• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واقعا چه فکری کردن مارکینیوس رو فروختن؟

:|

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
انتقال قرضی گونزالو به رم
bueno490ai.jpg

CoredeROMA.iR – گونزالو بوئنو مهاجم ۲۰ ساله ناسیونال مونته ویدئو،روز گذشته نامش برای پیوستن به رم شنیده شد.اما امروز توتواسپرت ادعا کرد که جیالوروسی این بازیکن را به صورت قرضی با هزینه ۱٫۵ میلیونیورو راهی رم خواهد شد.سپس گزینه ای برای امضای قرارداد دائمی با بیش از ۶٫۵ میلیون یورو در تابستان آینده وجود خواهد داشت.این بازیکن در زیر ۲۰ ساله های اروگوئه نیز بازی می کند.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55

حضور مایکون و اسکوروپسکی در Cuore Sole Village + عکس

در روزهای گذشته فرانچسکو توتی برادلی و چندین بازیکن دیگر در Cuore Sole Village حضور یافتند تا ملاقاتی با طرفداران داشته باشند.امروز نیز نوبت مایکون و اسکوروپسکی خریدهای جدید جیالوروسی بود.
888d493a2c03cea5fcb9d1ecf1cbdb9e-66652-1374228211.jpeg

۱۲:۰۰ دروازبان اسکوروپسکی نیز همین وارد می شود.
331c193d0347b220cc0543d29610a25f-44223-1374228149.jpeg

804fe935500fe339775e304d439d6870-43841-1374228165.jpeg

ساعت ۱۱:۵۴ مایکون وارد این محل شد.او در مصاحبه با رماچنل گفت:”من مجبورم تا کار کنم و برای شادی این طرفداران،بهترین خود را به نمایش بگذارم.این محبت ها،انگیزه ای برای نمایشی خوب است.شماره ۱۳؟در اروپا این اولین شماره من بود.خوشحالم که مجددا آن را بر تن می کنم.این برایم شانس می آورد.با تشکر از همه ی شما برای خوش آمدگویی.از این که اینجا هستم،خوشحالم و امیدوارم همه ی شما برای حمایت از ما،به ورزشگاه ها بیایید.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
صحبت کوتاه بلان در مورد مارکوس

maRcos.jpg

CoredeROMA.iR – مارکینهوس برزیلی شب گذشته وارد پاریس شد و امروز صحب نیز در تست پزشکی باشگاه پاری سنت ژرمن شرکت کرد.لوران بلان سرمربی این تیم امروز در کنفرانس مطبوعاتی خود در مورد مارکوس گفت:”او جوان با استعداد و بزرگی ست.ثابت شد که پاری سنت ژرمن برای آینده فکر می کند و سپس جذب می کند و اینگونه آینده تضمین شده است.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
مصاحبه بونیک با مانا اسپرت

زیبی بونیک بازیکن سابق رم به تازگی در مورد بازار نقل و انتقالات رم با MANA SPORT مصاحبه ای انجام داده است که گزیده ای از آن در اینجا قرار می گیرد.

“اسکروپسکی؟من او را به خوبی می شناسم.اما نمی توانستم تصور کنم رم برای در اینجا لهستان به دنبال دروازبان باشند.زمانی که این انتقال را شنیدم،بسیار متعجب شدم.ویویانو؟دروازبانی بسیار قدرتمند که از لحاظ فنی نیز قوی ست.فکر میکنم او یک دروازبان کامل است. اسوالدو؟یکی از قوی ترین مهاجمان کنونی ست.شگفتی برای من اتهامات و تخلف های اوست.برای همه چیز محدودیت وجود دارد.شاید او عذرخواهی کرد و شرمنده بود.مارکینهوس؟۳۵ میلیون یورو همیشه برای یک مدافع مقدار زیادی است.شما باید به دلیل فروش به این خوبی.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
تصمیم باشگاه درست بود؟
aldair-roma-360x330.jpg

