• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
3-2 باختیم!!

و باز هم دفاع!!!

فقط مهاجما دارن جور مدافعین رو میکشن....این فصل بعیده با این وضعیت حتی سهمیه بگیریم...

البته اخراج بچه گانه! دروسی هم در نیمه اول تاثیر گذار بود!!

زمن هم طبق معمول دروسی و زمین رو عامل باخت دونست

زمن خیلی عصبانی بود و گفته ما 2 روزه داریم میگیم نباید احساسی بشیم و اخراجی بدیم! اون وقت دروسی با مشت میزنه تو صورت بازیکن حریف!

اون پیرس هم که پاس گل داد به حریف!!!

البته بازم در زمین باتلاقی بازی کردیم و باختیم ولی خب شرایط مساوی بوده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من فک کردم بازی ساعت 23:15 هست!:whistle:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
3-2 باختیم!!

و باز هم دفاع!!!

فقط مهاجما دارن جور مدافعین رو میکشن....این فصل بعیده با این وضعیت حتی سهمیه بگیریم...

البته اخراج بچه گانه! دروسی هم در نیمه اول تاثیر گذار بود!!

زمن هم طبق معمول دروسی و زمین رو عامل باخت دونست

زمن خیلی عصبانی بود و گفته ما 2 روزه داریم میگیم نباید احساسی بشیم و اخراجی بدیم! اون وقت دروسی با مشت میزنه تو صورت بازیکن حریف!

اون پیرس هم که پاس گل داد به حریف!!!

البته بازم در زمین باتلاقی بازی کردیم و باختیم ولی خب شرایط مساوی بوده!

آدم مجبور میشه چه لایک های تلخی رو بده............

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
y8lY_5460.JPG

بالدینی: خطر جریمه دروسی

فرانکو بالدینی تایید کرد که دنیله دروسی به خاطر اخراجش در دربی ممکن است با جریمه ای رو به رو شود اما رم با زمن همچنان ادامه می دهد.
رم دربی دلاکاپیتاله را با نتیجه ۳-۲ واگذار کرد و پس از این باخت زدنک زمن زیر بار انتقادات زیادی رفت اما این در حالی بود که رم نیمه دوم را با ۱۰ بازیکن ادامه داده بود.
بالدینی، مدیر کل باشگاه پس از بازی گفت: ” موقعیت این باشگاه روشن است. در این موارد، بازیکنان می توانند بر اساس مدت زمانی که محروم می شوند، جریمه نیز شوند. ”
” من با دانیله قبل از بازی صحبت کردم و از او خواستم که خوب کار کند. او هم واقعا مصمم بود تا به نتیجه مثبتی برسد. شاید مبارزه در برابر لاتزیو باعث چنین واکنشی از سوی او شد. ”
” آیا ما به پیشنهاداتی که برای دروسی می آید توجه می کنیم؟ هیچ چیز نسبت به تابستان تغییر نکرده است. من همواره گفته ام که نیازی به فروش دنیله نیست و ما نمی خواهیم او را بفروشیم. ”
همچنین شایعاتی به وجود آمده مبنی بر آنکه میرالم پیانیچ پس از گلزنی مقابل لاتزیو با صدای بلندی علیه زمن توهین کرده است. پیانیچ بازی های کمی برای رم در این فصل انجام داده است.
” پیانیچ از زمن عصبانی نیست. ۲۲ بازیکن این پیراهن را می پوشند و همه باید برای جایگاه شان رقابت کنند. پسر وضعیتش را روشن کرده است و چیزی برای بحث کردن وجود ندارد. ”
” این طبیعی است که کسی که در چنین شرایطی قرار می گیرد، نسبت به آن واکنش نشان می دهد اما پیانیچ یک حرفه ای نمونه است. ”
رم در حال حاضر ۵ شکست، ۲ تساوی و ۴ برد در کارنامه ی این فصل اش دارد. به علاوه پیروزی ۳-۰ مقابل کالیاری که از سوی فدراسیون اعلام شد.
بالدینی گفت: ” ما باید چیز های مثبت امروز را هم در نظر بگیریم. ”
” تیم تمام توانش را گذاشت و تقریبا بازگشت قابل توجهی هم داشت. بدون شک ما باید در خط دفاعی بهبود پیدا کنیم اما به طور کلی اشتباهات فردی به زمن مربوط نمی شوند. “

