• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه میکنه این داش رابین ....

ایول

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Robin van Persie becomes the first player to score 11 goals in the opening 11 PL matches of the season in 12 years since Kevin Phillips (12 goals) in 1999-00. Van Persie is now one short of scoring 30 PL goals in 2011."
رابین اولین بازیکنی است که تو12 سال اخیر 11 گل تو 11 بازی اول لیگ برتر زده!!!!و این 30 امین گل رابین تو لیگ برتر تو 2011 هست

ورما گل دومم زد

بريم برا 6تايي كردن

والكات تركونده

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینم گل دوم از ورمیناتور
میریم واسه یرد پرگل

Sent from my X10i using Tapatalk

چه گل بدی خورد ساندرلند!

Last edited by a moderator:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
verminator.jpg

گل سوم و تير خلاص توسط ارتتا
تعويض روچيسكي سريع تاثير گذاشت
اين بردو پيشاپيش تبريك ميگم

رابين يه گل 2 پاس گل
ايول ارسنال ايول رابين ايول رييس

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم. برد خوبی بود.اینورم چیزی نمونده بود بندتنر گل بزنه
حیف شد

این ساندرلند چند تا موقعیت پشت سر هم رو از دس داد ...
لیورپول هم داره مساوی میکنه
چلسی هم که با یه گل جلویه

بازی با همون سه گل تموم شد. 19 امتیازی شدیم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیدار آرسنال مقابل وست برمویچ از هفته ی 11 لیگ برتر

بازی در شرایطی آغاز شد که آرسنال در رده ی هفتم و وست برمویچ در رده ی دوازدهم قرار داشتند .

آرسنال بازی را برتری در مالکیت آغاز کرد اما موقعیت آن چنانی وجود نداشت .

تا اینکه دقیقه ی 22 توپچیها مزد برتری خود را گرفتند .

22" : پاس خارق العاده ی رمزی برای ولکات و در یک رفت و برگشت ضربه ی آهر از رابین ونپرسی گل اول را به ارمغان آورد .

18 دقیقه ی بعد باز هم با وجود نداشتن موقعیت چندان مناسب در طول بازی ، در دقیقه ی 40 اینبار مدافع پیش تاخته ورمالن گل دوم را نیز به ثمر رساند .

اما نیمه ی دوم :

53" : ارسال کرنر توسط رابین ونپرسی و ضربه ی سر ورمالن که به ثمر نرسید .

56" : اولین موقعیت جدی وستبرمویچ هم به گل تبدیل نشد تا نتیجه همان 2-0 باقی بماند .

60" : پاس جروینهو به رمزی که موقعیت بسیار خوبی ایجاد کرد اما باز هم به هدر رفت .

68" : واکنش عالی فوستر مانع از گلزنی مجدد توپچیها شد .

72" : رمزی خارج و رزیچکی وارد میدان شد

72" : بنایون نیز به جای جروینهو به میدان آمد .

74" : تعویضها پاسخ داد و آرتتا گل سوم را نیز برای آرسنال به ثمر رساند .

78" : سومین تعویض آرسنال هم انجام شد و آرشاوین نیز به جای ولکات به میدان آمد

80" : باز هم موقعیتی مناسب برای وست برمویچ که با هشیاری ورمالن از دست رفت .

87" : موقعیتی دیگر برای وست برمویچ و فرصتی برای آزمایش ژسنی که با واکنش خوب از این امتحان نیز سربلند بیرون آمد .

اعلام سه دقیقه وقت اضافه هم موجب تغییر نتیجه نشد و بازی با نتیجه ی 3-0 به سود آرسنال به پایان رسید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی رو ندیدم :( نمی تونستم ببینم :(
/
چه می کنه این پسر! چه می کنه...
پیروزی 3-0 هیچ شک و شبهه ای به جا نمی ذاره و نشان از قدرت تیم داره! تیم رو فرم هست و عالی کار می کنه.
@بهزاد
یه ریویو از بازی برامون بذار ببینیم بچه ها چجوری بودن :دی مخصوصا ولکات و ژروینیو و رمسی!
////
امروز دیلی میل نوشت که بهترین scout آرسنال برای تماشای بازی گوتزه به آلمان رفته بوده و بازی این تیم مقابل المپیاکو رو دیده! گل فارسی هم پا رو فراتر از این گذاشته و اعلام داشته که اون شخص رئیس استعدادیابی آرسنال بوده(!!!) و نظر مثبتشو اعلام داشته به رئیس :) گل همچنین نوشته آرسنال حاضر است 50 میلیون پوند براش بپردازد!!!
به نظر من بیش از 35 میلیون پوند برای خرید بازیکن خریته! یعنی اصلا درست این پرداخت این پول ها برای بازیکن!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رابین یک گل و دو پاس گل ... تمام!

کور شه چشات که نمیبینه یوفا!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام دوستان آرسنالی.نمره بازیکنای آرسنال به این شرحه:
ژسنی=6 سانتوس=6/5 فرمائلن=7/5 کوژیلنی=7 ینکینسون=8 آرتتا=7/5 رمزی=7 سانگ=7 ون پرسی=8 جروینیو=6/5 والکات=5/5 آرشاوین=6 روزیچکی=6/5 بنایون=6
فن فن هم بهترین بازیکن زمین شد :)
VAN THE MAN
VANTASTIC

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منچستر با گل به خود وز براون ساندرلند رو برد! وز براون رو که یادتونه؟! دیگه چیزی نمیگم!
:lol:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
منچستر با گل به خود وز براون ساندرلند رو برد! وز براون رو که یادتونه؟! دیگه چیزی نمیگم!
:lol:

بنده خدا فك كرده شايد اينجور بار برگرده منچستر!

