بازی سختیست!
اگر روسیچکی و پولدی رو نیمکت باشن به شدت ابراز انزجار خواهیم کرد!!
من به شدت ابراز انزجار می کنم به خاطر بازی مزخرف تک تکشون!
به واقع که چه تیم خفنی ساخته رئیس!!!
آرتتا ؟؟؟ارتتا خيلى بازيکن عادى ترى نسبت به روسيچکيه,فقط پاس زميني ميده,چرا اونو نميندازن بيرون!!!
ايشاللا که اينا همش شايعس!!!
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
آرتتا ؟؟؟
بیخیال بابا! ژاوی هست برای خودش!
آرتتا تو اورتون که بود خدای گل های زیبا و حرکات فوقالعاده بود ... ولی از وقتی اومده اینجا یه حس وظیفه شناسی پیدا کرده که نمیذاره آرتتای همیشگی باشه...
عین ژاوی آلونسو زمانی که تو لیورپول بود چه شوت هایی میزد ! ولی الان کمتر دیده میشه حرکاتش...
آرتتا کلن اضافه تو تيم, ارتتا چکاري کرده که مثلن کوکلن نتونه اانجام بده.؟؟؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
آرتتا وقتی یه هافبک دفاعی کنارش باشه که کارهای تدافعی و توپگیری رو انجام بده اون وقت بازیش به چشم میاد! شما فصل قبل رو به یاد بیار زوجش با سانگ فوق العاده بود! اون موقع طراح و بازی گردان تیم بود! مطمئنا آرتتای این فصل با آرتتای فصل قبل کمی افت داشته که به خاطر رفتن سانگ هست!
Song has made clear he will only return to England with Arsenal.
مانچینی دنبالشه!
داداش خیلی ساده ای بدهی کجا بود؟فقط تو هر بازی 3.720 میلیون پوند تماشاگرا بلیط ورزشگاهو میدن ضربدر 18 تا بازی لیگ فقط بکنیم میشه 67 میلیون پوند+پخش تلویزیونی+درآمد جام باشگاهها+فروش لباس و ...+فروش بازیکنا+هزارتا چیز دیگه1. Arsenal - debt is 29% of club value (£846m)
بیشتر از هر تیم دیگه ای بدهی داریم!!! من دیگه نق نمی زنم! :دی
ایرانه مگه؟!داداش خیلی ساده ای بدهی کجا بود؟فقط تو هر بازی 3.720 میلیون پوند تماشاگرا بلیط ورزشگاهو میدن ضربدر 18 تا بازی لیگ فقط بکنیم میشه 67 میلیون پوند+پخش تلویزیونی+درآمد جام باشگاهها+فروش لباس و ...+فروش بازیکنا+هزارتا چیز دیگه
اینا همش فیلمه میخوان صدا هوادارا درنیاد