پیانیچ : هیچ وقت به مربى توهین نکردم

پس از شکست ۳ بر ۲ تیم رم در مقابل باشگاه لاتزیو در دربى شهر رم، میرالم پیانیچ بازیکن بوسنیایى تیم رم در مورد این مسابقه به صحبت پرداخت. این هافبک ۲۲ ساله پس از به ثمر رساندن گل دوم تیم رم، صحبت هایى را به زبان آورد و باعث به وجود آمدن بسیارى از شایعات شد. پیانیچ در مورد این عکس العمل خود، به خبر نگاران توضیح داد: ” مربى موضوع را متوجه شده است. بنابراین اگر شما در این باره صحبت نکنید، شایعات ادامه پیدا نمى کنند.”
پیانیچ در ادامه ى صحبت هاى خود این شایعات را به طور کامل خنثى مى کند: ” من بعد از به ثمر رساندن گل چیزى را گفتم اما آن را فقط براى خودم گفتم. من از شرایط بازى و وضعیت تیم عصبانى بودم ولى هیچ وقت به خودم اجازه نمى دهم که به کارمندان و کارکنان تیم توهین کنم، چه برسد به مربى تیم.”

دفاع بالزارتی از دروسی

فدریکو بالزارتی به دفاع از هم تیمی اش، دنیله دروسی پرداخت که در دیداری که با شکست ۳-۲ رم همراه بود، در ثانیه های پایانی نیمه اول از زمین مسابقه اخراج شد.
مدافع کناری رم به Sky Sport Italia گفت: ” ما همه نزدیک دنیله هستیم. فقط او نباید قربانی شود چرا که همه ما مرتکب اشتباه شدیم. ”
” شکست در دربی حاصل اخراج دروسی نبود. ”
با این حال دروسی از ابتدای فصل مشکلات زیادی داشته است. او بر خلاف بازی شب گذشته، در این فصل از سوی زدنک زمن به عنوان هافبک میانی و بازیساز تیم، بازی گرفته نمی شود و همین باعث شده تا شایعات خروج او از رم در ژانویه قوت بگیرد.
مدافع سابق پالرمو گفت: ” چیز های زیادی در مورد دروسی گفته می شود اما او کسی است که همیشه سخت کار کرده است. ”
” او واقعا در رم خوشحال است. او قرارداد جدیدی را به امضا رسانده و فکر می کنم که او می خواهد بماند. ما همه با او هستیم. او یکی از رهبران ماست. ”
همچنین دیگر بازتاب اخراج دروسی در بازی دیشب، خط خوردن نام او از سوی چزاره پراندلی برای دیدار تیم ملی ایتالیا مقابل فرانسه بود.
بالزارتی ادامه داد: ” نمی دانم که آیا این کار دست است یا غلط. قوانینی وجود دارد و مربی تصمیم خود را می گیرد. ”

فایل های ضمیمه

• y8lY_5460.PNG
    y8lY_5460.PNG
    576 KB · نمایش ها: 28

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
روز بخیر

امشب با تورینو بازی داریم.. اگه ببریم ششم میشیم یعنی صعود میکنیم و اگه خدای نکرده ببازیم هشتم میمونیم...البته امتیازمون با پارما و تورینو یکی میشه ولی به خاطر تفاضل گل بهتر همینجا میمونیم...

امیدوارم بد شانسی دست از سرمون برداره و ببریم....اخبار خوبی هم به گوش نمیرسه...

منچستر یونایتد دنبال لاملا هست!!!

کنفرانس مطبوعاتی دیروز زمن :

زدنک زمن امروز و در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی این هفته تیمش مقابل تورینو، پس از شکست در دربی دلاکاپیتاله گفت: ” اشتباه بزرگی مرتکب نشده ام.

