فرگوسن از جذب نصری ناامید شد
سرمربی یونایتد فکر می کند نصری می خواهد به باشگاه دیگری برود.
سرالکس فرگوسن معتقد است سمیر نصری آرسنال را ترک می کند اما به یونایتد نخواهد آمد.
سرمربی منچستریونایتد گفتگوی کوتاهی با رسانه ها پس از رسیدن به بوستون برای آغاز تور پیش فصل این تیم در آمریکا داشت. با اعلام بازنشستگی پل اسکولز، فرگوسن به دنبال جانشینی برای وی است و برای تحقق این امر بازیکنانی همچون سمیر نصری، وسلی اسنایدر و لوکا ومدریچ را نزیر نظر گرفته است.
نصری که مورد توجه تیم منچسترسیتی هم قرار گرفته بود که هر دو باشگاه با پیشنهاداتی 20 میلیون پوندی به دنبال وی بودند.
" من فکر نمی کنم او به یونایتد بیاید. این تمام چیزی است که می توانم بگویم. من فکر می کنم او توافق کرده است به باشگاه دیگری بپیوندد."
فرگوسن می گوید اگر او این فصل ورزشگاه امارات را ترک کند به تیم دیگر شهر منچستر خواهد رفت.
نصری اکنون به همراه آرسنال در مالزی به سر می برد و آرسن ونگر معتثد است او فصل آینده نیز در آرسنال خواهد بود.
اما سرمربی فرانسوی توپچی ها به این امر نیز اشاره کرده است که او این ریسک را متقبل خواهد شد که بازیکنش را در سال پایانی قراردادش نگاه دارد و این در حالی است که نصری سال بعد می تواند با قراردادی آزاد به تیم های دیگر بپیوندد.
فرگوسن در این ارتباط می گوید:" این تصمیم اوست. او سرمربی این تیم است. من نمی دانم که مدیران آرسنال با این تصمیم موافقند یا خیر؟ اما امکان این امر وجود دارد. شاید او مجبور باشد بماند."