• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علی بابت عکسا هم ممنون. خیلی زیبا بودن. چه امکاناتی هم داشت هواپیما:دی چه استقبالی هم شد :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
علی بابت عکسا هم ممنون. خیلی زیبا بودن. چه امکاناتی هم داشت هواپیما:دی چه استقبالی هم شد :دی

چاکریم :دی

توماس هم بدجوری دید میزنه زنه رو :دی

نمیدونم چرا زیاد با موندن سسک حال نمیکنم دیگه حس میکنم کم فروشی خواهد کرد تو بازیهاش.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمیدونم چرا زیاد با موندن سسک حال نمیکنم دیگه حس میکنم کم فروشی خواهد کرد تو بازیهاش.
مطمئنا نه برای من و نه برای هیچ هوادار دیگه ای دیگه اون سس قبل نمیشه!!! ماتا و داونینگ رو به فابرگاس ترجیح میدم! اما به هر صورت کاپیتان تیم هست. در ضمن این رو هم نباید فراموش کرد که رسانه ها خیلی زیاده روی کردن در موردش. حرفاش مبنی بر اینکه دیگه نمی خواد برای آرسنال بازی کنه رو من قویا تکذیب می کنم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر به دنبال حفظ جوان ژاپنی در تیم است

ریو میایچی 18 ساله فصل پیش بلافاصله پس از بستن قرارداد با آرسنال ، به صورت قرضی به فاینورد رفت تا در آنجا فرصتی برای کسب تجربه پیدا کند و آرسنال نیز در این بین بتواند جواز کاری برای حضور او در لیگ انگلستان کسب کند.

اما بازی های درخشان ریو در فاینورد آرسن ونگر را متقاعد کرده است که میایچی می تواند فصل بعد یکی از پدیده های لیگ شود ، اتفاقی که در 6 ماه حضورش در فاینور رخ داد. به همین دلیل ونگر تصمیم گرفته تا فصل بعد او را در تیم حفظ کند.

"ریو برای ما شگفتی بسیار بزرگی بوده است.

او در حالی که عملا از فوتبال مدرسه ای به فاینورد رفته بود ، در آنجا بسیار خوب کار کند.

او آینده ی درخشانی دارد زیرا بسیار سریع است و ذهن سریعی هم دارد."

ونگر در ادامه اضافه کرد که امانوئل فریمپونگ نیز فصل بعد می تواند فرصت درخشش در امارات را پیدا کند

"بسیار خوشحالیم که دوباره فریمپونگ را در اختیار داریم. او فصل پیش را بسیار خوب شروع کرد ولی متاسفانه با مصدومیت شدیدی روبرو شد."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مطمئنا نه برای من و نه برای هیچ هوادار دیگه ای دیگه اون سس قبل نمیشه!!! ماتا و داونینگ رو به فابرگاس ترجیح میدم! اما به هر صورت کاپیتان تیم هست. در ضمن این رو هم نباید فراموش کرد که رسانه ها خیلی زیاده روی کردن در موردش. حرفاش مبنی بر اینکه دیگه نمی خواد برای آرسنال بازی کنه رو من قویا تکذیب می کنم

البته چند روزی قبل روی سایت هواداری یه مطلبی نوشته بود که اگه بمونه احتمالا بازوبند ازش گرفته خوهد شد و مقصد بعدی بازوبند احتمالا رابین خواهد بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
البته چند روزی قبل روی سایت هواداری یه مطلبی نوشته بود که اگه بمونه احتمالا بازوبند ازش گرفته خوهد شد و مقصد بعدی بازوبند احتمالا رابین خواهد بود.
به نظرم این عمل کاملا اشتباه هست. بازیکنی که بعد از کشو قوس های فراوان قراره بمونه نباید اینطوری باهاش برخورد کرد! مطمئن باش اگر یان اقدام صورت بگیره که من بعید می دونم فصل بعدش از تیم خواهد رفت بدون شک!!!
/
ونگر هم گویا نصری رو چه تمدید بکنه و چه نکنه می خواد فصل بعد توپچی نگه داره تا بلکه با قهرمانی تیم او هم تمدید کنه قراردادشو!

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
فرگوسن از جذب نصری ناامید شد

سرمربی یونایتد فکر می کند نصری می خواهد به باشگاه دیگری برود.