باشگاه آس رم در حرکتی غیرمنتظره شماره ۶ افسانه ای را به خرید تازه کوین استروتمن داد.شماره ۶ پیراهن بسیار ارزشمندی در رم محسوب می شود.این شماره پس از خداحافظی آلدایر بزرگ برای احترام به این مدافع افسانه ای توسط خانواده سنسی بایگانی شد و هواداران هرگز تصور نمی کردند که پیراهن این اسطوره به بازیکن دیگری داده شود.آلدایر یکی از بزرگترین مدافعین تاریخ برزیل، سری آ و باشگاه رم محسوب می شود. فتح جام جهانی و کسب اسکودتو تنها گوشه ای از افتخارات او به شمار می روند.در تاریخ جالوروسی تنها سه بازیکن هستند که بیش از آلدایر برای جالوروسی به میدان رفته اند: فرانچسکو توتی، جیاکومو لوسی و جوزپه جیانینی.اما پیراهن شماره ۶ او دیگر بایگانی شده نیست.بدون شک نام آلدایر تا ابد در کنار مدافعینی چون لوسی و سبینو نلا به عنوان بزرگترین مدافعان تاریخ جالوروسی می درخشد، اما از دید شما آیا تصمیم باشگاه برای سپردن پیراهن بایگانی شده چنین اسطوره ای به بازیکنی دیگر کار درستی است و هدف مسئولین از اتخاذ چنین تصمیمی چیست؟

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
میلان هم وارد میشود؟
cesar-70247355-360x330.jpg

ناپلی از تلاش برای جذب ژولیو سزار دست کشیده، اما گزارش های منتشر شده از علاقه مندی میلان به سنگربان QPR خبر می دهد.پس از سقوط تیم لندنی به دسته پایین این گلر برزیلی قصد جدایی دارد.ایجنت او روز شنبه فاش کرد که مذاکرات با ناپلی به دلیل عدم توافق بر سر کاهش دستمزد به نتیجه نرسیده است.بر اساس گزارشی که Calciomercatonews منتشر کرده حالا میلان قصد دارد برای جذب او وارد عمل شود.آنها حاضرند دستمزد ۲٫۷ میلیون یورویی که QPR به او می دهد را پرداخت کنند.این برای سزار بازگشتی به سن سیرو است، زیرا او در بین سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۱۲ از دروازه رقیب روسونری یعنی اینتر محافظت می کرد.ناپلی هم که در آستانه جذب رینا قرار دارد، اما آرسنال هم شانس خوبی برای جذب سزار دارد.از سوی دیگر، گفته می شود مورگان دسانتیس به زودی در ازای ۵۰۰ هزار یورو راهی رم می شود.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
انتقال بوئنو دچار مشکل شد
Gonzalo-Buenoxx-360x330.jpg

اسکای اسپرت گزارش داده که انتقال گونزالو بوئنو به رم دچار مشکل شده است.وینگر خوش تکنیک، که در جام جهانی جوانان به همراه اروگوئه به مقام نایب قهرمانی رسید، در دو فصل اخیر بازیهای خوبی برای ناسیونال مونته ویدئو انجام داده است.اما ناسیونال حاضر به انجام این انتقال نیست زیرا آنها خواهان ۴۰۰ هزار یورویی هستند که جالوروسی باید به آنها برای خرید نیکو لوپز پرداخت می کرد.در همین حال خبر علاقه مندی زسکا مسکو به بوئنو هم منتشر شده و جیانلوکا دی مارزیو گزارش داده که باشگاه روسی قصد دارد ستاره جوان ناسیونال را جانشین کیسوکه هوندا کند، بازیساز ژاپنی که احتمالا به میلان ملحق می شود.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
جروینهو-رم به زودی؟
Gervinho-Asrenal-360x330.jpg

همچون دیروز، رسانه های ایتالیایی گزارش هایی در خصوص انتقال جروینهو به رم منتشر کرده اند.جالوروسی پس از خرید کوین استروتمن در پی به خدمت گرفتن مهره های جدیدی است.اسکای اسپرت ایتالیا گزارش داده که پایتخت نشینان پیشنهادی ۶ میلیون یورویی به آرسنال داده اند اما توپچی ها آن را رد کرده اند زیرا آنها در ازای این بازیکن ساحل عاجی ۸ میلیون یورو می خواهند.با این حال، با توجه به اینکه اختلاف طرفین فقط ۲ میلیون یوروست انتظار می رود که به زودی آنها به توافق برسند.سرمربی رم رودی گارسیا یکی از علاقه مندان به جروینهو است و آنها همکاری موفقی در لیل داشتند.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
پنجمین مدافع گرانقیمت تاریخ فوتبال

