بالدینی: خطر جریمه دروسی
فرانکو بالدینی تایید کرد که دنیله دروسی به خاطر اخراجش در دربی ممکن است با جریمه ای رو به رو شود اما رم با زمن همچنان ادامه می دهد.
رم دربی دلاکاپیتاله را با نتیجه ۳-۲ واگذار کرد و پس از این باخت زدنک زمن زیر بار انتقادات زیادی رفت اما این در حالی بود که رم نیمه دوم را با ۱۰ بازیکن ادامه داده بود.
بالدینی، مدیر کل باشگاه پس از بازی گفت: ” موقعیت این باشگاه روشن است. در این موارد، بازیکنان می توانند بر اساس مدت زمانی که محروم می شوند، جریمه نیز شوند. ”
” من با دانیله قبل از بازی صحبت کردم و از او خواستم که خوب کار کند. او هم واقعا مصمم بود تا به نتیجه مثبتی برسد. شاید مبارزه در برابر لاتزیو باعث چنین واکنشی از سوی او شد. ”
” آیا ما به پیشنهاداتی که برای دروسی می آید توجه می کنیم؟ هیچ چیز نسبت به تابستان تغییر نکرده است. من همواره گفته ام که نیازی به فروش دنیله نیست و ما نمی خواهیم او را بفروشیم. ”
همچنین شایعاتی به وجود آمده مبنی بر آنکه میرالم پیانیچ پس از گلزنی مقابل لاتزیو با صدای بلندی علیه زمن توهین کرده است. پیانیچ بازی های کمی برای رم در این فصل انجام داده است.
” پیانیچ از زمن عصبانی نیست. ۲۲ بازیکن این پیراهن را می پوشند و همه باید برای جایگاه شان رقابت کنند. پسر وضعیتش را روشن کرده است و چیزی برای بحث کردن وجود ندارد. ”
” این طبیعی است که کسی که در چنین شرایطی قرار می گیرد، نسبت به آن واکنش نشان می دهد اما پیانیچ یک حرفه ای نمونه است. ”
رم در حال حاضر ۵ شکست، ۲ تساوی و ۴ برد در کارنامه ی این فصل اش دارد. به علاوه پیروزی ۳-۰ مقابل کالیاری که از سوی فدراسیون اعلام شد.
بالدینی گفت: ” ما باید چیز های مثبت امروز را هم در نظر بگیریم. ”
” تیم تمام توانش را گذاشت و تقریبا بازگشت قابل توجهی هم داشت. بدون شک ما باید در خط دفاعی بهبود پیدا کنیم اما به طور کلی اشتباهات فردی به زمن مربوط نمی شوند. “
پیانیچ : هیچ وقت به مربى توهین نکردم
پس از شکست ۳ بر ۲ تیم رم در مقابل باشگاه لاتزیو در دربى شهر رم، میرالم پیانیچ بازیکن بوسنیایى تیم رم در مورد این مسابقه به صحبت پرداخت. این هافبک ۲۲ ساله پس از به ثمر رساندن گل دوم تیم رم، صحبت هایى را به زبان آورد و باعث به وجود آمدن بسیارى از شایعات شد. پیانیچ در مورد این عکس العمل خود، به خبر نگاران توضیح داد: ” مربى موضوع را متوجه شده است. بنابراین اگر شما در این باره صحبت نکنید، شایعات ادامه پیدا نمى کنند.”
پیانیچ در ادامه ى صحبت هاى خود این شایعات را به طور کامل خنثى مى کند: ” من بعد از به ثمر رساندن گل چیزى را گفتم اما آن را فقط براى خودم گفتم. من از شرایط بازى و وضعیت تیم عصبانى بودم ولى هیچ وقت به خودم اجازه نمى دهم که به کارمندان و کارکنان تیم توهین کنم، چه برسد به مربى تیم.”
دفاع بالزارتی از دروسی
فدریکو بالزارتی به دفاع از هم تیمی اش، دنیله دروسی پرداخت که در دیداری که با شکست ۳-۲ رم همراه بود، در ثانیه های پایانی نیمه اول از زمین مسابقه اخراج شد.
مدافع کناری رم به Sky Sport Italia گفت: ” ما همه نزدیک دنیله هستیم. فقط او نباید قربانی شود چرا که همه ما مرتکب اشتباه شدیم. ”
” شکست در دربی حاصل اخراج دروسی نبود. ”
با این حال دروسی از ابتدای فصل مشکلات زیادی داشته است. او بر خلاف بازی شب گذشته، در این فصل از سوی زدنک زمن به عنوان هافبک میانی و بازیساز تیم، بازی گرفته نمی شود و همین باعث شده تا شایعات خروج او از رم در ژانویه قوت بگیرد.
مدافع سابق پالرمو گفت: ” چیز های زیادی در مورد دروسی گفته می شود اما او کسی است که همیشه سخت کار کرده است. ”
” او واقعا در رم خوشحال است. او قرارداد جدیدی را به امضا رسانده و فکر می کنم که او می خواهد بماند. ما همه با او هستیم. او یکی از رهبران ماست. ”
همچنین دیگر بازتاب اخراج دروسی در بازی دیشب، خط خوردن نام او از سوی چزاره پراندلی برای دیدار تیم ملی ایتالیا مقابل فرانسه بود.
بالزارتی ادامه داد: ” نمی دانم که آیا این کار دست است یا غلط. قوانینی وجود دارد و مربی تصمیم خود را می گیرد. ”