مربی چک تبار رم پس از این شکست زیر آتش انتقادات هواداران و رسانه ها قرار گرفت.
” خوشحالم که باشگاه همچنان به من ایمان دارد. من همانند آنها این پروژه را باور دارم. این تیم ارزشمندی است و می تواند فوتبال خوبی بازی کند. ”
میرالم پیانیچ پس از گلزنی مقابل لاتزیو با عصبانیت کلماتی را فریاد زد که گفته می شد مقصود او شخص زمن بوده است اما هافبک جوان رم و سرمربی تیم هر دو این شایعات را رد کردند.
” پسر پس از آن آمد و عذرخواهی کرد بنابراین او آشکارا منظورش را رساند. ”
” ۴۰ سال در زمین فوتبال بوده ام و این اتفاقات را هر جایی دیده ام. من سرخوردگی او را درک می کنم. او همانند بقیه می خواهد بازی کند. بنابراین او پس از آن گل شاید عکس العملی نشان داده باشد. ”
” ماتیا دسترو پس از یک هفته محرومیت می تواند باز گردد و او می داند که ما تمرکز زیادی روی او کرده ایم. فکر می کنم او می تواند در رم عملکرد خوبی نشان دهد. هرچند، یا فردا و یا هفته دیگر، این موضوع دیگری است. ”
” تا به حال هیچ بازیکنی از من برای تاکتیک هایم شکایت نکرده است. آنها همه حرف های روزنامه ها بود و بنابراین هیچ علاقه ای به آن ندارم. ”
رم باید این هفته، روز دوشنبه بازی اش را انجام دهد. دلیل بازی کردن رم در این روز، دیدار راگبی میان ایتالیا و نیوزلند بود که آخر این هفته در المپیکو برگزار شد.
زمن ادامه داد: ” من می خواهم که تیمم فوتبال بازی کند و ۹۰ دقیقه متمرکز باقی بماند. ”
” این چیز طبیعی است که یک مربی بخواهد تیمش فوتبال خوبی بازی کند و نتایچ خوبی را کسب کند. چیزی که در حال حاضر به خاطر حواس پرتی و یا مسائل دیگر رقم نخورده است. باید همه چیز مان را برای اهداف مان بدهیم و من قبل از شروع فصل متقاعد شده بودم که این یک تیم رقابتی است و می تواند هر تیمی را به چالش بکشد. ”
” من همچنان این را می گویم که این تیم باید برای پیروزی بازی کند و از هیچ کس نترسد. من با تیم و راه و روش بازی اش خوشحالم. ما گل های عجیب و غریب و حتی زشتی را در دربی دریافت کردیم. اما امیدواریم تا موقعیتی را کسب کنیم و باعث شود تا تیم های دیگر مرتکب اشتباهات بیشتری شوند. ”
” هرگز احساس نکرده ام که رم قصد خلاص شدن از من را دارد. بدیهی است که اگر شما ۷ بازی پیاپی را شکست بخورید، زیر فشار قرار می گیرید اما ما به این شکل عمل نکرده ایم. ”
” زمانی که دارم کاری را انجام می دهم، مطمئنم که آن کار به درستی انجام خواهد شد. من اشتباه بزرگی را مرتکب نشده ام. این طبیعی است که من مسئول تیم باشم. نم باید پاسخگوی نتایج مان باشم اما بیشترِ شکست های ما فقط به خاطر حواس پرتی خودمان بوده است. ”
” تورینو در خارج از خانه (بیشتر از بازی های خانگی) تیم خیلی قوی تری است. همانطور که آنها در هفته ششم و در برگامو ۵ گل وارد دروازه آتالانتا کردند و همچنین ۵ تساوی هم کسب کرده اند. شما می توانید ببینید که آنها بیشتر روی دفاع متمرکز اند و این به ما مربوط است تا خط دفاعی آنها را بشکانیم. تنها کمی کار سخت و صبر می تواند نتایج مثبتی را به بار بیاورد. ”
دنیله دروسی، نیکولاس بوردیسو و پاناگیوتیس تاچسیدیس محروم اند و مارتین استکلنبرگ و رودریگو تادی هم مصدومان این هفته رم هستند.
دعوت شدگان رم برای دیدار امشب: بالزارتی، بردلی، کاستان، دسترو، دودو، فلورنزی، گویکوئچئا، لاملا، لوبونت، لوپز، مارکینیو، مارکینیوس، اوسوالدو، پروتا، پیریس، پیانیچ، رومانیولی، سودکاسکاس، توتی.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
2-0 بردیم

با گل های اسوالدو ( پنالتی)

