- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
امروز مجله جام باشگاههای اروپا داشت در مورد مالدینی صحبت میکرد.
آنجلوتی که گفته چلسی را دوست دارم اما تو میلان میمونمای بابا این رم که طبق معمول گربه سیاه ما بوده! خوبه برلوسکونی داره از نردیک نمایش اسفناک میلان رو میبینه... فکر کنم این نمایش فقط در تصمیم اش برای آوردن مربی جدید مصمم ترش کنه.
یکی از افتضاح ترین بازی هایی ئه که از کاکا دیدم تا به اینجای کار...
عیب نداره رادیو جون ...خب طبق معمول رم ما رو برد! رمی که در چندین و چند هفته ی اخیر در حد یک تیم ته جدولی نتیجه میگرفت میاد اینجوری ما رو میکنه تو قوطی. دستت درد نکنه کارلو که با حماقتت با ترکیبت با تعویضات گند زدی به بازی خداحافظی مالدینی...
کوچکترین تردیدی ندارم که آنچلوتی فصل بعد مربی میلان نیست. امکان نداره بعد از این اتفاقات امروز. اگه یه برد قاطع بدست میاوردیم شاید همه احساساتی میشدن قراردادش رو هم تمدید میکردن ولی حالا دیگه امکان نداره. هواداران چلسی خودش رو آماده کنن که کارلو داره میاد پیش شون!
به هر حال مثل همیشه دارم فکر میکنم ایکاش مالدینی بعد از بالا بردن جام قهرمانی 2007 اروپا خداحافظی میکرد. اتفاقات قشنگی نیافتاد تو این دو فصل...
شايد خداحافظي پائو لو مالديني در روز غم انگيز و در برابر تماشاگراني كه از شكست تيمشان در برابر تيم رم كه يكي از بدترين فصلهاي خود را مي گذراند مي تواند يك پيام داشته باشد و اين است كه تيم ميلان بايد دو باره ساخته شود و براي ساختن دو باره ميلان بايد نگاه ويژه به مرداني چون مالديني داشت كه با پوست و خون و وجود ميلاني است. پائو لو مالديني كه هم در عرصه ورزش و هم در عرصه اخلاق از نمونه هاي بي نظير تاريخ فوتبال جهان است شايد بتواند روزي چون پپ گوارديولا در بارسا از تيم ميلان يك ابر تيم بسازد زيرا همگان مي دانند گوارديو لا هم خيلي غم انگيز و با شايعه دو پينگ و محكوميت به ارتكاب آن كه اخيرا در دادگاه استيناف تبريه شد و در باري يعني يكي از كوچكترين تيمهاي باشگاههاي ايتاليا از فوتبال بعنوان يك بازيكن خداحافظي كرد اما خداحافظي او مقارن شد با آغاز كار بعنوان مربي و امروز او افتخار بارسلونا با كسب يك جام لاليگا و يك جام پادشاهي و حضور در فينال جام ليگ قهرمانان ارو پا است.
شايد ميلان هم روزي بتواند يك سرمربي بزرگ ديگر به فوتبال ايتاليا دهد همان طوري كه يوونتوس با كاپلو و تراپاتوني و يا پارما با آنجلوتي و لاتزيو با مانچيني و اينتر با هررا موفق به اين كار شد مالديني داراي شخصيت بزرگي است و مي تواند روزي در دنياي مربيگري چون دوران بازيگري يك اسطوره شود و او اين كار را در آكادمي ميلان شروع مي كند . امروز با او خداحافظي مي كنيم ولي اميدواريم روزي به او سلامي ديگر در دنياي مربيگري و آن هم در بالاترين سطوح دهيم خداحافظ پائو لو ...
به نظرم ما پائولو مالدینی رو هیچ وقت مثل گوئاردیولا روی نیمکت مربیگری نمی بینیم.چون به هیچ عنوان خودش دوست نداره مربی بشه،حتی مربگیری تیمهای پایه میلان رو هم به اکراه قبول کرده...از نظر شخصیتی مالدینی آدمیه که دنبال آرامشه،و مربیگیری توش جز دردسر چیزی نداره،بعد چون دردسرهای یه مربی رو به خاطر اینکه پدرش مربی بوده از نزدیک دیده فکر نکنم اینقدر خل باشه بخواد خودشو به هچل بندازه،بعد قولی رو که به مادرش داده فراموش نکنید،پائولو به مادرش قول داده که هرگز مربی نشه!!!..من خودم به شخصه مطمئنم مالدینی در اذهان همه فقط به عنوان یه بازیکن موندگار خواهد بود و لاغیر..خودم هم دوست ندارم مربی بشه و مثل کلینزمن محبوبیتش کم بشه...مالديني داراي شخصيت بزرگي است و مي تواند روزي در دنياي مربيگري چون دوران بازيگري يك اسطوره شود و او اين كار را در آكادمي ميلان شروع مي كند . امروز با او خداحافظي مي كنيم ولي اميدواريم روزي به او سلامي ديگر در دنياي مربيگري و آن هم در بالاترين سطوح دهيم خداحافظ پائو لو ...
به نظرم ما پائولو مالدینی رو هیچ وقت مثل گوئاردیولا روی نیمکت مربیگری نمی بینیم.چون به هیچ عنوان خودش دوست نداره مربی بشه،حتی مربگیری تیمهای پایه میلان رو هم به اکراه قبول کرده...از نظر شخصیتی مالدینی آدمیه که دنبال آرامشه،و مربیگیری توش جز دردسر چیزی نداره،بعد چون دردسرهای یه مربی رو به خاطر اینکه پدرش مربی بوده از نزدیک دیده فکر نکنم اینقدر خل باشه بخواد خودشو به هچل بندازه،بعد قولی رو که به مادرش داده فراموش نکنید،پائولو به مادرش قول داده که هرگز مربی نشه!!!..من خودم به شخصه مطمئنم مالدینی در اذهان همه فقط به عنوان یه بازیکن موندگار خواهد بود و لاغیر..خودم هم دوست ندارم مربی بشه و مثل کلینزمن محبوبیتش کم بشه...[/COLOR]
اگه منظورتون ادامه ندادن در عرصه ی مربیگری پست منو تو صفحه ی قبلی اگه بخونی توش پایولو مالدینی گفته که مربی نمیشم ولی تو فوتبال هستم تو چه قسمتی از فوتبال باشه رو نمیدونممنبع این پست رو ذکر میکنید؟
منبعش خودمم دیگه!!!منبع چرا دیگه..این که قرارداد بوبان برای مربیگیری تیم پایه میلان چند وقت دیگه تموم میشه و از قرار معلوم پائولو قراره بشه مربی کوچولوهای میلان که منابع مختلف ذکر کردن و شماها هم حتماً می دونید..اما اینکه مربی نمیشه رو تو هر مصاحبه ای با تاکید بسیار مالدینی می گفت....به مادرش هم بعد از اخراج باباش از مربیگری تیم ملی ایتالیا قول داد که مربی نشه....منبع این پست رو ذکر میکنید؟
تو مصاحبه ای که حدودا همین یک هفته پیش با World Soccer انجام داد، گفت نمیخواد سراغ مربیگری بره:منبع این پست رو ذکر میکنید؟