Marquinhos-PSG1-360x330.jpg

مارکینیوس پس از نهایی کردن انتقال ۳۵ میلیون یورویی اش{۳۱٫۱ میلیون پوند} به پاری سن ژرمن تبدیل به پنجمین مدافع گرانقیمت تاریخ فوتبال شد.این بازیکن ۱۹ ساله، که تابستان گذشته با ترک کورینتیانس به رم پیوست، فقط ۴۴ بازی در رده بزرگسالان انجام داده و تنها یک فصل در فوتبال اروپا حضور داشته است.به هر صورت، او خیلی سریع مورد توجه بزرگترین باشگاه های فوتبال جهان از جمله منچستریونایتد و بارسلونا قرار گرفت و سرانجام به قهرمان فرانسه ملحق شد.پاریسی ها مبلغ قابل توجهی برای او هزینه کردند، و ریو فردیناند، تیاگو سیلوا، لیلیان تورام و دنی آلوز تنها مهره هایی در خط دفاع هستند که خرید آنها بیش از این ستاره جوان برای باشگاه هایشان هزینه داشته است.مارکینیوس، که در آکادمی کورینتیانس رشد کرده بود، پس از انتقال قرضی به رم با انجام بازیهای خوب خیلی زود مسئولین باشگاه ایتالیایی را برای تمدید قراردادش متقاعد کرد.باشگاه برزیلی از انتقال مارکوس به فرانسه هم سود می برد و بر این اساس ۱۰% پول حاصل از فروش او به آنها تعلق می گیرد، که حدود ۳ میلیون یوروست.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
اعلام برنامه فصل جدید سری آ
Serie-A-Ball-Logo-360x330.jpg

برنامه برگزاری فصل جدید سری آ ۲۹ جولای مشخص خواهد شد، تقریبا یک ماه پیش از شروع مسابقات در ۲۴ اگوست.سازمان لیگ تایید کرده که مراسم قرعه کشی دوشنبه ۲۹ جولای ساعت ۱۹ به وقت محلی در میلان برگزار خواهد شد.اولین هفته فصل ۱۴-۲۰۱۳ سری آ ۲۴-۲۵ اگوست برگزار می شود و مسابقات در ۱۸ می به پایان خواهد رسید.سه دور از مسابقات هم در اواسط هفته برگزار می شود: ۲۵ سپتامبر، ۳۰ اکتبر و ۲۶ مارچ، و در ۸ سپتامبر، ۱۳ اکتبر، ۱۷ نوامبر و ۲۹ دسامبر هم تیم ها استراحت می کنند.مراسم قرعه کشی برنامه برگزاری فصل جدید سری ب هم ۳۰ جولای انجام می شود.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
استروتمن یکی از بهترین خریدها
strotman-84-1374341309-360x330.jpeg

الساندرو بونان خبرنگار اسکای اسپرت در یک مصاحبه با سایت Tuttomercatoweb.com کوین استروتمن هافبک جدید رم را یکی از بهترین خریدهای این فصل بازار نقل و انتقالات نامید.ستاره هلندی، که مورد توجه منچستریونایتد و میلان هم قرار داشت، اخیرا در انتقالی ۱۶٫۵ میلیون یورویی به جالوروسی پیوسته است.“بهترین تیم بازار؟ فیورنتینا. آنها خیلی عالی کار کردند. یوونتوس هم ضعف های فنی اش را رفع کرده است. اما از نظر من یکی از بهترین خریدها کوین استروتمن رم است. فکر میکنم جالوروسی پس از یک فصل بسیار بد آماده بلند شدن است. ناکامی میلان؟ روسونری از نظر مالی تغییرات وسیعی داشته، ولی بعد از اینکه به لیگ قهرمان برسند خرید می کنند چون حدود ۲۵ میلیون یورو بدست می آورند.”دیروز آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان هم از رم به دلیل خرید استروتمن تمجید کرده بود.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
حضور در رم فوق العاده بود
marquinhos-psg-640x380-360x330.jpg