سرالکس فرگوسن معتقد است سمیر نصری آرسنال را ترک می کند اما به یونایتد نخواهد آمد.

سرمربی منچستریونایتد گفتگوی کوتاهی با رسانه ها پس از رسیدن به بوستون برای آغاز تور پیش فصل این تیم در آمریکا داشت. با اعلام بازنشستگی پل اسکولز، فرگوسن به دنبال جانشینی برای وی است و برای تحقق این امر بازیکنانی همچون سمیر نصری، وسلی اسنایدر و لوکا ومدریچ را نزیر نظر گرفته است.

نصری که مورد توجه تیم منچسترسیتی هم قرار گرفته بود که هر دو باشگاه با پیشنهاداتی 20 میلیون پوندی به دنبال وی بودند.

" من فکر نمی کنم او به یونایتد بیاید. این تمام چیزی است که می توانم بگویم. من فکر می کنم او توافق کرده است به باشگاه دیگری بپیوندد."

فرگوسن می گوید اگر او این فصل ورزشگاه امارات را ترک کند به تیم دیگر شهر منچستر خواهد رفت.

نصری اکنون به همراه آرسنال در مالزی به سر می برد و آرسن ونگر معتثد است او فصل آینده نیز در آرسنال خواهد بود.

اما سرمربی فرانسوی توپچی ها به این امر نیز اشاره کرده است که او این ریسک را متقبل خواهد شد که بازیکنش را در سال پایانی قراردادش نگاه دارد و این در حالی است که نصری سال بعد می تواند با قراردادی آزاد به تیم های دیگر بپیوندد.

فرگوسن در این ارتباط می گوید:" این تصمیم اوست. او سرمربی این تیم است. من نمی دانم که مدیران آرسنال با این تصمیم موافقند یا خیر؟ اما امکان این امر وجود دارد. شاید او مجبور باشد بماند."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه بلند ونگر درباره فابرگاس:سسک در دوراهی بارسا و آرسنال است / او به شرطی می رود که از ماندن ناراضی باشد

سسك بماند و تيم را بسوي موفقيت رهبري كند....
ونگر اميدوار است فابرگاس را متقاعد كند كه بزرگترين دست آوردش ميتواند اين باشد كه در آرسنال باقي بماند و تيم رو به سوي بدست آوردن موفقيت رهبري كند.

فابرگاس كه بدليل مشكل عضلاني و تمرينات اختصاصي نتوانست تيم را در اردوي آسيايي همراه كند امسال نيز همانند سالهاي گذشته به شدت مورد بحث در مورد بازگشتش به بارسلونا قرار گرفته به همين دليل بخش قابل توجه اي از صحبت هاي امروز ونگر در خصوص فابرگاس صورت گرفت ونگر در خصوص فابرگاس گفت:

"من مطمئن هستم. چرا كه من اميدوارم او را در اينجا ببينم دستاوردي بزرگتر براي او در زندگي نخواهد بود كه در آرسنال بماند و تيم را به سوي موفقيت رهبري كند و حالا دوره مناسبي نيست كه او باشگاه را ترك كند.

"من فكر كنم سسك هميشه در دوراهي بين عشقش به آرسنال قرار دارد آنچه كه من احساس ميكنم بي پرده است و شما ميتوانيد چيزهايي را بفهميد ميل براي بازي در بزرگترين تيم حال حاضر دنيا. و من فكر مي كنم هر دوي آنها (عشق به آرسنال و ميل به بازي در بارسلون) در ذهن او وجود دارد.

"اما شما تنها زماني ميتوانيد واردش شويد كه كاملا آن را بخواهيد(مقصود بازي در بارسلون است) او **** تيم است و كاملا تمركز دارد و متقاعد شده ام كه او مي خواهد بماند.

"برخي از مردم او را در فصل پيش زير سوال مي بردند اما من هرگز تعهد او را مورد زير سوال نمي برم. او يك قهرمان واقعي است و اگر او فصلي را سپري كرد كه انتظار آن نمي رفت علت آن مصدوميت بود. او در تعدادي از بازي ها بازي كرد كه كاملا آماده نبود اما او مي خواست بازي كند و برنده باشد"

وقتي از ونگر پرسيدند كه آيا اگر فابرگاس بگوييد كه از بودن در تيم ناراضي هست او را خواهد فروخت يا نه ونگر گفت كه اين تنها راهي است كه او فروخته ميشود و پول فاكتوري در فروش او نيست. او ادامه داد:

"ما مي خواهيم او را حفظ كنيم و براي ما پول مورد سوال نيست ما اينجا نيستيم تا پول بسازيم ما اينجا هستيم تا بهترين بازيكنانمان را حفظ كنيم. ما در موقعيتي باشگاه را مديريت مي كنيم كه مي توانيم در برابر هر مقدار پولي "نه" بگوييم.

