• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ای بابا این رم که طبق معمول گربه سیاه ما بوده! خوبه برلوسکونی داره از نردیک نمایش اسفناک میلان رو میبینه... فکر کنم این نمایش فقط در تصمیم اش برای آوردن مربی جدید مصمم ترش کنه.

یکی از افتضاح ترین بازی هایی ئه که از کاکا دیدم تا به اینجای کار...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ای بابا این رم که طبق معمول گربه سیاه ما بوده! خوبه برلوسکونی داره از نردیک نمایش اسفناک میلان رو میبینه... فکر کنم این نمایش فقط در تصمیم اش برای آوردن مربی جدید مصمم ترش کنه.

یکی از افتضاح ترین بازی هایی ئه که از کاکا دیدم تا به اینجای کار...
آنجلوتی که گفته چلسی را دوست دارم اما تو میلان میمونم :D
25r30wi.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با این دفاع و دروازه بان . ! ! ! ! ! !

این تیم حقش نیست ! .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب طبق معمول رم ما رو برد! رمی که در چندین و چند هفته ی اخیر در حد یک تیم ته جدولی نتیجه میگرفت میاد اینجوری ما رو میکنه تو قوطی. دستت درد نکنه کارلو که با حماقتت با ترکیبت با تعویضات گند زدی به بازی خداحافظی مالدینی...

کوچکترین تردیدی ندارم که آنچلوتی فصل بعد مربی میلان نیست. امکان نداره بعد از این اتفاقات امروز. اگه یه برد قاطع بدست میاوردیم شاید همه احساساتی میشدن قراردادش رو هم تمدید میکردن ولی حالا دیگه امکان نداره. هواداران چلسی خودش رو آماده کنن که کارلو داره میاد پیش شون!

به هر حال مثل همیشه دارم فکر میکنم ایکاش مالدینی بعد از بالا بردن جام قهرمانی 2007 اروپا خداحافظی میکرد. اتفاقات قشنگی نیافتاد تو این دو فصل...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب طبق معمول رم ما رو برد! رمی که در چندین و چند هفته ی اخیر در حد یک تیم ته جدولی نتیجه میگرفت میاد اینجوری ما رو میکنه تو قوطی. دستت درد نکنه کارلو که با حماقتت با ترکیبت با تعویضات گند زدی به بازی خداحافظی مالدینی...

کوچکترین تردیدی ندارم که آنچلوتی فصل بعد مربی میلان نیست. امکان نداره بعد از این اتفاقات امروز. اگه یه برد قاطع بدست میاوردیم شاید همه احساساتی میشدن قراردادش رو هم تمدید میکردن ولی حالا دیگه امکان نداره. هواداران چلسی خودش رو آماده کنن که کارلو داره میاد پیش شون!

به هر حال مثل همیشه دارم فکر میکنم ایکاش مالدینی بعد از بالا بردن جام قهرمانی 2007 اروپا خداحافظی میکرد. اتفاقات قشنگی نیافتاد تو این دو فصل...
عیب نداره رادیو جون ...
4yajuyo.gif
فوتباله دیگه .

واقعا وقتی این مراسم خداحافظی اسطوره هارو می بینیم انگار یک چیزی از فوتبال کنده میشه میره ....
sigh.gif

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خداحافظ ..خداحافظ آخرین بازمانده از نسل تعصب!