مارکینیوس مدافع برزیلی که اخیرا با ترک رم به پاری سن ژرمن ملحق شد تجربه اش در پایتخت را فوق العاده نامیده است.این بازیکن ۱۹ ساله فقط یک فصل برای جالوروسی به میدان رفت، اما همین کافی بود تا غول های متمول اروپا برای جذب او وارد عمل شوند و در نهایت او در ازای ۳۵ میلیون یورو راهی پاریس شد.“من PSG را انتخاب کردم چون آنها پروژه فوق العاده ای را پیش رویم گذاشتند. این باشگاه بزرگی است که برنامه های عالی دارد. بازیکنان بزرگی اینجا هستند و در کنار آنها من پیشرفت زیادی می کنم.”مارکوس حالا یکی از پنج مدافع گرانقیمت تاریخ فوتبال است، و همه می پرسند که آیا این فشار زیادی روی دوش او خواهد گذاشت؟“نه، من فقط باید حواسم را جمع کنم. این به شخصیت و رفتار انسان بستگی دارد. باید همیشه به کارتان فکر کنید چون به راحتی در فوتبال چیزی که دارید را از دست می دهید.”“علاقه مندی تیم های مختلف نتیجه تلاشم بود. هیچ چیز به سادگی بدست نمی آید، من با سختی و تلاش به اینجا رسیدم و وقتی که به من فرصت دادند ارزش هایم را نشان دادم.”بازیکن جوان از تجربه اش در پایتخت ایتالیا هم گفته است.“فوق العاده بود، من انتظارش را نداشتم. خیلی بی سر و صدا آنجا رفتم و البته کمی هم گیج بودم چون باشگاهی را ترک کرده بودم که ۱۰ سال در آن حضور داشتم و به شهر تازه ای آمده بود، با زبان و فرهنگی متفاوت.”“ولی خیلی زود عادت کردم، من فوتبال ایتالیا را شناختم و به خوبی پیشرفت کردم. اینجا در پاریس هم مثل رم کار می کنم، سعی می کنم جای خودم را با تواضع و تلاش بدست بیاورم. رویایم بازی در جام جهانی در کشورم است.”جدایی مارکوس و پیوستن او به رم باعث خشم هواداران کورینتیانس شد…“شاید این درست باشد، اما برای من و باشگاه که خوب شد. هیچکس انتظار داشت من این قدر سریع در رم پیشرفت کنم.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
رم ۱-۱ بورسااسپور

ROMA-BURSASPOR-OSVALDO-360x264.jpg

رم در دومین دیدار دوستانه اش پیش از فصل ۱۴-۲۰۱۳ به مصاف بورسااسپور رفت و به تساوی ۱-۱ رسید.جالوروسی در نیمه اول می توانست به گل برسد اما بی دقتی بازیکنان باعث شد تا این اتفاق رخ ندهد.در نیمه دوم تیم ترکی بر خلاف انتظار به گل رسید اما مهم ترین اتفاق مسابقه زمانی رقم خورد که گرگها صاحب یک ضربه پنالتی شدند و کاپیتان فرانچسکو توتی در اقدامی نمادین فرصت را در اختیار پابلو اسوالدو گذاشت و مهاجم ملی پوش بازی را به تساوی کشاند.گفتنی است که چند ماه پیش از این اسوالدو در دیدار مقابل سمپدوریا ضربه پنالتی را از توتی گرفت و آن را هدر داد و همین اتفاق شروعی بود بر اعتراض هواداران به این بازیکن جنجالی. اما به نظر می رسد با این حرکت توتی رابطه اسوالدو و هواداران بهتر خواهد شد.رم ۱-۱ بورسااسپور
رم:لوبونت(اسکوروپسکی ۴۶)، توروسیدس(دودو ۴۶)، بوردیسو(کاستان ۶۳)، کاستان(بناتیا ۳۵)، بالزارتی(کرشنزی ۶۳)، بردلی(تادی ۶۳)، یدوای(مارکینیو ۴۶)، پیانیچ، لاملا( فدریکو ریچی ۶۳)، اسوالدو(تالو ۶۳)، توتی(بوریلو ۶۳)
بورسااسپور: فری، سنر، ایبراهیم، رناتو، تایوو، سامیل، بلوشی(موارت ۶۹)، تونکای، پابلو، فرهات(اونال ۴۶)، سستاک.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
تیمی ناشناس به دنبال گونزالو !
1826c22afcf18b3720f3e514035c993e-60935-1335254576.jpeg

CoredeROMA.iR – ایجنت گونزالو بوئنو تقریبا برای رم خط و نشان کشیده است!پابلو بناکورت در مصاحبه با ilsussidiario.net گفت:”به طور مسقیم،پرزیدنت ناسیونال،نمی خواهد این بازیکن را قرضی به رم بدهد.این باشگاه می خواهد با ۸ میلیون یورو این بازیکن را به فروش برساند.تصمیم رئیس در مورد آینده گونزالو بسیار روشن بود.باشگاه دیگر نیز به او علاقه مند هستند.یکی دیگر از باشگاه های بزرگ ایتالیایی!من نمی توانم نام آن تیم را ببرم.زیرا می خواهند در یک معامله بسیار مخفی،او را خریداری نمایند.با این حال بسیار علاقه مند به او هستند.هفته دیگر تحولاتی را شاهد خواهیم بود.زیرا بوئنو می خواهد در ایتالیا بازی کند.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
تشکر اسوالدو از کاپیتان
osvaldo-totti490ai_12.jpg

