• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
NTV Turkiye -> Turksat 2A/3A -> 11054 H 30000 -> FTA (کد دستی)

Az TV -> Turksat 2A/3A -> 10968 H 11200 -> Azerbaijan Package (کد دستی)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حیف که قراره همه شون نا امید بشن :دی
خودت دیدی که من معمولا آیه یاس سر میدم.. ولی به دلم افتاده این یکی رو ما میبریم!

برو آقا :دی

من خیلی دوست دارم ببینم مانسینی چه میکنه امشب !

واقعا کی تا این حد احمق بوده که تشخیص داده بارسا-آلمریا باید جای این بازی پخش بشه؟... البته بار های بار شده قرار بود یه بازی ای پخش بشه و نشده، یا جاش یه بازی دیگه پخش شده. بعید نیست امشب همون رم-میلان پخش شه.

احمق برای یک دقیقشون هست !

یادش بخیر یه زمانی شبکه 3 بازی کیه وو با مودنا رو هم پخش میکرد ! حالا ببین خدایی بازی رم - میلان رو پخش نمیکنن !

تف !

- شدیدا امیدوارم این اتفاق بیفته !

ولی کانال فری روی هاتبرد ترکست گیر آوردی ما رو بی نصیب نذار

مهران ردیفش کرد :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تی وی را کلا فراموش کنید. خرجش 20 تومنه . اکثر بازی ها رو هم میتونید ببینید . همین امروز 9 بازی را میتونید زنده از کانال های روی ترک ببینید . از همه لیگ ها .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
برو آقا :دی

من خیلی دوست دارم ببینم مانسینی چه میکنه امشب !
من هم خیلی دوست داشتم ببینم چکار میکنه ولی دعوت نشده! (مصدوم)

احمق برای یک دقیقشون هست !

یادش بخیر یه زمانی شبکه 3 بازی کیه وو با مودنا رو هم پخش میکرد ! حالا ببین خدایی بازی رم - میلان رو پخش نمیکنن !

تف !
:rolleyes: واقعا...!

- شدیدا امیدوارم این اتفاق بیفته !
والا همین الان که قراره بازی آرسنال برنلی در حال پخش باشه یه دونه از این مراسم های مزخرفشون رو دارن نشون میدن. :rolleyes: میگم که، عادت شونه اینجور حرکات.
ادیت: ظاهرا بازی آرسنال پخش مستقیم نبوده... به هر حال چیزی عوض نمیشه!

تی وی را کلا فراموش کنید. خرجش 20 تومنه . اکثر بازی ها رو هم میتونید ببینید . همین امروز 9 بازی را میتونید زنده از کانال های روی ترک ببینید . از همه لیگ ها .

چجوری؟ از طریق NTV Turkiye و اینا؟ من نمیدونم چرا این کانال رو نداریم دیگه! اون Az TV هم نیست. فرکانس میدم هم نمیاد. (مهران جان تشکر. من برم یه بار دیگه با اینهاییکه دادی اسکن کنم ببینم چی میشه). ولی مثلا Star TV که لیگ قهرمانان نشون میده داریم...

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
ای بابا چرا بازی رو نشون نمیدن پس ! :|
عربست جایی پخش نمیکنه بازی رو ؟ ترک من داغونه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چجوری؟ از طریق NTV Turkiye و اینا؟ من نمیدونم چرا این کانال رو نداریم دیگه! اون Az TV هم نیست. فرکانس میدم هم نمیاد. (مهران جان تشکر. من برم یه بار دیگه با اینهاییکه دادی اسکن کنم ببینم چی میشه). ولی مثلا Star TV که لیگ قهرمانان نشون میده داریم...

آره دیگه. برای من مشکلی نداره. بشقابت! تنظیمه ؟

idman داره الان داره بازی یووه را نشون میده.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام به دلم افتاده میبریم

آقا دعا فراموش نشه برای قهرمان ها

فقط NTV

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب خوش به حال اینتر شد ! بازی خوبی هم نبود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
الان من دقیقا حسی رو دارم که میگه کاش حتی میلان میبرد ولی مساوی نمیشد !

