• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
احتمال خرید گوتزه و هازارد در ژانویه خیلی کم هست به این خاطر که هم دورتموند و هم لیل تو جام باشگاه های اروپا هستن! مگر اینکه از گروهشون بالا نیان که با وضعیتی که دورتموند داره بعید هم نیست! برای خرید اینها باید قیمتی در حدود 30 میلیون یورو و بالاتر هزینه بشه. باید دید ونگر چه م یکنه!
جالبه که ام ویا رو به عنوان جانشین ویلشر در نظر گرفته! بابا این هافبک دفاعی و اون تهاجمیه خب!!! گری کیهیل هم فراموش نکنید با زیر 10 میلیون میشه خریدش! پایان فصل قراردادش تموم میشه و تیمش هم که رسما گند زده! البته بارسا هم روش دست گذاشته و می خواد با 5 میلیون بخرش!!! بز خری...!
در مورد علاقه رئال به هازارد باید یه نگاهی به تیم رئال بندازید تا بفهمید که هازارد قراره کجای این تیم بازی کنه؟! این تیم در جلوی زمین کامل هست مگر اینکه کاکا رو بخوان بفروشن که اون وقت باید برای کاکا دست به کار شد! حداقل باید یکی از این دو بازیکن به تیم بیاد.
حالا کو تا ژانویه...؟!
/
این هم ایمیل رئیس هست که دوستان حرف دلشون رو به خود رئیس بگن:
[email protected]

اون www چیه امیر؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من به ارسن ايميل زدم
خيلي تشكر كرد اول
بعد گفتم اولويتات رو بزار رو اينا

1-گوتزه
2-هازارد
3-ام ويلا

اونم گفت نظر من به نظر شما نزديكتر است :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
fever pitch يا زمين مهلتب با بازيگري كالين فرث ( بازيگر فيلم نطق پادشاه و برنده جايزه اسكار ) . اين فيلم به ماجراي يك معلم كه طرفدار دو آتشه باشگاه آرسنال بود مي پرداخت . او در زندگي خصوصي اش نيز دچار مشكل بوده و به دليل شيفتگي بيش از حدش به باشگاه آرسنال كه سايه بر تمامي زندگي اش افكنده بود نمي توانست ارتباط درستي با همسرش ( يا نامزدش ) برقرار كند . به بخشي از نجواهاي او توجه كنيد : هر وقت احساس مي كنم كه در زندگي خصوصي ام همه چيز رو به راه و مرتب است در واقع در باشگاه آرسنال همه چيز خوب است و تيم در شرايط مطلوب و در حال نتيجه گيري است و هروقت احساس ياس و نااميدي مي كنم مي بينم كه در واقع اوضاع در باشگاه خوب به پيش نمي رود ( نقل به مضمون )

در پايان فيلم و پس از قهرماني شور انگيز آرسنال در سال 1989 در ورزشگاه خانگي ليورپول و در اوج شادي و هيجان ، مرد و زن احساس مي كنند كه مي توانند به يكديگر نزديك و بر مشكلاتشان فائق شوند .
( اگر اشتباه نكنم دو يا سه سال پيش اين فيلم در ايام نوروز از تلويزيون ايران نيز پخش گرديد )
/
نمي دانم شايد گاهي اوقات هر كدام از ما هواداران ممكن است به يكي از اين دو حالت فوق دچار شده و از خشم از خود بي خود شده ،احساسات شديد از شديد خود بروز داده و ناراحتي مان در قالب كلمات نا مناسب و الفاظ نادرست عيان نمائيم و يا ممكن است چنان در خود فرو برويم كه بر تمامي زندگي مان سايه آن گسترده شود و از برقراري ارتباط درست با دنياي بيرون هم ناتوان گرديم .
اما من به شخصه دوست دارم جزو دسته سوم يعني آندسته آز هواداراني باشم كه در پايان بازي با وجود تمامي ناراحتي ،تاسف و تاثر ، باخت را پذيرفته و براي تيم قهرمان و محبوب خود دست بزنم .
هر كدام از ما هواداران دنياي خاص خود و همچنين دلايل خاص خودمان را براي هواداري داريم و مطمئن هستم دليل آن نمي تواند پرافتخار بودن در جزيره و يا در اروپا و عناوين و قهرماني هاي متعدد باشد كه اگر اينگونه باشد تيم هاي ديگري وجود دارند كه بسيار پرافتخار ترند .
اين جمله طلايي آرسن ونگر را به خاطر بسپاريد : به آنچه كه هستيم افتخار كنيد

به نقل از گانرز تراست که حرف دل من رو زده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ژسنی گفته: من باید کاپیتان آرسنال باشم! من در زمین و در رختکن با بازیکنان صحبت می کنم و آنها به حرفای من گوش میدن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اصل خبر اينه!