برای من فوتبال با مالدینی شروع شد....جام جهانی 94....باورم نمیشه که اسطوره زمینهای سبز فوتبال رو دیگه نمی بینیم...باورم نمیشه امروز دور افتخار زد....باورم نمیشه میلان دیگه مالدینی نامی نداره....باورم نمیشه کسی که تمیش رو بیشتر از پول دوست داشت رفت...باورم نمیشه مرد مغرور اما نجیب و سربه زیر ایتالیایی رو دیگه نمی بینم...باورم نمیشه شماره سه میلان رفت تو افسانه ها...ای کاش آدمها پیر نمیشدن...امروز وقتی داشت با دو تا بچش وارد زمین میشد باورم نشد بچه هاش اینقدر بزرگ شده باشن...انگار همین دیروز بود که می گفت دوست داره بچه دومش دختر باشه که نشد...یادش به خیر....دیوونگی های خودم هم یادش بخیر....یادش به خیر تو دبیرستان به هزار زحمت یه نامه به زبون انگلیسی برای باشگاه میلان فرستادم همراه با یه کارت تبریک که روش نوشته بود:بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود...و خواستم که بدن به مالدینی...یادش به خیر هر هفته، هفته نامه تماشاگران رو که به فوتبال ایتالیا اختصاص داشت با قیمت سرسام آور 500 تومن می خریدم به عشق اینکه از مالدینی چیزی نوشته باشه...یادش بخیر اولین بار که دیدم تبلیغ عینک پولایس با عکس خوش تیپ مالدینی پشت ویترین همه عینک فروشی ها بود افتخار کردم و به همه نشونش دادم و گفتم این همونیه که من براش می میرم..ببینید چقدر باحاله...یادش بخیر جام جهانی 2002 به خاطرش ساعتها گریه کردم...یادش به خیر روز بازی با انگلیس که بکهام مونده بود با دفاع چپ ایتالیا چی کار کنه...یادش به خیر وقتی زینکه تو اوج بود لوتهار ماتئوس گفت زینکه می تونه مالدینی آلمان بشه....یادش به خیر چون قبل از بازی با یکی از تیمهای انگلیسی یکی از بازیکنان این تیم رو به خاطر اهانت به لباس مالدینی از باشگاه اخراج کردن....یادش به خیر همه جامها روی سر مالدینی رفت..یادش بخیر...دلم خیلی براش تنگ میشه...برای تنها کسی که تو اوج زیبایی و جذابیت به تنها چیزی که فکر نمی کرد حاشیه بود..کسی که از دوربینهای تلویزیونی بیزار بود....کسی که مرد عمل بود تا مرد حرف...کسی که حتی اگر تو صورتش هم می زدن فقط با یه نگاه اعتراضش رو نشون می داد...مدافعی که خیلی کم اخراج شد...پسری که از پدرش هم پیشی گرفت....مردی که تمام زندگیش همسر و فرزندانشن....فوتبالیستی که مارادونا معتقده تو انتخاب حرفه اشتباه کرد و باید هنرپیشه میشد چون زشته یه بازیکن با این قیافه تو زمین فوتبال باشه!!!...دلم همیشه براش تنگ میشه....جاش خالی بود تو قهرمانی ایتالیا تو 2006..اما تیم رو برخودش ترجیح داد و خواست نباشه تا تیم قهرمان بشه برخلاف بعضی ها....با اون اندام کشیده و چهره مدیترانه ای و خاصش یه آدم خجالتیه که کم حرفیش به عنوان یه کاپیتان بهش ابهت بیشتری هم می ده....و امروز برای همیشه با سنسیرو،با طرفداراش،با روسونری،با میلان،با ایتالیا و با دنیا خداحافظی کرد...دینا مطمئناً دیگه نه بازیکنی به جذابیت مالدینی به خودش می بینه نه بازیکنی به تعصب مالدینی...دل سمت چپ مستطیل سبز برای جذابترین چپ تمام دورانها خیلی تنگ میشه....مالدینی نشون داد میشه از همه جهت بیست بود اما سراغ مسائل حاشیه ای که این روزها خیلی سراغش میرن نرفت...دنبال مواد و دخترهای آنچنانی و تبلیغهای آنچنانی گرفته تا هر سیم ثانیه تیمت رو عوض کردن...میشه با مربیان نامدار دنیا مثل زنگا،لیدهولم،ساکی،زاکرونی و آنچلوتی کار کرد اما با هیچ کدوم سر سوزنی مشکل نداش.پائولو ثابت کرد میشه 24 سال به یه تیم وفادار بود،در سختی ها و خوشی های یه تیم شریک بود و تیم رو تنها نذاشت....مالدینی نشون داد میشه سالها کاپیتان بود اما آروم و باوقار و با ادب هم بود،مقتدر هم بود،**** خوبی هم بود...مالدینی تنها بازیکین دنیای فوتباله که چند نسل فوتبال رو دید و باهاشون بازی کرد...از مارادونا گرفته تا باجو،از زوج به به تو و روماریو تا مارسل دسایی و زیدان،از بکهام تا بیرهوف،از رونالدو تا کریس رونالدو..و حتی پاتو....هیچ بازیکنی دیگه به این افتخار نمی رسه....مالدینی برای خیلی ها یعنی روکورد شکن....بازی های ملی...بازی های باشگاهی..بازیهای اروپایی...بازوبند کاپیتانی...برای خیلی ها یعنی آچار فرانسه خط دفاع....برای پائولو چپ و راست و وسط دفاع فرقی نمی کنه.....برای خیلی ها هم که اهل فوتبال نیستن مالدینی یعنی نماد مد....اما برای من پائولو یه اسطوره است...کسی که تکرار نمیشه دیگه....خداحافظ مرد تکرار نشدنی....خداحافظ....