بدترین نتیجه ممکن بود این مساوی !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دیروز 10 مارس بود و یاد اون شب طلایی در دربی بخیر که 5 گل به لاتزیو زدیم و نستا و یاران رو به معنای واقعی کلمه خرد کردیم !

برو بچه های As-roma.ir یک مقاله نوشتن در این رابطه که جالب هست :

sr5ck6tyb11xz9bm5cbq.jpg

10 مارس

کاپیتان توتی: لاتزیو را چهار بر صفر شکست می‌دهیم!

کرانیوتی: این بازیکن خیلی حرف می‌زند!

هشت سال پیش در شب دهم مارس سال 2002، اتفاقی تاریخی در الیمپیکوی رم به وقوع پیوست که هنوز هم به عنوان یکی از بهترین خاطرات هواداران جیالوروسی از آن یاد می‌شود. بازی برگشت دربی دلاکاپیتاله در چارچوب رقابت‌های سری آ، و رم باید برای باقی ماندن در کورس قهرمانی، با پیروزی زمین را ترک کند. کاپلو در این بازی دست از لجبازی برداشته و تاپ‌گان را برای درخشش به زمین مسابقه فرستاده بود و باتی گل بازی را از روی نیمکت تماشا می‌کرد و در آن سوی میدان کاپیتان بیانکوچلستی، آلساندرو نستا هم بعد از سپری کردن دوران نقاهت برای بازی در دربی لحظه شماری می‌کرد.

با سوت داور کابوس بیانکوچلستی شروع شد. در دقیقه‌ی سیزده، روی حرکت تکنیکی توتی و سانتر دقیق کاندلا، مونتلا بالاتر از نستا با ضربه سر توپ را وارد دروازه لاتزیو کرد تا رم خیلی زود از حریف پیش بیفتد. هفده دقیقه بعد روی ارسال توتی و اثر ناقص پروتزی رو توپ، وینچنزو از غفلت نستا در دفع توپ استفاده کرد و با یک ضربه‌ی آرام دروازه‌ی لاتزیو را برای بار دوم فرو ریخت.

حالا رم مهار نشدنی نشان می‌دهد و توپ و میدان را در اختیار دارد. هفت دقیقه بعد از گل دوم، باز هم مونتلا روی سانتر توتی گل سوم رم و خودش را به ثمر می‌رساند و این بار هم کاپیتان لاتزیو نتوانست مانع از سرزنی شماره 9 رم شود تا بزرگترین بازنده‌ی دربی لقب گیرد.

در نیمه‌ی دوم لاتزیو سعی در بازگشت به جریان بازی را داشت و توانست با شوت استانکوویچ یکی از سه گل خورده را جبران کند و بعد از به ثمر رسیدن این گل، لاتزیو کنترل بازی را در اختیار گرفت و فشار خودش را روی دروازه‌ی جیالوروسی بیشتر کرد. کاپلو برای بدست آوردن میانه‌ی میدان تومازی را به جای دلوکیو وارد بازی کرد. در دقیقه‌ی 64 مونتلا با شوتی سنگین دروازه پروتزی را برای بار چهارم فرو ریخت تا نامش را در دربی جاودانه کند. تا کنون هیچ بازیکنی در دربی دلاکاپیتاله چهار گل به ثمر نرسانده است! بعد از گل چهارم مونتلا، کاپلو که بعد از به ثمر رسیدن سه گل قبلی، سعی در آرام نشان دادن خودش داشت، در کنار زمین به شادی پرداخت!

و سپس نوبت به پادشاه شهر رم رسید. کاپیتان توتی که در بازی رفت هم روی سانتر زیبای لیما دروازه لاتزیو را باز کرده بود و قبل از این بازی نیز جنگ لفظی شدیدی با رئیس لاتزیو داشت، زیباترین گل تاریخ دربی شهر رم را به ثمر رساند.

مونتلا توپ را به کاپیتان رساند و او هم با یک سوپر چیپ 25 یاردی دروازه پروتزی را برای بار پنجم فرو ریخت تا هواداران جیالوروسی روی سکوهای الیمپیکو، دیوانه‌وار فریاد پیروزی سر دهند.

http://as-roma.ir/

من این بازی رو قشنگ یادمه، با گزارش خیابانی هم یادمه ! :دی

اون موقع ها طرفدار رم بود با دورتموند فکر کنم !!