CoredeROMA.iR – فرانچسکو توتی باز هم مردانگی کرد!در دومین دیدار دوستانه در ریسکونه،ساعتی پیش رمی ها به مصاف بورساسپور ترکیه رفتند که در نهایت این دیدار با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.اما در حالی که جیالوروسی یک بر صفر عقب بود،به پنالتی رسید.اما فرانچسکو توتی با روح بزرگ خود،اسوالدو را مامور این ضربه قرار داد.پابلو نیز با ضربه خود فری را تسلیم و نتیجه را یک بر یک کرد.اسوالدو بعد از بازی در صفحه توییتر خود نوشت:”حتی اگر این پنالتی گل نمی شد،حرکت تو برای بسیار با ارزش بود.با تشکر از شما دوست من.متشکر بسیار کاپیتان.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
کنفرانس گارسیا بعد از تساوی CoredeROMA.iR – بعد از تساوی برابر بورساسپور،رودی گارسیا در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.در این بخش گزیده ای از صحبت های مرد فرانسوی رم قرار می گیرد.
“اسوالدو!یک مهاجم بزرگ است.در واقع بسیار بزرگ!سخت است زمانی که به او توهین می شود اما رم با او قوی تر خواهد شد.آنچه که به بازیکنان می گویم،در بین ما باقی خواهد ماند.در حال حاضر ما در مورد بازی صحبت می کنیم.این تیم خسته شده بود.تغییر مجدد کاستان؟رومانولی مصدوم بد و ما مجبور بودیم!اسکورپسکی؟او بسیار با استعداد می باشد،اما هنوز بسیار جوان ست.او نیاز به زمان و کار بر روی برخی از جنبه ها دارد.اما در حال حاضر یک دروازبان در سطح بالا و با کیفیت است.ده روسی؟این هافبک همه کارست!۴-۳-۳ یا ۱-۳-۲-۴ ؟هر دوی آنها جالب هسستند.”

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
بازگشت به خانه
CoredeROMA.iR – با برگزاری تمرین امروز و دیدار دوستانه برابر بورساسپور ترکیه،مجموعه رم در اسرع وقت به پایتخت باز خواهند گشت.رودی گارسیا نیز دو روز به بازیکنان استراحت داده است.انتظار می رود روز چهارشنبه تمرینات پیگیری شود.همچنین پنج شنبه نیز تیم به یونان و سالونیکو خواهد رفت.رم و آریس ساعت ۲۱ به مصاف هم خواهند رفت.چند روز بعد نیز راهی آمریکا خواهند شد.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
من را بخرید
nico_lopez_uruguay-360x330.jpg