"ما پتانسيل انجام اين كار را داريم چرا كه در موقعيت سالمي از لحاظ مالي هستيم. اما از سوي ديگر همچنين شما نياز داريد كه بازيكنان بخواهند كه با شما باشند.

" من شينده ام كه مردم ميگويند ما نمي خواهيم سسك را حفظ كنيم و از نگه داشتن او نا اميد شده ايم!!! ما براي هر چيزي خواهيم جنگيد چرا كه شما نمي خواهيد هشت سال بازيكني را پرورش دهيد زماني ما مي خواهيم كه او برود كه سنش فرا برسد ما مي خواهيم بازيكنان را كنار يكديگر حفظ كنيم.

"اگر ما ميخواستيم از موقعيت پول بدست بياوريم و مي خواستيم بازيكن بفروشيم. ما او را در بازار قرار ميداديم. و در خواست مي كرديم" چه كسي بيشتر ميدهد؟" اما اين موضوع بحث ما نيست. مسئله اي در مورد پول نيست مسئله اين است كه سسك ميخواهد با ما باشد و من فكر ميكنم او در دو راهي قرار دارد چرا كه او عميقا عاشق باشگاه است اگرچه ما تا ثانيه هاي آخر خوهيم چنگيد تا او را حفظ كنيم."

//

رابين ون پرسي خواستار ماندن سسك در تيم است....

براي اولين بار نيست كه گفته مي شود فابرگاس به بارسلونا باز مي گردد اما آرسن ونگر مصمم است تا اين هافبك خوش فكر را كه از 16 سالگي به آرسنال آورده است را حفظ كند.

از 4 سال پيش كه تيري هانري باشگاه را ترك كرد ، سسك تبديل به نقطه اتكاي تيم شده است و در اين بين ، رابين ون پرسي بيش از هركسي از ديد او در بازي و پاس هاي كم نقص او بهره برده است.

" من فكر كنم اگر او برود براي من دشوار خواهد بود.

" اگر من بخواهم راجع به وضعيت خود صحبت كنم ، سسك اولين كسي است كه من مي بينم كه او بازي مي كند يا خير. بازي ما به هم وابستگي دارد. او دقيقا مي داند چه زماني پاس دهد و چه زماني تصميماتش را بگيرد. او به لحاظ قدرت ذهني ، سريع تر از هر بازيكن ديگري است و اين بسيار خاص است.

"براي مثال در بازي خارج از خانه فصل پيش مقابل بلكپول ، او در 18 دقيقه ابتدايي بازي ، 4-5 پاس باورنكردني به من داد. من آنها را از دست دادم ولي او آنها را به من داده بود.

"او بازيكن خاصي است. او مي تواند چيزهايي را سريع تر از ديگران ببيند. هر تيمي فقدان چنين بازيكني را احساس خواهد كرد و اين دليلي است كه چرا من اميدوارم كه او در تيم بماند و ما بيشتر بتوانيم در كنار يكديگر بازي كنيم."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جوگیر شده بود :D

حاضرم نصری رو آنژی ماخچلا قلعه !!! :دی بفروشه اما به منچستر نده. تا دوباره نیان شاخ بازی در بیارن.
کلا من از همون اول هم این انتقال رو منتفی می دونستم ولی این رسانه کم کم من رو هم داشتن اقوا می کردن.
بعد از قضیه فابرگاس که رئیس فصل پیش صراحتا گفت فروشی نیست دیگه بهش اعتماد کردم و به حرفاش ایمان دارم. نصری و فابرگاس توپچی خواهند ماند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحبت هاي خواندني ونگر پيرامون فروش نصري....

