• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بچه ها ولی من میگم تا کی با 4 تا بچه 18 ساله میخوایم جلوی غولای اروپا واستیم. باید بازیکن قویتری بگیریم اگه میخوایم توی بورس باشیم.
باید بازیکنهای با تجربه تری میگرفتیم مخصوصا که حالا فابرگاس هم نداریم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما می تونیم پول خرج کنیم. مثل خیلیای دیگه! من اعتقاد دارم که پول برای خرج کردن هست ولی خرج نمیشه چون نباید خرج بشه! برای چی باید به یک بازیکن پولی بیشتر از لیاقتش پرداخت کرد؟! اگر اینجوری بخوایم قهرمان بشیم من این قهرمانی رو نمی خوام! شما نگاه کن به اسنایدر که برای رفتن به منچستر خط و نشون کشید و رقم نجومی می خواست برای دستمزدش! پول هایی که در فوتبال خرج میشه وحشتناک و دیوانه کننده هست. نباید این پول ها خرج بشه! نباید...اینا تورم رو بالا می برن. تعصبات رو نابود می کن و سرآخر فوتبال رو نابود می کنن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روزنامه star مدعی شده آرسنال خواهان بازگشت دنیس برکمپ به جمع مربیان این تیم شود. برکمپ هم اکنون کمک مربی تیم آژاکس هلند است و دستیار دی بوئر! چند روز پیش هم شایعاتی مبنی بر همکاری مارتین کیون با ونگر به عنوان مربی مدافعان به گوش رسید.
پ.ن: برگردید ستاره برگردید...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دنيس برگرده يه جو خيلي خوبي راه ميفته 4تا چيز ياد اين مهاجم ها بده بسمونه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نيمه اول يازده نفره بولتون دفاع كرد نيمه دوم همون اول رابين گل زد
بعدشم به رگبار بستيم يه اخراجم بولتون داد
والكات رو تك به تك زدن

ارتتا خيلي خوب بازي كرد

ون پزسي گل دوم زد دقيقه 73

100 گل ون پرسي به ثمر رسيد!

دقيقه 89 هم سونگ گل سوم رو زد

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
45 دقیقه دوم طوفانی ظاهر شدیم.
همون آرسنالی که انتظار داشتیم رو بالاخره دیدیم. بعد از گل زودهنگام فن فن در اول نیمه دوم به یکباره موتور تیم روشن شد. بازی سریع و کاملا هجومی در نیمه دوم با گل سوم سانگ همراه شد که بعد از مدت ها لبخند زیبای ونگر رو شاهد بودیم :)
در این دیدار ولکات به معنای واقعی کلمه همه کار کرد: باعث اخراج مدافع حریف شد، پاس گل داد، به قول فردوسی پور 15 تک به تک بود با دروازبان و آخرش گند زد!!!، یه موقعیت خوب دیگه هم خراب کرد و خلاصه نشون داد که هنوز یه گلنزن قهاره!!!
اما اتفاقات تلخ دیدار مصدومیت ولکات در دقیقه 91 بود که دچار کشیدگی عضله پا شد(فکر کنم!) و کوشلنی هم گویا 15 آخر بازی رو با مصدومیت به اتمام رسوند!
100مین گل فن فن رو هم به خانواده بزرگ آرسنال و شکیل و خانواده محترم فن فن تبریک میگم :دی
مرسی آقا مرسی...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Robin van Persie 100 goals for Arsenal !
Left foot = 71
Right foot = 23
Header = 6
Outside the box = 12
Inside the box = 88
Penalties = 12

