من که گفتم حرکت اشتباهیه آوردن کسی که شاید نشه حتی بهش گفت مربی. واقعا سئوال برانگیز بود حرکت رزلا خانم!رم 2-2 پارما
فاک !
چرا باید بازی 2-0 برده رو 2-2 کنیم ؟ اون هم تو چند دقیقه ؟!!!
من نمیفهمم واقعا، این چندمین بازی این فصل هست که تو چند دقیقه از دست میره !
:lol:تیکه ننداز آقا ! با اون آلبوم جدیدتون :دی
خب اینجور که پیداس رم از چاله در اومد که بیفته تو چاه!
مونتلا؟! بازیکنی که تا همین چند سال پیش داشت بازی میکرد؟! کی مربی شد؟ یهو توتی رو مربی میکردن دیگه. ایشون که خوب بلده مربی از رم بندازه بیرون. شاید بهتره همون خودش مربی بشه.
من نمیدونم تو چرا اینقدر نا امیدی به این پسر!
پروژه اسطوره تازه رفته رو بیاریم ، بشیم بارسلونا هنوز هم محبوبیت زیادی داره :دی
اما چیزی که فراموش میکنند اینکه ابزاری که دست گواردیولا هست تو تیم دیگه ای نیست. من همیشه از مونتلا خوشم میومد و امید دارم که یکی دیگه از اسطوره های شکست خورده فوتبال نشه!
هرچند احساس میکنم همه منتظر توتی هستند. فقط برای دست گرمی اومده مونتلا فعلآ!
راستی حسام این توتی کی میخواد دست از سر فوتبال برداره؟! :دی
به کدوم پسر؟ مونتلا؟ نه آقا اتفاقا خیلی خوشحالم! رم با یه مربی خوب همیشه موی دماغ بزرگان بوده ولی حالا دیگه نمیشه شانسی براشون متصور بود :دیمن نمیدونم تو چرا اینقدر نا امیدی به این پسر!
پروژه اسطوره تازه رفته رو بیاریم ، بشیم بارسلونا هنوز هم محبوبیت زیادی داره :دی
اما چیزی که فراموش میکنند اینکه ابزاری که دست گواردیولا هست تو تیم دیگه ای نیست. من همیشه از مونتلا خوشم میومد و امید دارم که یکی دیگه از اسطوره های شکست خورده فوتبال نشه!
رم با یه مربی خوب همیشه موی دماغ بزرگان بوده ولی حالا دیگه نمیشه شانسی براشون متصور بود :دی
حسام کار فوق العاده سختی دارید به نظر من ، منطقی بخوایم نگاه کنیم حدود 10 درصد شانس صعود دارید ، این فصل شاختار واقعا خوب ظاهر شده و تیمی هست که به فرد متکی نیست ، کار سخته استاد !!شاختار - رم
خب. بازی رفت رو در المپیکو 3-2 باختیم تا شرایط بسیار بحرانی بشه !
شاختار هم در خونش از 2009 به اینور مثل اینکه نباخته کلا !!! حالا ما باید با اختلاف 2 گل ببریمشون یا اینکه بیشتر از 3 گل بزنیم و با اختلاف 1 گل ببریم (مثلا 4-3).
کاملا قدرت این رو داریم که بازی رو ببریم ! حتی با اختلاف 2 گل. با یک بازی منطقی میشه شاختار رو مغلوب کرد. باید از همون دقیقه اول بازی رو بدست بگیریم و البته احساسی هم بازی نکنیم ! به شدت آمادگی این رو داریم که توی مثلا 10 دقیقه همه چیز رو از دست بدیم !! ولی خب نباید دیگه اینجوری بشه.
امیدوارم امشب کاپیتان هم آتش بازی کنه بعد از مدت ها !
میریم به امید برد !
سلام خدمت دوستان
حسام کار فوق العاده سختی دارید به نظر من ، منطقی بخوایم نگاه کنیم حدود 10 درصد شانس صعود دارید ، این فصل شاختار واقعا خوب ظاهر شده و تیمی هست که به فرد متکی نیست ، کار سخته استاد !!