پیانیچ

ممنون خدارو شکر هر روز که پرسپولیس میبره رمم میبره و این یعنی شادی مضاعف ما تماشاچیان قرمزته ای!
ئلی یه سوال جالب و یه نکته : پنالتی دقیقه چند بود؟ توتی تو بود؟اگه بود چرا اسوالدو پنالتی رو زده؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
Untitled.jpg

پس از پیروزی ۲-۰ مقابل تورینو، فرانچسکو توتی در وبسایت شخصی اش کلمات کوتاهی را به زبان آورد.
” در این لحظه از فصل باید تلاش کنیم تا نتایج مثبت پیاپی را کسب کنیم. ما تیم قوی هستیم و آنچه که در حال حاضر به آن نیاز داریم، تداوم است تا بتوانیم با جمع آوری امتیازات به رده های بالای جدول برسیم. ما امشب پیروزی مفیدی را کسب کردیم. تورینو در خارج از خانه شکست نخورده بود. آنها تیم سازمان یافته ای هستند اما ما به خوبی وارد میدان شدیم و قادر به تصاحب بخش هایی از زمین شدیم. با توجه به وضعیت فعلی که حریف بعدی ما دارد، بازی یکشنبۀ هفتۀ آینده مقابل پسکارا اصلا آسان نخواهد بود. ما باید متمرکز باشیم و هرگز گارد مان را پایین نیاوریم. “

Roma.png

زدنک زمن شاگردانش را پس از پیروزی ۲-۰ مقابل تورینو در ورزشگاه المپیکو، تحسین کرد.
گل های پابلو اوسدالدو و میرالم پیانیچ برای رم ۳ امتیاز در بر داشت و اکنون زمن از این پیروزی بسیار خشنود است.
او به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: ” برای من، امشب این تیم واقعا خوب بازی کرد. ما سرعت و قدرت مان را در زمین مسابقه ایفا کردیم و اشتباهاتی که در بازی های قبل مرتکب می شدیم را این بار تکرار نکردیم. ”
” بسته نگه داشتن دروازه هم مرا خوشحال کرد. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کاپلو : رم مى تواند در جدول بالاتر بیاید

index.jpg

سرمربى سابق جالوروسى در مورد این تیم به صحبت پرداخته است :
” با بازیکنانى که رم در حال حاضر در اختیار دارد مى تواند به صدر جدول خیلى نزدیک تر شود. آن ها پیش از این در چند بازى خود شکست خورده اند اما باید زمان کافى به بازیکنان داده شود تا فلسفه ى بازى در کنار یکدیگر را درک کنند. در بازى مقابل تیم تورینو فکر نمى کنم که در صحنه ى گل اول پنالتى به درستى گرفته شده باشد اما رم با شایستگى کامل، پیروز از زمین مسابقه خارج شد.” توتى و کاسانو؟ ” دو استعداد مختلف و فوق العاده هستند. فکر مى کنم توتى دوراندیش است زیرا خروج از یک تیم همیشه خطرناک است. کاسانو در دادن پاس گل استعداد فوق العاده اى دارد.”
بهترین خاطره اى که از رم دارید؟ ” دقیقا نمى توانم بگویم. فتح اسکودتو، بردهاى در دربى ها و بسیارى از پیروزى هاى دیگر از خاطرات خوب من هستند اما من از جشن پس از برنده شدن اسکودتو راضى نبودم. شبى که برنده ى اسکودتو شدیم، جشنى به همراه بازیکنان و کارکنان باشگاه برگزار کردیم و هرکس در منزل خود جشنى برگزار کرد اما تصور مى شد که جشنى رسمى در روز چهارشنبه برگزار شود اما این اتفاق نیفتاد.”

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واکنش مديرفولکس‌واگن پس ازتوافق با جالوروسي‌ : رم ایتالیایی ترین تیم کالچو ست

مقام‌هاي اين شرکت توليد خودرو که در بوندس‌ليگا خود مالک باشگاه فوتبال ولفسبورگ هستند، روز گذشته با سران تيم قديمي کالچو به توافق رسيدند.
ماسيمو نورديو، رئيس شعبه فروش اين کمپاني در ايتاليا اظهار داشت: خوشحاليم با رم به توافق رسيديم. ما به همکاري طولاني مدت فکر مي‌کنيم. بنابراين تبصره‌اي در قرارداد گنجانده مي‌شود که ادامه همکاري را در آينده ميسر مي‌کند.

