• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
عالی بود عالی
یعنی بازم بعد اینکه گل اول رو خوردیم و نیمه تمام شد من با چند تا حمله خطری ای که رم زد کاملا حس کردم که برنده میشیم
و جالب بود حتی یکم هم احساس نگرانی نکردم!
دسترو نیمه اول رو اعصابم بود ولی نیمه دوم دمش گرم جبران کرد
ولی هیچکدام گل تماشایی بازکن یونانیمان نمیشد عالی بود
پاس های توتی و دروسی هم که معرکه بود
کلن دمشان گرم
این آخر بازی هم شل کرده بودن وگرنه چندتا دیگه راحت میزدیم
به امید قهرمانی جام حذفی
و چهارم شدن تو لیگ!
راستی ال کاپیتانو در مورد عوض شدن مربی تیم چیزی نگفته بودی؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
Totti: "Javier, ahò, non fare scherzi!
Mi raccomando, ti aspetto per il prossimo Roma-Inter...
io il gagliardetto delle squadre lo scambio solo con te."

در پی مصدومیت شدید خاویر زانتی در بازی روز گذشته مقابل پالرمو و دوری هشت ماهۀ وی از میادین، فرانچسکو توتی در پیامی که در وبسایت رسمی‌اش منتشر کرد با آرزوی سلامتی برای کاپیتان اینتر گفت: "در بازیِ بعدیِ رم-اینتر منتظرت هستم و پرچم تیم را فقط با تو عوض میکنم" ؛

درحالیکه روز گذشته گفته میشد زانتی به دلیل مصدومیت مجبور به خداحافظی از دنیای فوتبال خواهد شد، وی امروز اعلام کرد دوران فوتبالی‌اش به پایان نرسیده و پس از رفع مصدومیت به میادین باز خواهد گشت

946839_533031610076756_63419649_n.jpg

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
درود دوستان
من از سال 2000 طرفدار رم بودم.
زیاد سری آ رو دنبال نمی کنم چون ماهـواره فقط عربست رو دارم، رو عربست کانالی هست بازی های رم رو پخش کنه؟
بعد شانسی هست تو این فصل تو بازی های باقیمونده رم برسه به جایگاه سومی و بره CL ؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوست عزیز
خیلی خوش آمدی
فکر نکم شانسی برای رم باقی مانده باشه
سوم که اصلا فکرشو نکن حتی چهارمی هم احتمال رسیدنش صفره

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
سلام دوست عزیز
خیلی خوش آمدی
فکر نکم شانسی برای رم باقی مانده باشه
سوم که اصلا فکرشو نکن حتی چهارمی هم احتمال رسیدنش صفره
مرسی ولی تو جدول الان رم با 55 امتیاز پنجمه و فیورنتینا با 61 امتیاز چهارم و آس میلان با 62 امتیاز سوم هستن. 6 تا بازی دیگه هم باقی مونده، اگه فیورنتینا و میلان خراب کنن فکر کنم می شه امید داشت به سومی...چهارمی هم که به درد نمی خوره و مثل همون پنجمیه.
راستی کسی کانالی روی عربست که بازی های رم رو پخش کنه سراغ نداره؟ بچه بودم بازی های کیه وو رو هم می دیدم!:دی ولی کم کم اهمیت کالچیو کمتر شد و...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شکست خانگي فيورنتينا برابر رم

در آخرين بازي شب گذشته از هفته سي و پنجم سري آ ايتاليا تيم فوتبال فيورنتينا در ورزشگاه خانگي خود آرتميو فرانچي ميزبان آ.اس.رم بود.

به گزارش فارس، اين بازي در نهايت با نتيجه يک بر صفر به سود رم به پايان رسيد.

تک گل اين ديدار را اسوالدو در دقيقه 90 به ثمر رساند.

فيورنتينا با اين شکست با 61 امتياز و با يک بازي بيشتر نسبت به آث ميلان در رده چهارم جدول باقي ماند و در صورت پيروزي ميلان در بازي امشب برابر تورينو بخت بنفش‌ها براي صعود به ليگ قهرمانان اروپا کم خواهد شد. همچنين رم نيز با 58 امتياز جايگاه پنجمي خود را تثبيت کرد.

توتي:با رم بزرگ شدم و با آن پير مي‌شوم

توني 36 ساله که تا سال 2014 با رم قرارداد دارد در گفت و گو با اکيپ اظهار داشت:اگر فوتبالم را در رم تمام نکنم براي ادامه فوتبالم به خارج از ايتاليا مي روم.به طور حتم به احترام هواداران رم، در هيچ باشگاه ايتاليايي بازي نخواهم کرد.

