونگر دلیلی بود تا وی سریعا از چلسی روی برگردانده و به سمت آرسنال بیاید .

c2_0708_kongoloterence_scaled_7.jpg

وقتی اینطور با چلسی سر جذب کردنش رقابت داشتن باید بازیکن فوق العاده با استعدادی باشه.

این زیر دست ونگر چه شود !!!
92.gif
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
یک دروازبان جوان دیگر با توپچی ها قرارداد بست ...
باشگاه فوتبال آرسنال امروز خبر داد دروازابن جوانی با نام شان مک در موت با باشگاه قرارداد حرفه ای امضا کرد .
این بازیکن مدت ها زیر نظر تیم استعداد یابی آرسنال بود تا با رسیدن به سن قانونی فوتبال یعنی 17 سالگی با این باشگاه قرارداد حرفه ای امضا کند.
این دومین دروازبان 17 ساله ای است که امسال رسما توپچی شده و با این باشگاه قرارداد حرفه ای دارد .
این دروازبان سال گذشته عضو ثابت تیم استیو بولد مربی زیر 18 ساله های آرسنال بود .
درخشش وی و استعداد بالای وی باعث شد تا آرسنال فورا این دروازبان را حفظ کند و برای آینده وی نقشه بکشد .
آرسنال که حالا با وجود استعداد های جوان زیادی همچون ویتو مانونه و وچیچ ژسنی و امیلیو مارتینز و جالا مک در موت درون دروازه را برای آینده بیمه کرده منتظر است تا با صلاح دید و ایجاد شرایط یک گلر با تجربه برای تیم اول نیز به خدمت بگیرد .

لازم به ذکر است این گلر جوان متولد نروژ بوده ولی برا یتیم زیر 17 ساله های ایرلند به میدان رفته است و دارای قامتی 184 سانتی متری است .


//


قرارداد ساموئل گالیندو جوان با ارسنال قطعی شد .
این بازیکن که سال پیش با ارسنال پیش قرارداد امضا کرد حالا با تکمیل قراردادش یک توپچی است .
بازیکن قدرتمند و بولیویایی جدید توپچی ها از آن دست بازیکنان قدرتی است که نظر ونگر را جلب کرده است .
بازیکن 17 ساله اسبق تیم رئال آمریکا در زانویه نیز به لندن آمد و همراه با تیم اصلی زیر نظر آرسن ونگر به تمرین پرداخت .
احتمال ارد وی به صورت قرضی در سالامانکا اسپانیا برود ولی این تصمیم هنوز قطعی نشده . این امر در صورتی محقق خواهد شد که آرسنال نتواند برای وی امسال جواز کار بگیرد که البته با توجه به شیوه ای که منچستر برای مهاجم جدید خود هرناندز مکزیکی و همینطور آرسنال برای دروازبان جوان خود مارتینز انجام داده به نظر می رسد گالیندو نیز بتواند در لندن مستقر شود .
190 سانتی متر قد همراه با فیزیک بدنی قدرتی برای این بازیکن کافی بود تا بتواند به عنوان یک هافبک دفاعی برای آینده آرسنال انتخاب شود .
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
به نظر مياد اين تابستون جوانان خيلي با استعدادي رو گرفتيم اما شاه ماهي به نظر بازيكن 19 ساله ي اكادمي بارسلوناست كه بهش لقب ليونل مسي دوم رو دادن!!!!!در حال حاضر قراردادي با بارسا نداره و ارسنال سخت به فكر جذبش هست.
اما خبر مهمتر نزديكي جو كول به ارسنال هست.بعد از اينكه تيم هاي بزرگي مثل منچستر يونايتد و من سيتي و تاتنهام براي جذب اين بازيكن اقدام كردند ارسنال هم به ميدان اومد و حالا تقريبا همه ي رسانه ها و خبرگزاري ها از نزديكي ارسنال به اين بازيكن خبر ميدن.حتي خبرگزاري مترو هفته پيش گفته بود كه با ارسنال قرارداد 3 ساله بسته كه خبري نشد!اما ديروز ميرور فوتبال نوشت كه جو با ارسنال به توافقات نهايي رسيده و بعد از جام جهاني با ارسنال قرارداد خواهد بست.بايد ديد با دستمزد 100000 پوند در هفته ارسنال چه خواهد كرد!اومدنش براي فابرگاس هم خوب خواهد بود!!
فعلا بچسبيم به جام جهاني ببينيم فن پرسي و ولا مي تركونن يا نه:دي
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
کاتالان ها نا امید و دست خالی.....

پس از اینکه باشگاه آرسنال ، پیشنهاد مضحک 35 میلیون یورویی ( 29 میلیون پوند) بارسلونا را برای خرید فابرگاس رد کرد، شایعاتی در روزنامه های پخش شد مبنی بر اینکه آرسنال حاضر است در قبال مبلغ 70 میلیون یورو ( 58 میلیون پوند) ، کاپیتانش را تقدیم کاتالان ها بکند.
اما مسولین بارسلونا امروز اعلام کردند که پس از رد شدن اولین پیشنهادشان توسط آرسنال ، هیچگونه صحبتی از طرف باشگاه لندنی نشده و آنها به هیچ عنوان قصد فروش بازیکنشان را ندارند.
مدیر باشگاه بارسلونا ، خوان اولیور در اینباره می گوید:
"آنها گفتند که قصد فروش ندارند به همین خاطر منطقی به نظر می رسد که قیمتی بر روی بازیکنشان نگذاشته است.
ما پیشنهادی رسمی ارائه کردیم و تنها پاسخ رسمی ای که از آرسنال دریافت کردیم این بود که مایل به فروش نیستند. به همین خاطر ، گذاشتن قیمت روی بازیکن برای آنها دشوار خواهد بود.
ما پس از اینکه پیشنهاد را ارائه کردیم ،حاضریم که همین امروز قرارداد را امضا کنیم.
ولی هنوز وقت برای اینکار داریم ولی این کاری نیست که فقط به ما بستگی داشته باشد."
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
فیلیپ سندروس باشگاه آرسنال را به مقصد فولام ترک کرد.

این مدافع سویسی که در سال 2003 از باشگاه سویسی سروت به آرسنال پیوست ، 7 فصل لباس توپچی ها را به تن کرده بود و سر انجام تصمیم به ترک باشگاه آرسنال به مقصد فولام ، تیم دیگری لندنی گرفت.
سندروس که پس از بازگشت از میلان ، دیگر کیفیت گذشته را نداشت ، نتوانست جای ثابتی در ترکیب آرسنال پیدا کند و فصل گذشته را نیز به عنوان یار قرضی ، خارج از آرسنال گذراند.
او در 7 سال حضور خود ، تنها 117 بار برای آرسنال میدان رفته بود.


//


سسک فابرگاس ، دیشب و در جریان پیروزی 0-6 اسپانیا برابر لهستان ، گل چهارم تیمش را زد و گل پنجم را برای فرناندو تورس مهیا کرد.
 
بالا