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
به عنوان یک فوتبال دوست وظیفه خودم می دونم از تمام زحماتی که پائولو مالدینی در طی حضور 25 ساله اش برای فوتبال دنیا کشید سپاسگزاری کنم.
واقعا زمانی که مالدینی کبیر دور ورزشگاه سنسیرو دوید و با همه هواداران میلان خداحافظی کرد حس واقعا عجیبی داشتم . با اینکه مالدینی هم در رده باشگاهی و هم در رده ملی به عنوان حریفی قدر برای تیمهای مورد علاقه ام مطرح بود هیچوقت نمی توانستم از چیزهایی که این اسطوره به فوتبال جهان هدیه کرده چشم پوشی کنم . امیدوارم مالدینی الگویی باشه برای همه فوتبالیست های جهان خصوصا فوتبالیست های کشورمون. شاد و پیروز باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیشب دلم خیلی برا مالدینی سوخت....

این کارلتوی احمق اخه این چه کاری بود کرد.... بازی رو باختیم اونم چه بازی ای......... همه انتظار داشتن که این بازی رو ببریم...

اونم رم که وضعش خوب نبود تو این فصل.......

اما حیف...............

خدا حافظ مالدینی بزرگ.

مالدینی واقعا یک اسطوره بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازی اسفناک دیدا و بد تر از همه پیرلو ... عجب مزخرف بازی میکنه این پیرلو ... حالمو دیشب به هم زد این پیرلو

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حاكم دبي سهام باشگاه ميلان را خريداري مي‌كند

خبرگزاري فارس: حاكم دبي خواهان همكاري با باشگاه ا.ث.ميلان به منظور دريافت بخشي از سهام اين باشگاه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلواسپرت محمد بن راشد المكتوم به سيلويو برولوسكوني، مدير

ميلان پيشنهاد كرده در ازاي 500 ميليون يورو سهام اين باشگاه را خريداري كند. اين مقام قصددارد 35 درصد از سهام

آ.ث.ميلان را خريداري كند.

به موجب اين گزارش حاكم دبي همچنين در پروژه احداث يك ورزشگاه جديد براي ميلان نقش و سهم خواهد داشت.

از طرفي با انتقال چنين رقمي به حساب باشگاه ايتاليايي، برولوسكوني، مدير باشگاه قادر خواهد بود بخش اعظم

بدهي هاي مالي خود را پرداخت كند و حتي در مقام خريد بازيكنان جديد برآيد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8803030726

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مالديني بازيكن بزرگي بود
علاوه بر فوتبال حرفه اي درس اخلاق و ادب رو هم به همه آموخت
واقعا يكي از برترين مدافعان جهان كه شايد همچون او ديگر از مادر نزايد
اميدوارم در عرصه ي مربيگيري هم موفق بشه
من طرفدار ميلان نيستم ولي به افتخار مالديني چن روزي رو عكس تو آواتارم قرار ميدم
اينم لينك ويديو خداحافظي مالديني
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hD-Y2SWqsjA"]YouTube - bye bye paolo maldini[/ame]

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
اسطوره 40 ساله فوتبال ایتالیا و باشگاه میلان که در طول دوران بازيگري خود از سال 1985 تا کنون بيش از 900 بار با پیراهن آث میلان در فوتبال ایتالیا به ميدان رفته است ، امروز با دنیای حرفه ای فوتبال خداحافظی کرد .