به نقل از رسانه‌هاي آلماني، وي افزود: علت توافق رم با فولکس‌واگن، در واقع مربوط به اعتبار جهاني اين کمپاني است. فولکس واگن شريک قدرتمندي براي فوتبال است. براي فولکس‌واگن‌، اين ورزش از اهميت بسزايي برخوردار است. ما هم‌اکنون همکاري نزديکي با تيم‌هاي ملي برزيل، آرژانتين و روسيه داريم. ضمن آنکه خود صاحب باشگاه ولفسبورگ هستيم، اما علت اين که چرا رم را برگزيديم را بايد در اين نکته ديد که رم تيمي با حضور بازيکنان با مليت‌هاي گوناگون است. در عين حال از نظر ما اين تيم ايتاليايي‌ترين تيم کالچو نيز است. پس باعث افتخار مي‌کنيم با جالوروسي‌ها همکاري کنيم.

اين اظهارات و خبر شروع همکاري در حالي انتشار يافت که مقام‌هاي طرفين اطلاعاتي در مورد مدت قرارداد همکاري و رقمي که طرف آلماني به رمي‌ها هر سال مي‌پردازند، اعلام نکرده‌اند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اسپالتی : رم باید تشویق شود

94be5b770c85.jpeg

سرمربى سابق رم، لوچیانو اسپالتى که اکنون هدایت تیم زنیت سنپترزبورگ را بر عهده دارد، در مورد تیم رم و احتمال بازگشت به ایتالیا صحبت هایى را انجام داده است.
دلتان براى ایتالیا تنگ نشده است؟ ” خیلى زیاد. به هر حال احساسات من به آنجا تعلق دارند، همچنین دلم براى فوتبال ایتالیا هم تنگ شده است. به اندازه ى کافى خوش شانس بوده ام که بتوانم بازى تیم هایم را به خوبى ببینم. رم واقعا جالب بازى مى کند. این تیم باید به خاطر بازى جالب خود تشویق شود. هنوز زمان بیشترى نیاز است تا تیم به هماهنگى کاملى برسد. زمن از نظر تکنیکى و شخصیت، کیفیت بالایى دارد اما شما تا کنون این را ندیده اید. خوشبختانه تیم در مسیر تکامل قرار دارد.” دوست دارید کدام تیم را تمرین دهید؟ ” آه، سوال بدى است، نپرسید. (مى خندد)، در فوتبال شما به آسانى عقیده ى خود را تغییر مى دهید اما حالا من به ماندن در خارج فکر مى کنم. من ۳ سال با زنیت قرارداد دارم که رئیسى بزرگ و ویژگى هاى خوبى براى من دارد. رئیس باشگاه شهر و تیم را دوست دارد، به علاوه من دوست دارم که برنده شوم و کنترل اوضاع را در دست داشته باشم. من حالا پیر شده ام. ممکن است اینجا بمانم و یا به ایتالیا بازگردم. باید منتظر بود و دید که در پایان چه اتفاقى رخ مى دهد اما چیزى که مشخص است، این است که پیش از اینکه به اینجا بیایم، دوست داشتم تجربه اى در انگلیس داشته باشم.”

Roma.png

دوری 3 هفته ای برترین گلزن رم

با تائید خبر مصدومیت اریک لاملا و دوری 3 هفته ای برترین گلزن این فصل رم ، نیکو لویـز و دستــرو فرصت حضور در ترکیب اصلی رم را بدست آورده اند .

Roma.png

ایجنت جیانلوکا کاپرارى، بازیکن جوان و محصول آکادمى باشگاه رم، اعلام کرد که بازگشت به رم رویاى این بازیکن است.

Roma.png

بازیکن اسبق تیم رم، پائولو روبرتو فالکائو ضمن دفاع از سرمربى حال حاضر جالوروسى، اعلام کرد که تیم رم یک تیم متحول شده است و برای موفقیت به زمان بیشترى احتیاج دارد.

Roma.png

سرانجام اعلام شد که ساخت استادیوم جدید تیم رم از کریسمس آغاز شده و در سال ۲۰۱۶ افتتاح خواهد شد.