الان چه جور روشون ميشه بهترين بازيكن انتخاب كنن تو ليستي كه رابين نيست!رابيني كه داره همه ركوردها رو ميشكنه

من سيتي هم تا دقيقه 60
2-1 برده

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
3-2!

ولي جدا ونگر از چوب خشك بازيكن ميسازه
پيشرفت جكينسون امروز به چشم اومد
نظرم رو برگردوند

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
3-2!

نظرم رو برگردوند
وقتی به الکس سانگ نگاه می کنم می فهمم که نباید در مورد این جوونا پیش داوری بکنم! همون موقع من اینو فهمیدم و در مورد جکینسن قضاوتی نکردم و اجازه دادم زمان توانایی هاشو نشون بده و کم کم داره خودشو اثبات می کنه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
3-2!

نظرم رو برگردوند

ینکینسون خیلی جوونه و تازه از لیگ پایینتر اومده من گفتم باید بهش فرصت داد. کم کم هم داره ثبات خودشو نشون میده.امیدوارم اونطرف رو بیمه کنه

dl_logo.gif

Link 2دقیقه 22Robin van Persie

Link 2دقیقه 39Thomas Vermaelen

Link 2دقیقه 74Mikel Arteta

ممنون داش بهزاد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اقا من ديروز نتايج انلاين ميديدم دقيقه 88 زد ليورپول گل زد
الان نگاه كردم ديدم 0-0 زدن همه جا
جريان چيه؟
حداقل اين هفته يه تيم نتيجه نگرفت رسيديم به ليورپول

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقا من ديروز نتايج انلاين ميديدم دقيقه 88 زد ليورپول گل زد
الان نگاه كردم ديدم 0-0 زدن همه جا
جريان چيه؟
حداقل اين هفته يه تيم نتيجه نگرفت رسيديم به ليورپول

نه من لایو اسکور ها رو که دنبال میکردم همون 0-0 بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال نهايت يك باشگاه فوتبال است....

ماركو فن باستن مهاجم افسانه ای فوتبال هلند از كاپيتان آرسنال می خواهد قرار داد خود را با اين باشگاه تمديد كرده و به اين تيم برای كسب موفقيت كمك كند.

" رابين نبايد آرسنال را ترك كند. شما نمی توانيد جايگاه او را با وضعيت من در آژاكس مقايسه كنيد. تفاوت بزرگ ما اين است كه رابين در حال حاضر در يك باشگاه بزرگ است. او 6 سال را در لندن بوده است ولی نتوانسته به اين تيم كمك كند تا در اين سالها جامی برنده شود.

" چيزهای زيادی در طی اين شش سال در فوتبال انگلستان تغيير كرده است. چلسی تبديل به باشگاهی بزرگ با منابع مالی عظيمی شد. منچستر سيتی تبديل به يك قدرت بزرگ شده است كه بيش از هر تيم ديگری ثروت دارد. مقدار پولی كه اين باشگاه ها برای نقل و انتقالات هزينه می كنند ، غير قابل باور است. اما آرسنال به گونه ای ديگر عمل می كند ، من آنها را تحسين می كنم.

" من هنوز هم معتقدم آرسنال زيباترين باشگاه در انگلستان است. در منچستر سيتی و چلسی شما هرگز آن كلاس و سبك بازی را نخواهيد داشت. آرسنال حيرت انگيز ترين ورزشگاه را دارد ، يك نوع سبك بازی دارد و لباس بسيار زيبایی دارند. در هر صورت من آرسنال را نهايت يك باشگاه فوتبال می دانم ، اين باشگاهی است كه رابين به آن تعلق دارد.

" آيا من مثل يك آرمانگرا حرف می زنم ؟ شايد اين طور باشد اما اين ها چيزهایی است كه آرسنال برای ارائه دارد تا در تصميم او برای ماندن ايفای نقش كند. اين پايه ها در اينجا وجود دارد."

اسطوره فوتبال هلند ضمن اينكه از ون پرسی می خواهد در آرسنال بماند و برای موفقيت اين تيم تلاش كند ، از وی می خواهد تا برای سرمايه گذاری بيشتر در نقل و انتقالات بر روی باشگاه فشار وارد كند.

" من می دانم كه رابين نمی تواند يك تنه تيم را به موفقيت برساند اما او بايد بر روی همه افرادی كه در باشگاه مسئوليتی دارند مانند هيئت مديره ، مالك باشگاه و همه كسانی كه در بالاترين رده های باشگاه مشغول به فعاليت هستند فشار وارد كند كه آنها به انجام دادن كارهای صحيح برای آرسنال ادامه دهند تا اين تيم بتواند در بالاترين سطح به رقابت بپردازد.

" اكنون بايد رابين مطمئن شود كه باشگاه تصميمات درست را می گيرد. بنابراين آرسنال در مسير درستی قرار خواهد گرفت. او می تواند به باشگاه بگويد : ' من می توانم باشگاه را ترك كنم و هم می توانم در اينجا بمانم. فقط به من بگوييد كه آيا می خواهيد با من به سمت موفقيت های بزرگتر برويد؟ جواب شما بله است؟ پس شما بايد در نقل و انتقالات سرمايه گذاری كنيد. اما اگر قصد چنين كاری نداريد ، مشكلی نيست اما من می روم. '

" آرسنال به راستی يك باشگاه بزرگ است. با اضافه شدن چند بازيكن ديگر درجه يك در كنار رابين ، او شانس های خود را برای كسب موفقيت و برنده شدن جامها با آرسنال افزايش خواهد داد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گوتزه همه شایعات پیرامون پیوستن به آرسنال و یا منچستر رو تکذیب کرد و گفته از بودن در دورتموند خوشحال است!
این هم داره بازار گرمی می کنه:hmm:

بالا