توماس دی بندتو و گروه تجاری اش امروز وارد ایتالیا شدند تا مراحل پایانی خرید رم را به اتمام برسانند. باشگاه رم که در اختیار بانک یونیکردیت قرار دارد بزودی به این گروه امریکایی واگذار خواهد شد تا شرایط جدیدی در پایتخت ایتالیا حکم فرما شود.
دی بندتو قصد دارد 60 درصد سهام باشگاه را در اختیار بگیرد. به نظر می رسد روند انتقال باشگاه در حال پایان رسیدن است و طی روزهای آینده مالکان جدید در خصوص باشگاه تصمیم خواهند گرفت.
توماس دی بندتو در برخورد با خبرنگاران گفت:"از اینکه در شهر رم حضور دارم بسیار خوشحال هستم. فورزا رم. رویای من این است که رم میلیون ها هوادار داشته باشد و به بهترین باشگاه دنیا تبدیل شود. تیمی که توانایی بردن کالچو را هر ساله داشته باشد و در لیگ قهرمانان اروپا خوش بدرخشد. من اعتقاد دارم برخی از بازیکنان فعلی باید بفروش برسند و تعدادی دیگر جایگزین آنها شوند. ما 5 یا 6 بازیکن جدید خواهیم داشت! من در بازی رم و اینتر که با گل فوق العاده میرکو ووچینیچ همراه بود حضور داشتم و شور و هیجان رمی ها من را تحت تاثیر قرار داد. چنین شور و هیجانی را نمی شود با کشور امریکا مقایسه کرد. شاید در برخی از بازیها 100 هزارنفر حضور داشته باشند اما در کل این شرم آور است که رم استادیوم ندارد و المپیکو در شان هواداران پرشور رم نیست چرا که جایگاه تماشاگران فاصله بسیار زیادی از زمین بازی دارد و تشویق های هواداران به دلیل این فاصله، تاثیر کمتری خواهد داشت. بنابراین ورزشگاه جدیدی و مدرنی خواهیم ساخت. ورزشگاهی که شبیه استادیوم های انگلیس باشد یعنی فاصله هواداران با زمین بسیار کم باشد."
این مصاحبه توماس دی بندتو با La Gazzetta dello Sport شور و هیجان خاصی بین هواداران رم ایجاد کرده است. زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.
/////////////////////////////////////////////////////////
پس از ورود دی بندتو به رم و اجرای آخرین مراحل تحویل گیری باشگاه، جالوروسی اهداف آینده خود را ترسیم کرد. دی بندتو پس از ورود به رم توسط عده زیادی از روزنامه نگاران مشتاق به دانستن برنامه های دی بندتو برای رم احاطه شد.
ظاهرا دی بندتو قصد دارد از فرانکو بالدینی و ساباتینی استفاده کند. اخباری که از ایتالیا به گوش می رسد این گونه است که خرید های احتمالی دی بندتو بیشتر مهره های تدافعی خواهند بود تا ابتدا مشکلات دفاعی رم حل شود. خبرگزاری ها اعلام کردند که خاویر ماسچرانو (بارسلونا)، گابریل میلیتو (بارسلونا)، فدریکو بالزارتی (پالرمو)، دیگو لوگانو (فنرباغچه) و بوفون (یوونتوس) در لیست خرید گرگ ها قرار گرفته اند!
البته در خرید هر بازیکن مدیریت باشگاه، مالک باشگاه و سرمربی تیم تصمیم میگیرند که هنوز دی بندتو کادر مدیریتی تیم را اعلام نکرده است و در خصوص سرمربی تیم تصمیمی نگرفته است. و در کل هنوز دی بندتو کارهای خود را آغاز نکرده است و این اسامی تنها به دلیل مصاحبه های این مرد ثروتمند اعلام شده اند.
اما طبق جدی ترین اخباری که منتشر شده است ظاهرا باشگاه رم به سانچز، ماسچرانو و همچنین جذب یک مدافع مرکزی علاقه مند است.
/////////////////////////////////////////////////////////
جدای از بوفون که توهم هست خریدنش (!) بقیشون رو میشه خرید !
و البته فقط و فقط و فقط امیدوارم تیم سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو بگیره که موقع خرید کردن با مشکل ناز کردن بازیکنان مواجه نشیم !