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفته می شود بازیکنانی مانند رابین فن پرسی، تئو والکات، فرمائلن و آندری آرشاوین که قراردادشان با توپچی ها در سال 2013 پایان می رسد، در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهند کرد
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، نگران است که تعداد بیشتری از بازیکنان اصلی تیمش را به دلیل اینکه این باشگاه قادر به پرداخت دستمزدهای هنگفت نیست، از دست بدهد.
بعد از جدایی فابرگاس، نصری و کلیشی در تابستان، گفته می شود بازیکنانی مانند رابین فن پرسی، تئو والکات، توماس فرمائلن و آندری آرشاوین که قراردادشان با توپچی ها در تابستان 2013 پایان می رسد، در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهند کرد.
ونگر در گفتگو با نشریه گاردین گفت:" ما تلاش مان را برای نگه داشتن این بازیکنان خواهیم کرد اما پیش از این برای حفظ فابرگاس و نصری نیز تلاش زیادی کردیم.
فاصله بین ما و باشگاه های دیگر زیاد شده است. اکنون نمی توانم بگویم که یک بازیکن را به طور قطع به خدمت می گیریم. در واقع ما تلاش می کنیم آنها را قانع کنیم. ما به دنبال رسیدن به این هدف هستیم. می خواهیم با آنها جلسه ای تشکیل دهیم اما پس از آن باید ببینیم شرایط به چه صورتی خواهد بود."
اما ونگر معتقد است دیدن موفقیت فابرگاس و نصری در باشگاه های جدید، تاثیری در جدایی بازیکنان دیگر ندارد.
" صراحتا بگویم چنین عقیده ای ندارم. من همیشه گفتم که سسک را ارزان فروختیم. با فروش نصری حداقل پول خوبی به دست آوردیم؛ آن هم برای بازیکنی که تنها یک فصل از قراردادش باقی مانده است.
در مورد سسک ما تحت فشار بودیم زیرا از نظر من او یکی از بهترین هافبک های دنیاست و ما می دانستیم که باید او را حداقل به قیمت مناسب تری (35 میلیون پوند) بفروشیم."

پ.ن: این حرفا رو من تو فیسبوک دیدم. هنوز هیچ منبع موثقی ندیدم که این خبر رو تصدیق کنه! امیدوامر کذب باشه... :(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر گفته ژانويه باهاشون تمديد ميكنيم

رابين كه الان سمبل باشگاه شده مگه ديوانست بره!

البته بايد ديد فصل چه جور پيش ميره!

منچسترم مساوي كرد

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضا بعضی دوستان قوانین از خاطرشون میره ،از بچه های قدیمی بخش انتظار میره توجه بیشتری به قوانین بخش فوتبال داشته باشند ضمن اینکه حتما دوستان اطلاعیه بالای سر در بخش رو مطالعه کردند.
به هر حال یکبار دیگه قوانین تاپیکهای هواداری رو خدمتتون یادآور میشم

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

بنابراین خواهش می کنم در تاپیکتون تنها در خصوص تیم مورد علاقتون صحبت کنید و از هر گونه صحبتهای تحریک آمیز نسبت به تیمهای رقیب جدا خودداری کنید تا بعدا دلخوری پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضا بعضی دوستان قوانین از خاطرشون میره ،از بچه های قدیمی بخش انتظار میره توجه بیشتری به قوانین بخش فوتبال داشته باشند ضمن اینکه حتما دوستان اطلاعیه بالای سر در بخش رو مطالعه کردند.
به هر حال یکبار دیگه قوانین تاپیکهای هواداری رو خدمتتون یادآور میشم

بنابراین خواهش می کنم در تاپیکتون تنها در خصوص تیم مورد علاقتون صحبت کنید و از هر گونه صحبتهای تحریک آمیز نسبت به تیمهای رقیب جدا خودداری کنید تا بعدا دلخوری پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید
من فکر می کنم این پستت رو آقا ساسان باید جای دیگه ای غیر از اینجا می زدی!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در نیم فصل و چه بسا زودتر قرار هست با بازیکنانی نظیر فن فن و جکی و فکر کنم ولکات تمدید قرارداد بشه. فکر نمی کنم مشکل خاصی در تمدید قراردادها پیش بیاد اون هم با تعصبی که از جکی و فن فن دیدیم و ولکات هم کجا بهتر از اینجا؟!
/
کارلینگ کاپ هم در دور بعدی میهمان بولتون هستیم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من فکر می کنم این پستت رو آقا ساسان باید جای دیگه ای غیر از اینجا می زدی!!!

اتفاقا امیرجان جاش همینجا بود و دلیلش هم همون پستی بود که خود شما زده بودید و پاک شد.

مطمئنا در تمام بخش سعی می کنیم روال تاپیکها مطابق قوانین پیش بره و اگر هم جایی از دست ما در رفت زدن دکمه ریپورت کار چندان سختی نیست.

شاد و پیروز باشید

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در نیم فصل و چه بسا زودتر قرار هست با بازیکنانی نظیر فن فن و جکی و فکر کنم ولکات تمدید قرارداد بشه. فکر نمی کنم مشکل خاصی در تمدید قراردادها پیش بیاد اون هم با تعصبی که از جکی و فن فن دیدیم و ولکات هم کجا بهتر از اینجا؟!
/
کارلینگ کاپ هم در دور بعدی میهمان بولتون هستیم!
ارسنال ميزبان بولتون هست!
Wolverhampton Wanderers v Manchester City
Cardiff City v Burnley
Blackburn Rovers v Newcastle United
Arsenal v Bolton Wanderers
Stoke City v Liverpool
Aldershot v Manchester United
Crystal Palace v Southampton
Everton v Chelsea

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اتفاقا امیرجان جاش همینجا بود و دلیلش هم همون پستی بود که خود شما زده بودید و پاک شد.