ستاره های جام جهانی زیر ۲۰ سال به انتخاب سایت گلمی گویند جوان های این دوره و زمانه دیگر مانند سابق نیستند. اما بازیکنان بسیاری بودند که در جام جهانی جوانان عالی کار کردند. البته فینال وحشتناک بی هیجان بود. فرانسه پس از تساوی بی رمق مقابل اروگوئه در پنالتی این تیم را برد. اما هرچند این دیدار بد بود، باید در نظر داشت که بسیاری از شرکت کنندگان در این رقابت ها از این فرصت رویایی بهره بردند تا خود را به دنیا نشان دهند. سایت گل بهترین های این رقابت ها را برگزیده است.کیلفورد آبواگیه (غنا)آبواگیه در نمایش های فوق العاده غنا گلی نزد. اما این بازیکن ۱۸ساله دلیل گل های فراوان غنا در این تورنمنت بود. ابنزر آسیفواه و فرانک آشامپومنگ هر دو به دلیل دید فوق العاده آبواگیه و پاس های دقیقش توانستند بدرخشند. درخشش این بازیکن بازی ساز شماره ۱۰ باعث شد او توپ برنزی رقابت ها را بگیرد.فرانک آشامپومنگ (غنا)آسیفواه در جریان سوم شدن غنا در جام جهانی جوانان بیشترین توجه را به خود جلب کرد اما نقش آشامپومنگ هم به اندازه او در موفقیت غنا مهم بود. این بال غنا الهام بخش پیروزی دراماتیک ۴ بر ۳ آنها در یک چهارم نهایی مقابل شیلی شد و پس از فراری فوق العاده گل پیروزی بخش آسیفواه را ساخت. این فرار توانست مهارت های دریبل زنی، سرعت مبهوت کننده و هوشیاری فوق العاده اش را به رخ بکشد. سلتیک او را رد کرد اما اندرلشت تنها با یک میلیون یورو او را خریده. بلژیکی ها انگار خرید بزرگی را با قیمت پایین انجام داده اند.علی عدنان (عراق)رسیدن عراق به نیمه نهایی به دلیل همبستگی و روحیه تیمی شان بود. علی عدنان، مدافع این تیم هم توانست با فرارهایش از سمت چپ میدان خود را به خوبی در میان تیم یک دست عراق نشان دهد. او گل های مهمی هم زد. این مدافع کناری اهل بغداد گل تساوی بخش دیدار اول عراق با انگلیس را در دقیقه ۹۳ زد و در نیمه نهایی مقابل اروگوئه با ضربه ایستگاهی خیره کننده اش گل اول مسابقه را زد: البته عراق بازی را سرانجام باخت.ابنزار آسیفواهتردیدی نیست که آسیفواه وجهه خوبی در این تورنمنت پیدا نکرد. واکنش های آماتورگونه او بود که باعث شد ساموئل اومتیتی، مدافع فرانسه اخراج شود و با دریافت کارت قرمز بی دلیل فینال را از دست بدهد. اما درخشش این بازیکن غنایی در ترکیه را نباید نادیده گرفت. این مهاجم کوچک اندام که سرعت و قدرت انفجاری دارد، با زدن شش گل در هفت مسابقه کفش طلارا گرفت. یکی از گل های او در آخرین دقیقه مقابل شیلی بود که برد تیمش را رقم زد. او گل زیبای دیگری هم به فرانسه زد.بروما (پرتغال)حتی پیش از جام جهانی هم می گفتند بروما با مبلغی هنگفت از اسپورتینگ لیسبون خواهد رفت. این بال پرتغالی در تنها چهار مسابقه پنج گل زد و به این ترتیب شایعات جدایی او بیشتر هم شد. طرفداران باشگاه خواستند در اقدامی شگفت انگیز او را بربایند و همین باعث شده این بازیکن ۱۸ساله بیش از پیش به فکر جدایی باشد!لوکاس دینه (فرانسه)با نگاه به جام جهانی جوانان می توان متوجه شد چرا این مدافع لیل باعث دعوای پاری سن ژرمن و موناکو شده. او نمونه یی عالی از یک مدافع کناری چندکاره ومدرن است. دینه خستگی ناپذیر در سمت چپ همکاری فوق العاده یی با فلورین تورووان داشت و در حملات ویرانگر بود و در وظایف دفاعی اش هم هرگز کم کاری نکرد.جسه (اسپانیا)اسپانیا خروجی زودهنگام و شگفت انگیز داشت اما جسه توانست نشان دهد چرا او را یکی از جذاب ترین بازیکنان جوان فعلی دنیا می دانند. تیم اسپانیا پر بود از جوانان شگفت انگیز. جسه در پنج مسابقه پنج گل زد. او بازیکنی با تکنیک عالی است که می تواند در فضایی کوچک هم بچرخد. این محصول آکادمی رئال مادرید می داند زمانی که می توان با حرکتی پاس گونه توپ را درون دروازه قرار داد لزومی ندارد با قدرت فراوان توپ را شوت کند.نیکولاس لوپس (اروگوئه)اودینزه یکی از بهترین خریدهای فصل را انجام داد و رم را تشویق کرد با نیکولاس لوپس خداحافظی کند و او را با مبلغ تنها یک میلیون یورو به این باشگاه بدهد. این بال ۱۹ساله یکی از پرتلاش ترین بازیکنان تهاجمی بود و بهترین بازیکن در خط حمله اروگوئه بود. او که ترکیبی عالی از تکنیک و سرعت را دارد چهار گل زد و مقابل هر تیمی که بازی کرد خط دفاعی اش را آزار داد. او شایسته باخت در فینال نبود.پل پوگبا (فرانسه)او همین حالاهم جایش را در ترکیب ثابت یوونتوس به دست آورده. مشخص بود پوگبا یکی از بهترین بازیکنان در ترکیه خواهد شد. این هافبک توپ طلارا برد. او کاپیتان تیم قهرمان فرانسه بود. ویژگی های فیزیکی پل با تکنیک رویایی اش از او بازیکنی عالی ساخته و او در تورنمنت مهارت های ***** تیم را هم به خوبی نشان داد. پوگبا پیش از ضربات پنالتی فینال با تک تک هم تیمی هایش صحبت کرد. ستاره رقابت ها، بازیکنی کامل و میراث دار پاتریک ویه را است.خوان کوی ینتارو (کلمبیا)پیش از تورنمنت بیشتر از همه از او صحبت می شد. خوان کویینتارو نشان داد چرا این گونه است. هرچند کلمبیا در یک هشتم نهایی به کره جنوبی باخت و حذف شد، اما خوان با مهارت هایش در کار با توپ و ضربات بسیار دقیقش در مرحله گروهی بسیار درخشید. او دو گل از راه دور زد و دو پاس گل هم داد. کلمبیا مقابل کره توانست با ضربه ایستگاهی کویینتارو در وقت های تلف شده کار را به تساوی بکشاند، اما در نهایت کره بازی را برد. خوان در مسیر بزرگی گام برمی دارد. کوبیلای ترک ییملاز می گوید: «می تواند بازیکنی در حد مسی شود.».