به گزارش اوج ، وي افزود: دوست دارم تجربه حضور در جايي مثل ليگ آمريکا را پيدا کنم.خيلي ها درباره احتمال حضورم در ليگ قطر از من سوال مي کنند اما بايد بگويم هواي آنجا براي زندگي خيلي گرم و آزار دهنده است.به پاري سن ژرمن هم نمي روم،اين تيم بازيکنان جوان خوبي دارد.

توتي افزود:من با رم بزرگ شدم و فکر مي کنم با آن پير مي شوم.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
تبریک میگم بابت برد خوبی که رم دیشب تو زمین فیورنتینا کسب کرد
از ته دل آرزو میکنم سوم بشه و سال بعد تو cl باشه
نمیدونم جریان چیه که تو ایتالیا فقط از تیمهای شهر رو(رو - لاتزیو)خوشم میاد:D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
2-1 ناپولی رو بردیم! البته ناپولی انگیزه ای نداشت! چون دومیش قطعی بود
در بازی رفت 4-1 باخته بودیم...

گل ها رو هم مارکینیوس و دسترو زدن...تک گل ناپولی رو هم مثل همیشه کاوانی زد!!

خلاصه بازی :

http://video.varzesh3.com/video/آاس-رم-2-1-ناپولی-2/

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
ایول ناپولی گربه سیاهه این چندوقت اخیرمان رو هم بردیم
ولی با نامردی داور توی بازی با میلان مساوی کردیم
راحت چند تا خطای روی بازیکنای ما و یه پنالتی آشکار و صد در صد رو دارو نگرفت
فقط به خاطر اینکه یکی از بازکنهای اونورو اخراج کرده بود نیمه اول
4 خرداد (اگه اشتباه نکنم؟) تو فینال جام حذفی لاتزیو رو هم له میکنیم پرچمو بازم میبریم بالا
ولی تاریخش گه درست باشه با فینال جام باشگاه های اروپا یکی میشه لا مصب!
به قول دوست خوبم ال کاپیتانوووو
فورزاااااااااااا رماااااااااااااا:)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حیف شد به همین راحتی جام از دست رفت
حق رم باخت نبود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رودی گارسیا سرمربی اینده ی رم اعلام شد

25121379611503068367.jpg

حالا دیگر رودی گارسیای فرانسوی به طور رسمی سرمربی فصل اینده ی تیم رم است ....تمام شد...امیدواریم که او دیگر در تیم ما موفق شود..
رودی گارسیا 49 ساله متولد فرانسه است و در دوران بازی یک هافبک بود و در همین تیم لیل سالها بازی کرد..وی مربی گری را به طور حرفه ای در سال 1999 به عنوان کمک مربی در تیم سنت تین اغاز کرد و در سال 2001 به عنوان سرمربی و نفر اول این تیم معرفی شد ..گارسیا در سال 2002 به تیم دیجون پیوست و 5 سال در این تیم سرمربی بود و در سال 2007 برای یک فصل هدایت لی مانس را بر عهده گرفت ..گارسیا سرانجام در سال 2008 به تیم دوران بازیگری اش یعنی لیل پیوست توانست این تیم را دوباره احیاء کند و خود را به عنوان یک مربی صاحب سبک در لیگ فرانسه معرفی کرد..گارسیا در فصل 2010_11 با تیم لیل قهرمانی لیگ 1 فرانسه و جام کوپای فرانسه را به دست اورد و به عنوان بهترین مربی سال معرفی شد.. وی در فصل 2011_12 تیم لیل را به مقام سوم فرانسه و لاشامپیونه رساند و محبوبیت خود را نزد هواداران لیل دو چندان کرد او در فصل گذشته با لیل به مقام ششم لیگ فرانسه دست یافت..تیم لیل در سالهای سرمربی گری گارسیا فوتبال تهاجمی و تماشاگر پسندی را ارایه می داد و در فصول گذشته همواره لیل یکی از خطوط حمله ی برتر لاشمپیونه را در اختیار داشت ..برای مثال لیل در فصل 2011-12 با 72 گل زده بعد از پاریسن ژرمن به عنوان دومین خط حمله ی برتر لیگ و همچنین با 39 گل خورده بعد از مون پولیه(تیم قهرمان ان سال) و تولوز به عنوان سومین خط دفاعی برتر لیگ دست یافت...