به نقل از روزنامه دیلی‌‌استار، وسیچ اسژنی اظهار داشت: هیچ تصمیمی برای ترک لندن ندارم، در آرسنال کاملا احساس راحتی می‌کنم و معتقدم جا برای پیشرفت دارم. به این دلیل بود که در تابستان قراردادم را با باشگاه تمدید کردم. البته در فوتبال همیشه اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی وجود دارد، من هم نمی‌توانم آینده را پیش‌بینی کنم. سنگربان تیم آرسن ونگر این اظهارات را در مصاحبه با روزنامه تایمز لهستان بیان کرد که در دو، سه روز گذشته بحث علاقه تیم بارسلونا به وجود وی و خبر حضورش در تیم کاتالانی در سطح رسانه‌ها مطرح شد.
او افزود: با آرسنال قرارداد دارم، اگر هم زمانی بحث انتقالم مطرح باشد، این باشگاه است که باید نظر دهد و در مورد من تصمیم‌گیری کند، در این حال به طور قطع من با انگیزه‌های مادی مهاجرت نخواهم کرد.

اسژنی 20 ساله که از چهار فصل قبل در خدمت لندنی‌ها است، اضافه کرد: از دوران کودکی شیفته بازی بودم و دلم می‌خواست روزی بازوبند کاپیتانی را به بازو داشته باشم. آرزو می‌کنم آنقدر دوران همکاری و فعالیتم در اینجا افزایش یابد که بازیکنی قدیمی محسوب شوم و بتوانم تا حد کاپیتان تیم مطرح باشم.

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژسني حالا حالا قرار داد داره
بعدم دروازه باني پستيه كه سخت بازي ميرسه!

اينا ديدن والدز اين همه سال كار كرده بهش ميدون دادن به بارسا تازه اين شده
ژسني نيومده يه دروازه بان خيلي خوب شده زير دست ونگر دارن ميسوزن :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خارج از یک هوادار آرسنال ژسنی یک دروازبان فوق العاده در بالاترین سطحه! وقتی نگاه می کنم به بازیش و واکنش هاش و مهمتر از همه صحبت های زیادی که با مدافعان تیمش داره واقعا شگفت زده میشم که چطور یک دروازبان 20 ساله تا این حد پخته عمل می کنه؟! به نظرم هیچ ضعف خاصی نداره که بخواد با کسب تجربه اونو به دست بیاره. این پسر فوق العاده اس...

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
سلام...دوستان ارسنالی....گفتیم بازم بیایم یه تیکه بپرونیم حال و هوا عوض شه..شماهاهمم فیض ببرید:p..دوستان ازاونجاییکه بنده کارشناسی بس خبره درامرفوتبالم.:cool:..ازهمین الان میگم..ارسنال سال قبل دسته2 !اصلا ازارسنال انتظارچنین نتایج ضعیفی رو نداشتم...نمیخوام موج منفی بدم...امامن مرده شمازنده...ارسنال سال بعد ازدس میره:(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جک ویلشیر اذعان می کند آرسنال ایده آل ترین مکان برای اوست و آرسن ونگر بهترین مربی برای او.

" بدون بی احترامی به منچستر سیتی آرسنال خانه ایده آل من است.

انتقاد ها خیلی شدید است، خصوصا در قبال رئیس. او برای 15 سال در اینجا بوده و برای آرسنال عالی عمل کرده. انتقاد از آرسن تنها به مانند جوک است."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژسنی: هرگز نگفته ام که شایسته کاپیتانی هستم​
گلر لهستانی توپچی ها به شایعات اخیر واکنش نشان داد.

هرگز نگفته ام سزاوار بازوبند کاپیتانی هستم. من گفتم که دوست دارم یک روز این مسئولیت را در آرسنال به عنوان کاپیتان بر عهده بگیرم! رابین ونپرسی به عنوان کاپیتان کار خود را عالی انجام می دهد و او کاملا شایسته بازوبند است."

من مصدوم هستم و از تیم ملی لهستان خارج شدم. امیدوارم در سریع ترین زمان ممکن بهبودی خود را بدست اورم.

ووچیچ در مورد شایعات بارسلونا نیز گفت " لطفا این شایعان را ادامه دهید که " ژسنی به بارسلونا میرود" هر وقت که این تیتر را می خوانم خنده ام می گیرد."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جیوانی ون برونکهورست، مدافع هلندی سابق آرسنال اذعان می کند دستاوردهای ونگر برای آرسنال جایگاه امنی را برای او پدید می اورد.

" به دستاوردهای او نگاه کنید و اینکه فلسفه او چگونه الگوی میلیون ها نفر بوده است. اما اگر فشار خارجی زیاد شود هرگز نمی دانید چه اتفاقی ممکن است بی افتد.