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
عشق بهتر است یا ثروت ؟

Daniele-De-Rossi-conto-zeman1-360x330.jpg

چگونه یک هافبک می تواند چلسی را به قهرمانی برساند؟

دنیله دروسی بازیکنی است که میتواند هر تیمی را به قهرمانی نزدیک سازد، اما با این وجود او هچنان در تلاش برای دست یافتن به این مهم در تیم محبوبش است. به همین دلیل ایده ی مقاله برای قهرمان کردن چلسی با این سوال روبروست که آیا او رم را ترک می کند یا قصه ی تکراری تابستانهای پیشین پیش خواهد آمد؟
قطعا عدم حضور جام قهرمانی لیگ در ویترین زندگی دروسی مربوط به خود او می شود. او این مسئله را باید به خودش بدهکار باشد چون یکی از بهترین هافبکهای حال حاضر جهان تمام زندگی و بازی اش را وقف تیم محبوبش ساخته است. البته این یک مسئله ی ناراحت کننده برای اوست که تنها کمی پس از آخرین قهرمانی رم در ۲۰۰۱ به تیم اضافه شد، زیرا در آن زمان دنیله جوانی گمنام بود و تبدیل به مهره ای ثابت نشده بود.​
در هر صورت بازیکنان رم معمولاً علاقه ای به ترک رم ندارند، خصوصاً زمانی که آن بازیکن، توتی یا دروسی باشد تصور ترک پایتخت سخت تر خواهد شد. از طرف دیگر باید معترف شد که بیشتر نقش دروسی در تیم تحت تأثیر اسطوره ی بزرگتر یعنی توتی قرار داشته است.
قطعا عدم حضور جام قهرمانی لیگ در ویترین زندگی دروسی مربوط به خود او می شود. او این مسئله را باید به خودش بدهکار باشد چون یکی از بهترین هافبکهای حال حاضر جهان تمام زندگی و بازی اش را وقف تیم محبوبش ساخته است. البته این یک مسئله ی ناراحت کننده برای اوست که تنها کمی پس از آخرین قهرمانی رم در ۲۰۰۱ به تیم اضافه شد، زیرا در آن زمان دنیله جوانی گمنام بود و تبدیل به مهره ای ثابت نشده بود.​
در هر صورت بازیکنان رم معمولاً علاقه ای به ترک رم ندارند، خصوصاً زمانی که آن بازیکن، توتی یا دروسی باشد تصور ترک پایتخت سخت تر خواهد شد. از طرف دیگر باید معترف شد که بیشتر نقش دروسی در تیم تحت تأثیر اسطوره ی بزرگتر یعنی توتی قرار داشته است.​
فشار وارد شده بر بازیکنی که در رم بازی می کند واقعاً طاقت فرساست و تنها با تیمهایی مثل بارسلونا و رئال مادرید قابل مقایسه است. بازیکنان رم به اندازه ای تحت فشار بازی می کنند و بقدری زیر میکروسکوپ قرار می گیرند که معمولاً همنوعان آنها در تیمهای دیگر کمتر میتوانند این حس را درک کنند. این جَو، تأثیر زیادی بر عملکرد بازیکن در زمین می گذارد و تفاوت عملکرد دنیله در تیم ملی و رم خود گویای این مسئله است.