مسئولان باشگاه آ . ث . میلان در آخرین بازی کاپیتان با سابقه خود که امشب در برابر رم در سن سیرو برگزار شد شال هایی با نام مالدینی را در بین هواداران پخش کردند تا به این طریق یاد این بازیکن را گرامی دارند .

کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایتالیا در خصوص خداحافظی خود از دنیای فوتبال گفت : با آن که نسبت به چند سال گذشته از آمادگی بیشتری برخوردار هستم اما می خواهم در اوج آمادگی از دنیای فوتبال خداحافظی کنم تا خاطره شیرینی از خود بر جای بگذارم .

پائولو مالديني ، از وقتي 10 ساله بود ، براي باشگاه آ. ث. ميلان بازي مي‌كرد. وی در فصل 85/ 1984 و در تاريخ 20 ژانويه 1985 در ديدار مقابل اودينزه ،‌ اولين بازي خود در سري A را تجربه كرد. مالديني در اين بازي از نيمه دوم به جاي "سرجو باتيستيني" كه مصدوم شده بود به ميدان آمد . وي در طول فصل 85/ 1984 يك بازي در ليگ ايتاليا انجام داد .

او در فصل 86/ 1985 موفق شد بازيكن ثابت ميلان شود . از آن زمان در بيشتر مواقع به عنوان مدافع مياني و برخي مواقع به عنوان مدافع چپ بازي كرد. اسكودتوي فصل 88/ 1987 اولين عنواني بود كه او با باشگاهش به دست آورد . در پايان دهه 80 در ميلان در كنار بازيكناني چون فرانكو باره‌سي ، ماركو فان باستن ، روبرتو دونادوني ، رود گوليت و فرانك ريكارد بازي مي‌كرد . از آن زمان ، عنوان‌هاي ملي و بين المللي زيادي را با ميلان كسب كرد . او تاكنون هفت بار با اين تيم قهرمان ايتاليا ، يك بار قهرمان جام حذفي و پنج بار قهرمان سوپر جام ايتاليا شده است. علاوه بر اين‌ها وي با ميلان دوبار قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا ، سه بار قهرمان ليگ قهرمانان قاره سبز ، پنج بار قهرمان سوپر جام يوفا ، دوبار قهرمان جام باشگاه‌هاي جهان موسوم به جام تويوتا ( برنده ديدار قهرمان باشگاه‌هاي اروپا و آمريكاي جنوبي ) ، و يك بار قهرمان جام باشگاه‌هاي جهان ( مسابقاتي كه بين قهرمانان باشگاهي شش قاره مختلف انجام مي‌شود ) شده است.

در سال 1994، مالديني كه در همان سال با ميلان اسكودتو و ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورده بود ، از سوي مجله فوتبال " ورد ساكر" به عنوان بازيكن سال انتخاب شد . او اولين مدافعي است كه به اين افتخار دست پيدا مي‌كند . پس از فصل 97/ 1996 و پايان دوران فعاليت فرنكو باره‌سي ، مالديني كاپيتان تيم آ. ث. ميلان شد . او در 11 مارس سال 2007 در دربي شهر ميلان در مقابل اينتر ميلان ، ششصدمين بازي خود در سري A را انجام داد . وي از لحاظ تعداد بازي در سري A ، ‌ركورددار است. همچنين او در 16 فوريه سال 2008 در ديدار مقابل پارما در ليگ فوتبال ايتاليا ، هزارمين بازي رسمي خود براي ميلان را انجام داد.

در 16 دسامبر سال 2007 در جريان بازي‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان در يوكوهاما ، اعلام كرد كه در سال 2008 از فوتبال خداحافظي مي‌كند . در 7 مارس 2008، دو روز بعد از حذف ميلان در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در مقابل آرسنال ، در تصميم خود تجديد نظر كرد و گفت كه مي‌خواهد قراردادش را براي يك سال ديگر تمديد ‌كند و در همين حال قراردادش را تا تاريخ 30 جون 2009 تمديد كرد . در 17 آوريل سال 2009 مالديني اعلام كرد كه در پايان فصل 09/ 2008 به طور حتم از فوتبال كنار مي‌رود و اضافه كرد كه بعد از آن در دنياي فوتبال فعاليت خواهد كرد، البته نه به عنوان مربي.