قرارداد نصري در پايان فصل آينده به اتمام مي رسد و امتناع وي از تمديد قرارداد ، موجي از گمانه زني را پيرامون فروش وي به يكي از دو تيم شهر منچستر به وجود آورده است. آرسنال قصد دارد ريسك اينكه ممكن است فصل آينده نصري به صورت بازيكن آزاد از تيم جدا شود را بپذيرد و آرسن ونگر معتقد است كه باشگاه در حال حاضر بيش تر از اينكه به پول نياز داشته باشد به سمير نصري احتياج دارد.

" وضعيت سمير براي من شفاف است.

" من به شما گفته ام كه اكنون در موقعيت مالي هستيم كه مي توانيم به هر تيمي نه بگوييم و در مورد نصري خواهيم گفت.

"شما همان مردمي هستيد كه من را به خاطر هزينه نكردن پول سرزنش مي كرديد و حالا وقتي كه مي خواهم هزينه كنم باز هم مرا سرزنش مي كنيد.

" اين در راستاي منافع باشگاه است. شما بدترين وضعيت را تصور كنيد كه ما فابرگاس و نصري را از دست بدهيم ، شما ديگر نمي توانيد مردم را متقاعد كنيد كه جاه طلب هستيد.

" حتي اگر شما نصري را از دست بدهيد و بازيكن ديگري با همان كيفيت پيدا كنيد ، شما مجبوريد كه همان مقدار پول را بار ديگر هزينه كنيد. زيرا شما نمي توانيد بازيكني را از دست بدهيد و جانشيني براي او در نظر نگيريد.

"من اعتقاد دارم پيغامي كه ما داديم ، براي ما بسيار مهم است. براي مثال شما صحبتهايي براي خروج فابرگاس و خروج نصري مي بينيد ، اگر ما اين پيغام را ندهيم ، نمي توانيم مدعي باشيم كه يك باشگاه بزرگ هستيم. زيرا يك باشگاه بزرگ قبل از هرچيز بازيكنان بزرگش را حفظ مي كند و به ساير تيم هاي بزرگ اين پيام را مي دهد كه ما نه تنها مي توانيم بازيكنان را جذب مي كنيم بلكه بازيكنان خود را دور از دسترس شما نگاه مي داريم.

"ما سالها به سختي با اين بازيكنان كار كرده ايم تا پيشرفت كنند و اكنون زماني است تا آنها را در كنار يكديگر حفظ كنيم."

//

آرون رمزي اميدوار است بتواند جايگاه ثابتي را در تركيب تيم پيدا كند....

كاپيتان تيم ملي ولز در انتهاي فصل پيش به تركيب تيم بازگشت و عملكرد درخشاني را نيز در بازي مقابل منچستر يونايتد از خود ارائه داد. پيش از اينكه پاي او دچار شكستگي شود، رمزي تبديل به يكي از بازيكنان تاثير گذار تيم شده بود و اكنون وي قصد دارد زمان از دست رفته را با حضور مستمر در تركيب اصلي جبران كند.

" كاملا ، اين كاري است كه من مي خواهم انجام دهم. اكنون اين فرصتي براي من است و من مشتاقانه در انتظار آن هستم.

"من قصد دارم همه توانم را در شروع فصل ارائه دهم و اميدورام كه در تيم بمانم. من مي خواهم از ابتدا در تركيب باشم بنابراين اگر فرصتي به من داده شود ، بهترين عملكرد خود را ارائه خواهم داد تا پيراهن تيم را حفظ كنم.

"در پايان فصل گذشته من در بازگشتم فقط مشغول تغيير وضعيتم بودم و چند عملكرد خوب داشتم. بنابراين اميدورام كه حالا پيش فصل خوبي را داشته باشم و آن عملكرد ها را هر هفته ارائه دهم.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
فابرگاس توصيه هاي ونگر راناديده مي گيرد

به رغم خوش بيني هاي آرسن ونگر، سسک فابرگاس کاپيتان آرسنال همچنان قصد دارد اين تيم را در فصل تابستان ترک کند و به بارسلونا برود.