در هر صورت. اگر کسی لینک گل ها و کلا هایلایت های این بازی رو داره برای دانلود، بذاره لطفا !

و سپس نوبت به پادشاه شهر رم رسید. کاپیتان توتی که در بازی رفت هم روی سانتر زیبای لیما دروازه لاتزیو را باز کرده بود و قبل از این بازی نیز جنگ لفظی شدیدی با رئیس لاتزیو داشت، زیباترین گل تاریخ دربی شهر رم را به ثمر رساند.

این چیپ، واقعا جزو خداترین چیپ ها فوتبالی هست ! یه چیپ خدای دیگه هم به اینتر زده توتی تو خونه اینتر ! از وسط زمین توپ رو گرفت رفت جلو، بعد رفت تو عرض، در حالی که همه فکر میکردن الان محکم شوت میزنه به گوشه دروازه یک چیپی زد که طرفداران اینتر عمرا یادشون نمیره آقا :دی

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لیورنو 3-3 رم

لعنت ! لعنت ! لعنت !

سه تساوی پیاپی کلا ما رو از رقابت قهرمانی خارج کرد ! این 3 تا بازی رو اگه برده بودیم الان صدر جدول بودیم !

لعنت به این دیوید پیزارو که تو این فصل هر وقت توتی نبوده پنالتی ها رو خراب کرده !

شانس آوردیم فقط اونور پالرمو باخت به اودینزه و یووه هم در شرایطی که همون اول بازی 3 تا زد، در نهایت 3-3 شد ! حداقل همین رتبه سوم رو فعلا با خیال راحت داریم !

واقعا لعنت به این شانس !

تو چه هفته هایی کم آوردیم !

حالا امشب میلان بزنه میرسه به 1 امتیازی اینتر. بعد ما اینتر رو بزنیم اینا میرن بالا !

ای لعنت به این شانس !

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بابا این چه وضعشه در آوردند تو ایتالیا. خوبه این اینتر یه بار باخت که همه یادشون بیفته مساوی کنن. هفته عجیبی بود واقعا.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 4-2 اودینزه

بعد از 3 هفته امتیاز از دست دادن، زدیم له کردیم اودینزه رو ! ووچینیچ هت تریک کرد !

اینتر هم مساوی کرد، الان به 4 امتیازی اینتر رسیدیم، یعنی چهار امتیاز به صدر فاصله داریم !

امیدوارم میلان هم نبره فاصله با صدر همین 4 بمونه !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب میلان هم مساوی کرد !

تو یک هفته برگشیم به کورس قهرمانی ! یک 7 امتیازی این هفته به نفع ما شد ! الان 3 امتیاز با میلان و 4 امتیاز با اینتر فاصله داریم !

از اونجایی که یک بازی مستقیم با اینتر داریم و کلا هم در این هفته ها، اونها سری آ رو بیخیال شدن و از طرفی هم میلان End ه نوسان هست ! الان این امید رو دارم که بریم صدر جدول !

از اون طرف اگر جام حذفی رو هم بگیریم ... ! یعنی میشه آقا ؟! اولین ستاره نقره ای + چهارمین اسکودتو ! oh god !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بولونیا 0-2 رم
اینتر 3-0 لیورنو
پارما1-0 میلان

خب !

هم امتیاز شدیم با میلان و همچنان 4 امتیاز با اینتر فاصله داریم. الان فکر میکنم تفاضل گل هم با میلان یکی هست در عدد 20 ! منتها گل زده ما بیشتر هست !

پس الان ما دوم هستیم در جدول و میلان هم به جایگاه واقعیش که زیر ما هست برگشت ! :دی

در هر صورت شنبه باید با اینتر بازی کنیم. اوج حساسیت هست آقا !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
میگم قرار نیست سر این بازی شرط بندی باشه ؟؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بمیر آقا جون ! خواستم اینجا یه پست بزنم خوشحال بشی ! فقط همین !
2iw0f9i.gif

برو آقا ! :دی

ما اصلا اینجا خس و خاشاک های منچستری رو راه نمیدیم ! :دی

این دفعه هم رات دادیم دلت نشکنه ! :دی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
بازی با اینتر واقعاً 6 امتیازی هست انشالله می بریم !

بالا