3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.
من فکر می کنم این پستت رو آقا ساسان باید جای دیگه ای غیر از اینجا می زدی!!!سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضا بعضی دوستان قوانین از خاطرشون میره ،از بچه های قدیمی بخش انتظار میره توجه بیشتری به قوانین بخش فوتبال داشته باشند ضمن اینکه حتما دوستان اطلاعیه بالای سر در بخش رو مطالعه کردند.
به هر حال یکبار دیگه قوانین تاپیکهای هواداری رو خدمتتون یادآور میشم
بنابراین خواهش می کنم در تاپیکتون تنها در خصوص تیم مورد علاقتون صحبت کنید و از هر گونه صحبتهای تحریک آمیز نسبت به تیمهای رقیب جدا خودداری کنید تا بعدا دلخوری پیش نیاد.
شاد و پیروز باشید
من فکر می کنم این پستت رو آقا ساسان باید جای دیگه ای غیر از اینجا می زدی!!!
ارسنال ميزبان بولتون هست!در نیم فصل و چه بسا زودتر قرار هست با بازیکنانی نظیر فن فن و جکی و فکر کنم ولکات تمدید قرارداد بشه. فکر نمی کنم مشکل خاصی در تمدید قراردادها پیش بیاد اون هم با تعصبی که از جکی و فن فن دیدیم و ولکات هم کجا بهتر از اینجا؟!
/
کارلینگ کاپ هم در دور بعدی میهمان بولتون هستیم!
اگر اینطوریه بعضیا باید بن می شدن!!!اتفاقا امیرجان جاش همینجا بود و دلیلش هم همون پستی بود که خود شما زده بودید و پاک شد.
مطمئنا در تمام بخش سعی می کنیم روال تاپیکها مطابق قوانین پیش بره و اگر هم جایی از دست ما در رفت زدن دکمه ریپورت کار چندان سختی نیست.
شاد و پیروز باشید