به گزارش ساکروي، آرسن ونگر سرمربي آرسنال نسبت به متقاعد کردن اين بازيکن اسپانيايي به ماندن درميان توپچي هاي لندن ابراز خوش بيني کرده بود.
فابرگاس همراه با آرسنال به تور آسيايي نرفت و به بهانه معالجه مصدوميت خود در لندن ماند.
يک منبع نزديک به فابرگاس گفته است که او همچنان در جستجوي يافتن راهي براي ترک آرسنال است و نظرش در اين زمينه تغييري نکرده است.
بارسلونا ماه گذشته پيشنهاد 27 ميليون پوندي براي فابرگاس داده بود که آرسنال آن را رد کرد چرا که معتقد بود ارزش فابرگاس 40 ميليون پوند است.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آلوارس و رد پيشنهاد آرسنال

بازيکن جديد اينترميلان اعلام کرد براي حضور در اين تيم پيشنهاد آرسنال را رد کرده است.

به نقل از اسکاي اسپورت ايتاليا، ريکي آلوارس هافبک تهاجمي ولز سارسفيلد که هفته گذشته به اينترميلان منتقل شد اعلام کرد براي پيوستن به اينتر پيشنهاد قابل توجه آرسنال را رد کرده است.
ريکي آلوارس در اين‌باره گفت: بسيار خوشحال هستم که به اينتر پيوسته‌ام. آن‌ها بهترين باشگاه دنيا هسنتد و من از حضور در اين تيم احساس رضايت مي‌کنم. درست است که آرسنالي‌ها نيز براي جذب من اقدام کرده بودند ولي يک بار ديگر تاکيد مي‌کنم از اين جهت نرآتزوري را انتخاب کردم که تيم بسيار بهتري نسبت به آرسنال هستند. احساس کردم در ايتاليا مي‌توانم موفق‌تر باشم تا در ليگي مانند انگليس.

آلوارس ادامه داد: آرژانتيني‌هاي بسياري در امضاي قرارداد من با اينتر نقش داشتند. والتر ساموئل که سال‌ها است در جوزپه مه‌آتزا حضور دارد، در مورد اينتر با من صحبت کرد و من نيز متقاعد شدم تا پيشنهاد آرسنال را رد کرده و به اينتر بروم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تصاویری از تمرین پر شور توپچی ها در مالزی در مقابل دیدگان هواداران

gun__1310540426_malaysia_training12072011_21.jpg

gun__1310540214_malaysia_training12072011_10.jpg

بقیه تصاویر رو میتونید اینجا مشاهده کنید.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
او به آینده ی خود امیدوار است ...

وویچ ژسنی پیراهن شماره یک آرسنال را برای 15 سال آینده میخواهد...!

دروازبان 20 ساله فصل گذشته را به عنوان گزینه ی سوم و حتی چهارم برای ایستادن در چهارچوب آغاز کرد . اما حالا در موقعیتی قرار دارد که با شروع لیگ جزیره در 13 اگوست و بازی برابر نیوکاسل در دروازه باشد

.او میداند رقابت سختی با لوکاژ فابیانسکی خواهد داشت ...با این حال او معتقد است فرصتی برای اثبات خود برای سال های آینده دارد

او امروز ، سه شنبه در مصاحبه ی اختصاصی با تلوزیون سایت گفت :
" من به شانس بزرگی که پیش رویم است پی بردم و امکان ندارد شماره 1 تیم را در 15 سال آینده به کسی تقدیم کنم..."

" میدانم شانس بزرگی در پیش رویم است . میخواهم آنرا دودستی بقاپم .."

" این اولین فصل کامل من است که با تیم اصلی شروع می کنم ...و به هیچ وجه از این موضوع هیجان زده نیستم...این فصل برای من تازگی خواهد داشت...در صورتی که به اندازه کافی خوش شانس باشم و فصل را به عنوان دروازبان شماره 1 آرسنال شروع کنم "

" من بسیار مصمم و پر شور هستم ... فصل گذشته به من کمک کرد ...اما من بیشتر میخواهم...من نمیخواهم حسی را داشته باشم که در پایان فصل قبل داشتم...بنابراین هیجان و شور زیادی دارم.."

//

هافبک سرسخت آرسنال قصد دارد به ترکیب اصلی برسد ...