تحت نظر لوئیس انریکه، دروسی عملکردی فوق العاده داشت و نقشی همانند نقش بوسکتس در بارسا را عهده دار بود.(بدون هیچ تعصبی میگم که این یک مقایسه ی بی معنی ایه. البته ممکنه هدف نویسنده فقط تشابهه پست و نقش بازی باشه. ولی قیاس این دو بازیکن از لحاظ کیفیت بازی و ***** تیم در حد مقایسه ی چوب لباسی با یک ربات همه فن حریفه!!- سخن مترجم). بهرحال وظیفه ی دروسی در تیم انریکه در آوردن توپ از خط دفاعی رم و راه اندازی حملات تیم بود مطابق همان نقشی که همتای اسپانیایی اش دارد. این مسئله دقیقاً همان چیزی است که چلسی به آن محتاج است. نقشی که جان اوبی میکل در چلسی در انجام دادن آن ناتوان بوده در حالی که حضور دروسی به دیوید لوییز امکان حضور بیشتر و آزادانه تر در خط دفاعی را می دهد.​
در فصل قبل هم حتی تصور می شد که منچستر سیتی در رقابت برای جذب دروسی پیروز شده است اما علیرغم تمامی احتمالات دروسی خبر از ماندنش در تیم و احتمالاً بازنشسته شدن در رم داد و آب سردی بر پیکر مبهوت منچستر سیتی ریخت. اوضاع در این فصل هم تفاوت چندانی با فصل قبل ندارد. کوهی از پول و درآمد به سری آ تزریق شده است و تیم رم هم تحت سکان گارسیا تا کنون حرکات درخور توجهی را در نقل و انتقالات انجام داده است. اگر دروسی از گرگها جدا شود، این نشان از پیشنهادی دارد که باشگاه حاضر به رد کردن آن نیست و البته با جذب استروتمن ظاهراً این منطقه از زمین الان به جایی تبدیل شده است که با عدم حضور دروسی هم ضربه ی زیادی نمی بیند.(البته نویسنده حضور دروسی را فقط از لحاظ فیزیکی در نظر گرفته است. که با این وجود هم باز باید متذکر شد که رفتن دروسی میانه ی میدان رم را تضعیف خواهد کرد. اما تأثیرات حضور دروسی در تیم فقط فیزیکی نیست. بلکه حضور وی از لحاظ روحی روانی و ***** تیم تأثیرات بسیار بالایی را هم بر تیم و هم بر سکوها دارد- سخن مترجم)​
اما ظاهراً قصه چیز دیگری است. همانند قصه ی فن پرسی در فصل قبل، دروسی هم در حال آماده سازی و تمرین همراه با تیمش است. ولی به نظر می رسد که قرارداد بزرگی روی میز قرار دارد و رم در حال آماده سازی آن می باشد. رم نمی تواند ضمانت لازم برای موفقیت را آنطور که چلسی توانایی اش را دارد به دروسی بدهد. پروژه ی رم هنوز هم به تنظیمات مطلوب و ثبات در مسیر ایده آلش نرسیده است. مخصوصا اینکه گارسیا چهارمین مربی تیم طی دو فصل اخیر است. اما بهرحال با درنظرداشتن توانناییهای دروسی و یادآوری این نکته که وی در حال حاضر یکی از بهترین رهبرهای مستطیل سبز در جهان است این کاملاً مشخص می شود که او میانه ی میدان چلسی را تصاحب کرده و با راه اندازی مهاجمین سریع و تکنیکی تیم یاران استمفورد بریج را به قهرمانی در لیگ بسیار نزدیک خواهد ساخت. دروسی بازیکنی فراتر از یک بازیکن خوب است و او به دنبال کسب قهرمانی در لیگ به همراه افتخار قبلی اش(قهرمانی جام جهانی) است. حال چه قهرمانی در لیگ برتر و چه سری آ.اما طرف دیگر قصه این است که دروسی هرگز همانند فن پرسی نیست و برایش سخت است تا از تیم محبوبش دل بِکَند. حتی با وجود اسکناسهای کلانی که چلسی و منچسترسیتی به وی پیشنهاد می دهند ارزش یک قهرمانی در سری آ با رم برای دروسی چیزی بسیار بیشتر از پول است. دست یافتن به چنین مهمی برای رم بدون شک مدیون دروسی خواهد بود. احساسی که برای دروسی در هیچ تیم دیگری وجود نخواهد داشت…..و باز هم سوأل این است که آیا دروسی چلسی را به قهرمانی می رساند؟
توماس هالِت

بالا