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
مشاهده پیوست 399262
[h=6]شکار رم در جام‌جهانی جوانان[/h]

باشگاه رم همچنان به جذب بازیکنان مستعد در سراسر جهان ادامه می دهد.
جدیدترین نامی که در لیست والتر ساباتینی مدیر ورزشی رم قرار گرفته ماریو ایگناسیو لارناس است، مدافع چپ تیم ملی زیر ۲۰ ساله های شیلی که در حال حاضر به جام جهانی جوانان رفته است.ایجنت این بازیکن ۱۸ ساله، ادگار مرینو علاقه مندی جالوروسی را تایید کرده است.“ما با مسئولین رم در تماس هستیم. آنها این بازیکن را در جام جهانی زیر نظر گرفته اند و در جولای من به ایتالیا می آیم تا شخصا با آنها صحبت کنم. ماریو فقط به جام جهانی فکر می کند، اما مشخص است که بازی کردن برای باشگاهی مثل رم، با چنین سابقه ای، چقدر برایش جذاب است. از وقتی داوید پیزارو در رم بازی کرده در شیلی این تیم را خیلی دوست دارند. لارناس خیلی جوان است و تیم های زیادی از جمله گالاتاسرای، اوساسونا، الچه و به ویژه بروژ به دنبالش هستند. به نظر می رسد که تیم بلژیکی خیلی علاقه مند است و آنها پس از پایان مسابقات پیشنهادی خواهند داد.”گفتنی است که لارناس جوان تاکنون فقط یک بازی برای باشگاهش یونیون اسپانولا انجام داده است.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
مشاهده پیوست 399265
همه بازیکنانی که لقب “غیرقابل فروش” را هم یدک می کشند قیمتی دارند. این مسئله دیگر کاملا در فوتبال ایتالیا درک شده است.
اما کوریره دلو اسپرت گزارش داده که مسئولین باشگاه رم قیمت مارکینیوس مدافع جوانشان را ۴۰ میلیون یورو تعیین کرده اند، بازیکنی که این روزها نامش در لیست خرید بارسلونا دیده می شود. قهرمان اسپانیا که برای ترمیم خط دفاعی اش تلاش می کند به جذب این بازیکن علاقه مند شده زیرا آنها می دانند که برای جذب بازیکنی چون تیاگو سیلوا چه کار دشواری پیش رو دارند. آنها اخیرا حاضر شده اند بازیکن مورد علاقه والتر ساباتینی یعنی الکسیس سانچز را به پایتخت نشینان پیشنهاد کنند، و حتی احتمال ورود مارتین مونتویا و ویکتور والدس به این مذاکرات وجود دارد.اما با این وجود، برچسب ۴۰ میلیون یورویی که روی مارکینیوس زده شده می تواند بارسلونا را هم عقب نگه دارد.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
as-rom-chef-pallotta-kaempft-gegen-rassismus-der-fans-360x277.jpg

جیمز پالوتا رئیس باشگاه رم به هواداران و دنیله دروسی هشدار داده که “همه فروشی هستند.”مالک آمریکایی در مصاحبه با شبکه RAI به این نکته اشاره کرده که باقی ماندن “کاپیتان آینده” در پایتخت قطعی نیست.“دروسی؟ باید ببینیم چه می شود. همه بازیکنان فروشی هستند، درست مثل بوستون سلتیکس.”“فرانچسکو توتی همیشه بخشی از رم خواهد بود و ما می خواهیم او بماند. او قطعا برای یکی دو سال دیگر هم بازی می کند، ما باید در کنار او شرایط را بررسی کنیم.”“اینکه می خواهد تا ۴۰ سالگی بازی کند را نمی دانم. شاید خوب کار کند، اما اگر تا ۴۰ سالگی بازی کند بعد از من می پرسد که آیا می تواند تا ۵۰ سالگی هم بازی کند!”پالوتا در خصوص مربی جدید رم رودی گارسیا هم صحبت کرده، مربی که از لیل به پایتخت آمده است.“من در نیویورک با گارسیا ملاقاتی داشتم و بعد از یک ساعت متوجه شدم که او مربی مناسبی برای ماست و می تواند برای مدتی طولانی بماند.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
cesar-170624079-360x300.jpg

ژولیو سزار سنگربان شماره یک تیم ملی برزیل که پس از پیروزی مقابل اروگوئه به فینال جام کنفدراسیون ها رسیده در خصوص بازگشت به ایتالیا و پوشیدن پیراهن رم صحبت کرده است.گلر سابق اینتر روزهای خوبی را پشت سر می گذارد و او پنالتی دیگو فورلان ستاره اروگوئه را مهار کرد.“در یک روزنامه ایتالیایی خواندم که رم به من علاقه مند است. این باعث خوشحالی است چون بعد از اینکه با ترک اینتر به کوئینز پارک رنجرز رفتم رم تنها تیمی بوده که به من علاقه مند بوده است.”بسیاری از منابع خبری سزار را گزینه شماره یک دروازه رم در فصل آتی می دانند.