دیگر افتخارات اسطوره فوتبال ایتالیا به این شرح است :

تيم ملي : اولين حضور مالديني در تيم ملي ايتاليا در تاريخ 31 مارس 1988 در مقابل يوگسلاوي بود كه با نتيجه تساوي 1 بر 1 به پايان رسيد . او از سال 1994 تا 2002 كاپيتان تيم ملي بود و با 126 بازي ملي ، قبل از فابيو كاناوارو ( 122 بازي ملي ) ، ركورددار بازي در تيم ملي ايتاليا است.

نقطه اوج دوران فعاليت وي در تيم ملي ، حضور در فينال جام جهاني 1994 ( شكست در مقابل برزيل ) و فينال جام ملت‌هاي 2000 اروپا ( شكست مقابل فرانسه ) مي‌باشد . در جام جهاني 1990 در كشور خود ، در مرحله نيمه نهايي ، تيم ايتاليا مغلوب آرژانتين شد و جام جهاني را با كسب مقام سوم به پايان برد . مالديني در مجموع با تيم ملي ايتاليا در چهار جام جهاني ( 1990، 1994، 1998، 2002 ) و نيز سه جام ملت‌هاي اروپا ( 1988، 1996، 2000 ) شركت داشته است.

در سال‌هاي 1996 تا 1998 در تيم ملي ايتاليا تحت رهبري پدرش ، چزاره مالديني بازي مي‌كرد. پائولو مالديني پس از بدشانسی ايتاليا در جام جهاني 2002 كه در مرحله يك هشتم نهايي با شكست برابر كره جنوبي از دور رقابت‌ها حذف شد ، از تيم ملي كناره‌گيري كرد و بازگشت به اين تيم براي جام ملت‌هاي 2004 و جام جهاني 2006 را رد كرد.

موفقيت‌ها – عناوين

در تيم ملي:

سوم جهان : 1990

نايب قهرمان جهان : 1994

نايب قهرمان اروپا : 2000

در باشگاه:

قهرماني ايتاليا (7) : 88/1987، 92/1991، 93/1992، 94/1993، 96/1995، 99/1998، 04/2003

جام باشگاه‌هاي اروپا (2) : 89/1988، 90/1989

ليگ قهرمانان اروپا (3): 94/1993، 03/2002، 07/2006

سوپر جام اروپا (5) : 1989، 1990، 1994، 2003، 2007

جام باشگاه‌هاي جهان (جام تويوتا) (2) : 1989، 1990

سوپر جام ايتاليا (5) : 1989، 1992، 1993، 1994، 2004

جام حذفي ايتاليا (1) : 2003

جام باشگاه‌هاي جهان (1) : 2007

عناوين شخصي

بازيكن سال از سوی مجله "ورد ساكر" : 1994

دومين بازيكن برتر جهان : 1995

انتخاب در تيم جام جهاني قرن : 2002

حضور در باشگاه صدتايي‌هاي فيفا ( فيفا 100 )

بهترين مدافع سري A: سال 2004

بهترين مدافع سال جايزه باشگاه فوتبال يوفا : 2007

• مالديني هشت بار ( 1989، 1990، 1993، 1995، 2003، 2005، 2007 ) در فينال جام باشگاه‌ها و نيز ليگ قهرمانان اروپا بازي كرده است. بدين ترتيب او در مجموع به همراه فرانچسكو گنتو، ركورد حضور در فينال اين تورنمنت را داراست. گنتو در مجموع يك فينال بيشتر را در كارنامه‌اش دارد، ‌چراكه در سال 1971 هم در ديدار فينال جام در جام اروپا بازي كرده است.

• در فصل 03/ 2002 ليگ قهرمانان اروپا، با انجام 19 بازي، ركورد بيشترين بازي در يك فصل اين جام را در اختيار دارد.

• طولاني‌ترين زمان حضور در جام‌هاي جهاني (2.217 دقيقه) متعلق به او است.