آرسنال امروز با بازي در برابر تيم منتخبي از مالزي مسابقات پيش فصل خود را استارت مي زند و فريمپونگ ميخواهد خود را همين جا نشان دهد

اين هافبک سرسخت يکي از ستاره هاي تيم در مسابقات پيش فصل در تابستان گذشته بود و بنظر مي رسيد ميخواهد به ترکیب اصلي هجوم بياورد...البته تا قبل از اينکه مصدوميت کاري از ناحيه زانو پيشرفتش را متوقف سازد

فريمپونگ يکي از جوانترين اعضاي تيم در سفر به آسياست و مي داند بازي هاي شرق دور به او اين شانس را مي دهد تا در نقشه هاي ونگر براي فصل جديد راه يابد

..او به سايت باشگاه ميگويد: " اين يک فرصت بزرگ براي من است تا نشان دهم چه کارهايي ميتوانم انجام دهم...من اينجا هستم تا تلاش کنم و به ونگر نشان دهم چه کارهايي بلدم ...اميدوارم همه چيز خوب پيش برود "

"زمان بيشتري را در زمين سپري ميکنم و احساس اعتماد به نفس بيشتري دارم...من هنوز 100 % آماده نيستم ولي اين اتفاق خواهد افتاد..فقط بايد صبور باشم "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر:سيتي برنامه‌هاي يوفا را زيرسوال برد

سرمربي آرسنال معتقد است قرارداد جديد اسپانسر باشگاه منچسترسيتي برنامه‌هاي يوفا در اين‌باره را زير سوال برده است.

به نقل از ساکرنت، ميشل پلاتيني رئيس يوفا در حال بررسي و وضع قوانيني است تا هزينه‌هاي گزاف باشگاه‌ها را محدود کرده و تاثير مالکين متمول را در فوتبال کاهش دهد ولي اين موضوع با قرارداد جديد باشگاه منچسترسيتي با اسپانسر خود تا حدودي زير سوال رفته و واکنش آرسن ونگر سرمربي آرسنال را در پي داشته است.
سران سيتي با بستن قرارداد جديد با شرکت هواپيمايي اتحاد که موجب تغيير نام ورزشگاه نيز خواهد شد، قرارداد خود را در زمينه پيراهن باشگاه نيز تجديد کرده‌اند و قرار شده که زمين تمريني جديدي نيز در نزديکي ورزشگاه تاسيس شود.
در خبرها آمده که قرارداد جديد اين شرکت هواپيمايي ابوظبي با باشگاه منچسترسيتي بين 300 تا 400 ميليون پوند است و اين مبلغ مي‌تواند شيخ منصور، مالک ثروتمند سيتي را در وضعيت بهتري براي خريدها و ريخت‌ و پاش‌هايش قرار دهد.
آرسن ونگر سرمربي توپچي‌هاي لندن در اين مورد گفت: قرارداد جديد سران سيتي با اسپانسر باشگاه با قوانين يوفا در اين زمينه مغايرت فراواني دارد. اين اتفاق نشان مي‌دهد که آن‌ها هر کاري که بخواهند انجام خواهند داد زيرا هيچ‌گونه محدوديتي ندارند. اگر قانوني در اين زمينه وضع شده است، باشگاه منچسترسيتي نيز بايد به آن‌ احترام بگذارد.
ونگر ادامه داد: از اين‌که پلاتيني پيگير اين مساله است خوشحالم. او مي‌داند که چندين باشگاه در اروپا هستند که همه‌چيز را زير پا مي‌گذارند و قصد دارند هر بازيکني را که دوست دارند را به هر قيمتي که شده بدست آورند. اين منصفانه نيست. سران يوفا در حال بررسي دقيق اين موضوع هستند و در پشت درهاي بسته اين موضوع را پيگيري کرده و در مورد آن به نتيجه‌هايي نيز رسيده‌اند. اميدوارم تا رسيدن به نتيجه نهايي کارشان را ادامه دهند و از نابود شدن فوتبال در اين زمينه جلوگيري کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جان هنري، مالك باشگاه ليورپول، از انتقادات آرسن ونگر به نحوه فعاليت هاي مالي باشگاه منچسترسيتي حمايت كرد.

ونگر اعلام كرده باشگاه منچسترسيتي با دريافت 400 ميليون پوند از شركت هواپيمايي اتحاد و واگذاري حق نامگذاري ورزشگاهش به اين شركت، قوانين فرپلي مالي يوفا را دور زده است.

اما سخنگوي باشگاه منچسترسيتي اعلام كرد كه اين باشگاه در حيطه قوانين و مقررات يوفا فعاليت مي كند.