شکست 8 - 2 مقابل منچستر یونایتد کاملا اتفاقی بود. همیشه لحظاتی پر فشاری برای خودنمایی وجود دارد اما این مساله حتی می تواند موجب نابودی همه چیز شود.

من می گویم او بهترین مربی در جهان است، اگر او اخراج شود می توانید بگویید که تنها پول دیدگاه های مردم را شکل می دهد."

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جیوانی ون برونکهورست، مدافع هلندی سابق آرسنال اذعان می کند دستاوردهای ونگر برای آرسنال جایگاه امنی را برای او پدید می اورد.

" به دستاوردهای او نگاه کنید و اینکه فلسفه او چگونه الگوی میلیون ها نفر بوده است. اما اگر فشار خارجی زیاد شود هرگز نمی دانید چه اتفاقی ممکن است بی افتد.

شکست 8 - 2 مقابل منچستر یونایتد کاملا اتفاقی بود. همیشه لحظاتی پر فشاری برای خودنمایی وجود دارد اما این مساله حتی می تواند موجب نابودی همه چیز شود.

من می گویم او بهترین مربی در جهان است، اگر او اخراج شود می توانید بگویید که تنها پول دیدگاه های مردم را شکل می دهد."

چه حرف های قشنگ و دلنشینی!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تیم زیر 21 ساله های انگلستان با سه گل الکس چمبرلین بازیکن تیم ارسنال برابر تیم ایسلند به برتری رسید...
تیم زیر 21 ساله های انگلستان با سه گل الکس چمبرلین بازیکن تیم ارسنال برابر تیم ایسلند به برتری رسید.

این دیدار در چهارچوب بازیهای زیر 21 سال اروپا برگزار شد و چمبرلین تنها پس از 49 دقیقه هت ریک خود را تکمیل کرد و این بازی با 3 گل چمبرلین به سود انگلستان به پایان رسید.

چمبرلین که از ابتدا در ترکیب قرار داشت نمایش خیره کننده ای به جای گذاشت.

چمبرلین گلهای خود را در دقایق 12 ، 15 و 49 به ثمر رساند و انگلستان 3-0 مقابل ایسلند پیروز شد.

الکس چمبرلین فرصتی برای گلهای بیشتر را هم نیز داشت اما با تشخیص کادر فنی در دقیقه ی 83 تعویض شد و به روی نیمکت نشست...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چمبرلين عجب بازيكنيه

بهترين بازيكن انگليس ميشه اگه اينجور ادامه بده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آدم تا ما تحتش می سوزه: پارک چو یونگ تو 3 بازی ملی 7 گل می زنه و ونگر می ذارتش رو نیمکت!!!
به جان بچه ام قسم این از شماخ خیلی بهتره! :(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سر شب من و تو فوتبال موندیال رو پخش میکرد.

برنامش در مورد تونی آدامز بود و الان تو آذرباییجان مربی یکی از تیم های این کشوره.

کلا برنامه خوبی بود .

تونی میگفت دوست دارم بعد از اینجا برم به جایی که تیمم واسه قهرمانی بجنگه نه وسط جدول باشه همیشه. و از مقاصدی که دوست داشت بره اشاره به فاینورد هلند میکرد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سر شب من و تو فوتبال موندیال رو پخش میکرد.

برنامش در مورد تونی آدامز بود و الان تو آذرباییجان مربی یکی از تیم های این کشوره.

کلا برنامه خوبی بود .

تونی میگفت دوست دارم بعد از اینجا برم به جایی که تیمم واسه قهرمانی بجنگه نه وسط جدول باشه همیشه. و از مقاصدی که دوست داشت بره اشاره به فاینورد هلند میکرد.
برنامه اش دیشب بود؟ پس امروز تکرار داره باید نگاه کنم!
چند ماه پیش هم در مورد تیری آنری بود عجب برنامه نازی بود :) تو تک تک جملاتش کلمه آرسنال دیده می شد. بدجوری عاشقه آرسناله و گفتش که یه روزی بر می گرده خونه :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
انري كه ما داديم بارسا تو اوج بود هر سال جز 3 بازيكن برتر اروپا ميشد ولي رفت اونجا نابود شد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
انري كه ما داديم بارسا تو اوج بود هر سال جز 3 بازيكن برتر اروپا ميشد ولي رفت اونجا نابود شد
آنری زمانی از تیم جدا شد که درگیر مصدومیت ها بود! نمیشه گفت بارسا نابودش کرد اما اگر آرسنال می موند حداقل یک فصل دیگه می تونست به تیم کمک کنه!
///
رسوایی پدر و عموی رونی رو شنیدید؟؟؟ جفتشون تو شرط بندی در لیگ اسکاتلند شرکت داشتند و جفتشون دستگیر شدن :دی

Last edited:
بالا