• بازي او بيش از حد جوانمردانه است. در طول بيش از 600 بازي در ليگ،‌ تنها چهار بار كارت قرمز دريافت كرده است.:blink:

• پس از كناره‌گيري او از فوتبال ، باشگاه ميلان ، پيراهن شماره " 3 " او را به هيچ بازيكن ديگري نخواهد داد، مگر اين‌ كه در آينده يكي از پسران وي بازيكن اين تيم شود .;)

وی امروز با زدن دور افتخار پس از بازی برابر تیم فوتبال رم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد .

مالدینی که در دوران 25 ساله حضورش در عرصه فوتبال باشگاهی تقریبا تمامی افتخارات را بدست آورده در حالی به یک چهره محبوب در ایتالیا و تمامی نقاط جهان تبدیل شده که یک خصوصیت بارز دیگر هم دارد و آن اخلاق خوب و نیکوی این مرد بزرگ فوتبال است و مردم سراسر گیتی از این بابت به او ادای احترام می کنند.:)

مالدینی همچنین در زندگی خانوادگی نیز یک انسان موفق و یک مرد خانواده دوست است و توانسته نمونه کامل و موفق یک پدر و یک همسر خوب و خوس اخلاق برای فرزندان و همسرش باشد.

این در حالی است که برخی از فوتبالیست های نه چندان مطرح فوتبال کشورمان اگر ازدواج کرده باشند تلاش می کنند آن را پنهان کنند و در بسیاری از موارد در مصاحبه ها ،خود را مجرد عنوان می کنند.

ای کاش فوتبالیست هایی که سعی می کنند نوع لباس پوشیدن و نحوه موی سر بازیکنان بزرگی مثل مالدینی را تقلید کنند نیم نگاهی به رفتار و نوع زندگی ورزشی و اجتماعی مالدینی داشته باشند و ببینند مالدینی چه راهی را رفته است که در سن 40 سالگی هم هنوز مثل یک بازیکن جوان بازی می کند و نمونه کامل یک انسان باشخصت است آنهم در حالی که هیچ بازیکنی در فوتبال دنیا تا به این حد نتوانسته افتخارات ورزشی را بدست آورد.
منبع :پارس فوتبال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقل از پارس فوتبال

شايد خداحافظي پائو لو مالديني در روز غم انگيز و در برابر تماشاگراني كه از شكست تيمشان در برابر تيم رم كه يكي از بدترين فصلهاي خود را مي گذراند مي تواند يك پيام داشته باشد و اين است كه تيم ميلان بايد دو باره ساخته شود و براي ساختن دو باره ميلان بايد نگاه ويژه به مرداني چون مالديني داشت كه با پوست و خون و وجود ميلاني است. پائو لو مالديني كه هم در عرصه ورزش و هم در عرصه اخلاق از نمونه هاي بي نظير تاريخ فوتبال جهان است شايد بتواند روزي چون پپ گوارديولا در بارسا از تيم ميلان يك ابر تيم بسازد زيرا همگان مي دانند گوارديو لا هم خيلي غم انگيز و با شايعه دو پينگ و محكوميت به ارتكاب آن كه اخيرا در دادگاه استيناف تبريه شد و در باري يعني يكي از كوچكترين تيمهاي باشگاههاي ايتاليا از فوتبال بعنوان يك بازيكن خداحافظي كرد اما خداحافظي او مقارن شد با آغاز كار بعنوان مربي و امروز او افتخار بارسلونا با كسب يك جام لاليگا و يك جام پادشاهي و حضور در فينال جام ليگ قهرمانان ارو پا است.
شايد ميلان هم روزي بتواند يك سرمربي بزرگ ديگر به فوتبال ايتاليا دهد همان طوري كه يوونتوس با كاپلو و تراپاتوني و يا پارما با آنجلوتي و لاتزيو با مانچيني و اينتر با هررا موفق به اين كار شد مالديني داراي شخصيت بزرگي است و مي تواند روزي در دنياي مربيگري چون دوران بازيگري يك اسطوره شود و او اين كار را در آكادمي ميلان شروع مي كند . امروز با او خداحافظي مي كنيم ولي اميدواريم روزي به او سلامي ديگر در دنياي مربيگري و آن هم در بالاترين سطوح دهيم خداحافظ پائو لو ...