در مقابل هنري از ونگر حمايت كرد و در صفحه توئيترش نوشت:" بهترين بازيكن تيم بايد حداقل 10 درصد حق نامگذاري ورزشگاه قيمت داشته باشد. آقاي ونگر آن چيزي را گفت كه همه به آن فكر مي كنند."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در بازی دوستانه مقابل منتخب مالزی 4-0 پیروز شدیم.

اولین بازی آرسنال در تور آسیایی با برد 4-0 برابر تیم مالزی به پایان رسید...
توپچی ها در این بازی با این ترکیب وارد زمین شدند:

ژسنی
ینکینسون
کوشلنی
ورمالن
گیبز
ویلشر
سانگ
ولکات
رمسی
میایچی
شاماک

بازیکنان ذخیره:

مانونه
سانیا
اسکیلاچی
ژورو
ترائوره
نصری
روسیسکی
دنیلسون
فریمپونگ
ونپرسی
ولا
آرشاوین

که تمامی بازیکنان در این بازی به زمین رفتند.

گلهای آرسنال را رمسی در دقیقه 5 از روی نقطه پنالتی ، ولکات دقیقه 37 ، ولا دقیقه 58 ، روسیسکی دقیقه 90 به ثمر رساندند.

نکته جالب بازی تعویض دنیلسون در دقیقه 66 بود در حالی که او در ابتدای نیمه دوم به زمین رفته بود... گفته می شود وی بعد از تعویض هم با عصبانیت مستقیم به سمت رختکن رفته است!!

عملکرد ینکینسون و میایچی دو جوان تازه وارد توپچی ها هم قابل قبول بود.

کاپیتان تیم در نیمه اول ورمالن و در نیمه دوم روسیسکی بودند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی با ایی اس پی ان استار دات کام، پاسخگوی صحبتهای چابی شده است.

چابی ارناندس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا روز چهارشنبه در صحبتهایی گفته بودکه این روزها به سسک بد می گذرد. البته ونگر هم بلافاصله پاسخ ستاره کاتالان بارسا را داد و گفت:« چابی نسبت به آرسنال با بی احترامی فراوانی صحبت کرده است»

این مربی فرانسوی نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت که تا آخرین لحظه سسک فابرگاس را در رختکن تیمش حفظ کند.این درحالی است که سسک در فکر بازگشت به بارسلوناست. ونگر گفت:« مهم این است که فابرگاس با آرسنال قرارداد دارد و ما می خواهیم که او بماند. سسک لیدر این تیم است. می خواهیم که او در آرسنال بماند و معتقدم که این طور خواهد شد.»

//

مصاحبه ونگر پس از بازی با مالزی...
در مورد دوره تمرینی در مالزی...
هیچ مصدومی نداریم و به خوبی عرق کردیم. در مجموع چیزی که برای ما مهم است این است که به آرامی آماده شویم. معتقدم از نظر تکنیکی برای اولین بازی خوب بودیم. از نظر فیزیکی کمی ضعف داشتیم اما چیزی که در این برهه از فصل مهم است این است که بازی تیمی خود را به دست آوریم و این کاملا رضایت بخش بود.

نیمه اول سخت تر از نیمه دوم بود چون تعویض های زیاد باعث شد زوند بازی تیمها مختل شود و از هم گسیخته کار کنند، اما نیمه اول از نظر فیزیکی در سطح خوبی بود و آنها با سرعت خوبی بازی می کردند، احساس کردم آنها سرسختانه و خیلی خوب در محوطه خودشان دفاع می کردند، آنها چند موقعیت هم داشتند که عدم آرامششان در یک سوم تهاجمی باعث از دست رفتن آنها شد.

در مورد عملکرد ینکینسون و میایچی...
ینکینسون قدرت و توان تصمیم گیری خوبی از خود نشان داد. ریو میایچی هم به همین شکل کیفیت خوبی از خود نشان داد، او همیشه حاضر است، همیشه برای گرفتن مسئولیتها اشتیاق دارد و خیلی سخت کار کرده است. هر دوی آنها کیفیت جالبی از خود ارائه دادند.

در مورد سمیر نصری...
او همیشه نگرش خوبی داشته است. ما باشگاه بزرگی هستیم با تعداد زیادی بازیکنان جوان خوب، بنابراین با سیلی از شایعات و گمانه زنی ها مواجه می شویم. اما این تاثیر زیادی بر اتفاقات باشگاه ندارد، ما باید با آنها سر کنیم و شما می توانید ببینید که وقتی او (نصری) بازی می کند آن چیزها تاثیری به روی او ندارد.