فایل های ضمیمه

• 526281_460562760656975_960211457_n.jpg
    526281_460562760656975_960211457_n.jpg
    32.4 KB · نمایش ها: 45
Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امروز با پسکارا بازی داریم

زدنک زمن، سرمربی چک تبار رم، دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی برای پیش بازیِ پسکارا – رم حاضر شد. او در اظهاراتش از خوشحالی اش به خاطر بازگشت به شهر پسکارا گفت.

.
پسکارا – ” از بازگشت به اینجا خوشحالم. البته به عنوان یک دشمن و رقیب. من خاطرات بزرگی نه تنها در زمین مسابقه، بلکه از مردم این شهر دارم. استادیوم خانگی؟ به بررسی نیاز دارد. می دانم که طرفداران خیلی به این تیم متصل اند و اکنون نمی دانم که چگونه قرار است به من خوشامد گویی کنند. اینجا جایی است که فصل گذشته خاطرات خوشی را در آن رقم زدیم. امیدوارم تغییر مربی، بتواند آن ها را شارژ کند، اما از مسابقه بعدی! من با برگودی به عنوان یک بازیکن کار کرده ام. از نظر شخصی، فرد جدی و آرامی است. او در کلوج رومانی نتایج بسیار خوبی گرفت. فراموش نکنید که فصل گذشته مردم می گفتند که پسکارا برای سقوط به Lega Pro مبارزه می کند اما ما با بیش از ۹۰ گل زده قهرمان شدیم. آنها در تابستان تغییرات زیادی داشته اند و این باعث شده تا آنها هنوز هویت تاکتیکی شان را پیدا نکنند اما من هنوز هم از تقابل با آنها نگرانم. ”
کاستان – ” او مشکلاتی داشت اما مثل بقیه بازیکنان است. مطمئنا هیچکس به طور ۱۰۰% آماده نیست. هر بازیکنی مشلاکت خاص خودش را دارد اما ما با همدیگر زندگی می کنیم. ”
دروسی – ” به عنوان یک بازیکن مورد توجه تیم های زیادی قرار می گیرد، نه فقط آنجلوتی. ممکن است به تیم های زیادی بتواند کمک کند اما او در رم است. مشکل میان من و او؟ من نمی دانم چه کسی این حرف ها را مطرح کرده است. هیچگونه مشکلی وجود ندارد. ”
رم – ” زندگی کردن در رم از نظر بازیکنان و جامعه فوق العاده است. پس این چیز طبیعی است که ما روابط درستی داشته باشیم. ما می دانیم که هیچ بازی آسانی وجود ندارد و در هیچ مشابقه ای محکوم به شکست نیستی. به جز بازی با یوونتوس، ما همیشه بهتر از حریفان مان بازی کرده ایم. ”
ترکیب – ” تاچتسیدیس در دسترس است و می تواند به میدان برود اما پس از تمرین فردا می توانم تصمیم ام را بگیرم. هنوز ارزیابی نکرده ام. اما نیکو لوپز و ماتیا دسترو می توانند فردا جانشین لاملا و اوسوالدو در خط حمله تیم شوند. ”
پیزارو – ” بازیکنان بزرگ زیادی در رم بازی کرده اند. شاید اگر باتیستوتا بود می توانست دست ما را بگیرد (می خندد). پیزارو هم سن اوست اما ما روی پسران جوان در رده سنی ۲۰ سال که استعداد بالایی دارند تمرکز کرده ایم. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
378807_384367301645014_524329245_n.jpg

یادواره جرج بست در بازی رم و فیورنتینا در سال 2005 توسط هواداران رم

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جرج بست چه ربطی به رم داره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جرج بست چه ربطی به رم داره؟

:دی نمیدونم ..رمی ها قدر شناس همه بازیکن های محبوب هستن دیگه :دی

ولی جدای از شوخی...یه سوتی هم داده شد این وسط که لازمه تصحیح کنم!

این عکس رو با خبرش از این لینک گرفتم ولی همون موقع شک کردم که رم که میهمان پسکارا بوده...پس چرا اینجا استادیوم رم هست؟!!! به کم سرچ کردم دیدم این عکس مربوط به سال 2005 و بازی رم- فیورنتینا س!

اینم منبع

از پایین ستون سمت چپ...سومین عکس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پس با این اوصاف فک کنم مال زمانی هست که جرج بست به تازگی در گذشته بوده!

مرسی

بالا