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مالديني داراي شخصيت بزرگي است و مي تواند روزي در دنياي مربيگري چون دوران بازيگري يك اسطوره شود و او اين كار را در آكادمي ميلان شروع مي كند . امروز با او خداحافظي مي كنيم ولي اميدواريم روزي به او سلامي ديگر در دنياي مربيگري و آن هم در بالاترين سطوح دهيم خداحافظ پائو لو ...
به نظرم ما پائولو مالدینی رو هیچ وقت مثل گوئاردیولا روی نیمکت مربیگری نمی بینیم.چون به هیچ عنوان خودش دوست نداره مربی بشه،حتی مربگیری تیمهای پایه میلان رو هم به اکراه قبول کرده...از نظر شخصیتی مالدینی آدمیه که دنبال آرامشه،و مربیگیری توش جز دردسر چیزی نداره،بعد چون دردسرهای یه مربی رو به خاطر اینکه پدرش مربی بوده از نزدیک دیده فکر نکنم اینقدر خل باشه بخواد خودشو به هچل بندازه،بعد قولی رو که به مادرش داده فراموش نکنید،پائولو به مادرش قول داده که هرگز مربی نشه!!!..من خودم به شخصه مطمئنم مالدینی در اذهان همه فقط به عنوان یه بازیکن موندگار خواهد بود و لاغیر..خودم هم دوست ندارم مربی بشه و مثل کلینزمن محبوبیتش کم بشه...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظرم ما پائولو مالدینی رو هیچ وقت مثل گوئاردیولا روی نیمکت مربیگری نمی بینیم.چون به هیچ عنوان خودش دوست نداره مربی بشه،حتی مربگیری تیمهای پایه میلان رو هم به اکراه قبول کرده...از نظر شخصیتی مالدینی آدمیه که دنبال آرامشه،و مربیگیری توش جز دردسر چیزی نداره،بعد چون دردسرهای یه مربی رو به خاطر اینکه پدرش مربی بوده از نزدیک دیده فکر نکنم اینقدر خل باشه بخواد خودشو به هچل بندازه،بعد قولی رو که به مادرش داده فراموش نکنید،پائولو به مادرش قول داده که هرگز مربی نشه!!!..من خودم به شخصه مطمئنم مالدینی در اذهان همه فقط به عنوان یه بازیکن موندگار خواهد بود و لاغیر..خودم هم دوست ندارم مربی بشه و مثل کلینزمن محبوبیتش کم بشه...[/COLOR]

منبع این پست رو ذکر میکنید؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
اگه منظورتون ادامه ندادن در عرصه ی مربیگری پست منو تو صفحه ی قبلی اگه بخونی توش پایولو مالدینی گفته که مربی نمیشم ولی تو فوتبال هستم تو چه قسمتی از فوتبال باشه رو نمیدونم
امیدوارم هر جا باشه موفق بشه

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
منبعش خودمم دیگه!!!منبع چرا دیگه..این که قرارداد بوبان برای مربیگیری تیم پایه میلان چند وقت دیگه تموم میشه و از قرار معلوم پائولو قراره بشه مربی کوچولوهای میلان که منابع مختلف ذکر کردن و شماها هم حتماً می دونید..اما اینکه مربی نمیشه رو تو هر مصاحبه ای با تاکید بسیار مالدینی می گفت....به مادرش هم بعد از اخراج باباش از مربیگری تیم ملی ایتالیا قول داد که مربی نشه....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تو مصاحبه ای که حدودا همین یک هفته پیش با World Soccer انجام داد، گفت نمیخواد سراغ مربیگری بره:

World Soccer: Have you any specific plans for the future? In the past you have said you absolutely do not want to coach. Is that still the case?

Maldini: Definitely. I am not going to coach. It's a great job but very stressful and it involves some of the things that I like least in football. At the end of a game, I see [Milan boss Carlo] Ancelotti do seven different interviews, answering the same questions seven different times. Also, I wouldn't be at ease having to go to Coverciano [the Italian federation's technical center] to be taught about football, just to get my coaching badge. I have two business interests that I intend to follow up more closely. I have a clothing line with friends and we also have a company that does house restoration. But, apart from that, I simply do not have definite plans and I don't want to say I will be doing this or that when at the moment I don't really know.

link

بالا