در مورد حمایت هیات مدیره از تصمیم شما مبنی بر نگه داشتن سمیر...
من اینگونه فکر می کنم، معتقدم مشکلی وجود ندارد. این یک تصمیم فنی است. از طرفی مردم می گویند من به اندازه کافی خرج نمی کنم و وقتی من خرج می کنم می گویند زیاد خرج می کنید. خیلی سخت است که سطح متوسطی پیدا کنید. چیزی که مهم است این است که باشگاه تیم خوبی دارد و از نظر مالی هم در موقعیت خوبی است. تصمیمات به محدودیت های مالی بستگی دارد اما این تنها قضیه نیست، مهمترین چیز این است که وضع تیم خوب است و موقعیت مالی ما هم در وضعیت خوبی به سر می برد.

در مورد واکنش هواداران نسبت به شما...
خیلی خوب. باور دارم هر کس که آرسنال را دوست دارد می خواهد تمامی بازیکنان قدرتمندمان در تیم بمانند.

در مورد بخش مالزی تور آسیایی...
نکته مثبت این است که در کنار هم هستیم، کشور جدیدی را پیدا کردیم و فهمیدیم چه قدر در آسیا محبوب هستیم که بعضی بازیکنان در جریان این قضیه نبودند. متوجه شدیم عشقی که در اینجا وجود دارد واقعی، پر شور و تحسین برانگیز است.

در مورد اینکه کسی می تواند راه ویلشر را در این فصل پیش بگیرد...
برای من خیلی زود است که بگویم. من یک مربی فوتبال هستم و متاسفانه یک پیغمبر نیستم! خوشحالیم که بازیکنانی مانند رمزی را داریم که بازگشته ، کسی که فصل قبل برای ما بازی نکرد و ورمالن هم به همین شکل. پس امیدواریم که آنها بتوانند فصل جالبی داشته باشند.

در مورد تیم مالزی...
آنها پر تحرک ، با انگیزه و سازماندهی شده از نظر دفاعی بودند. من می گویم آنها از نظر قدرت تهاجمی به عنوان یک تیم ضعیف بودند ولی آنها خیلی تیم جالبی بودند. تبدیل از حالت دفاع به حمله را سریع و خوب انجام می دادند اما در یک سوم پایانی می توانستید تفاوت زیادی بین دو تیم مشاهده کنید.

در مورد اهداف برای فصل جدید...
هدف همیشه قهرمانی در لیگ است. این اصلی ترین هدف ماست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پت ویرا از فوتبال خدافظی کرد و گویا یه سمت مدیریتی در من سیتی گرفته.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رسن ونگر دليل استفاده بازيكنان از اين پوشش را توضيح مي دهد....

بازيكنان آرسنال در بازي هاي پيش فصل امسال از جليقه هاي GPS استفاده خواهند كرد كه در مديريت و بهبود سطح آمادگي جسماني كمك خواهد كرد.

اين جليقه ها براي اولين بار در تابستان سال گذشته در بازي دوستانه مقابل بارنت مورد استفاده قرار گرفتند و امسال نيز بازيكنان در بازي دوستانه مقابل ستارگان مالزي اين جليقه ها را بر تن خود كردند.

اين جليقه ها حركات فردي بازيكنان را در زمين دنبال و ثبت مي كند. همچنين ضربان قلب را اندازه گيري كرده و با ارزيابي حجم كار انجام شده توسط بازيكن ، به جلوگيري از مصدوميت ها كمك مي كند.

"ما از آنها در بازي هاي دوستانه استفاده مي كنيم چون ميزان خستگي بازيكنان و مسافت هايي كه آنها طي كرده اند را براي مديريت كردن آن در اختيار ما قرار مي دهد.

"براي ما جالب است كه بتوانيم سطح آمادگي جسماني بازيكنان را در پيش فصل بهبود بخشيم.

"ما اجازه نداريم كه آنها را در ليگ برتر استفاده كنيم. پيش از اين ، اين كار انجام مي شد اما اكنون ما در طول بازي هاي ليگ از آن مستقيما بر روي بازيكنان استفاده نمي كنيم."

بالا