مطمئنا در تمام بخش سعی می کنیم روال تاپیکها مطابق قوانین پیش بره و اگر هم جایی از دست ما در رفت زدن دکمه ریپورت کار چندان سختی نیست.

شاد و پیروز باشید
اگر اینطوریه بعضیا باید بن می شدن!!!
بهم برخورد!
////
@ کیا
مرسی بابات اطلاعات تکمیلی و تصحیح اشتباه من :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جک ویلشر امروز صبح در بیمارستان مرکزی بندن عملی روی مچ پای خود انجام داد.
این عمل زیر نظر دو تن از جراحان سرشناس انجام شد تا شکستگی جزئی مچ پای او ترمیم شود.​
تشخیص اولیه جراحان بر روی موفقیت آمیز بودن این عمل بوده است و جک اکنون زمان بهبودی خود را طولانی تر می بیند. تخمین زده می شود که زمان بهبودی جک 4 الی پنج ماه باشد.​
بلافاصله پس از عمل جک با سایت رسمی آرسنال صحبت کرد و پیامی برای هواداران آرسنال ارسال کرد:​
" امروز صبج عمل داشتم و همه چیز خوب پیش رفت. مچ پای من کمی دردناک است اما من به دنبال تلاشی سخت برای بهبودی و دوباره بازی کردن هستم."​
" من همچنین مایلم اعلام کنم که از انبوه پیام های حمایت هواداران که همواره برای من ارسال می شود کمال تشکر را دارم. هواداران فوق العاده ی آرسنال به من لطف دارند و همه ی شما را به زودی در ورزشگاه امارات خواهم دید."

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
الان فن پرسی *** نمیخواد قردادش رو تمدید کنه (یه سری بهونه اورده که خنده داره واقعا)
دوستان دوتا سایت هست که مخصوص آرسنال هستش و فارسی زبان هم هستند
.:: GunnersTrust.Com - Home Page ::.
arsenal.ir
highbury.ir

باتشکر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بهتره در مورد تمدید قرارداد فن فن زیاد صحبت نکنیم! او در آرسنال کاملا خوشحال است و در بهترین فرم خودش قرار داره؛ بهتره بهش اجازه بدیم از فوتبالش لذت ببره و بعدا در مورد تمدید قرارداد باهاش صحبت بشه! قراردادش در تابستان 2013 تمام میشه پس وقت هست!
/
امشب هم میریم برای یه بازی خوب و یه برد خوب :)
برای این بازی ولکات، جروینیو و کوشلنی مصدوم هستن. اما خوشبختانه گویا مصدومیت ها جدی نیستن و این احتمال وجود داره که هر سه به بازی لیگ برسن!
/
منچستر هم همچنان در نبود رونی لنگ می زنه!

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
كوسليني نيست كي ميخواد دفاع وايسه؟!

نكنه جورو؟! جلو اون تيم دسته سه سانتر كردن توپ از رو سرش رد شد رفت تو گل پا نشد كله بزنه!

خوب شد مرتساكر رو گرفتيم وگرنه دفاع پدرمون رو در مياورد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فک نمیکنم فن فن باشگاه رو ترک کنه اگه هم اینکارو بکنه اشتباه بزرگی مرتکب شده.
برد اخیر مقابل بولتون رو تبریک میگم
منشستر هم با دو تساوی پیاپی نشون میده که به یکی دو مهرش خیلی متکی هست و در نبود اونا کاری از پیش نمیبره پس بهتره کمی بیشتر ونگر رو در کنیم که همیشه 4-5 تا مهرشو نداره!
دیشب بازی بایرن و من سیتی رو دیدم. سیتی فقط جلو تیم های ضعیف شیره والا در مقابل تیم های پر مهره تر حرفی برای گفتن نداره اینو تو بازی دیشب نشون داد که حتی موقعیت درست حسابی هم نتونست خلق کنه.

در مورد بازی امشب پیش بینی من یه برد خوب هست هر چند نمیدونم المپیاکوس الان در چه سطحیه.

بالا