===
جیلاردینو در رم؟

gila-1916053_w2-360x330.jpg

برخی منابع خبری از معاوضه مارکو بوریلو و آلبرتو جیلاردینو خبر داده اند و انریکو پریزیوسی رئیس باشگاه جنوا به این خبر واکنش نشان داده است.جیلاردینوی ملی پوش فصل گذشته به طور قرضی در بولونا بازی کرد و ۱۳ گل به ثمر رساند، و از سوی دیگر بوریلو مهاجم رم هم به طور قرضی به جنوا رفت و ۱۲ گل زد.حالا گزارش هایی در خصوص معاوضه این دو مهاجم ایتالیایی منتشر شده است.“آیا بوریلو می رود؟ باید از رم بپرسید، ما در موردش صحبت می کنیم، او خیلی به جنوا تعلق خاطر دارد و دوست دارد که راه حلی پیدا کنیم.”“جیلاردینو در رم؟ اولین بار است که این را می شنوم.”گفتنی است که جیلاردینوی ۳۰ ساله علاقه مند تا در بولونا بماند، اما این تیم هنوز با جنوا به توافق نرسیده است.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
cesar_2884804-360x330.jpg

ژولیو سزار گلر شماره ۱ تیم ملی برزیل به شدت مورد توجه رم قرار گرفته و برخی منابع خبری ادعا می کنند که رودی گارسیا سرمربی جدید جالوروسی از مدیر ورزشی والتر ساباتینی خواسته تا سنگربان سابق اینتر را به استادیو الیمپیکو بیاورد.ار آرسنال هم به عنوان مشتری گلر QPR نام برده می شود، اما حالا خبرهای بسیار عجیبی منتشر شده است.باشگاه فیورنتینا قصد دارد برای جذب سزار وارد عمل شود و این گلر ۳۳ ساله را، که حدود ۴ میلیون یورو قیمت دارد، به فلورانس ببرد.این اولین باری نیست که در هفته های اخیر بنفش ها اهداف رم در بازار نقل و انتقالات را نشانه می گیرند. یوسیپ ایلیچیچ، استفانو سورنتینو و رادجا ناینگولان نفراتی بودند که در ابتدا مورد توجه رم قرار گرفتند و سپس خبر علاقه مندی بنفش ها به آنها منتشر شد.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
piris-3dq-360x330.jpeg

بعید به نظر می رسد که رم علاقه ای به دائمی کردن قرارداد ایوان پیریس مدافع پاراگوئه ای داشته باشد و ایجنت این بازیکن هم از حضور موکلش در لیگ فرانسه خبر داده است.پیریس تابستان گذشته به عنوان یار قرضی از سائوپائولو به رم پیوست، اما پس از سپری کردن یک فصل پر فراز و نشیب جوزپه آدامیانو از ترک پایتخت ایتالیا خبر داده است.“احتمالا آینده پیریس در فرانسه خواهد بود، یکی از بهترین تیم های لیگ ۱ به او پیشنهادی داده است.”“هنوز نمی توانم اسم این تیم را بگویم. فقط می توانم به شما بگویم که آنها در دو بازی مقابل اینتر در جام حذفی و لیگ برای دیدن او آمده بودند. آنها او را از جام جهانی جوانان ۲۰۰۹ می شناسند.”“علاقه مندی دیگر تیم های ایتالیایی؟ فقط چند تماس کوچک بوده است. حالا ایوان فرانسه را انتخاب کرده، او شیفته رقابتی که آنجاست شده است.”پیش از انتخاب رودی گارسیا به عنوان سرمربی رم گفته می شد که مسئولین جالوروسی جراردو مارتینو سرمربی نیوولز اولدبویز قهرمان لیگ آرژانتین را زیر نظر گرفته اند.“او یک پدیده است. چند ماه پیش من با جالوروسی در مورد او صحبت کردم چون می دانستم که در پایان فصل آزاد خواهد بود. درست می گفتم. او لیگ را برده و حالا برای قهرمانی در کوپا لیبرتادورس تلاش می کند. متاسفانه تجربه کمی در اروپا دارد، اما فوتبال آرژانتین تفاوت زیادی ندارد. آیا او به رم نزدیک بود؟ ساباتینی خیلی برای او احترام قائل است!

بالا